Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

De onderdelen die ik voor mijn pc's heb besteld waren op tijd ik werd zelfs gebeld over een update die de Bios nodig had. Zij hebben dit voor mij geregeld. Ik ben zeer tevreden

Betrouwbare levering via PostNL

Van het bestellen tot betalen gaat alles prima, assortiment is zoals altijd goed en groot. Tot zover geen opmerkingen.

En dan gaat het fout, juist bij de ervaring die ik heb met zendingen heb ik gebruik gemaakt een opmerking te plaatsen bij het bestellen.

''Opmerking gaarne een doos om deze behuizingdoos heen de bezorging gaat hier ruw met de pakketten om ivm schade. bedankt

De doos die om meerdere behuizingen zitten zijn zo dun dat je gauw een deuk hebt etc.

PostNL belt ik doe open niemand wel een doos voor de voordeur en dan blijkt dat de handvaten zijn uitgescheurd onderkant zwaar beschadigd boven kant zwaar beschadigd en geen extra doos !!! Niet geluisterd naar de klant zijn wensen.

De order hier 2 dagen voor betrof 3 harde schijven ook hier was het niet goed verpakt, je kon zien dat er getracht is om de hd's te stappelen en dan met een stuk bubblewraps vast te tapen.
Aangekomen hebben de 3 harde schijven de hele rit liggen schuiven over de bodem (werking nog niet getest !)

Dus kom ik in de problemen, behuizing had ik snel nodig, Zaterdag een mail gestuurd naar de service afdeling met het hele verhaal. Ook foto's erbij.

Op Maandag 2 September krijg ik een mail die wederom gebaseerd is op het niet lezen dat blijft een heikel probleem. ipv een sorry etc

''Graag verneem ik van u of de verpakking zijn werk gedaan heeft en het product zelf in goede staat is.
*knip* waarom denkt u dat ik contact opneem, en de gevraagde verpakking niet gedaan word.

Op de foto’s zie ik een beschadigde verpakking bij de handvatten. Echter tot zover niet op het product zelf.
Foto's aan meerdere mensen gemaild om oordeel te vragen, het is juist heel goed te zien, maar goed opnieuw foto's gestuurd (ik zou ook niet weten wat je met deze zo zwaar beschadigde kast nog zou moeten doen, verzenden is al te kostbaar lijkt mij.

Nu Dinsdag 3 September en er word helemaal niets mee gedaan !

Herkansing en dit keer word het heel goed opgepakt door Azerty, PostNL weet ook deze mega goede verpakking zwaar beschadigd aan meerdere kanten te leveren, gelukkig behuizing keurig Dus survey aangepast, voor PostNL een dikke onvoldoende.

Bedankt voor je review.
Ik heb het nagevraagd bij mijn collega van de service.

Hij geeft aan dat er al een nieuwe behuizing naar jou is toegestuurd en dat je die vandaag kunt verwachten. Vandaar dat de serviceaanvraag is gesloten.

Mocht je toch nog vragen of opmerkingen hebben dan mag je altijd mailen naar esmee.heerink@azerty.nl.

Esmee

Gebelt over een preorder product en kreeg duidelijk antwoord dat het rond 30 augustus waarschijnlijk binnen zou zijn. Ik heb het daarom gepreorderd rond 12 augustus en 27-8 is het pakket al verstuurd.

Verzending zat niet in een extra doos (monitor), maar volgens mij is dat normaal.

In 2015 mijn eerste pc met onderdelen van azerty samen gesteld. Deze waren snel geleverd en goede service als er iets mis was. Gelukkig werken ze nog steeds op dezelfde manier.

Gewoon volgende dag in huis.

Goed geholpen.

Was er erg blij mee en heeft goeie kwaliteit, hierdoor kon ik mijn pc bouwen

Ik bestel al jarenlang bij Azerty en tot zover blijft de ervaring onverminderd positief.
Het product was snel en goed verzonden en ik had via PostNL de mogelijkheid om de bezorging een dag uit te stellen.

De online winkel, communicatiemails, verzend- en betaalopties zijn adequaat, maar de keuzes zijn redelijk beperkt.
Dit zou naar mijn idee nog "gemoderniseerd" mogen worden.

Het product aanbod is wel heel compleet en goed voorzien van informatie.

De verzending was goed verpakt en snel verzonden. Zoals het hoort.

Bedankt voor je review.
Goed om te horen dat je al jarenlang bij Azerty besteld.

Je geeft daarnaast aan dat je de keuzes redelijk beperkt vindt. Wij horen graag welke keuzes jij graag op onze website ziet. Dan gaan wij kijken of wij de keuzes uit kunnen breiden.
Je mag mailen naar esmee.heerink@azerty.nl.

Esmee

Maandenlang rondgekeken naar onderdelen, uiteindelijk het volgende samengesteld:

CPU: Ryzen 5 2600
GPU: Nvidia GTX 1660 Ti
RAM: 16GB (2x8GB) G.Skill Ripjaws V @ 3200Mhz
Mobo: AsRock B450M Steel Legend
Behuizing: Phanteks P350X
PSU: Corsair TX550M
SSD: 240GB Kingston A400

Up-to-date prijzen die vaak worden aangepast, makkelijk te vinden op de site, alles was op voorraad en werd direct opgestuurd onder rembours (€15 extra)

Ik heb totaal geen klachten. Updates over de bestelling en levering direct via email ontvangen. Zal zeker nogmaals bij Azerty bestellen.

Kreeg de bestelde producten de volgende dag in twee grote dozen bezorgd. Goed verpakt, geen beschadigingen (en zelfs al was dat zo, zou de schuld niet bij Azerty liggen, maar bij PostNL).

Had onder rembours besteld, netjes bij de bezorger het verschuldigde bedrag gepind, geen enkel probleem!

Ik werd dezelfde avond nog gebeld door een medewerker over de verzendprocedure, en op de hoogte gesteld dat de behuizing die ik gekozen had niet direct op voorraad was, dus heeft hij dit direct naar een soortgelijke behuizing aangepast in de bestelling.

Nog even voor de zekerheid gevraagd wat hij dacht van de samenstelling van het systeem, en of hij het idee had dat het een gebalanceerd systeem was. Er behulpzaam en vriendelijk!

Duidelijke nette website, helder proces.
Producten zijn goed aangekomen en alles werkt ook naar behoren.
Communicatie is gewoon duidelijk en zonder problemen verlopen.

Eén product was niet op voorraad, de rest wel. Netjes dat ze alles in één keer opsturen.

Hartstikke tevreden. De bestelde harddisk was snel geleverd in een keurige verpakking. Bestelproces ook soepel als wat. Echt niets te klagen.

Oke, de doos was vrij vluchtig dichtgeplakt, maar dan ben ik echt naar dingen aan het zoeken. Gewoon goede padding bij een disk zoals het hoort. Netjes met luchtzakken zodat het ook nog voor het milieu te overzien is. Verzending kostte bovendien maar EUR4. Bestel al jaren bij deze winkel en ik heb eigenlijk nooit problemen.

Bij Azerty een volledig nieuw systeem inclusief assemblage gekocht. Doorlooptijd was niet geweldig ivm ziekte op de assemblage afdeling en slechte beschikbaarheid van de componenten maar wel altijd vriendelijk en snel te woord gestaan.

PC uiteindelijk kunnen ophalen in Raalte waar ik vriendelijk en zeer snel werd geholpen. Alles even kunnen controleren voordat ik de auto weer in stapte.

Al met al fijne ervaring!

Meestal een van de laagste prijzen (of in de buurt ervarn). Gemakkelijke website met goede voorraadsindicatie en communicatie. Een van mijn vaste webwinkels.

Pakket werd op tijd verzonden. De harde schijf was heel goed verpakt en er werd ruim gebruik gemaakt van dempend materiaal om te zorgen dat er geen transportschade opgelopen werd.

Na 11 maanden gaf het systeem soms gekke problemen. Na testen moest het in MB, mem of CPU zitten (alles tegelijkertijd bij Azerty aangeschaft).

I.o.m. Azerty de complete set (excl CPU- koeling) opgestuurd en binnen 2 weken retour omdat het mem inderdaad soms problemen gaf.

Gelukkig dat het het mem was want het MB was en niet bij Azerty en niet bij de leverancier op voorraad dus dat zou dan wel een hele lange (reparatie-) geschiedenis worden.

op donderdag namiddag kreeg ik een mail met track-trace code dat ik op vrijdag het pakket weer retour kon verwachten. De PostNL site liet dat ook zien maar in een klein venstertje stond nog 'zending nog niet in systeem '.

Toch vrij genomen omdat er wel op de PostNL site stond dat er tussen 10 en 12 geleverd zou worden (en dat er voor ontvangst getekend moest worden) maar om kwart voor 10 werd de datum ineens naar een dag later verplaatst.
Dus voor niks vrij genomen.

Ik vermoed dat er dus wel een pakketzegel dondermiddag is aangemaakt maar dat het pakket zelf niet of niet op tijd bij PostNL is aangeleverd.....helaas.

Ondertussen op zaterdag de zending ontvangen (bleef vrij lang op status 'zending is nog niet afgeleverd' staan).

Status van reparatie die je via mijnAzerty op de website kan bekijken komt niet altijd overeen met de werkelijke status.

Zo stond mijn setje een week op 'ontvangen' alsof er niks aan gedaan zou zijn.

Gebeld en er bleek dat er al diverse tests waren uitgevoerd en dat er al nieuw mem besteld was....

Wel kon men mij bij telefonisch contact de juiste status doorgeven en al met al was het systeem binnen 2 weken weer retour, inclusief een nieuw tubetje koelpasta (heel attent), prima!

Bedankt voor je review.
Wat vervelend dat het pakket niet op de verwachte leverdatum is bezorgd.
Ik kijk graag met je mee waar dit mis is gegaan. Graag ontvang ik je ordernummer op de mail, esmee.heerink@azerty.nl.

Wij gaan daarnaast kijken of de werkelijke status via 'Mijn Azerty' aangepast kan worden, zodat de klant up to date blijft.

Esmee

Na het bestellen van de producten kon ik duidelijk op de website zien wat de status van individuele producten was. Ook wordt er netjes een mail gestuurd als de bestelling verzonden is en als de verzending er is/bijna is.

De bestelling is wel later aangekomen dan de in het begin aan gegeven tijd, omdat één product niet meer leverbaar was. Een paar dagen later kreeg ik ineens een bevestiging dat de producten verzonden waren. Verder was de verzending perfect.

Nadat ik had besloten om mijn PC te gaan upgraden en had besloten welke CPU ik wilde gaan gebruiken ging ik zoeken waar ik deze CPU het goedkoopste kon krijgen. Hierdoor belandde ik bij Azerty die bij de producten op een handige wijze aangaf welke moederborden er samen gingen met mijn processor en de geschikte snelheid van RAM. Heb al meerdere keren bestelt bij Azerty en heb het ook telkens de volgende dag in huis gehad. Ben zeer tevreden met deze site goedkoop en betrouwbare service!

Bij het product stond aangegeven volgende dag in huis en dat werd ook nageleefd wat zeer prettig is. Netjes een track & trace nummer erbij en prima verpakt.

ik heb 2 producten bij hen besteld 16 GB geheugen and een beeldscherm.. Het geheugen besteld zou de volgende dag bij mij zijn.. Helaas niet kreeg melding postNL dat ze mij gemist hadden Terwijl ik gewoon aanwezig was volgende dag geleverd zou worden Azerty gebeld maar die konden mij ook niet helpen het product dezelfde dag nog geleverd te hebben dus wachten tot volgende dag… weer wacht en weer ! ! we hebben u gemist toen post NL meisje zelf gebeld kon depot niet bereiken werd niet opgenomen..ik was hels daar er een klant zat te wachten op zijn PC. meisje van post nl verteld dat ze een nutteloze baan heeft daar ze eigenlijk niemand kan helpen. Monitor zou binnen 4 dagen geleverd worden na aanvraag bij Azerty vanwege geheugen niet geleverd blijkt dat ook die niet geleverd kan worden en geen 4 dagen maar 16 dagen zal duren.. :( kan echt niet!

Komen levertijd op website niet na + hebben totaal geen controle over Post NL over wat zij doen

Zij kunnen lever problemen niet oplossen oook niet op zon manier dat de klant toch een tevreden gevoel heeft als iets niet lukt.
Uiteindelijk op deze review een reactie gehad met een kleine korting en een snellere levering (nog af te wachten) jammer geen betere afloop gekregen. wel een kleine korting gekregen. maar levertijd niet

Bedankt voor je review.
Wat vervelend om te lezen dat je problemen met de levering en levertijd hebt.
Zou je het ordernummer naar mij willen mailen, esmee.heerink@azerty.nl?
Dan ga ik even meekijken.

Esmee

Volgens Azerty zou de bezorging 2-3 dagen duren omdat het product vaak gekocht werd maar hij was er al in 2 dagen, supersnelle bezorging! Verder vind ik de klantenservice top die hebben me goed geholpen met mijn vragen.

Het zou 2-3 dagen duren en meestal verwacht je dan 3 maar hij was er al in 2 dagen! En de meeste producten krijg je zelfs binnen 1 dag!

Hielpen me goed met mijn vragen en kreeg reactie binnen 1 dag!

Direct na de bestelling een bevestiging in de mail, bevestiging van verzending met track & trace. Sneller geleverd dan was voorspeld op de site. Kortom ik ben erg tevreden.

Alles was goed verpakt, alleen jammer dat ze ook hier nog steeds gebruik maken van die plastic opblaas ballast. Ze mogen van mij ook gewoon oude kranten of papiersnippers gebruiken. Veel milieuvriendelijker.

Bedankt voor je tip!
Ik ga het intern doorzetten en kijken of wij er iets mee kunnen doen.

Goed om te lezen dat je verder erg tevreden bent :)

Esmee

Op een tweakers forum waar de levering en bestellingen van de Ryzen 3900x op de voet werd gevolgd door tientallen kopers. Werd er door Azerty hun kennis gedeeld. Zij probeerden de klant op deze manier op de hoogte te houden. Terwijl andere webshops enkel op direct contact lieten weten dat we maar moesten afwachten. Chapeau. Ik had om deze reden mijn bestelling bij Sicomputers geannuleerd en deze vervolgens bij Azerty voortgezet. Toen er uiteindelijk voorraad was kreeg ik gelijk bericht.

De levering verliep snel. Na het bericht dat het product op voorraad was gekomen had ik het de volgende dag in huis. Het product was netjes en veilig ingepakt.

Dat een Azerty medewerker uit zichzelf op een tweakers forum informatie aan de consument probeert te leveren vind ik heel positief. De reactie op mijn vraag over mijn bestelling via de mail werd ook snel beantwoord.

Spreekwoord luidt: Goede wijn behoeft geen krans. Ben ik eens bondig; is het nog niet goed...........

Lang nagedacht over mijn bestelling. Ik heb een systeem zelf samengesteld en specifiek gelet of de producten voorradig waren. De levertijd werd ruim overschreden. De producten, de assemblage en het uiteindelijke resultaat ben ik wel zeer tevreden over.

Op maandag besteld en op de site gezien dat het 2-3 werkdagen levertijd was in verband met de montage. Uiteindelijk is het geleverd na 9 werkdagen. Hier was ik zeer teleurgesteld over.

Na het bestellen kreeg ik een mail dat de levertijd van 2-3 werkdagen niet gehaald zou worden, in verband met vakantie en ziekte. Dit zou 3-5 werkdagen worden. Gevraagd of het systeem (na maandag besteld te hebben) voor het weekend geleverd kon worden.Er werd aangegeven dat dit waarschijnlijk niet gehaald zou worden. Dinsdag zelf moeten bellen waar mijn systeem bleef. Er werd toen verteld dat de assemblage nog niet gestart was en dat dit hoogstwaarschijnlijk die week nog niet zou lukken. Zelf moeten aangeven wat de assemblage mij gemeld had, waarna ik later die dag een mail ontving dat het systeem klaar was, maar alleen nog getest moest worden. Woensdag is het verzonden en donderdag is het aangekomen. Er jammer dat ik hier zelf achteraan moest zitten.

Bedankt voor je review.
Wij hebben helaas door onverwachte drukte en personele problemen vanwege ziekte vertraging opgelopen bij onze assemblage, waarvoor onze excuses. Dit communiceren wij bij de assemblageservice die je besteld via onze website en je hebt hier na de bestelling een mail over gehad.
Wij doen er alles aan om de orders zo snel mogelijk te assembleren, maar het duurt helaas een aantal extra werkdagen meer dan je normaal van ons gewend bent.

Wij zijn wel erg blij om te lezen dat je wel tevreden bent met het uiteindelijke resultaat.

Scorekaart voor Azerty