Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenHet was gewoon waardeloos. De beloftes die ze maken komen ze niet na en het is verschrikkelijk.
VerzendingHet kwam veel te laat bij mij binnen. Zeer ontevreden.
KlantenserviceZe laten niks weten en ze helpen je niet goed.
Goedenavond,
Bedankt voor je review.
Wij geven bij elk product een indicatie van de levertijd aan. Deze indicatie stellen wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bij op basis van onze eigen voorraad en op de voorraden van onze leveranciers. Helaas komt het wel eens voor dat een order vertraging heeft, waarvoor onze excuses.
Mocht je toch nog vragen en/of opmerkingen hebben dan mag je altijd mailen naar esmee.heerink@azerty.nl.
Esmee
AlgemeenHad vroeger al meermaals bij Azerty besteld, nog nooit een probleem gehad.. al kost het daar soms wel een beetje meer dan elders, het is altijd goede service.
Nu is het allemaal wat misgelopen, bij mijn bestelling had ik 3 pakken case isolatie besteld, deze waren niet leverbaar en zouden worden nagezonden. Maar op mijn factuur stond 1 stuk isolatiepakket wel als verzonden aangeduid terwijl dit niet in de verpakking zat. De week daarop werd de eerst ontbrekende isolatie nagezonden, dit zouden normaal de 3 pakken geweest zijn. Maar toen kreeg ik er maar 2 toegezonden en ontbrak er nog altijd 1. Toen ik dit aanhaalde zeiden ze dat deze bij het eerste pakket verzonden was. Ja, op factuur was dit zo, maar zat niet in het pakket omdat het niet bij hun in stock was. In plaats van te erkennen dat ze fout zijn geweest, moest ik een papier afdrukken en invullen/scannen en weer terug mailen omdat deze fout aan de bezorgdienst zou hebben gelegen. Uiteindelijk is alles goed gekomen en heb ik mijn laatste pakketisolatie toch nog mogen ontvangen.
Daarom ben ik nooit zo scheutig op naleveringen en een deel verzenden of niet, ik wil het liefst bestellen en alles in 1 keer toegestuurd krijgen. bijna nooit geen probleem dan.
Verzending was snel en zonder schade afgeleverd. Stevige doos ook.
KlantenserviceSnelle reactie, maar alles was een beetje omslachtig en duurde nogal tegen dat er een oplossing kwam.. een oplossing die er eigenlijk niet moest komen omdat het van meet af aan in orde moest zijn.
AlgemeenIk had de bestelling voor mijn nieuwe GPU op zondagavond om 9 uur gedaan.
Mijn verwachting was dat ik hem dan op zijn vroegst dinsdag zou krijgen.
Tot mijn verbazing stond de bezorger maandagmiddag al op de stoep!
Ik ben er zeer tevreden over.
Snel geleverd, verpakt in een omdoos met voldoende luchtzakjes.
AlgemeenTevreden met het bestelde product (processor) en bestelling kwam op de afgesproken dag aan !
VerzendingVerzending was goed, product was beschermd met sealed air. Wat ik wel mis bij Azerty is zondagbezorging.
AlgemeenGoede prijzen voor een hele systeem die aangeschaft moest worden, werd meteen verzameld en daarop volgend ook meteen verzonden. Volgende dag in huis ontvangen en goed verpakt. Nogmaals dank voor de service!
VerzendingWas goed verpakt met een grote doos en lucht kussens om beschadiging te voorkomen.
AlgemeenBestelling was makkelijk en snel gedaan. bij alle componenten staat de verwachte levertijd van te voren aangegeven, dit helpt enorm als je snel vervangende onderdelen nodig hebt.
Klantenservice was uitstekend, vriendelijk en ook bereid in te gaan op vrij lastige verzoeken van de klant.
In eerste instantie een paar losse componenten besteld. Voeding bleek niet goed te zijn, en die heb ik weer teruggestuurd. Uiteindelijk besloten om toch maar een volledige nieuwe pc samen te stellen. Netjes al mn geld terug gekregen van de eerst bestelde onderdelen en daarna de nieuwe pc besteld. Ook tijdens de assemblage van de pc was de communicatie zeer vriendelijk, duidelijk en behulpzaam. Ik had toch wel een aantal lastige verzoeken en dit werd zonder probleem allemaal opgepakt en opgelost. Zeer blij verrast met de uitstekende service.
AlgemeenOndanks de Blackfriday-gekte werd mijn bestelling goed van advies voorzien en verstuurd. En...... keurig op tijd in huis.
VerzendingDe uitvoering klopte met de verwachtingen
KlantenserviceAdequate antwoorden zonder ellenlange wachttijden.
AlgemeenIk gebruik Azerty voor al mijn hardware aankopen. Al jaren. Goede snelle service. Ook goed geprijsd. De site is makkelijk te doorzoeken op componenten.
VerzendingDe site geeft goed aan of iets direct leverbaar is of van de importeur moet komen. Als een paar producten lang op zich laten wachten wordt de rest als deel levering eerder geleverd zonder extra kosten.
KlantenserviceIk heb zelden iets te melden Als ik een keer iets wil vragen wordt ik snel en ter zake kundig te woord gestaan.
AlgemeenBestelling plaatsen en betalen gaat allemaal heel simpel en is goed geregeld.
Het enige kritiek puntje dat ik heb is dat ik meerdere malen mijn IBAN heb moeten opgeven omdat het uiteindelijke bedrag was veranderd. Voor een helemaal optimale ervaring zou het maar 1 keer gevraagd moeten worden.
Het leveren van de PC duurde ontzettend lang, dit kwam omdat er meerdere malen een product niet leverbaar bleek te zijn. Echter duurde het soms erg lang voordat dit naar voren kwam en ik een vervangend product moest kiezen. Dit was het enige punt van het hele proces waar ik een beetje teleurgesteld over was.
KlantenserviceIk heb ontzettend veel moeten mailen met Azerty vanwege de complicaties die voorkwamen. Het mail en bel proces met Azerty verliep elke keer erg goed. Het enige kritiek puntje dat ik heb is dat ik graag iets meer op de hoogte gehouden had willen worden over het proces omdat in dit geval het erg lang duurde omdat er dus verschillende onderdelen niet leverbaar waren etc.
Bedankt voor je review.
Ik snap dat het vervelend is om meerdere keren je IBAN te geven. Dit is zeker niet de bedoeling en ga ik intern oppakken.
Daarnaast ook erg vervelend dat de order vertraging heeft opgelopen. Op basis van onze eigen voorraad en op de voorraden van onze leveranciers worden levertijden weergegeven. Helaas komt het wel eens voor dat een product toch niet meer leverbaar blijkt te zijn. Dit proberen wij zo snel mogelijk te communiceren naar de klant, zodra dit bij ons bekend is. Maar ik snap dat het teleurstellend is als je dit bericht krijgt.
Hopelijk gaat de volgende bestelling vlekkeloos en zijn alle producten goed leverbaar.
Esmee
AlgemeenDiverse malen wat besteld. Altijd volgens verwachting en conform specificatie levertijd.
Laatste bestelling ging door een misser aan mijn kant; straat verkeerd ingevuld bij (nieuw) afleveradres. Netjes afgevangen door PostNL (chapua voor hen).
Ik heb meteen even gebeld met Azerty en door Börn keurig en vakkundig te woord gestaan.
Hierna is het pakket kosteloos nogmaals opgestuurd door Azerty en was volgende dag al binnen. Ze hadden hier nogmaals verzendkosten voor kunnen vragen, maar deden dat niet. Kijk, daar wordt ik blij van. Thx team Azerty!
HDD keurig verpakt in zware bubbel verpakking. En dat was best fijn spul, dat vrij eenvoudig plat te maken is na uitpakken. Niet van dat spul waar je 1001 luchtzakjes mag lek prikken. Top!
KlantenserviceGeen lange wachttijd. Medewerker had o.b.v. van ordernummer meteen info en oplossing. Geen lang gesprek.... gewoon vriendelijk en 'to the point'. Verreweg de beste klantenservice die ik aan de lijn heb gehad. Kunnen ze bij de grote mediabedrijven en webshops nog wat van leren.
AlgemeenIk heb hier het grootste deel van mijn pc Build besteld. Ruim assortiment en scherpe prijzen daarnaast is het fijn dat ze een hoop op voorraad hebben.
Ik had de bestelling precies om 23:00 geplaatst en had ook niet meer verwacht dat hij dezelfde dag verwerkt zou worden. Dit was ook niet het geval maar de volgende ochtend wel gelijk een persoonlijk mailtje met daarin excuses dat het alsnog niet gelukt was.
Alles zat netjes verpakt en was goed gevuld met vulmateriaal om beschadigingen te voorkomen.
AlgemeenPrima website. Heeft meestal redelijke prijzen en goede customer support. Verzending is snel en betrouwbaar.
AlgemeenOp de website staat dat het binnen 1 werkdag bezorgd wordt, krijg ik de volgende morgen een mail dat de levertijd minstens 19 dagen is. Kijk ik weer op de website, staat er nu dat de levertijd nu 2-3 dagen is. Wat een kopersbedrog!
VerzendingOp de website staat dat het binnen 1 werkdag bezorgd wordt, krijg ik de volgende morgen een mail dat de levertijd minstens 19 dagen is. Kijk ik weer op de website, staat er nu dat de levertijd nu 2-3 dagen is. Wat een kopersbedrog!
Bedankt voor je review.
Wij geven bij elk product een indicatie van de levertijd aan. Deze indicatie stellen wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bij op basis van onze eigen voorraad en op de voorraden van onze leveranciers. Helaas komt het wel eens voor dat de verwachte levertijd niet wordt gehaald.
Ik kijk graag mee met jouw order om het na te kijken. Wil je daarom je ordernummer mailen naar esmee.heerink@azerty.nl?
Esmee
AlgemeenUPDATE: kan review helaas niet deleten, maar telefonische onbereikbaarheid is gevolg van fibre kabelbreuk en storingen bij veel tele 2 klanten.....
Zowel zakeliijk tel nummer als consument zijn onbereikbaar (dit nummer is niet beschikbaar, probeer het later nog eens. ) Een mail die ik stuurde is na 1 week nog niet beantwoord...een chat service was gedurende 2 uur op een namiddag te zien en werd een zijdig afgebroken ....
Ik zou wel bij azerty willen kopen, maar zo gaat dat niet.
Bedankt voor je review.
Wij kampten gisteren inderdaad met een storing, waardoor wij telefonisch niet bereikbaar waren, waarvoor onze excuses.
Intussen is het gelukkig opgelost en zijn wij weer telefonisch bereikbaar.
Erg vervelend dat je daarnaast nog geen reactie op je mail hebt gehad. Ik kijk graag mee waar dat fout is gegaan. Wil je daarom je mail sturen naar esmee.heerink@azerty.nl? Uiteraard mag je ook bellen zodat wij het direct op kunnen lossen!
Esmee
AlgemeenGoede website met uitstekende prijzen. Bezorging gaat altijd enorm snel en nooi tproblemen mee gehad. Als verbeterpunt zou ik zeggen dat er meer filterfuncties aan een zoekopdracht binnen de site toegevoegd zouden kunnen worden.
Goedemorgen,
Bedankt voor je mooie review.
Ik ga intern navragen of er filterfuncties toegevoegd kunnen worden. Bedankt voor de tip!
Esmee
AlgemeenOp een donderdagmiddag de bestelling gedaan en keurig op vrijdagmiddag mijn bestelling binnengekregen. Website is duidelijk. Als je een account aanmaakt staat de factuur (komt ook per mail) daar te staan.
VerzendingBestelling geplaatst op donderdagmiddag, vrijdagmiddag ontvangen.
AlgemeenDe bestelling en levering ging zoals verwacht. 3 stuks AOC Q3279VWFD8 monitoren. Heelaas bleek er 1 bij die het niet goed deed.
Deze monitor is retour gestuurd. Binnen 4 werkdagen had ik een vervangend scherm. Uitstekende service.
Ik heb hier vaker gekocht en altijd deze zaak kunnen vertrouwen.
Monitoren zaten netjes in de transportverpakking,
KlantenserviceVia de mail de status van het process kunnen volgen. Na 1 telefoontje wist men te vertellen dat de verzending klaar stond en inderdaad de volgende dag had ik het scherm al weer in huis.
AlgemeenIk heb bij tweakers bijna al mijn pc parts besteld. Ik werd vriendelijk geholpen met de juiste parts bestellen. Ook toen ik laast een drive had besteld bleek deze stuk te zijn. Ik heb hem daarna terug gestuurd en drie dagen daarna had ik een nieuwe in huis. Erg fijne winkel.
VerzendingDe retour en een nieuwe krijgen is erg goed. Het duurde maar twee dagen nadat ik het pakketje had geretourneerd en een nieuwe kreeg.
KlantenserviceIk wordt fijn geholpen over beslissingen en hulp met nieuwe dingen kopen.
AlgemeenIk ben ondertussen een 12-tal jaar klant bij Azerty en heb daar nog altijd geen spijt van. Met de filters vind ik makkelijk wat ik nodig heb, de prijzen zijn goed en er zijn geen verrassingen bij de levering. Ik heb deze keer voor een CPU montage en BIOS update geopteerd en dat verliep vlekkeloos.
Het enige haar in de boter was dat de GPU niet in mijn oude ATX kast bleek te passen (drive bays zaten in de weg). Besloten om een nieuwe kast aan te schaffen via Azerty en die was de volgende dag in huis. Meer kan ik niet wensen.
Op tijd, goed verpakt en beschermd met luchtkussens. Verpakking moederbord en CPU waren open wegens assemblage, maar hierna terug goed gesloten.
KlantenserviceDe CPU en GPU gaven recht op een gratis game en XBox Game Pass vanwege een actie van AMD. Dit diende via een formulier op de site van Azerty geclaimd te worden. Ze waarschuwden dat het enkele werkdagen kon duren voordat ze reageerden, maar ik had dezelfde dag al antwoord.
AlgemeenDuidelijke prijzen en informatie. Gemakkelijk te betalen. Niets op aan te merken. Statusupdates mooi kunnen volgen.
VerzendingVolgende dag in hui. Uitstekend verpakt.