Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenQua prijzen ligt azerty goed in de markt, online overzichtelijke webshop.
Verzending zie onder.
Klantenservice zie onder.
Snelle levering, goed verpakt.
KlantenserviceEerste order was vastgelopen in iDeal, opnieuw georderd en via mail mijn eerste order geannuleerd, vlot afgehandeld.
AlgemeenIk heb 3 kier iets van azerty.nl gebesteeld. Mijn dinges kwamen in mooie doos met goeie bescherming binnen doos.
AlgemeenPC Build gekocht, 2,5 week later status nog steeds in assemblage, geen communicatie niets, werd aangegeven dat het 2-3 dagen voor case en 2-3 dagen voor bouw gerekend werd. zonder communicatie van hun kant duurt het nu al 2 week en gaat het richting de 3 week.
KlantenserviceMails gestuurd word kort op geantwoord, maar komen ze niet aanzetten met een oplossing voor het probleem.
Goedemiddag,
Wat vervelend om te horen dat het niet geheel naar wens is, door middel van deze feedback kunnen we onze dienstverlening wel verbeteren.
Helaas kunnen we jouw ordergegevens niet achterhalen. Zou je daarom zo vriendelijk willen zijn jouw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
Michiel van Aartsen
AlgemeenProducten die ik zocht voor een upgrade van mijn pc waren zo gevonden op deze overzichtelijke site.
Deze webshop is zeer aan te bevelen aan iedereen.
Ik zet niet hier iets neer om wat te winnen het gaat mij om erkenning van deze webshop.
Levering via post.nl is goed verlopen en netjes aan de deur geleverd.
KlantenserviceDit is door de goede levering niet van toepassing omdat het netjes is aangeleverd aan de deur.
AlgemeenMakkelijk om alle producten te vinden. Ook vindt je flink wat advies terug op de website waarmee je je keuzes nog kunt aanpassen waar nodig. Met de ‘value awards’ van Hardware.info weet je ook dat je goede producten koopt. Goede indicatie van voorraad van producten.
VerzendingNetjes verpakt, verzekerd en aangetekend verzonden. Ik had wel een PostNL bezorger die geen zin had om ‘s avonds te bezorgen en me nog een extra dag heeft laten wachten..
AlgemeenIk heb de winkel via tweakers gevonden. Hier heb ik vervolgens laat s'avonds op een zondag een videokaart gekocht. Ik heb meteen een bevestiging ontvangen en volgende dag is het pakketje aangekomen. De site was overzichtelijk.
VerzendingDe levering was sneller dan verwacht. De producten waren goed verpakt en zijn ook heelhuids aangekomen.
AlgemeenIk ben altijd tevreden over Azerty website is heel
duidelijk altijd de producten volgende dag in huis.Goede service en ik ben altijd 100%tevreden.
Producten zijn goed verpakt.
AlgemeenHet contact met de winkel loopt heel goed. Toen ik de bestelling had geplaatst had ik nog even gebeld met de medewerkers om alles te verifiëren. Ze zijn geduldig, behulpzaam en leggen alles haarfijn aan je uit. Het enigste minpuntje is dat de ventilator niet goed op de processor zat (de fan zelf) en dit heb ik eenvoudig zelf kunnen oplossen, maar dat hoort niet. Nu ben ik best wel handig met computers, maar een leek zou deze hebben teruggestuurd.
Over de werking van het systeem kan ik heel kort zijn: uitstekend! Geen foutmelding gezien en lekker stil en deugdelijk gebouwd. De doos waar hij in zat was rijkelijk compleet gevuld met de dozen van de onderdelen zodat je de accessoires ook in eigen bezit hebt. Oa stickertjes, tie-wraps, boekjes, kabels en de eigenlijke doos van het systeem zelf zodat deze retour kan bij een defect (mocht dat nodig zijn, ben er niet bang voor, alles werkt perfect). Het is alsof ze hun verantwoording aan jouw willen tonen en alles klopte.
Dus als ik over een aantal jaren weer een nieuw systeem nodig heb weet ik deze te vinden. Nu doet elke webshop wel zijn plicht, maar het luisterend oor wat ze bieden maakt mij een trouwe klant. Ook mails worden uitgebreid beantwoord en om alles in een zin te proppen: prima zaak
Die losse CPU fan kan iedereen gebeuren, waarschijnlijk in het transport gebeurt dus hier reken ik niemand voor aan.
Post NL maar eens vertellen dat ze wel wat voorzichter mogen zijn met andermans spullen. De fan was los van de CPU gekomen en dat gebeurt niet als je netjes met de spullen omgaat. God zij dank geen defecten.
AlgemeenIk was al een tijdje opzoek naar onderdelen om mijn pc een upgrade te geven.
Ik zocht op heel veel online winkels maar op Azerty vond ik altijd de beste deals, nadat ik dat begon te zien besloot ik al mijn onderdelen op een plek te bestellen.
Het bestel en betaal proces was heel gemakkelijk, en ik kreeg gelijk een mailtje met ordernummer en al. heel erg tevreden met alle service.
Verzending was zoals er gemeld stond op de volgende dag, en de onderdelen waren goed ingepakt zodat het niet tijdens verzending beschadigd kon worden.
KlantenserviceNou heb ik een beetje verstand van computer onderdelen maar ik ben er geen genie in dus ik had via de klantenservice mailtjes gestuurd over compatibiliteit en algemeen tips en ik kreeg altijd binnen 1 dag een reactie waardoor ik snel beslissingen kon nemen.
Enige tip die ik heb is dat zodra ik telefonisch Azerty wou bereiken zat ik voor 30 minuten in de wacht en soms wel langer!
Bedankt voor je review.
We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service, we willen je zo goed mogelijk helpen.
Vervelend om te horen dat je de wachttijd als minder hebt ervaren, we doen uiteraard ons best om je z.s.m te woord te staan.
We zien in ons systeem het afgelopen jaar geen wachttijden van 30 minuten, dit kan dus te maken hebben met een technische storing.
Zou je mij misschien de datum en tijdstip van het bellen toe willen sturen, zodat we dit na kunnen kijken?
Je kunt me bereiken op stijn.loseman@azerty.nl.
Stijn Loseman
AlgemeenBestel je een videokaart omdat deze op voorraad is. En bestel je dag later de rest van de pc. Moet je er zelf achterkomen dat deze videokaart van de site is.
Even bellen ter controle omdat levering nu alleen te zien via bestelling opeens naar 10+ dagen / onbekend is. Dus zelf maar bellen krijg ik hem nu wel of niet omdat ik heb besteld had toen hij er nog was. Nee helaas........!!
Wil best iets vergelijkbaars alleen die koste door de dag prijzen ineens 40 a 50 euro duurder (en was wel voorradig). ja kan maar kunnen u geen korting geven. zelfs niet een gedeelte van de meer prijs (dacht nog 50/50). Leuk is dat rest van mijn bestelling van bijna 1100 al de deur uit is. Heb dus dadelijk mijn spullen maar kan er nog niks mee. Leuke service Azerty maakt een fout maar iets oplossen ho maar.
Netje geholpen maar kon helaas niks voor mij betekenen.
Bedankt voor uw review.
Vervelend dat de de levering van de videokaart niet helemaal naar wens is verlopen!
Artikelen uit voorraad in Raalte kunnen we direct uitleveren en zijn, indien voor 23.00u besteld, de volgende werkdag bij je in huis.
Graag kijk ik wat er is gebeurd en wat ik hierin voor je kan betekenen, zou je mij hierover willen mailen met je ordernummer?
Je kunt me mailen op stijn.loseman@azerty.nl, graag hoor ik van je!
Stijn Loseman
AlgemeenIk koop altijd bij Azerty, het is mijn lievelings online shop, helaas ben ik wel erg teleurgesteld deze keer.
Ik heb een bestelling geplaats cpu+moederbord+geheugen.
Daarbij heb ik betaald voor 'service'. Zo zou er een bios update moeten komen en zou de cpu+koeler+geheugen al op het moederbord geinstalleerd worden.
Het gaat om een bestelling die ik op 30-08-2019 heb besteld. het is nu 06-09-2019 en ik heb nog geen eens een mailtje ontvangen met de bezorgdatum.
KlantenserviceDe klantenservice is wel altijd goed bij Azerty. Er is mij ook verteld dat er drukte is in de assemblage. Maar aangezien ik alleen producten heb besteld die al in voorraad waren, en de volgende dag geleverd zouden moeten zijn. Ik het nog steeds veels te lang vind duren.
Bedankt voor je review.
We zijn blij om te horen dat je graag bij ons besteld, maar jammer dat we dit deze keer niet hebben kunnen waar maken.
Het is inderdaad drukker bij onze assemblage afdeling, waardoor er een langere levertijd is op assemblage orders.
We proberen dit z.s.m. te doen maar willen wel de goede kwaliteit kunnen leveren die je van ons gewend bent.
Zou je mij misschien je ordernummer toe willen sturen?
Zo kan ik eventueel voor je kijken of ik meer informatie heb over de levertijd.
Je kunt me bereiken op stijn.loseman@azerty.nl.
Graag hoor ik van je!
Stijn Loseman
AlgemeenSnelle, eenvoudige website met goede prijzen. Levering in België was snel en makkelijk te volgen. Ik ga er hoogstwaarschijnlijk nog spullen bestellen!
KlantenserviceIk had een vraagje gesteld via Instagram over de beschikbaarheid van een item en kreeg binnen een half uurtje antwoord! Top service!
AlgemeenRuim assortiment waarbij ze niet alleen de meest verkopende producten maar ook liefhebbers producten verkopen.
AlgemeenBestellen werkt prima. Beloofd moment van bezorging strookt niet altijd met de tijd van bestellen. Na x uur, dan niet volgende werkdag, maar een dag later (als het goed gaat).
Telefonisch goed bereikbaar!
Zou de volgende werkdag worden bezorgd. Het product is na 4 dagen nog niet in het sorteerproces ontvangen volgens PostNL. Er was een 'storing' en die lijkt in Raalte vaker voor te komen.
KlantenserviceZe doen hun best maar het leidt niet tot verzending of een spoedprocedure.
Donderdagavond hebben we elders besteld en deze bestelling geannuleerd. Helaas kun je 'niet ontvangen' niet aanvinken op hun formulier. Ook bij Tweakers niet overigens.
Goedemorgen,
Bedankt voor uw review.
Wat vervelend om te horen dat we het pakket niet op tijd hebben kunnen leveren.
We streven er naar om al onze levertijden te halen uiteraard en doen ons best om je order goed bij je af te leveren.
Graag kijk ik met je mee waar dit mis is gegaan en kijken we hoe dit beter kan, zou je mij willen mailen op stijn.loseman@azerty.nl?
Stijn Loseman
AlgemeenOver het algemeen is dit een super bedrijf. Ze hebben niet altijd de laagste prijzen, maar ze hebben wel het meest complete assortiment. Hiernaast is het heel erg fijn dat je de mogelijkheid hebt om te kiezen dat Azerty het systeem ook assembleert. Dit maakt de drempel een stuk lager voor mensen die graag zelf een systeem willen samenstellen, maar zich niet comfortabel voelen bij het bouwen van het systeem zelf.
Verbeterpunt: zie klantenservice.
Voor systeemassemblage staat gemiddeld 2 tot 3 (werk)dagen. Ik heb mijn systeem op een woensdag besteld en wilde hem graag in het weekend afhalen. Echter stond mijn bestelling na drie werkdagen nog altijd "in behandeling". Dus had ik de maandag erna gebeld om te vragen voor een update en kreeg ik te horen dat de onderdelen in het magazijn werden verzameld. De status in mijn account werd die avond pas veranderd naar "verzameld in magazijn". De volgende dag was de status nog altijd niet veranderd en vroeg me af hoe lang het kan duren om alle onderdelen bij elkaar te zoeken. Dus had ik dinsdag nog eens gebeld en werd mij medegedeeld dat het systeem werd geassembleerd en dat ik hem woensdag kon ophalen. Echter stond woensdag de bestelstatus op "in assemblage", waarna ik donderdag nog maar eens had gebeld. Het systeem was nog altijd in assemblage en werd die dag afgerond en getest. Ik kon hem waarschijnlijk de volgende ochtend afhalen. Mij werd beloofd dat ik een mailtje en een telefoontje zou krijgen wanneer ik het systeem zou kunnen afhalen. Ik was natuurlijk dolenthousiast en had die vrijdag een dag vrij genomen om lekker vroeg mijn nieuwe pc op te halen. De bestelstatus stond de hele ochtend nog altijd op "in assemblage" en had ik geen update ontvangen. Om 15:00 opgebeld en klantenservice vertelde mij dat de PC "gewoon al vanaf 09:15 klaar stond". Daar ging dus mijn vrije dag. Het grappige was dat na het afhalen van de PC, de status van mijn bestelling nog een aantal dagen op "in assemblage" stond.
Uiteindelijk heb ik dus drie keer moeten bellen voor updates en was ik bijna negen dagen verder, voordat ik mijn PC in huis had.
Het meest frappante was dat ik mijn onderdelen, waaronder een RTX 2080, heb besteld rond de release-datum van de RTX 2080 Super (wat ik uiteraard niet wist). Tijdens het wachten op mijn systeem, was de prijs van mijn GPU al een aantal tientjes gedaald. Dus op de dag van afhalen/betalen was mijn systeem al ongeveer 30 euro goedkoper.
Het systeem was verder wel perfect geassembleerd, met de third party fans, betere koelpasta en hele goede cable-management. Assemblage zelf is altijd een dikke 10.
Update na reactie Azerty: Ik snap dat Azerty met dagprijzen werkt. Maar het is extra jammer dat wanneer je langer op je systeem moet wachten dan aangegeven (wat zeker een verbeterpuntje is), je ook nog eens de prijs van je systeem met €20-25 per week ziet dalen.
Goedemorgen,
Bedankt voor je review.
Het klopt inderdaad dat er enige vertraging is rondom onze assemblage service op dit moment, wat uiteraard vervelend is.
Er zijn op dit moment langere wachttijden voor de assemblage, aangezien het hier erg druk is op dit moment.
We willen dezelfde kwaliteit kunnen waarborgen zoals klanten van Azerty gewend zijn, maar doen ons best om de order z.s.m. uit te leveren.
Standaard versturen we inderdaad een mail wanneer je order klaar staat, ik zal onze systeembeheerders na laten kijken waarom deze niet verstuurd is.
Wel nemen we uiteraard mee dat de communicatie omtrent de verwachte levertijd beter kan, bedankt voor deze tip!
Verder werken we bij Azerty met dagprijzen, dit houd in dat prijzen per dag kunnen veranderen.
De prijs word hierdoor vast gezet op het moment van bestellen, omdat wij op dat moment ook het product voor deze prijs inkopen.
De prijs zal hierna dus niet dalen, maar dus ook niet stijgen mocht het product duurder worden.
Mocht je nog meer vragen of tips hebben, hoor ik deze graag!
Je mag deze mailen naar stijn.loseman@azerty.nl.
Stijn Loseman
AlgemeenOp basis van eerdere prima ervaringen een upgrade voor mijn PC bij Azerty besteld. Vooraf per mail gevraagd om advies en een keurig antwoord gekregen.
Ook BIOS update laten uitvoeren (ivm Ryzen 3000).
Supertevreden over de uitstekende service en ik zal in de toekomst zeker terugkomen.
Moest even wachten door een slecht leverbaar geheugen, maar nadat het probleempje was opgelost is zeer snel BIOS update gedaan en alles was de volgende dag binnen.
KlantenserviceToen na bestellen bleek dat het geheugen lang op zich liet wachten eerst per mail en daarna telefonisch contact gehad. Was geen enkel probleem om een onderdeel om te wisselen.. keurig geholpen en omdat vervangend onderdeel goedkoper was werd het verschil werd netjes overgemaakt.
AlgemeenSnel besteld, snel geleverd. Nog nooit een slechte ervaring gehad met Azerty en ook deze bestelling ging vlekkeloos (X570 moederbord, Ryzen 3 3600, 1TB NVME SSD).
AlgemeenSSD besteld, was een van de goedkoopste in de pricewatch.
Bestellen gaat allemaal vrij soepel.
Zoekfunctie zou wat beter kunnen.
Dag erna in huis zoals de site tijdens bestellen had gemeld.
SSD was netjes verpakt .
Algemeenik heb altijd geshopt bij azerty nooit geen problemen mee gehad
en ook deze keer weer geen problemen ben zeer tevreden over azerty
het ge leverde product was ruim binnen tijd geleverd well done
AlgemeenIk heb vaker bij azerty besteld heb nooit probleem gehad. Ik geef het 5 ster
VerzendingHelemaal geen probleem gehad met verzending