Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Prima, geen opmerkingen. vele manieren om te betalen, top. Prijs is goed, in mijn geval zelfs scherp.

De bestelling was snel geplaatst op zondag, 's avond kreeg ik al een bericht dat hij was verzonden en maandag rond 10 uur bezorgd.

ik had een vraagje over bezorgen welke ook goed en met detail beantwoord werd.

Goede website, duidelijke communicatie, snelle afhandeling. Vervanging binnen garantie verloopt via een duidelijk proces, waar geen twijfels over kunnen bestaan.

Niet bepaald eco, deze verpakking! De harde schijf kan absoluut niet kapot gaan, maar dit is toch wel overkill! Eén 3.5" disk werd verpakt in een extra dikke/stevige bubbelwrap envelop en in een doos van 30x30x50 vol met lucht-zakjes gestopt. Dat kan beter!

Uitstekend proces op de website voor het indienen van reparatie-aanvragen. Duidelijk en snel afgehandeld.

Bedankt voor je review.
Ik ben blij dat het product goed bij je is aangekomen, maar een overkill aan verpakking is zeker niet nodig. Ik ga dit doorzetten naar de juiste afdeling, zodat dit in de toekomst aangepast kan worden. Bedankt voor de tip!

Esmee

Enorm breed assortiment waardoor je niet bij verschillende shops hoeft te bestellen. Als dan ook de prijzen concurrerend zijn is de noodzaak al helemaal niet aanwezig om verder te kijken.

Directe actie om opdracht aan te passen na dat deze reeds was bevestigd. Was geen enkel probleem. Top

Prima service en snelle leveringen veel keuze uit veel producten altijd makkelijk om wat te vinden

Erg snelle levering binnen een dag binnen

Had een kapotte videokaart gelijk een nieuwe gemonteerd gekregen

Prima webshop met breed assortiment. Ik heb hier het merendeel van mijn onderdelen besteld en alles was op voorraad.

Fijn dat PostNL als verzender wordt gebruikt. Levering was de dag erna al.

Op de factuur staat bij alle artikelen een garantietermijn van twee jaar, terwijl op de website van Azerty op alle producten drie jaar garantie wordt verleend, en op één product zelfs zes jaar (een koeler). Desgevraagd mailde Azerty mij terug dat Azerty kennelijk twee jaar garantie verleent, en de rest door de fabrikant (?) Dat is mij niet helemaal duidelijk geworden. Deze informatie mag wat mij betreft duidelijker worden vermeld. Ik kreeg wel snel antwoord op deze vraag.

Bedankt voor je review.
Bij de specificaties van het product staat de fabrieksgarantie weergegeven en op de factuur de garantie vanuit Azerty. Ik snap dat dit verwarrend kan zijn.
Uiteraard kun je altijd contact opnemen met Azerty en dan pakken wij dit met je op, zodat jij op de beste manier geholpen wordt.

Esmee

Producten goed vindbaar makkelijk te bestellen en veel nuttige info waardoor ik
de juiste keuze kon maken.

Zondags in de middag Moederbord , Cpu en werkgeheugen besteld maandagmiddag al in huis.
Alles was goed ingepakt en werkt na installatie perfect.
Mijn compliment bestel bij verschillende webshops maar Azerty was kwa levering en kwaliteit de beste tot nu toe.

Fijne website met een groot aanbod. Moest het leveradres van mijn bestelling wijzigen. Klantenservice heeft me hier goed bij geholpen en de leveringstermijn was naar verwachting.

Ik heb opgezocht wat ik wilde, ik heb betaald en vervolgens kreeg ik mijn product op de volgende dag

Ik had wat problemen met mijn product, maar dat was snel opgelost.

Supersnelle levering (4x besteld rond 22:00u, 4x dag erna in huis) en tegen scherpe prijzen.

Flexibel; zetten je bestelling zonder problemen om en communiceren snel en helder.

Bestelling geplaatst maar ik deed iets fout met de betaling, dus even met ze gebeld en dit werd vakkundig opgelost. Nieuwe betaallink gekregen en zo kon ik de bestelling alsnog afronden. Het product werd de volgende dag keurig afgeleverd. Goed verpakt. Volgende bestelling gaat weer via Azerty lopen als de prijzen de laagste blijven.

Afgeleverd in goede staat met als notitie naar Postnl dat het niet bij de buren afgeleverd mocht worden. Handtekening voor ontvangst dus veilig afgeleverd.

Computer besteld en de dag erna binnen! Ben heel tevreden, ga er zeker nog is wat kopen!

Snelle levering en uitstekende verpakking van een topproduct! Bovendien uitstekend en vriendelijke afhandeling van vragen over de bestelling.

De levering zou mogelijk een paar dagen langer dan de gebruikelijke 2-3 zijn wegens drukte op de assemblage-afdeling. Echter kreeg ik de avond na het bestellen al bericht dat het pakket aangeboden was aan PostNL. Voor alle zekerheid gebeld, maar het apparaat was die avond al geassembleerd. Vervolgens de volgende dag uitstekend verpakt ontvangen. Mijn zoon is er blij mee! Alle lof voor de snelle levering en zorgvuldige verpakking

Heb geïnformeerd of wel het juiste product was verzonden omdat de levering veel sneller ging dan verwacht. Omdat de persoon die ik aan de telefoon kreeg dit niet 100% zekerheid kon nakijken vroeg hij of hij mij hierover via de mail kon berichten. Nog geen kwartier later ontving ik een mail dat het wel degelijk het juiste product was en dat de assemblage de avond ervoor om 21:00 was voltooid. Top!

Goede webshop en prima service: helaas komt het af en toe voor dat de wachttijd erg lang is. Gelukkig zijn ze daarvoor in overleg en zoekende naar een passende oplossing hiervoor.

Verzending is OK. Indien het een pakketje betreft krijg je het inderdaad de volgende dag in huis. Mocht je een andere methode/verpakkingsmethode willen is dat zeker mogelijk, maar houdt rekening met een langere levertijd.

Nadat ik mijn klacht van mijn order waarover ik dit review schrijf heb neergelegd bij Azerty is er direct positief actie ondernomen. Dat is erg te waarderen en maakt de problemen rondom de order weer goed. Ik ben blij dat ze actief meedenken, echter dient er vooraf wel een zetje in de rug te worden gegeven.

** N.a.v. goed contact met Azerty heb ik mijn review aangepast.

Bedankt voor je review.
Ik kijk graag met je mee, waar wij kunnen verbeteren.
Wil je mij daarom je ordernummer mailen, esmee.heerink@azerty.nl? En graag aangeven welk nummer je hebt proberen te bellen, want +45min in de wacht daar herken ik ons niet in.
Ik hoor graag van je.

Esmee Heerink

Erg snel betalingsbevestiging opgestuurd. Na het ophalen van mijn producten gelijk al een mail met de factuur in de inbox.

Vriendelijk personeel had alles al klaarliggen. Is bereid om je te helpen je bestelling naar de auto te krijgen.

Ik had snel iets nodig en woon in de buurt van Raalte. Op zaterdag kon ik ze gewoon bellen en werd de bestelling netjes voor me klaargezet, zodat ik het snel op kon halen. Daarnaast was de prijs vergelijkbaar met andere winkels.

Je kunt ze zelfs op zaterdag bellen én er wordt snel opgenomen. Dat kunnen niet alle web bedrijven zeggen...

intuïtieve website, duidelijke technische productbeschrijvingen, prettig dat waar mogelijk de reviews van HWI e/o tweakers gekoppeld zijn aan de productinfo.

netjes op tijd, correct verpakt.

*Overzichtelijke website
*contact via mail verloopt over het algemeen vlot
*retourservice kan beter (er wordt bv geen gebruik gemaakt van "verzendlabels" die uitgeprint kunnen worden door de klant in geval van een retour
*niet mijn eerste bestelling bij Azerty , vermoedelijk ook niet de laatste

*iets langer dan gehoopt gewacht op levering van mijn pc-toren , (te druk?)
*items die geleverd werden waren goed ingepakt zeker ter hoogte van grafische kaart en processor , pc is netjes in elkaar gestoken , proper werk !

Op een enkele opmerking na , heb ik wel het gevoel dat Azerty naar zijn klanten probeert te luisteren.
Het antwoorden op mails is in het algemeen voldoende , echter in deze maatschappij verwachten we met zijn allen waarschijnlijk nog sneller antwoorden en oplossingen.

De gewenste producten waren eenvoudig te vinden, er zat voldoende informatie bij. Het regelen van de bestelling was vlot. Ik werd keurig op de hoogte gehouden per e-mail.

DE volgende werkdag kwam de bestelling aan

Na een tijd gezocht welke monitor arm kwalitatief en prijsprestatie past, kwam de Ergotron 45-353-026 LX Sit-Stand Wall Arm 838mm up 510mm 11,3kg, LCD 42inch als perfecte match naar voren.
Helaas is dit een prijzige monitor arm. Een verassing viel per toeval op deze winnaar met 54,7% korting!!! Dit kon ik niet voorbij mij laten. Het betrof een open en nieuw ingenomen monitor arm.

De levering kwam sneller dan zelf besteld en werd binnen 1 werkdag keurig met verzekering aangeboden.

Hoewel het verworven model 45-353-026 aanzienlijk duurder wordt aangeboden en de Ergotron 45-243-026 LX Wall Mount LCD Arm 640mm heel scherp is geprijsd, ben ik nu de gelukkig ontvanger van mijn nieuwe monitor arm voor mijn dochter. Dank daarvoor.
Misschien moet Azerty nog eens goed controleren of beide genoemde modellen t.o.v. het model 45-353-026 LX Sit-Stand Wall Arm te hoog is voor klanten.

Bestelling plaatsen en betalen ging gemakkelijk en kwam op optijd binnen. Wel heb ik zonder 2 keer te betalen 2 apparte bestellingen gemaild gekregen aangezien ik een keer terug ben gegaan zonder te betalen. Deze niet betaalde bestelling werd automatisch geannuleerd de volgende dag. Geen last van gehad maar was wel even verwarrend.

Kwam netjes verpakt in een goede formaat doos.

Scorekaart voor Azerty