Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Product in kwestie was een EVGA RTX 2070 Super FTW+ Ultra deze besteld.
Maar duurde iets langer dan verwacht toch even gebeld en bleek dat er ergens bij de leverancier iets was mis gegaan maar alsnog dezelfde week nog binnen gekregen. Verder top service en al jaren mijn favoriete webshop.

Levering was gewoon snel vooral voor een GPU wat haast nergens meer op voorraad was.

Na gebeld te hebben wanneer mijn product zou binnen komen kreeg ik zelfs de optie om een step up te kunnen doen naar een ander product die wel op voorraad was binnen dezelfde merk. Daarbij was de persoon aan de telefoon erg duidelijk en zeer klant vriendelijk.

Het plaatsen van de bestelling ging prima, ik wou een nieuwe PC in elkaar gaan zetten en een vriend van mij heeft een winkelwagen samen gesteld en de link aan mij doorgestuurd. De spullen worden dan aan je eigen winkelwagen toegevoegd en vervolgens kan je verder gaan met het bestel proces.. Erg handig :)

Vervolgens wou ik betalen via ideal, alleen ging hier iets mis met mijn browser waardoor de betaling niet lukte. Ik heb toen gebeld met de klanten service en die hebben meteen een nieuwe link bij mijn bestelling geplaatst waardoor ik de betaling kon afronden.

Verder ben ik ook nog op de hoogte gesteld via de email dat de combinatie van moederboard en processor mogelijk een Bios update nodig zou hebben die hun eventueel aan mijn bestelling konden toevoegen indien ik het zelf niet zou kunnen doen. Heel erg fijn dat er dus mee wordt gedacht vanuit azerty! echt top service, vooral voor mensen die zelf niet zouden denken aan dit soort zaken.

Na het betalen kun je gemakkelijk de status van je bestelling zien van verzamelen tot verzenden. Daarna kun je de bestelling gemakkelijk volgen via postnl met een trace code die bij je bestelling komt te staan.

Na de betaling was de levering makkelijk te volgen via postNL en kwam alles netjes en goed verpakt met voldoende pak materiaal (het waren computer onderdelen, dus dat het goed verpakt was is uiteraard erg fijn :))

Zoals eerder al toegelicht had ik een probleem met de betaling en ben ik op een vriendelijke manier vrijwel direct geholpen.

Bestelling was makkelijk te plaatsen kon direct zien hoe de voorraad was van de producten

Op de website stond volgende dag in huis nou moet ik eerlijk zijn had het niet verwacht dat het ook daadwerkelijk de volgende dag in huis was . ik kreeg opeens een postNL tracking code en dacht dit meen je niet . Uitstekend !

Er was een actie met het product ( Radeon 5700) die ik kochte maar ik zag niks in de doos over een code . dus ik bellen en bleek dat ik die code moest opvragen . Dit had ik geweten als ik de actie aanklikte maar ja :) . Klantenservice heeft mij het uitgelegd en wat ik het mooiste vond is dat ik direct iemand aan de lijn kreeg in plaats van te wachten .

De website is zeer duidelijk en laat alle belangrijke informatie goed zien. Ook is de voorraad informatie uitgebreid en duidelijk. Wel vind ik het jammer dat er, ook bij hoge bedragen, altijd verzendkosten gerekend worden. Wel snap ik hun beredenering hier voor.

Levertijd was zoals beloofd. Azerty stuurt een notificatie met de bestelde producten en tracking code van PostNL.

Telefonisch contact gehad met de klantenservice in verband met het wijzigen van mijn bestelling. Geen lange menu's, bandjes of wachttijden. De wijziging was binnen enkele minuten verwerkt en was direct online te zien.

Ik heb al vaker bij Azerty besteld. Altijd is alles prima verlopen. Goede duidelijke website met prima prijzen.

Snel geleverd.

Er liep iets fout bij de betaling. Via de klantendienst was dat zeer snel opgelost.

Een goede selectie artikelen in de webshop.
Heldere informatie en handige filter mogelijkheden
Concurrerende prijs en kwaliteit.
Snelle bezorging.

Snelle verzending.
Je bestelling word op werkdagen afgehandeld. Dus zondag besteld - dinsdag in huis.

Altijd een fijn adres geweest. Geen enkele keer mis gegrepen en goed advies. Op de web site loop ik nog wel eens te zoeken, maar na telefonische begeleiding komt het toch weer goed.

Pakket was met zorg ingepakt. Waarschijnlijk vanwege de drukte -iets later- maar dat is denk ik geen probleem.

Goed bereikbaar, en men onderneemt actie.

Altijd goede communicatie, doen wat wordt beloofd, goede dienstverlening, geen flauwekul. Website zou iets overzichtelijker mogen...

Gewoon geweldig.. ik bestel en de dag nadien ontvang ik het al.
Super als je zakelijk iets dringend nodig hebt.

Super.. je wordt voortdurend op de hoogte gesteld waar en wanneer het pakket er is

ik heb het via internet besteld... heel gemakkelijk via de site online te bestellen

Makkelijk te bestellen en duidelijke volging via track and trace. Snel geleverd. Bewijs van betaling snel geleverd.

Goede staat levering en lekker snel

Ik heb onlangs op deze site mijn computer-onderdelen besteld voor de game pc die ik wou samenstellen. Azerty bood voor deze onderdelen zeer duidelijk de beste prijzen aan voor een klant uit België. Hiernaast is het ook een erkende ICT-webwinkel waardoor ik verschillende games bovenop kreeg door Nvidia en AMD. Gewoon een geweldige webwinkel waarop ik niets heb aan te merken.

Geen klachten bij de verzending. Het pakket was in goede staat een snel geleverd. Het pakket ging normaal op vrijdag geleverd worden maar doordat dit op Allerheiligen viel en het een vrije feestdag is in België kon dit waarschijnlijk niet gebeuren. Maar doordat zij met PostNL kunnen leveren op zaterdag kon ik toch nog in het weekend genieten van mijn nieuwe aankoop.

De klantenservice is gewoon super. Ik had meermaals problemen met het betalen van mijn bestelling (een error in mijn bankapp). Hierdoor moest ik vragen aan de klantendienst om hiervoor verschillende nieuwe links te maken. Ik heb dit een paar keer over mail en telefoon gedaan. Ik kreeg telkens een vriendelijk en spoedig antwoord op mijn mail. Ook tijdens mijn telefoongesprekken was de persoon die me hielp behulpzaam en vriendelijk.

Er valt nergens omheen te draaien; goede webwinkel, veel op voorraad, goede service en als er iets niet helemaal naar wens is dan wordt dat ook gauw opgelost. Prijzen vaak iets hoger dan bij anderen, maar ik heb het er voor over om gewoon bij een goede winkel te bestellen

Levering altijd stipt, goed verpakt en nog nooit iets beschadigd binnen gekregen.

Ik heb een kapotte SSD gehad die nog maar 1 jaar oud was. Keurig op moeten sturen en gewoon geld terug gehad. Super!

Een goed assortement aan producten, goed geprijsd, deskundig advies en zelfs klantvriendelijke service . nog nooit een klacht gehad met azerty en zelfs aangenaam verrast geweest door hun bereidheid om orders te annuleren en te vervangen.
Kortom, geen klachten, alleen maar goede ervaringen

gewoon correct. lekker snel en goed te traceren.

altijd een vriendelijke en behulpzame medewerker. zelfs bereid wat extra speur werk te doen toen ik wou weten of ik met mijn order nummer een van de eersyte was met een schaars product.

Vriendelijk, snel en houden me altijd Up To date van de stand van zaken als het om bestelling en of reparatie gaat ( die laatste liefst niet ). Prijzen zijn goed en levering snel. Telefonische hulp ook eens gehad en kennis is er en brengen het met vrolijke noot.

Snelle correcte leveringen. Kan niet beter.

Erg meedenkend, vriendelijk en coulant in gepaste stijl

Snelle levering, en goede klantenservice. Ik had zelf een fout onderdeel besteld, en nadat ik mijn fout ontdekte heb ik het aan Azerty laten weten. ze hebben mijn bestelling aangepast (naar het item dat ik wel wou bestellen). Snel en efficiënt opgelost.

Azerty zelf heeft niets fout gedaan. De enige reden waarom ik geen volle 5 sterren geef, is omdat ¨Post NL mijn pakket aan mijn voordeur heeft gelegd. Er was niemand thuis. Pas 8 uren later was ik thuis... Post NL bezorger heeft in mijn naam afgetekend! Te lui om het pakket in een postpunt of bij de buren af te leveren, wat Post NL normaal beloofd had moest er niemand thuis zijn.

Tip: zorg dat er iemand thuis is om te ontvangen. Of gebruik geen Post NL.

Ik heb een een nieuwe PC (zelfbouw) gekocht bij Azerty. Ik ben hier heel erg tevreden mee. Ik heb deze estelling in twee delen besteld. Dit leverde ook geen probleem op voor de bestelling. Ik werd ook persoonlijk goed op de hoogte gehouden over de levertijd. De hulp achteraf is keurig en heel formeel. Ik heb daarom geen op of aanmerkingen op Azerty! De site werkt ook zeker handig en het besteloverzicht is zeker een mooie an handige functie die wel vaker wil terugzien bij anderen sites.

De verzending was keurig gedaan en de volgendedag al in huis! Alle losse producten waren netjes in één doos gedaan ipv alles in apparte losse doosjes. Dit is ook zeker een pluspunt. Ps. kunnen anderen nog van leren ;)

Ik had uiteindelijk nog een vraag over mijn bestelling. Ik heb een mail verstuurd en kreeg binnen een dag al keurig antwoord. Werd netjes geholpen door een stagiair en kreeg keurig antoowrd. Kortom niets op aan te merken.

Mijn hdd's zijn al 7 jaar oud. Daarom wilde ik ze vervangen. Zoekend kwam ik bij AZERTY. De rest was een fluitje van een cent! 's Avonds besteld, de andere dag in huis! Goed en netjes verpakt en keurig bezorgd (track en trace) hdd's vervangen voor de Toshiba's en, zoals verwacht, werkt alles als een tierelier. AZERTY.....bedankt!

De levering was opvallend snel!

Laptop in de pricewatch uitgezocht en vanwege de vele goede kritieken Azerty de order gegund. Alles prima. Eén klein zeikpuntje. Op https://azerty.nl/verzenden staat dat er standaard verzonden wordt met PostNL. Top, die bezorgen namelijk prima in de buurt, in tegenstelling tot DHL die er altijd weer een potje van maakt. Meermalen (dure) pakketjes bij (verre) buren zonder notificatie. En dat is niet fijn. En de track/trace was dus van DHL. Dat was even met de billen bij elkaar zitten tot de man aanbelde. En die kwam uit zijn auto weer terug om mijn naam nog een keer te vragen. Een optie om een verzender te kiezen zou ik enorm op prijs stellen. En dat ligt dus NIET aan Azerty, maar aan DHL.

Zie de toelichting. Het liefst wil ik NIETS te maken hebben met DHL. De optie om te laten bezorgen op een PostNL punt zou ik enorm waarderen.

Toevoeging n.a.v. reactie Azerty: Laptop is keurig binnen hoor, maar ik wil voorkomen dat ik potentieel moet aantonen dat ik niets ontvangen heb terwijl DHL meldt dat het afgeleverd is. Azerty heeft gedaan wat ik van ze mag verwachten, dat wil ik echt benadrukken!

Goedemorgen,

Bedankt voor je review.
Standaard verzenden wij met PostNL. Er zijn een aantal uitzonderingen waardoor het met DHL verzonden wordt, denk aan palletzending of directe levering vanuit leverancier bijvoorbeeld. Zoals ik nu lees, heb je de laptop wel mogen ontvangen gelukkig.
Met uitzondering van een directe levering is verzenden naar een PostNL punt al mogelijk bij Azerty. Kies dan voor standaardverzending en selecteer als verzendadres een PakjeGemakpunt.

Maar ik verwacht dat jouw laptop rechtstreeks vanaf de leverancier naar jou is verzonden. Als voordeel heeft dit dat je het normaliter al de volgende werkdag in huis hebt. Het nadeel is dus dat je geen PostNL punt kunt selecteren.

Mocht je verder nog vragen en/of opmerkingen hebben dan hoor ik het graag. Je mag dan mailen naar esmee.heerink@azerty.nl

Esmee

Hulpvaardig, klantvriendelijk, goede prijskwaliteit verhouding en geven goede en eerlijke adviezen.
Zeker een winkel waar ik vaker spullen zal bestellen.

Kon direct langskomen om te laten onderzoeken waar het probleem in mijn PC aan lag.
Adequaat en snel opgelost.

Heb een hele computer aan onderdelen bestelt. Beschrijving en specificaties van deze onderdelen was duidelijk en kreeg de hele set na 2 dagen al op de mat. Professioneel verpakt en exact gekregen wat ik had bestelt.

Scorekaart voor Azerty