Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Upgrade set besteld voor pc dochter. CPU, GPU, Moederbord (uit best buy, mainstream game PC) PC bleek geen display signaal te hebben. Heb de gehele PC maar afgeleverd om de fout te zoeken en de PC verder af te bouwen. PSU bleek defect en is vervangen. Geheel afgebouwdePC weer terug. Prima!

Ik had wat onderdelen voor een PC gekocht. Had al een voeding maar wel besteld. Ze hadden na een email netjes voor mij eruit gehaald. Verder was er een onderdeel niet gelijk leverbaar namelijk de koelpasta. Ze boden mij aan of ik wou wachten of apart wou verzenden. Vroeg of ze dat ook wouden annuleren en dat was geen probleem. Kreeg netjes het verschil terug en was verder prima en snel zaken doen via de mail.

Snel, netjes en compleet.

Klantenservice via de mail was snel en prima.

Artikelen vinden en bestellen ging makkelijk, betalen zorgde ook niet voor problemen. "Status" op de pagina "Uw orders" geeft goed inzicht in hoe het er met je bestelling voor staat.

Ik ben al jarenlang klant bij Azerty en ik heb over al mijn verschillende bestellingen en serviceaanvragen geen enkele klacht.

Verzending van Azerty vind ik altijd uitstekend. Dit komt voornamelijk doordat zij alleen dingen beloven die zij na kunnen komen. Indien ik een product opstuur voor een serviceaanvraag krijg je verschillende tijdframes aangegeven voordat hij weer naar jou wordt verzonden. In mijn gevoel moest hij terug naar de fabrikant. Hierdoor duurde het langer dan normaal, maar het was nog steeds binnen mijn verwachtingsperiode.

Erg vriendelijk en behulpzaam. Voor snelle vragen waar zij geen geld aan verdienen, tot serviceaanvragen, tot aankoop van een top game PC. Altijd even aardig en behulpzaam.

Makkelijk te bestellen
Goede prijs
Snelle verzending
Goede service / contact
Groot assortiment
Veel keuze

Snelle levering

Snelle reactie en duidelijk

Prima shop, zijn erg scherp met hun monitor beugels! en hun overig prijzen zijn dik in orde!

Keurig verpakt

Had een vraag over het wijzigen van een verzend adres. Terwijl het pakket al reeds was ingepakt. Ze deden erg hun best om het adres te wijzigen en werd zowaar terug gebeld! Ondanks dat het niet gelukt is, kan ik het erg waarderen dat ze zo hun best hebben gedaan en dat ik ben terug gebeld!

Aankoop Nas + 4x HDD

De bestelde producten werden de volgende al geleverd, helaas was ikzelf pas 3 dagen later thuis alvorens ik met de spullen bezig kon.
Helaas was een schijf gelijk al defect, en was het geluid wat van de Nas kwam niet om aan te horen. Hierop contact opgenomen met de service afdeling en alle bestelde onderdelen teruggebracht ter controle.
Een drie dagen later kwam alles weer terug en waren de Nas en de defecte hdd vervangen, alles weer in elkaar helaas was het geluid er nog.
Het probleem bleek door twee van de andere nieuwe schijven veroorzaakt te worden, wederom contact gehad met de service afdeling en de twee harde schijven zijn vervangen en nu draait de Nas als een zonnetje.

De opgestuurde producten waren zorgvuldig en stootbestendig ingepakt.

Zie algemene beoordeling.

Bestelde artikel zou geleverd worden binnen 2-3 werkdagen. Werkdag 5 zelf contact opgenomen met Azerty, waarna support het dezelfde dag nog correct heeft afgehandeld.

Niet op tijd, wel goed en snel opgelost.

Prima geholpen, zelfde dag mail gehad met oplossing.

Goedemiddag,

Bedankt voor je review.
Onze excuses dat de verwachte levertijd niet gehaald is en je hier geen bericht over hebt ontvangen.
Wij doen ons best om de levertijd up-to-date te hebben, helaas komt het wel eens voor dat de verwachte levertijd alsnog niet gehaald wordt.
Fijn om te lezen dat je goed bent geholpen en dat er een oplossing is gevonden.

Mocht je toch nog vragen en/of opmerkingen hebben dan mag je altijd mailen, esmee.heerink@azerty.nl.

Esmee

Sturen jullie ook spullen naar Spanje was de vraag aan de klantenservice. Een snel positief antwoord kwam en binnen 5 dagen werd de bestelde HD-NAS afgeleverd. Klasse! (en aanzienlijk goedkoper dan hier in Spanje).

Snel, prima verpakt zodat ermee gegooid kon worden zonder het product te beschadigen.

just amazing service with the best company ever I've ordered a gaming PC with 1.700 € and it was amazing service and Im so happy with what I got

very good service with a lot of care for my product

very friendly people

Een stuk beter dan bij Megekko. Ik ga voortaan al m'n orders bij AZERTY bestellen. De onderdelen met een levertijd van 2 of meer dagen waren allemaal binnen 2 dagen geleverd.
M'n gehele systeem (behalve voeding) dus van een enkele partij kunnen kopen, elk onderdeel voor de minimale prijs en dat met kwalitatieve service. Echter doet m'n PC het niet omdat de voeding van Megekko komt en Megekko deze niet terug wil nemen. De volgende keer dus alles bij AZERTY bestellen!

Producten netjes verpakt en op tijd geleverd.

Top service, via de Facebookchat contact opgenomen en direct geholpen. Ik kon dezelfde dag nog terecht op locatie en het probleem werd direct gediagnostiseerd.
Uiteindelijk bleek het probleem bij de voeding te liggen die ik bij Megekko besteld had (welke Megokko weigert terug te nemen). Maar desondanks zeer goed geholpen door Azerty, de service was volledig kosteloos, ookal lag het probleem dus niet bij hun, de hardware van AZERTY werkte wél naar behoren.

Al 10+ jaar een prima webshop. Bij het samenstellen van een systeem was de selectie op sommige onderdelen niet heel breed (geheugen), maar dat vormde geen wezenlijke belemmering. Er werd goed en informatief gereageerd op vragen, en het bestellen en verzenden ging soepel en goed. Uitstekende assemblageservice!

Bij de bestelling zijn moederbord, processor, geheugen en koeler bij Azerty geassembleerd en getest. Het geheel was keurig en zeer zorgvuldig ingepakt.

Vooraf Azerty om advies gevraagd, waar snel een duidelijke en informatieve reactie op werd gegeven. Bij de bestelling een extra vraag gesteld, waar geen antwoord op kwam - maar bij de levering bleek dat er rekening is gehouden met de vraag, en goed op is gereageerd.

Eindelijk kwam het ervan om een video montage pc samen te stellen. Voor het eerst Azerty gekozen als leverancier. Wel nog wat vragen over comptabiliteit die netjes beantwoord werden. Na prijsvergelijking alles bij Azerty besteld. prijzen waren lager of gelijkwaardig met concurrenten.
Alles keurig op tijd geleverd, goed verpakt en voorzien van verzekering tijdens verzending!

Na deze ervaring ook nog maar een printer besteld. Zelfde verhaal! Ze doen het goed in Raalte!!

Als tevreden klant nu lekker bezig met mijn video hobby!

Hartelijke dank, Azerty! Ik om nog eens terug!

Prima verpakt, doos kon tegen stootje en ook verzekerd verzonden! Top!

Ik had nog wat vragen of de gekozen onderdelen wel compatibel waren. In een prettig telefoongesprek werd dat bevestigd.

Aankoop: custom game pc (Ryzen 3600 - RX 5700 XT)

Als verjaardagscadeau wou ik mezelf trakteren op een nieuwe game pc.

In het verleden spendeerde ik uren aan het afschuimen van de verschillende websites om elk component aan de meest voordelige prijs te kunnen kopen. Daarna was ik nog eens uren bezig met het zelf assembleren van de pc en alle frustraties die daarbij komen kijken.

Deze keer stelde ik op Tweakers eerst mijn wenslijst op. Op die manier kreeg ik een eenvoudig overzicht van de beste prijzen per component. Daaruit bleek dat Azerty voor zo goed als alle componenten de meest voordelige prijzen aanbood. En inderdaad, bij het opmaken van mijn verlanglijstje bij Azerty bleek de totaalprijs slecht enkele euro’s af te wijken van mijn wenslijst op Tweakers. Bovendien bleken alle componenten op voorraad en onmiddellijk leverbaar. Alles dan maar in een keer bestellen bij Azerty was het plan!

Ondertussen zag ik echter ook een mogelijkheid tot pc-assemblage door de specialisten bij Azerty. Slechts 79 € voor een volledige assemblage waarbij alle componenten getest worden. Dat zou mezelf weer een groot deel tijd en frustraties besparen. Lang moest ik niet nadenken om pc-assemblage aan te vinken op de bestellijst.

Op vrijdag 1 november plaatste ik uiteindelijk mijn bestelling. De betaling verliep via MultiSafepay. Deze betaalmethode was mij onbekend, maar na wat opzoekwerk op Google heb ik het bedrag probleemloos op deze manier overgemaakt.

Daarna was het enkel spannend afwachten...

Hoewel de betaling enkele werkdagen in beslag kon nemen kreeg ik op maandag 4 november al bevestiging dat Azerty met de assemblage van start was gegaan. Daarbij werd ook vriendelijk vermeld dat de door mij gekozen samenstelling geen problemen zou opleveren.

Met een voorspelde wachttijd van 2 à 3 werkdagen verwachtte ik dat de assemblage voor het einde van de week afgerond zou zijn. Helaas heb ik gedurende de week niets meer vernomen, maar ik had er alle vertrouwen in dat het niet al te lang meer zou duren.

Op de ochtend van maandag 11 november ontving ik dan het verlossende mailtje met de boodschap dat mijn pc verzonden werd en dat ik ‘m de dag nadien al aan huis mocht verwachten. PostNL was ook nu weer stipt en om 16h stonden ze met mijn nieuwe game pc aan de deur.

Zoals beloofd werd de pc met de grootste zorg verpakt. Ook de dozen van alle componenten zaten netjes samen bij de pc. Daarna was het enkel nog uitpakken, inpluggen en gamen!

De pc werkte perfect vanaf de eerste opstart!

Ik ben zeer tevreden met mijn beslissing om voor Azerty te kiezen. De lage prijzen, uitstekende service en vooral hun professionele assemblage. Het gezegde “Wat je zelf doet, doe je meestal beter” gaat hier niet op 😉

Eigenlijk kom ik toch altijd weer terug bij Azerty als ik iets wil bestellen. Ookal gebeurt het zo nu en dan dat Azerty niet de goedkoopste is, betaal ik graag iets meer omdat ik weet dat het dan goed geregeld wordt.

Al in het verleden eens pech gehad met kapotte onderdelen, en deze werden zonder poespas omgeruild. Gewoon goede service en vriendelijke mensen met kennis van zaken.

Zeker een aanrader!

Alles wordt gewoon goed aangeleverd in goede verpakkingen. Je krijgt na bestellen direct een trackandtrace doorgestuurd.

Je wordt goed op de hoogte gehouden dmv track and trace, en mocht je vragen hebben worden deze direct beantwoordt via de mail.

Een overzichtelijke en heldere website, zeer scherpe prijzen, een helder en inzichtelijk bestelproces, makkelijk retourneren.

Scherp geprijsd en een goede winkel met een vriendelijk en fijne klantenservice.
Bestel hier al jaren en schrijf eigenlijk nooit reviews, maar deze site verdient elke positieve reactie

Zeer goede klantenservice hebben mij goed en vriendelijk geholpen met een probleem door verkeerd afleveren van postnl

Mijn ergonomische muis was kapot gegaan, dus snel een nieuwe gezocht. Azerty was netjes geprijsd, en uit ervaring weet ik dat ze snel leveren. Dat was ook nu weer zo. Volgende dag binnen. In de tussentijd krijg je een tracking code dus kan je zien wanneer je pakket word bezorgd.
De Logitech MX Ergo werkt heerlijk.

direct verzonden, tracking code gekregen en op tijd (volgende dag) geleverd gekregen.

Prima aankoop, Ik heb een grafische kaart gekocht en hij werkt top!
Verder was hij tijdens het verzenden niet beschadigd dus daar ben ik ook blij mee.

Het duurde iets langer dan verwacht maar dat kwam meer door postNL dan door Azerty

pc besteld volgende dag in huis alles werkte perfect zeer degelijk verpakt ook.
met vragen kan je bij de klantenservice goed terecht.
Ik zal er zeker weer wat kopen als ik het nodig heb.

echt ene dag besteld volgende in huis,

had voor ik bestelde een paar vraagjes ( ook om het ff uit te proberen hoe klantenservice was) maar was er erg tervreden over en dus een bestelling gedaan.

Scorekaart voor Azerty