Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenAl meerdere bestellingen geplaatst sinds 2010 bij Azerty en nog altijd tevreden.
Bestellingen worden prima uitgeleverd en voorzien van track en trace prima te volgen.
Prijzen zijn ook altijd helder en duidelijk en hoewel ze niet altijd de goedkoopste zijn bestel ik liever hier en betaal een paar eurie meer dan dat ik bestel bij weer een nieuwe onbekende nieuwe webshop die een paar euro goedkoper is.
De bestelde producten worden altijd snel, netjes en voorzien van track en trace geleverd.
KlantenserviceEigenlijk nog geen contact hoeven hebben met Azerty maar als ze met de klantenservice net zo zijn als de rest van het bestelgebeuren niks dan lof.
AlgemeenComputer behuizing besteld die niet direct op voorraad was. Netjes op de hoogte gebracht wanneer ze de behuizing verwachte te krijgen van de leverancier. Veilig verpakt, Gratis verzekerd verzonden met track and trace. Niks te klagen.
AlgemeenDe site is goed opgezet, elke handeling van het plaatsen in de winkelwagen tot de betaling is duidelijk.
VerzendingJe krijgt de track & trace code van POSTNL al op het moment van het plakken op de verpakking.
KlantenserviceDoor een foutje mijnerzijds zou de bestelling op een verkeerd adres te recht komen, de medewerker aan de telefoon heeft mij precies uitgelegd wat te doen.
Hij heeft gezorgd dat het pakket netjes op het juiste adres werd bezorgd na de retourzending.
AlgemeenBij Azerty een moederbord/cpu/ram besteld. Prettig zoeksysteem op de website, functioneert naar behoren. Reden om bij Azerty te bestellen was in eerste instantie het grote aanbod en de prijsstelling.
VerzendingBesteld op zaterdagmiddag 16u, maandagmiddag 13u levering. Goed verpakt in 1 doos die niet te groot was, beschermd met bubbelplastic. Relatief lage verzendkosten, met 3,95.
AlgemeenHeb vaker bij Azerty besteld en net zoals die keren is deze keren mijn bestelling ook snel en goed verpakt aangekomen. De NAS is ondertussen geinstalleerd en werkt perfect. Ze waren zelfs ietsje goedkoper dan Amazon.de. Van andere bestellingen weet ik dat ook de service van deze webshop uitstekend is. Zeker een aanrader!
VerzendingBestelling op zaterdag geplaatst en keurig op maandag goed ingepakt aangekomen.
AlgemeenTop bedrijf. Voor mij redelijk dicht in de buurt. Snel en makkelijk afhalen wanneer je hiervoor kiest. Keurige en vriendelijke mensen. Heb in de loop der jaren verschillende items gekocht en opgehaald/laten bezorgen en nog nooit een issue gehad. De prijzen zijn scherp, het aanbod is ruim en de website is lekker vlot en duidelijk om doorheen te browsen.
VerzendingIk had op zondag net na middernacht een toetsenbord (K70 cherry brown) besteld om af te halen en maandagochtend rond 08:30 kreeg ik al een mailtje dat hij gereed stond. Goed bezig Azerty! Na het werk erheen en werd vriendelijk ontvangen. Na een korte order check en ID verificatie op weg naar huis met een nieuw toetsenplankje. Typt lekker en gamed fijn ook! Erg blij ermee.
AlgemeenEen duurder artikel dubbel besteld zodat ik zeker was van een correct functionerend exemplaar zonder steeds te moeten retourneren en opnieuw bestellen. Helaas waren beide exemplaren niet naar verwachting. Azerty heeft toen beide artikelen omgeruild, waarna één artikel alsnog netjes retour is genomen.
Helemaal top, iedereen blij.
Levering liet eerste instantie een paar dagen langer op zich wachten omdat het artikel nog bij de leverancier vandaan moest komen. Dit duurde iets langer dan aangegeven op de site. Geen ramp.
KlantenserviceZeer genereus op het moment dat het op service aankwam. Omruilen om daarna alsnog het artikel te retourneren was geen groot probleem. Geld stond ook weer snel op de rekening.
AlgemeenScherpe prijzen i.c.m. met goede service en feedback, gekozen aan de hand van reviews en ervaringen van mede-tweakers.
VerzendingGeassembleerd systeem in grote omdoos ontvangen incl doosjes alle losse componenten. PC opgevuld intern, wel nodig dankzij zware koeler.
KlantenserviceGoede feedback en meedenken bij assemblage, wijzigen/ toevoegen verloopt soepel. PC helaas met defect, vrijdag teruggegaan met systeem, en achtergelaten voor onderzoek.
Hartelijk ontvangen en te woord gestaan, kopje chocolademelk voor de kleine.
AlgemeenGoed afhandeling en goede service en altijd bereid om te helpen een oplossing te vinden
VerzendingEen UV kabel besteld maar die kon niet meer geleverd worden vanuit het bedrijf zelf en Azerty heeft samen met mij voor een oplossing gezocht om een goede vervanging te krijgen
KlantenserviceOmdat ik al besteld en betaald had heeft Azerty samen met mij naar een andere oplossing gezocht en dat is goed uitgedraagid
Algemeende service was goed. betaling was snel klaar. goede kwaliteit kabels.was op tijd binnen zoals aangegeven.
Verzendingbinnen een dag binnen
Klantenservice3 kabels besteld 6cat voor internet zat een 5e cat bij. die mocht ik houden en kreeg een nieuwe kabel 6cat toegestuurd kostenloos.
AlgemeenDe adapter van mijn NAS (Synology 213+) had het in het weekend begeven. Deze was niet makkelijk te vervangen met een universele adapter (12V 5,4A). Azerty had een origineel vervangend product op voorraad en maanag ochtend had ik deze dus al in huis. Super blij mee!
VerzendingPakket was compact verpakt zonder onnodig veel beschermingsmateriaal, prima zo!
Algemeen2 HDD besteld voor NAS. Doos was veel te groot voor HDD's. Er zaten wel luchtzakken in de doos maar de HDD's lagen ergens onderin op de bodem. Er zat nog wel noppenfolie om, maar toch vreesde ik voor beschadiging. Gelukkig was er niks aan de hand. HDD's doen het. Echter ik zou AZERTY toch adviseren om hun producten beter te verpakken.
Verzending2 HDD besteld voor NAS. Doos was veel te groot voor HDD's. Er zaten wel luchtzakken in de doos maar de HDD's lagen ergens onderin op de bodem. Er zat nog wel noppenfolie om, maar toch vreesde ik voor beschadiging. Gelukkig was er niks aan de hand. HDD's doen het. Echter ik zou AZERTY toch adviseren om hun producten beter te verpakken.
Goedemiddag,
Bedankt voor je review.
Ik ga je tip doorgeven aan de manager van ons magazijn, zodat hij dit mee kan nemen in het proces. Fijn om te lezen dat de HDD's gelukkig geen schade hebben.
Bedankt voor het doorgeven hiervan, dit waarderen wij enorm.
Esmee
AlgemeenHandige website met uitleg over de producten erbij. De producten zijn scherp geprijsd. Ik heb zelf de pc gebouwd, maar als je dat niet wilt is er een assemblage mogelijkheid.
VerzendingDe bestellingen zijn altijd keurig verpakt. Op de website staat de levertijd aangegeven en dit klopt met de werkelijkheid. Bovendien worden grotere bestellingen zonder extra kosten verzekerd. Dit gaf me een gerust gevoel.
KlantenserviceEen keer contact gehad over een defect product. Dit is super opgelost door een gloednieuw product te leveren. Men denk echt met je mee.
AlgemeenGoede snelle service. Niks op aan te merken.
Zou het aanbevelen aan anderen. Ook erg scherpe prijzen. Vind het een fijne winkel en zou er zeker vaker iets bestellen.
Geen problemen gehad met de verzending
KlantenserviceNog niet mee in aanraking geweest gelukkig
AlgemeenVeel keuze, voor een goede prijs en een snelle levering.Product is precies wat ik zocht
VerzendingBinnen 12 uur in huis
KlantenserviceN.V.T.
AlgemeenHet was heel er simpel om te vinden wat ik zocht en er was een hele goede service
VerzendingHet was binnen 2 dagen bij mij thuis geleverd
KlantenserviceAls je een vraag hebt en hebt gemaild krijg je automatisch een mail terug en wordt er daarna snel een antwoord gestuurd
AlgemeenHele deskundige en nette service. Goede updates over je bestellingen en prima prijzen.
Het was mijn eerste bestelling, maar als alles zo blijft ga nooit meer ergens anders heen voor mijn hardware. Een dikke tien!
AlgemeenBestel hier al jaren, nog nooit enkel probleem mee gehad. Retouren worden ook netjes en correct afgehandeld. De enkele keren dat ik contact heb gehad met de servicdesk was het contact zeer aangenaam.
AlgemeenEerder bij Azerty een Asus GTX1660Ti Dual gekocht... na een aantal maanden was ik hier ZEER ontevreden over, na bellen met de klantenservice overeengekomen om hem terug te mogen sturen en om te ruilen voor een ander model. Ondanks dat ik daar eigenlijk totaal geen recht op meer op had, aangezien de 14 dagen termijn verstreken was.
Na een kleine bijbetaling had ik enkele dagen later mijn vervangende product.
Zeer tevreden over de service en de gewilligheid om mee te willen denken om een oplossing.
Beide pakketten waren verder netjes verpakt.
KlantenserviceZie eerdere toelichting, ik schrijf deze shopreview vooral vanwege mijn ontzettend goede ervaring met de klantenservice.
AlgemeenOnlangs heb ik hier een desktop setup van ongeveer €1800 gekocht.
*Pluspunten*
+ Groot aanbod aan hardware.
+ Goede prijzen.
+ Duidelijke website.
+ Prima voorwaarden en betrouwbare zaak.
+ Prima retour process
+ Werknemers zijn zeer welwillend om te helpen (maar het loopt af en toe wel door elkaar, wat niet handig is).
+ Netjes verpakt.
*Minpunten*
- Een aantal producten hadden een langere levertijd (sommigen 2-3 werkdagen andere 10+), uiteindelijk na 14 dagen toch maar geannuleerd omdat de producten helemaal niet meer leken te komen (ook de producten met een levertijd van 2-3 werkdagen, verder wel netjes afgehandeld).
- Contact is goed mogelijk via telefoon en email, echter loopt communicatie dwars door elkaar heen. Als je via de telefoon en email contact opneemt, dan worden deze twee onafhankelijk van elkaar beantwoord (ik kreeg ook altijd nog antwoord op mail, terwijl alles bijvoorbeeld al geregeld was via de telefoon). Dat zorgt voor veel verwarring.
- Als iets niet via het standaard process loopt (bijvoorbeeld aangepaste factuur, of producten niet op voorraad), dan moet je hier echt zelf achteraan zitten. (Terugblikkende op mijn email heb ik 16 mailtjes naar Azerty gestuurd en een flink aantal telefoontjes om telkens status op te vragen om er uiteindelijk achter te komen dat ik sommige producten toch beter ergens anders kon bestellen. Dat kan écht beter.)
Conclusie: bestel je iets wat op voorraad is en geen extra communicatie vereist: top winkel, anders ben je toch een paar mailtjes verder.
De levering van de meeste producten in mijn (gesplitste) order was op tijd. Een drietal producten konden niet voldoen aan de beloofde levertijd, en één ging er zelfs meer dan 10 dagen overheen, waarna ik deze heb geannuleerd.
De producten waren allemaal zeer netjes ingepakt (bijna alles nog in cellofaan plastic), en ook voldoende beschermd.
Ik geef hier een voldoende omdat ondanks de communicatie er stroef langs elkaar heen liep, ik altijd op een nette manier te woord ben gestaan door werknemers die echt mee dachten en luisterden. Maar bij een (grote) webwinkel mag dit echt gestroomlijnder.