Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenZeer snelle levering en veel producten op voorraad. Niet altijd de allerbeste prijs maar over het algemeen zijn de prijzen interessant. Waar andere webshops nogal eens een steek laten vallen (bij de bestelling van onderdelen van mijn PC ging het bij 2 van de 4 shops goed mis!) gaat het bij Azerty gewoon goed, en snel - en dat is eigenlijk de paar extra centen zo nu en dan meer dan waard.
VerzendingGewoon top: op maandag besteld, op dinsdag binnen.
AlgemeenNa ruim 9 jaar werd het weer eens tijd om mijn pc op te frissen .
Op vrijdagavond een nieuw moederbord, processor, geheugen en een m2 ssd besteld bij Azerty. Alle onderdelen waren op voorraad en werden zaterdag bezorgd en dat voor een schappelijke prijs. Top!
AlgemeenHad een kapotte voeding in mijn pc, een kleine ramp natuurlijk, begin van de avond nog wel. Waar vind ik een goede passende voeding? Kwam via zoeken op internet op de site van Azerty terecht en wat mij vooral positief opviel, was het duidelijke advies dat ze op de site hebben! Daardoor kwam ik snel tot een goede selectie en de voeding was ook tegen een prima prijs. Wellicht is het elders goedkoper maar kopen bij Azerty is zijn prijs waard!
Verzendingin de avond besteld en de volgende dag al in huis!
AlgemeenJe kent het wel, je denk dat je een mooie systeem heb samengesteld maar je wil toch een second opinion. Did was ik na de showroom in Raalte gegaan en vroeg of kans me kon even helpen. Dat was natuurlijk geen probleem. Dit is namelijk de service dat ik gewend was bij AZERTY. Iemand komt je helpen en neemt echt de tijd om je te helpen. Niet pushen om iets te kopen maar zorgen dat je iets koopt waar je blij me bent.
Ben wel wat eirotjes lichtermaar ik heb echt iets goeds voor terug! Top service, zeer scherpe prijzen, en goede producten. In principe alles wat ik zoek in mijn pc winkel.
Tot de volgende keer! Bedankt!
Vroeg om advies. Kreeg een aantal opties waarvan ik kon kiezen die volgens mijn wensen voldaan had en kon bestellen. Mijn order werd meteen doorgebeld. En 5 min later was het klaar om af te rekenen. Ze hielpen me zelfs met het in de auto doen. Super!
KlantenserviceJa zoals eerder gezegd niks om aan te merken gewoon super en wat ik verwacht van een pc shop. Klant is koning!
AlgemeenBestelling op donderochtend 02-01 gedaan van een 5700XT en adapter. Beide hadden een levertijd van 2 á 3 werkdagen met voldoende voorraad bij de leverancier. Wat ik hoopte was om zaterdag de nieuwe videokaart te kunnen installeren. Ik dacht een klein kans aangezien het eigenlijk een niet echt 2 werkdagen waren.
VerzendingIk kreeg vrijdagavond een mail dat een pakket was aangemeld en zaterdag zou worden bezorgd. Dit gebeurde ook. Dit was sneller als ik had verwacht.
De doos was opgevuld met luchtkussens, wat bij sommige shops niet eens gebeurt.
Er loopt een actie bij AMD voor aankoop van een videokaart. Hiervoor moet je eerst een code opvragen bij de winkel (Azerty) van aankoop. Ik heb een formulier ingevuld zondag met wat gegevens van de bestelling. De volgende dag op maandagmiddag kreeg ik al antwoord met de code om deze weer te verzilveren op de AMD website.
Algemeenik vond het proces t/m betaling echt heel snel en handig werken. Vooral het betalen en terug naar de website ging echt heel snel.
Verzendingik had verwacht dat mijn pakketje pas maandag zou komen alleen kwam hij zaterdag al aan en ik werd ook nog eens overal van op de hoofte gehouden (waar mijn pakket was etc.) en de postbode was ook heel erg aardig.
AlgemeenAzerty adverteert met relatief lage prijzen, maar heeft de producten veelal niet op voorraad, of kan pas heel veel later leveren.
KlantenserviceCommunicatie ansich is prima.
Beste sionvalais,
Helaas kunnen wij uw ordergegevens en ervaring niet achterhalen.
Zou u dit willen verduidelijken in een reactie naar vincent.best@azerty.nl
Wij streven ernaar onze klanten een ruim assortiment te bieden i.c.m. een goede voorraad.
Producten welke niet in Raalte op voorraad zijn worden met een andere levertijdindicatie op de productpagina aangegeven.
Wanneer u 'met spoed' iets nodig hebt kunt u ons altijd bellen voor hulp met het zoeken van een voorradig of sneller leverbaar alternatief.
Graag uw reactie
Vincent Best
AlgemeenGroot assortiment, Snelle levering.
Ik had ook bij de eerste bestelling (2017) een doos merci chocolaatjes gekregen, dus de eerste indruk was al goed.
Goede verpakking
KlantenserviceOok goede service na een telfonisch gesprek mijn defect product geretourneerd, binnen 1 week (incl oud en nieuw dus met vertraging.) een nieuwe gekregen.
AlgemeenWat ik belangrijk vind bij bestellen bij een webshop is dat de bestelling goed te volgen is. Op de site wordt duidelijk weergegeven wat de status van de bestelling is (als je bestelling uit verschillende onderdelen bestaat, is per onderdeel te zien of deze al beschikbaar is voor verzending. Het enige verbeterpunt wat ik zou kunnen bedenken is dat daarbij staat wat de verwachte levertijd is, maar dan ben ik wel pietepeuterig 😉, aangezien je bij aankoop kan zien wat de levertijd is). Zodra alle onderdelen op beschikbaar staan, wordt de bestelling gelijk verstuurd en word je op de hoogte gesteld via mail. Zo zou iedere webshop moeten werken, maar helaas is dat vaak niet het geval.
VerzendingNa ontvangen van de mail met de mededeling dat de bestelling is verzonden, de volgende dag ontvangen via PostNL, dus (dit keer) prima. Ik ben, in het algemeen, niet heel tevreden over PostNL, vandaar 4 sterren ipv 5. Er zijn vervoersbedrijven waar bijvoorbeeld de track and trace wél werkt en waarbij de bezorger perfect gevolgd kan worden (nog zoveel adressen voor u).
KlantenserviceAlleen gemaild met een vraag. Snel een duidelijk antwoord ontvangen. (Nog) geen ervaring met een klacht. Niet geprobeerd telefonisch te bereiken. Te weinig ervaring met deze afdeling voor meer dan 3 sterren.
AlgemeenBestelling verliep soepel, ik had nog een vraagje over een product en kreeg zeer snel een antwoord terug. TnT werkte prima, en alles was heel aangekomen. Topwinkel!
AlgemeenTelefonisch contact gehad voor het bestellen. Kon de bestelling snel ophalen in Raalte. Alles netjes geregeld.
KlantenserviceVragen bij de balie werden duidelijk beantwoord.
AlgemeenMakkelijke website overzichtelijk en goed, al meerdere malen onderdelen bij hun besteld en nooit problemen gehad!
VerzendingpostNL heeft helaas bij mij een slechte reputatie maar dat neemt niks weg van azerty!
KlantenserviceGoede infomatie raden ook goede producten aan mochten hun een alternatief weten
Algemeenssd schijf besteld. Gaat heel gemakkelijk vanwege de uitleg. bestellen gaat snel en levering is inderddad hhel snel.
Verzendinggoed en snel geleverd. de volgende dag.
Klantenserviceuitleg heel goed op de site.
AlgemeenHet is al jaren erg eenvoudig om producten op de site te vinden, en bestellingen te plaatsen. Het assortiment is groot, en veel producten zijn op voorraad.
VerzendingIk had bij deze bestelling pech. Ik had eind december besteld, 1 van de producten (RAM-geheugen) zou een levertijd van 2-3 werkdagen hebben. Op de 5e werkdag (maandag) gebeld, de klantservice beloofde dat vrijdag alles geleverd zou zijn bij hen, en dat het direct verstuurd zou worden. Helaas, het RAM-geheugen was niet op voorraad op vrijdag. Kennelijk was er wel iets geleverd, want veel alternatieven waren wel op voorraad. Na een telefoontje met de klantenservice is het product omgeruild en is direct verzonden. Het geheel was goed verpakt, daarover geen klachten.
KlantenserviceDe klantenservice is goed telefonisch bereikbaar, en stond mij professioneel te woord. Helaas konden ze niet op vrijdag leveren, en hebben ze dat niet laten weten. Ik heb zelf twee keer gebeld, en na productruiling kon meteen worden geleverd.
AlgemeenSlechte service, slechte levering.
Producten ontvangen in beschadigde dozen, defecte videokaart, geen schroeven voor moederbord, super slechte klantenservice
Ik ontving mijn spullen wel snel, maar de buitendoos was gescheurd, gebogen, niet goed afgesloten, dus beschadigd.
KlantenserviceIk krijg een mail die totaal niet in gaat op mijn vraag en deze mail bevat ook nog allemaal spellingfouten
Goedemorgen Bting,
Bedankt voor uw review
Wat vervelend dat de levering niet naar verwachting is verlopen, excuses hiervoor.
Uiteraard lossen wij de problemen graag op, hiervoor komen wij graag in contact met u.
Helaas kan ik uw ordergegevens niet achterhalen, zou u zo vriendelijk willen zijn deze kenbaar te maken op vincent.best@azerty.nl
We gaan zorgen voor een correcte oplossing.
Vincent Best
AlgemeenProdukt had de laagste prijs van de bezochte webshops en Pricewatch, verzendingskost was lager dan aangegeven in Pricewatch. Betaling via Bancontact/Mister Cash ging vlekkeloos.
VerzendingLeveringstermijn klopte exact, zelfs volop in feestdagen/jaarwissel. Bestelling op 31/12/2019 geplaatst met leveringstermijn van 2-3 dagen. 03/01/2020 thuis ontvangen.
AlgemeenAl vaker hier besteld en geen problemen gehad. Dit keer w en videokaart hier besteld. Prima te vinden op de site (via Pricewatch, dat wel). Bij de kaart stond vermeld dat er een paar dagen levertijd was, dat klopte precies.
VerzendingGewoon goed verpakt in een ruime doos met de juiste hoeveelheid bescherming er in. Prima dus.
AlgemeenOverzichtelijke site en alles is makkelijk te vinden. Veel keuze en een goede uitleg !!!
VerzendingDe bestelling was me zorg verpakt en mooi op tijd!
AlgemeenHet was makkelijk te bestellen kon alles makkelijk vinden wat ik nodig had en kwam snel aan
VerzendingHet staat op de website netjes Hoelang het kan duren en het is ook netjes in die tijd geleverd
Algemeen2 bestellingen gedaan, een psu en een videokaart. Psu werkt perfect graphics card moest hellaas terug omdat hij defect was maar was refurbished dus te verwachten. Retour verliep erg soepel en fijne klantenservice.
VerzendingSnelle verzending zolang het product in raalte op vorraad is anders 2-3 dagen wat nogsteeds erg redelijk is.