Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Scherp geprijst en goede, volledige productbeschrijving. Duidelijke info en snel geleverd! Ik bestel hier zeker vaker mijn onderdelen.

Duidelijke informatie tijdens bestelproces en producten waren snel geleverd in een goede verpakking.

Geen contact nodig gehad met klantenservice. Wel goed bereikbaar indien je deze nodig hebt.

Bestelde wat Ram
Afhandeling was goed. Was lekker snel in huis. en het werkte. Wat moet je er meer van zeggen. Gewoon zoals het hoort

Ram in plastic, in een bubbeltjes enveloppe. Meer is er niet nodig

Bestelling plaatsen ging goed, alles was duidelijk. Na betaling werd ik erg goed op de hoogte gehouden van het verdere verloop en kreeg alles netjes op tijd binnen, ondanks alle drukte. Zeer tevreden!

Netjes op tijd, goed verpakt geleverd.

very good prices and fast delivery I purchase the Logitec webcam and an UHD monitor .

It was exactly next day

Prima website, prima prijzen. Via kennis hier terecht gekomen maar goed alternatief voor de bende mwrkwn.

assortiment is duidelijk, bestelling was zo geplaatst, betaling was zo klaar (is altijd zo met Ideal)

netjes bezorgd op het afgesproken tijdstip

Al 10 jaar vaste klant. Nooit problemen gehad. Altijd behulpzame en snelle service. Mooie prijzen.

Het plaatsen van de bestelling was eenvoudig via de website uit te voeren. Ook de verwachte levertijd was zeer helder en duidelijk uitgelegd. Ondanks een verwachte levertijd van 2-3 werkdagen, had ik het product vlot binnen, binnen de verwachte levertijd, en werd ik in goede mate op de hoogte houden van de voortgang van de bestelling via e-mails.

Chapeau voor de goede service, zeker in deze onzekere en rare tijden van de pandemie.

Zoals hierboven toegelicht, de levering was goed en snel, de communicatie over de levering meer dan goed en ook de richtlijnen van het RIVM werden zeer goed nageleefd door het bezorgbedrijf.

Ik had een nieuwe monitor besteld om beter te kunnen thuiswerken. Helaas was deze monitor niet in orde en vertoonde enkele mankementen. Ik heb hierop contact opgenomen met Azerty en ik kon zonder problemen een nieuwe monitor bestellen en de defecte monitor retourneren. De defecte monitor is retour gestuurd en binnen 3 werkdagen was het door mij betaalde bedrag al gecrediteerd en teruggestort. Super service in deze drukke tijden!

Snelle verzending, na bestellen de producten de volgende dag al kunnen afhalen bij PostNL.

Duidelijke communicatie en een uitstekende oplossing aangeboden voor mijn probleem. Omruilen bleek geen enkel probleem!

de klanten servic is erg vriendelijk, als je vragen hebt over een bepaalde status over een product geven ze hier netjes antwoord op ook zijn de prijzen naar waarde en ook naar uiteraard leverancier

ze geven de tijden vam levering aan oo de website in ook in deze tijd met covid-19

Ik had een monitor, AP en switch besteld. Had een foutje gemaakt met de bestelling, 1 belletje gedaan en werd gelijk verholpen. Je bestelling kan je volgen d.m.v. Track en trace. De volgende dag keurig op tijd mijn bestelling binnen gekregen. Als je een account aanmaakt kan je bestel historie zien en je aankoopbon kan je hier ook vinden. Ook voor advies kan je hier goed terecht.

Producten keurig verpakt geleverd en alles werkt naar behoren. Vooral blij met mijn 2e Ubiquiti UniFi AC LR, goed en betrouwbare Acces point.

Ik had het al even toegelicht. Met alle vragen / klachten staan ze voor je klaar en het word altijd opgelost. Ik word hier altijd goed geholpen en geadviseerd.

Ik heb een aantal producten besteld. Netjes verpakt is alles snel binnen gekomen. Zelf nog geen interactie nodig gehad met de klantenservice. Maar de rest is goed.

Moederbord besteld en op tijd geleverd. Uitstekende service verleent nadat er een defect was geconstateerd aan het moederbord.

Keurig in doos verpakt met bescherming.

Na geconstateerd defect gelijk in winkel mogen omruilen en daarbij werd in nieuwe moederbord gelijk door hun de CPU en Memory geplaatst en nieuwe bord door hun getest. Ze hebben ook gelijk een BIOS upgrade gedaan, wat een service!

Uitstekende webshop, zeer klantgericht en probleemoplossend. Desktop besteld en laten installeren, ziet er strak uit en werkt geweldig. De prijzen zitten vaak in de top 3 voor de meeste onderdelen.

Binnen een dag na verzending binnen, alles goed verpakt.

Er was een defect met de voeding en dit werd snel opgelost. Op al mijn vragen komt razendsnel en naar tevredenheid een antwoord. Voor mij is dit mijn nieuwe vaste computerzaak.

Alles was duidelijk vermeld, gekozen voor azerty omdat deze meer garantie bood dan megekko en evenlange levertijd had. Betalen was makkelijk en snel verwerkt.

Product was netjes zoals gezegd de volgende dag binnen. Met t&t, dus alles was goed gegaan.

Zoals altijd: snel, correct en voor een goede prijs. Al kan zet soms wat moeite kosten om het juiste product te vinden. Gelukkig haat dat makkelijk via Tweakers!

Fijne webshop. Veel op voorraad, scherp geprijsd en altijd snel verzonden. Duidelijke communicatie ook over de Corona-maatregelen, erg prettig!

Zoals steeds bij elke bestelling de volgende dag geleverd,ook in corona tijd.
Producten zijn altijd simpel en goed verpakt zoals het hoort en bedankt om nu in deze moeilijke tijd toch te blijven werken

Heb al vaker dingen bij ze gekocht. Scherp geprijsd. Goede communicatie, goede selectie en gunstige voorwaarden.

Producten worden geleverd zoals besteld en op tijd.

klantenservice staat te woord en is goed bereikbaar.

Na ruim 10 tot 15 jaar klant te zijn bij Azerty, nog steeds zeer tevreden over de webshop. Alle producten worden netjes d.m.v. filters nauwkeurig gesorteerd getoont. Dit maakt het zoeken naar specifieke componenten zeer gemakkelijk. Een korte beschrijving is bij het product altijd netjes aanwezig, al mag dat naar mijn mening soms wel wat specifieker worden getoont voor de leken zoals ikzelf. Het is soms lastig uit te zoeken wat de verschillen zijn tussen 2 bijna identieke producten. De bezorging wordt overigens altijd netjes binnen de afgesproken datum/tijd geleverd. Ga zo door Azerty.

Producten worden altijd netjes in een doos met luchtvulling of foamvulling verpakt. Ik heb nog nooit een beschadigd product ontvangen en ben ervan overtuigd indien een ander persoon wel eens een beschadigd pakket heeft gehad van Azerty, dat het waarschijnlijk heeft gelegen aan de pakketdienst die onvoorzichtig met uw pakket is omgaan.

Ik heb één maal meegemaakt dat een interne hard disk van 12tb na 5 minuten te hebben gewerkt er spontaan mee ophield en niet meer in de bios werd weergegeven, tijdens telefonisch contact een voorstelling gekregen hem retour te sturen naar Azerty voor onderzoek en indien inderdaad beschadigd word er onmiddelijk een nieuwe gratis toegestuurd.

Scorekaart voor Azerty