Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenAzerty is een prettige webshop. Ze kunnen goed mee met de prijs, maar nog belangrijker is hun constante goede service. Ik bestel er vaker en het is altijd voor elkaar. Je weet waar je van op aan kan. Als er vragen zijn, mail sturen (zie ook hieronder) en als je echt veel haast hebt gewoon ff bellen.
VerzendingIn plaats van verzenden de bestelling opgehaald. Dat is werkelijk perfect, zeker als je in de buurt woont.
KlantenserviceZoals op de website stond aangegeven waren ze iets drukker dan normaal. Toch zijn mijn vragen binnen 1,5 dag beantwoord.
AlgemeenOp de site kon ik gemakkelijk verschillende headsets vergelijken. Uiteindelijk gekozen voor de LifeChat LX-3000. De prijs stond er duidelijk bij vermeld. Ik kon het eenvoudig bestellen door het in de winkelwagen te plaatsen en via iDeal te betalen.
VerzendingLevertijd stond netjes aangegeven bij het product: 2 werkdagen. Bestelling gedaan rond 9:00 's avonds. De volgende ochtend werd de headset echter al geleverd. Lekker snel!
AlgemeenAl meerdere keren bij Azerty besteld. Van compleet samengestelde game pc tot kleine onderdelen. De prijs is competitief t.o.v andere webshops en er is veel keuze uit componenten.
VerzendingAlle onderdelen worden op tijd geleverd en de communicatie over de aankoop is uitstekend waardoor het wachten op onderdelen een stuk dragelijker wordt.
AlgemeenUbiquiti product bij Azerty gekocht. Diverse beoordelingen van verschillende shops gelezen, en Azerty komt bij mij het meest betrouwbaar over. Product binnen 24uur geleverd. Alles naar verwachting en vooral, een GOEDE verpakking ( daar maakt het voor mij al een degelijk verschil ) Voor mij een 5***** beoordeling.
VerzendingBijzonder degelijke verpakking
Klantenservice heb ik niet nodig gehad. Alles was duidelijk omschreven
AlgemeenPerfect shop, you pay a bit for the shipping but worth it ! they also have a really good stock of monitors.
AlgemeenOp zondagavond de Scythe Mugen 5besteld vanwege koelingsproblemen van de AMD Ryzen 5 met standaard fan. Bestelling en betaling snel doorlopen, wel jammer dat creditcard betaling niet mogelijk is, en de volgende dag geleverd.
VerzendingPrima op tijd geleverd, goed verpakt. Informatie e-mails van zowel Azerty als PostNL t.b.v. status en aflevering ontvangen.
Goedemorgen, bedankt voor je positieve review. Betreft betaling met creditcard, dit is wel degelijk mogelijk. In het winkelmandje kan je de betaalmethode selecteren, waaronder verschillende creditcard varianten. Mocht jij bij een eventuele nieuwe order de optie niet tegenkomen, neem dan even contact met ons op, dan kunnen wij dit voor je aanpassen. Met vriendelijke groet, Matthijs.
AlgemeenUitstekende service, nadat ik een geluidsset binnen kreeg met een Engelse stekker. Naar de klantenservice gebeld en enkele dagen later een reisstekker thuis gekregen. Goed opgelost door Azerty.
Op de webshop stond echter niet dat het product een ander type stekker heeft, dus ik zou aanbevelen om dat nog wel te veranderen, om zo toekomstige teleurstellingen te voorkomen.
Maar al met al een prima webshop die het keurig heeft afgehandeld!
De verzending was goed beschermd met ´airbags´. Verder geen schade aan het apparaat, dus helemaal in orde, niks meer aan doen.
KlantenserviceNa gebeld te hebben met de klantenservice kreeg ik de volgende dag per email een bericht dat ik gratis een reisstekker nageleverd zou krijgen. Goed opgelost, maar ik moest wel extra geduld hebben voor ik de geluidsset kon proberen. Maar ja...geduld is een schone zaak.
AlgemeenVaker besteld bij Azerty. Het bestelde product komt altijd snel binnen en goed verpakt. Prijs is altijd concurrerend.
Voor mij een prima bedrijf zonder risico's, reden dat ik deze prefereer wanneer deze bijvoorbeeld een van de besten qua prijs is in de tweakers pricewatch. En ga ik buiten de pricewatch om, kijk ik altijd hier bij Azerty.
Ik heb hier niet meegemaakt dat het product onverhoopt toch niet op voorraad zou zijn. Verder zijn de producten netjes verpakt en is de levering zoals aangegeven.
AlgemeenGoede service, snel bezorgd ook. Azerty heeft een goede prijs voor hun producten niet te duur.
AlgemeenWebsite is duidelijk en zelfs met de huidige druk op couriersdiensten vanwege het Coronavirus was het pakketje in 2 werkdagen na verzending hier
VerzendingGeen enkele doos schade, factuur netjes meegeleverd
AlgemeenGoede prijs voor mijn nieuwe Asus Strix GTX 1660S. Zelfs in deze gekke Corona tijden de volgende dag netjes geleverd. Top!
VerzendingRond 22:00 besteld en nog steeds de volgende dag in huis!
AlgemeenIn tijden dat je niet vreemd moet opkijken van iets langere lever- en bezorgtijden een aangename verrassing dat mijn keyboard-muis-setje de volgende dag op de stoep stond. Kwam goed van pas want het oude keyboard was met z'n formaat net een beetje lastig aan het worden bij het vele thuiswerken.
AlgemeenGoede ,overzichtelijke website, snelle levering , uitstekende communicatie.
Echt een aanrader om snel onderdelen te bestellen.
Algemeenerg goede en snelle service. Ook wanneer iets niet naar wens is is het retouren makkelijk en snel!
Verzendingnetjes en veilig verpakt en snel verzonden!
KlantenserviceWanneer je vragen hebt kan je altijd bij ze terrecht!
AlgemeenMakkelijk om te bestellen, goede prijzen, snel geleverd. Over het algemeen alles vlot verlopen. Aanrader
AlgemeenDe winkel was via Google snel te vinden en prijs technisch interessant. De pagina's zijn goed geordend en overzichtelijk. Kan daardoor ook makkelijker vergelijken
VerzendingNiet alle in de bestelling geplaatste attributen waren direct voorhanden, echter wel aangegeven hoelang de vertraging zou duren. Deze waren er eerder als verwacht en vervolgens ook sneller geleverd
AlgemeenHet is een perfecte duidelijk site moet een hele goeie klantenservice.
Zal er zeker nog een x bestellen.
Verzending was perfect en snel.
Alles goed verpakt en mooi geleverd.
AlgemeenDuidelijke website. Veel subcategorieën overzichtelijk gerangschikt. Makkelijk kiezen op populair of prijs. makkelijk betalen op diverse manieren.
VerzendingSnelle levering ondanks het COVID 19 Virus
Algemeende website heeft alles opgestuurd wat ik nodig had. geen van de producten was defect, ook snellere levering dan verwacht en al met al een tevreden klant!
Verzendingsneller binnen dan dat er stond dus zeer positief
AlgemeenHet is een bedrijf waar je het gemiddelde betaald. Je kan op verschillende methodes betalen, maar standaard staat aangegeven ideal, dit kan je veranderen door op betaling wijzigen te klikken. Het is dus niet een van de goedkopere sites. Waar ze mee boven kop en schouders uitsteken. Is hun bezorgtijd, de volgende dag heb je het al. De klantenservice is zo ontzettend vriendelijk, behulpzaam en snel te bereiken! Om deze redenen 5 sterren!
VerzendingBestelling was er al de volgende dag.
KlantenserviceZeer behulpzaam, vriendelijk en makkelijk te bereiken.