Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenHeldere website, duidelijke producten en scherpe prijs. Enige puntje voor verbetering is het selecteren van de betaaloptie tijdens het bestelproces. Je moet dus blijkbaar helemaal aan het begin van het proces selecteren of je CreditCard of Ideal wilt en kan dat later niet meer aanpassen. Even op letten dus. Na contact met Azerty kreeg ik snel alsnog een nieuwe link om te betalen, dus dan was weer top geregeld.
VerzendingProducten waren op voorraad en na betaling werden die meteen verstuurd.
KlantenserviceAls beschreven ging er iets mis tijdens betaalproces. Na contact met klantenservice was dit snel opgelost.
Algemeenging lekker snel en makkelijk en waren de enige die mijn model hadden
dus zeker daar bestellen
dat was snel
AlgemeenIk weet het niet meer zeker maar betalen met creditcard ging niet heb toen maar met Ideal betaald..
VerzendingOok netjes geassembleerd.
AlgemeenNa via Pricewatch een configuratie te hebben gemaakt, kon ik eenvoudig doorlinken naar de verschillende producten en deze toevoegen aan m'n winkelmandje.
Had eerder al contact opgenomen via de email en daar werd netjes op gereageerd.
Afhandeling verliep snel en had binnen paar dagen m'n complete game-pc (althans, de verschillende onderdelen daarvoor) binnen. Netjes verpakt en in totaal 2 dozen geleverd.
Verzending verliep snel. Vrijdag besteld en had dinsdag alles binnen. Verzending duurde iets langer, omdat er 1-2 artikelen uit het magazijn van de leverancier moesten komen (en er zat natuurlijk een weekend tussen).
Ook was PostNL iets drukker in de huidige corona-crisis.
Kreeg een track-trace linkje en kon goed volgen waar het zich bevond. Ook was alles netjes ingepakt, met extra luchtzakjes er omheen - tegen het stoten.
Had een mail gestuurd om de pc bij Azerty te laten assembleren. Helaas was er 1 product niet voorradig, dus hebben ze een alternatief voorgesteld. Ik had in de tussentijd al m'n bestelling daar geplaatst (om zelf te gaan bouwen en had dus zelf wel dat niet-voorradige product besteld, was waarschijnlijk de laatste ^^)
Vond het meedenken iig heel prettig, al was dat dus achteraf niet eens meer nodig.
AlgemeenIk heb wat besteld het is goed aangekomen en ook goed verpakt de website werkt fijn het enige wat ik jammer vond dat je de factuur alleen via de website kon zien voor de rest was het prima!
VerzendingHij kwam goed binnen ook handtekening moeten geven
AlgemeenHeldere overzichtelijke website, nette prijzen, correcte levertijden. Vlotte reactie van klantenservice, waarbij oplossingsgericht gecommuniceerd wordt.
VerzendingHet product was niet uit eigen voorraad leverbaar, hierdoor was een levertijd van 3-5 werkdagen aangegeven. Het product is netjes binnen deze tijd geleverd.
KlantenserviceIn het verleden uitstekend geholpen bij een RMA en het uitzoeken van een alternatief product.
AlgemeenBij Azerty een monitor besteld met een aangegeven levertijd van 2 - 3 werkdagen.
Na een week zelf contact gezocht, zou wat langer gaan duren.
Kan gebeuren maar een mailtje was fijn geweest.
Weer een week later maar eens gevraagd wat de status was, het kon nog wel een week gaan duren waarmee de levertijd minimaal 3 weken zou worden i.p.v. 2 - 3 werkdagen.
De levertijd op de website staat nog steeds op 2 - 3 werkdagen terwijl ze ondertussen heel goed weten dat dit absoluut niet realistisch is.
Omdat de monitor niet binnen redelijke termijn geleverd kon worden, heb ik zelf maar gekeken wat de alternatieven bij Azerty waren.
Ze verkopen exact hetzelfde paneel met een in hoogte verstelbare voet voor 20 euro meer en daarvan hebben ze er veel op voorraad in Raalte.
Ik heb ze gebeld om de mogelijkheden te bespreken.
Ik stelde voor om de duurdere monitor zonder voet naar me te versturen en de vaste voet dan later na te zenden. Was absoluut niet mogelijk.
Ik stelde toen voor om tussen de prijzen (139,- en 159,-) in te gaan en dus 149,- te betalen voor het duurdere model. Viel ook niet over te praten.
Wat wel als oplossing werd aangedragen was dat ik de duurdere monitor bij ze kon bestellen.
Tsja, dat vond ik nou niet echt een geweldige tegemoetkoming van Azerty. Als ik een monitor met verstelbare voet nodig had gehad, had ik die wel direct besteld. Nu zou ik 20 euro meer moeten betalen omdat Azerty verkeerde informatie op hun website heeft staan en ook niet bereid is om aan een andere oplossing mee te werken.
Jammer dat hun levertijden niet kloppen en vervolgens ook niet worden aangepast.
Ook jammer dat ze voor 10 euro niet een tevreden klant hadden willen hebben.
Van een klantenservice verwacht ik sowieso dat ze communiceren maar ook met de klant mee willen denken om tot een oplossing te komen wanneer ze zelf in gebreke blijven.
Dat heb ik beide bij Azerty helaas niet aangetroffen.
Als reactie op de reactie van Azerty:
Ik had niet één maar twee oplossingen aangedragen.
Waarom ze allebei niet mogelijk zijn wordt verder helaas niet uitgelegd.
Een artikel een andere prijs geven of een kortingscode van 10 euro invoeren lijkt me voor een webshop geen hogere wiskunde.
De ongemonteerde voet uit een doos halen vóór verzending moet ook niet voor onoverkomelijke problemen zorgen voor een bedrijf met een eigen technische dienst lijkt me.
Daarnaast wordt er gezegd dat jullie proberen om met klanten mee te denken in een oplossing. Ik heb in het telefoongesprek en in jullie reactie geen enkele suggestie gevonden om tot een oplossing te komen. Ik lees en hoor eerlijk gezegd alleen maar wat er niet mogelijk is, dat is toch geen meedenken?
Ik vind het vervelend voor jullie dat jullie een probleem hebben met een leverancier die onterecht beweert het artikel op voorraad te hebben maar ik kan daar verder niets mee. Dat moeten jullie onderling zien op te lossen en vooral proberen om klanten daar geen hinder van te laten ondervinden.
Dat is helaas niet zoals ik het nu ervaar en ik ben nu dan ook benieuwd naar de door Azerty voorgestelde oplossing.
Goedemiddag, bedankt voor geplaatste review.
Vervelend om te horen dat de bestelde producten niet tijdig geleverd worden. Uiteraard willen wij onze klanten ook op tijd voorzien van de bestelde producten. Echter heeft onze leverancier, waarvan wij afhankelijk zijn, vertraging in het uitleveren en zijn wij hierover ook in contact met de fabrikant zelf. De leverancier geeft aan voorraad te hebben, waardoor de levertijd op de website op 2-3 werkdagen blijft staan. Dit gaan wij proberen aan te passen, gezien dit momenteel geen reële schatting is, met het oog op de huidige situatie. Wij proberen met onze klanten mee te denken in een oplossing, echter de oplossing die jij hebt voorgesteld is helaas niet mogelijk, uiteraard kijken wij graag mee naar andere mogelijkheden. Momenteel zijn wij aan het achterhalen, wat de vertraging veroorzaakt en zodra bekend, wordt dit aan jou teruggekoppeld. Onze excuses uiteraard voor het ongemak en mocht jij vragen of opmerkingen hebben, dan zou ik je willen vragen om contact met ons op te nemen via verkoop@azerty.nl of telefonisch via 0572-328120.
Met vriendelijke groet, Matthijs.
AlgemeenDuidelijke website,goede produktinformatie,concurerende prijsstelling,zeer snelle levering en duidelijke en goede leveringsvoorwaarden.
Ik heb weer een betrouwbare leverancier gevonden.
Zondagnamiddag besteld,maandag al bezorgd!
AlgemeenAls je eenmaal weet wat je wil is het bestellen binnen een poep en een scheet gebeurd.
VerzendingKan ik zeer kort over zijn: als het bestelde product niet op tijd is ligt het niet aan AZERTY PUNTO
KlantenserviceRuilen, geld terug, advies en voorál eerlijk naar elkaar zijn is bij Azerty in zeer goeie handen.
AlgemeenBestelling zeer snel en goed geleverd. Op zondagavond 9 uur bestellen en het pakketje de volgende ochtend al binnen hebben is zeer snel, helemaal in deze tijd van corona.
AlgemeenBij Azerty weet je dat je bestelling in goede handen is. De levering is altijd snel en mocht er toch iets mis zijn dan is de service heel vriendelijk en makkelijk.
AlgemeenEigenlijk wilde ik een rewiew uit eigen beweging geven, maar toen zag ik dat er bij Azerty een winactie bezig is. Naar mijn mening is dit een van de beste winkels in Nederland om je computer componenten te kopen. Ik heb laatst een Gtx 1660 super gekocht en de service was helemaal top. Op de site Tweakers.net zag ik dat Azerty het goedkoopst was en ik wist meteen dat ik daar goed zat nadat ik goede verhalen had gehoord van mijn vrienden. Nadat ik de videokaart had afgerekend kreeg ik meteen een mailtje met daarin de order informatie en een track en trace code. Het pakketje kwam vervolgens de volgende dag binnen, en door goede verpakkingskwaliteit was de videokaart niet defect geraakt tijdens het sorteer traject. Al met al, Azerty is een top bedrijf waar je zeker vertrouwen in kan hebben! (Ik heb de klantenservice niet meegenomen omdat ik daar geen gebruik van heb gemaakt.)
VerzendingDe verzending was uitstekend ik kreeg het pakket binnen 1 werkdag binnen, en het was niet defect.
AlgemeenAlles gaat vlekkeloos. Snel, betrouwbaar en voor zover ik kan beoordelen goede (klanten)service, maar daar heb ik nog geen ervaring mee, omdat alles tot nu toe helemaal goed ging.
VerzendingSnel en betrouwbaar, zelfs in coronatijden. Vrijdag 22:15 besteld en zaterdag in huis! Terwijl andere webshops veel moeite hebben iets de volgende werkdag te leveren, levert Azerty zelfs in het weekend.
AlgemeenWebsite is zeer overzichtelijk en fijn om te gebruiken, prijzen zijn goed en klantenservice is zeer bereid om te helpen.
VerzendingLevering was uiterst snel gezien niet alles op voorraad. Zelfs gezien de huidige drukte was alles zsm verzonden en was het de dag nadat het bij azerty binnen was bij mij aanwezig.
KlantenserviceOp verzoek de bestelling in 2 delen verzonden omdat 1 onderdeel tijdtechnisch te lang op zich liet wachten, dit was geen probleem en een dag later had ik mijn deelbestelling en een dag later de rest. Topwerk van de klantenservice.
Algemeenperrongelijk verkeerde product besteld was geen probleem en heb gewoon mijn geld terug gekregen. fijn geholpen
AlgemeenInmiddels al 10 jaar lang mijn voorkeurswinkel voor al mijn computer- en netwerkbenodigdheden. In die periode heb ik 22 bestellingen geplaatst en tot nu toe altijd goede service gehad. Ik heb ze er nog nooit op kunnen betrappen dat de informatie op de website niet klopt en tot nu zijn de spullen altijd keurig en in goede staat aan huis geleverd.
Ik heb ook mijn eerste PC hier besteld en in elkaar laten zetten door hun assemblatieservice. Het geleverde product zag er strak uit. Alle kabels waren mooi weggewerkt en ze waren zelfs gebundeld met matchende kleur tiewraps.
Al met al dik tevreden met hun service en winkel graag bij ze.
Nooit problemen gehad met verzending. Bij een van mijn bestellingen was de levertijd langer dan 3 dagen en toen stuurden ze uit eigen initiatief nog een mailtje achter de bestelling aan waar ze je hier op wezen en of je wellicht je bestelling wou wijzigen en de vervolgstappen die daarbij hoorden.
KlantenserviceAltijd duidelijk voorgelicht door hun klantenservice en erg vakkundig.
AlgemeenIk heb een monitor besteld. Bij azerty ook echt op voorraad en leverbaar itt enkele andere shops waarbij de leverdatum steeds wordt opgeschoven.
VerzendingSnelle levering en een half uur na bestelling bericht dat de monitor was ingepakt.
AlgemeenMeerdere malen iets besteld, services is altijd goed. Zelfs in deze tijd word je goed op de hoogte gebracht wat de status is. Meestal zijn ze ook altijd goed koper dan de andere partijen dus dat is ook een pluspunt.
KlantenserviceOoit keer iets terug moeten sturen en dat ging zonder problemen goed.
AlgemeenDuidelijke site, veel producten en ook een prima zoek functie op de site. Veel betaal opties inclusief paypal (hoera!) en ook goede service.
VerzendingVerzending via PostNL, kan je wat over zeggen maar dat ligt bij postNL en niet bij azerty al zeg ik het zelf. Wel leuk dat er bij 2-3 werkdagen op de site, op de 2e werkdag al bericht in mijn mailbox verschijnt dat het verwerkt en verzonden is. Lekker vlot, dat wil toch iedereen?
KlantenserviceJe wordt netjes geholpen en je vragen worden zsm beantwoord. Wellicht is het email contact traag voor sommigen, maar ik heb genoeg geduld, en zeker in deze tijden van crisis begrip voor. Als ik het me ook goed herinner stond er dat het druk was dus er was wel melding van dat het wat langer kon duren.
Wat voor mij belangrijker was en is, is dat de service op maat is, nemen de tijd om producten voor je op te zoeken en aan te raden als je daar om vraagt, en geheel passend bij WAT je vraagt. Mijn eerste aankoop, maar ben al druk in overleg voor het 2 artikel wat ik bij ze wil gaan bestellen.
De review is aan de hand van een winactie, maar had ik ook zo geplaatst als ze om een review gevraagd hadden zonder prijs. Ongeacht of ik win of niet, ga ik dat 2e item ook zeker bij ze kopen.
AlgemeenRuime catalogus, altijd wel een artikel te vinden in het assoritment dat voldoet aan de wensen, altijd nette prijzen, de filters zouden soms wat uitgebreider mogen.
VerzendingEen headset voor het thuiswerken in corona tijden, volgende dag geleverd was sneller dan ik verwachtte. Dank je voor die snelle service.
Het artikel was ruim voldoende verpakt. Maar mijn beroeps deformatie zegt; Het artikel ligt op de bodem in de hoek van de omdoos, met daarlangs een ruime hoeveelheid sealed-air zakken. Beter was geweest, eerst een laagje sealed-air, dan het artikel, dan nog een laagje sealed-air. Er is dan meer clearance tussen de buitenwereld en het artikel. Meer effect met gelijke kosten.
Nu was de fabrieks verpakking van dit artikel heel goed, en had het ook ingepakt kunnen worden in bruin inpakpapier van >90gr/m2. Maar sealed-air is ook leuk voor de kids.