Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenBestellen ging prima maar door een defect zou ik graag ondersteuning krijgen van de klantenservice echter weigerde de klantenservice het probleem op te lossen.
KlantenserviceMonitor gekocht bij Azerty, netjes geleverd. Was al bekend met de schermen daarom ook deze specifiek gekozen. Echter kwam ik enkele dagen later er achter dat er een dode pixel in het scherm zit. Uiteindelijk contact opgenomen met de klantenservice. Ze verteld mij eigenlijk dat ik ermee moet dealen want "het product voldoet aan de specificaties". Kortom ik heb een defect on arrival maar er wordt 0 garantie geboden om het probleem op te lossen.
Goedemorgen, bedankt voor de geplaatste review.
Vervelend om te horen dat jij een monitor hebt ontvangen, die een dode pixel bevat. Helaas valt een dode pixel zelden onder fabrieksgarantie en is dit dan ook geen reden om deze binnen de garantie te vervangen voor een nieuw exemplaar. Uiteraard kijk ik graag even met je mee naar een eventuele oplossing, echter kan ik op basis van deze gegevens, geen informatie achterhalen in ons systeem. Graag zou ik je daarom willen vragen om een ordernummer / klantnummer per e-mail te sturen naar verkoop@azerty.nl. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar via 0572-328120 en mag je vragen naar mij.
Matthijs
AlgemeenVorige bestelling gebruikt om extra DDR4 geheugen te bestellen. Via mijn account bij Azerty, binnen een paar klikken besteld en al verzonden!
VerzendingHet geheugen was zeer degelijk ingepakt en de levertijd was correct (snel).
AlgemeenEen ASUS Lyra Wifi Mesh Router besteld om mijn wifi dekking te verbeteren. Duidelijke communicatie over bestelling en levering. Conform afspraak geleverd. Geen poespas, maar wel wat je verwachten mag.
VerzendingNetjes en veilig verpakt. Lege ruimte goed opgevuld.
AlgemeenHet aanpassen van mijn adres ging ok, maar blijkbaar was er op een andere plek nog een aanpassing nodig waardoor mijn bestelling dus richting mijn ouders zou gaan. Via aftersales opgelost.
VerzendingVerzending zou vanuit hun toeleverancier gebeuren, vanwege foutief adres is dit geannuleerd door AZERTY waarna ze het artikel vanuit hun eigen magazijn geleverd hebben met 1 dag vertraging.
KlantenserviceGoede info over voortgang van adreswijziging en of dit ging werken. Ook werd via een bandje gezegd dat telefonisch contact misschien lastig zou worden ivm corona, heb daar niets van gemerkt.
Algemeenprijs/kwaliteit is uitstekend, goede en duidelijke beschrijving van product, zeer snelle levering, goed verpakt, kan geen negatieve ervaring vinden
Verzendinglevering precies zoals gemeld
AlgemeenGoede bezorgtijden en zeker goede prijzen! Zelf een product verkeerd ingeschat en te groot gekocht waardoor hij niet paste, klantenservice gebeld en super goed geholpen voor het retourneren, heel makkelijk en beleefd! Zie je niet vaak meer tegenwoordig.
VerzendingNetjes op tijd geleverd, besteld en 2 dagen later in huis. Heel snel!
KlantenserviceHeel duidelijk en snel geholpen, super vriendelijk zowel via de mail als via de telefoon. Stap voor stap alles uitgelegd en met mij doorgelopen, je bent totaal geen nummertje.
AlgemeenDe website is erg gebruikers vriendelijk. Ik kon hier door precies vinden wat ik nodig had voor mijn computer.
VerzendingIk kreeg gelijk een mail dat mijn bestelling verwerkt wordt. De bestelling kwam netjes en verzorgds aan op het betreffende adres.
KlantenserviceDe mail is erg duidelijk over hoe en wat. Ik kan mijn pakketje volgen en bij eventuele vragen kan ik bellen of mailen.
AlgemeenMakkelijk bestellen. Prima in-house assemblage service. Alles werkte perfect toen ik mn pc thuisgestuurd kreeg.
Algemeenbij het afhalen van het product ben ik goed geholpen. Ik hoefde maar heel eventjes te wachten.
AlgemeenDe bestelling was eenvoudig en omdat ik vaker bij Azerty besteld heb waren mijn gegevens ingevuld.
De keuze voor Azerty was omdat ik in het verleden goede ervaringen heb gehad.
De volgende dag was de monitor geleverd met track & trace was het eenvoudig om het pakket in ontvangst te nemen. Geen afleverkosten i.v.m. aanschafprijs.
AlgemeenBestelling was snel en makkelijk geplaatst. Levering duurde uiteindelijk langer dan in eerste instantie aangegeven, maar mocht het product omruilen voor hetzelfde product in een andere kleur wat sneller te leveren was. Contact daarover met de klantenservice was snel en duidelijk.
AlgemeenDe bestelling was te plaatsen met PayPal, handig voor als je legitimatiebewijzen weg zijn, bankpas verschwunden, en een nieuwe nog niet aangevraagd kan worden.
Verder was mijn Galaxy Xcover 4s Enterprise Edition erg degelijk verpakt en krijgt 4 jaar (sinds intro juli 2019) security updates.
Ook krijg je daadwerkelijk antwoord van een mens als je vraagt naar dingen per mail, een bedrijf met mensen die je te woord willen staan.
Kortom top.
Snel geleverde telefoon, bewegingsvrij in net bubbelfolie onder en vulbubbelvel in de doos geklemd.
De bezorger zette netjes met 1,5 meter de doos aan de deur.
De verzekerde zending geeft een veilig gevoel.
Je krijgt op vragen daadwerkelijk antwoord wat ook nog goed onderbouwd is, prettig en behulpzaam
AlgemeenAzerty is altijd mijn go to voor computer onderdelen, altijd goede ervaringen gehad met Azerty! website is zeer overzichtelijk, bestellingen zijn gemakkelijk te plaatsen.
VerzendingVerzending was snel volgende dag in huis, keurig verpakt met een heleboel luchtzakjes.
KlantenserviceTelefonisch altijd makkelijk te bereiken en via de mail altijd snel een reactie terug.
AlgemeenHet is zeer makkelijk bestellen en betalen. De aflevering van het product is op de aangegeven datum. Ik zelf wilde het product op een ander adres laten bezorgen, dit was makkelijk in te vullen en goed bezorgt.
VerzendingHet product is goed afgeleverd het zat netjes in de doos geklemd met bubbel plastic.
AlgemeenKingston A2000 1TB besteld en werd keuring meteen de volgende dag geleverd. Tevreden zoals altijd.
VerzendingKwam prima aan in bubbelenvelop
AlgemeenNu meerdere malen besteld bij Azerty verspreid over enkele jaren vanaf 2010 zie ik nu.
En tot nu toe is de verzending en de communicatie ruim voldoende/uitstekend.
De keren dat ik er niet heb besteld is puur op basis van prijs van het product geweest.
Over de verzending ook niets te klagen, zowel de PostNL als Azerty verzenden snel en elke keer nog de levering de volgende dag.
KlantenserviceTwee keer door eigen toedoen een bestelling moeten annuleren en opnieuw moeten bestellen (creditcard niet bij de hand....) Mailtje verzonden dat de CC bestelling geannuleerd kon worden en dat is goed en snel verwerkt.
Er was/is geen mogelijkheid om voor dezelfde bestelling de betaalwijze te wijzigen, dat is misschien dan een klein minpuntje als je het zo wilt noemen.
Algemeenik heb laatst een nieuwe game behuizing gekocht ik ben er zeer tevreden over. ik werd ook goed op de hoogte gehouden. nogmaals ik ben zeer te vreden.
Verzendinggoede kwaliteit verzending
Klantenserviceik ben goed op de hoogte gehouden
AlgemeenIk vind Azerty een goede webshop om bijvoorbeeld computeronderdelen te bestellen, ik had laatst nog een heleboel dingen besteld en ze kwamen ook nog goed verpakt binnen. De webshop is ook best goed ingericht, dus producten vinden op welk categorie dan ook is niet moeilijk. Ik heb zeker niets negatief te zeggen over Azerty.
VerzendingDe verpakking van bestellingen waren heel goed, er zat altijd wel wat in dat producten extra beschermd tegen schade. Ik heb nog nooit schade gekregen op mijn producten.
AlgemeenHet is natuurlijk even zoeken welke onderdelen je nodig hebt en welke het beste bij elkaar passen. Gelukkig heeft Azerty zo'n beetje alles dat je nodig hebt.
Toen ik mijn configuratie bij elkaar had, heb ik ze gevraagd er naar te kijken voor aan - of opmerkingen. Die waren er niet. Daarna hebben ze de boel voor me in elkaar gezet, gecheckt op comptabiliteit, een bios update gedaan en alle kabels keurig weggewerkt.
Ik kreeg het pakket incl. originele verpakkingen van alle onderdelen in een pakket met de Post thuisgestuurd. Keurig op tijd en na installatie van het stuurprogramma draaide alles als een trein.
Azerty had het druk vanwege het uitbreken van de Corona crisis en er was onzekerheid over de aanlevering van spullen die overzees kwamen. Ook de interne drukte maakte dat een reactie op email een dag langer duurde dan ik verwacht had. Geen probleem, alles is goed gegaan.
Algemeensterke website, erg toegankelijk en veel opties(vergelijken van producten/socket kiezen etc.)ook een sterke klantenservice! de lay-out is mooi en alles is duidelijk te overzien. verdwaald raken op deze website is alleen voor gevorderden
zoals beloofd op tijd in huis, had een vraag en binnen een dag reactie in de mail van de klantenservice, zelfs in deze corona tijd.
Klantenservicebinnen 1 dag reactie die goed en duidelijk antwoord gaf op mijn vraag.