Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Heb een nieuwe Dell monitor besteld vanwege een kras op mijn huidige monitor. Helaas kwam ik na het uitpakken van de monitor erachter dat het scherm stuk is. Servicenummer aangevraagd eens zien hoe Azerty dit gaat oplossen.

Helaas vanwege drukte bij PostNL één dag vertraging voor het bezorgen, maar daar kan Azerty niks aan doen. Wel vind ik het jammer dat de monitor in de doos van de monitor zelf verzonden wordt en hier niet nog een doos omheen zit met bijvoorbeeld met van die luchtzakken.

Na het betalen snel gebeld naar de klantenservice want het afleveradres was niet goed, dit hebben ze snel veranderd voor mij.
Nu afwachten wat Azerty gaat doen met mijn kapotte monitor en hoe ze dit afhandelen.

Ik heb goede ervaringen met Azerty. Prijzen OK, service prima. Gelukkig verkopen ze goede producten, ik heb hun service nog niet kunnen testen.

Ik had een monitor besteld. Deze kwam de volgende dag, precies op tijd. Keurige service zoals altijd.

Videokaart besteld bij azerty. Site ziet er goed uit en overzichtelijk. De dag erna gelijk in huis en zelf tijdens de corona crisis. Chapeau voor dit bedrijf. En de een hele goede klantenservice. Echt een top bedrijf ik ga vaker bestellen.

Muis besteld bij azerty, G602, heb er al 1 in gebruik en wilde er een tweede bij voor de werkplek. Prijs was netjes. Verzending was 1 dag langer maar in de corona tijd nog steeds heel goed. Doos was alleen open geweest en er zaten al krasjes op de skates. De muis zelf was niets mee aan de hand.

Vind het toch niet erg netjes dat je een retourproduct krijgt die, hoe je het ook bekijkt, als gebruiksvormen vertoond.

Gezien de goede prijs en het al nodig hebben verder in gebruik genomen. Hij is verder zonder gebreken.

Goed verpakt, snel verzonden en ondanks de corona maar 1 dag later.

Goedemorgen, bedankt voor je review.

Vervelend te horen dat het bestelde product, niet in nieuwstaat is aangekomen.
Graag kijk ik even met je mee, om de situatie te beoordelen, echter kan ik op basis van deze gegevens, geen informatie achterhalen in ons systeem. Daarom zou ik je willen vragen om een ordernummer / klantnummer te mailen, naar verkoop@azerty.nl of kan je ons telefonisch bereiken op 0572-328120 en mag je vragen naar mij.

Matthijs

Op Tweakers zag ik dat Azerty de goedkoopste prijs voor mijn product had. Bestellen ging soepel en precies zoals ik dat gewend was van andere webwinkels.

De verzending was geweldig, het product was rond 22.00 uur besteld, maar een paar uur later kreeg ik al een email van PostNL dat het pakket bij hen was aangekomen en dat het de volgende middag bezorgd zou worden.

Fijne website waarop je de onderdelen makkelijk kunt sorteren op criteria. Goede prijzen en een breed aanbod.

Verzending perfect, in de ochtend besteld en de volgende dag al in huis. Goed verpakt.

Eigen PC samengesteld en aantal onderdelen hier besteld omdat dit het voordeligst was. Via de pricewatch snel in karretje kunnen doen en bestellen.

Er zat een onderdeel bij wat een iets langere levertijd had (2-3 werkdagen). Na 3 dagen nog geen verzendbevestiging gehad en toen maar gebeld. Zou nog 1-2 dagen kunnen duren (wat begrijpelijk was met de coronatijd en geen probleem voor mij). Daarnaast werd er een notitie gemaakt voor mij.

Na 2 dagen nog een keer bellen en ik kreeg weer 1-2 dagen extra te horen! Ik vind het erg jammer dat ik niet automatisch op de hoogte werd gesteld en ook de notitie die gemaakt was niet te bleek bestaan. Daarnaast werd de levertijd op de website ook niet veranderd (maar voorraad wel). Hier kan Azerty denk ik nog best wat winnen.

Uiteindelijk voor een ander product gekozen en daarna was het snel verstuurd gelukkig.

De eerste keer dat ik belde en uitleg kreeg vond ik het een goed waard. Verzending duurde wat langer maar was begrijpbaar.

Tweede keer kreeg ik precies hetzelfde verhaal en kreeg ik pas bij doorvragen een ander antwoord. Ook bij het uitzoeken van een vervangend product moest ik zelf kiezen en wist de medewerker van de helpdesk niet goed wat een goed vergelijkbaar product voor mij zou zijn.

Voor de 2e keer een zelf samengestelde computer besteld. Ik zat nog met een paar vragen en die werden, ondanks de drukte vanwege de coronavirus, keurig op tijd beantwoord. Ook veranderingen aan de bestelling werden op mijn verzoek veranderd. Nu staat hier een nieuwe computer heerlijk, fluisterstil te draaien. Ik weet zeker dat de volgende computer weer bij Azerty wordt geleverd.En dat zou wel eens snel kunnen gebeuren. Huisgenoten zijn gewoon jaloers op het nieuwe systeem.

Alles prima ingepakt en alle dozen van de onderdelen keurig meegeleverd.

Op alle vragen antwoord gekregen. Zelfs 's avonds laat nog emails gekregen als ik 's middag een vraag had gesteld.

Het was, dankzij de telefonische hulp van iemand van Azerty, heel gemakkelijk om uit te zoeken wat ik nodig had en de bestelling te plaatsen.
Ook de levering was, ondanks de çorona- tijd' perfect: alles compleet de volgende dag in huis!
Jammer, dat ik dit bedrijf niet veel eerder heb ontdekt ... :)

Levering perfect op tijd.
Heel netjes en degelijk verpakt: er kon onderweg echt niets mee gebeuren!

Bij het opbouwen van de computer (moederbord, koeling, geheugen, SSD) rezen er bij mij wat technische vragen. Hierover heb ik een keer of drie gebeld met het bedrijf:
Perfect: kundig en vriendelijk geholpen, alle vragen / problemen opgelost.

De site van Azerty is duidelijk in elkaar gezet en komt zeer proffesioneel over, wat ervoor zorgt dat een bestelling plaatsen en vetrouwen hebben in de webshop gemakkelijk verloopt. Daarnaast is het voor de klant altijd duidelijk wat er gebeurt omdat alles per stap beschreven staat op de site, enige verwarring kan 9 van de 10 keer al worden opgelost door simpelweg de instructies te lezen.

Aangezien we moeilijke tijden zitten zal ik niet zeuren over de tijd van de bezorging, maar wat wel op te merken was, was dat het niet in eerste opzicht duidelijk wat er gebeurde. Ik kreeg een track&trace code die het in eerste instantie niet deed tot kort voordat de bestelling aankwam. Dit kan ook niet aan Azerty zelf liggen maar blijkbaar is dan er iets mis in de communicatie tussen Azerty en de leverancier (PostNL).
Over het pakket zelf valt niet te klagen, prima en veilig ingepakt, geen schade en al het goede.

Vriendelijke klantenservice, hebben me goed geholpen bij het uitkiezen van componenten passend bij mijn wensen. Geen enkel probleem ook met de levering.

Gewoon goed zoals het hoort.

Scherm (Dell P2719H) besteld in tijden van thuis werken. Eerst gebeld of deze daadwerkelijk op voorraad was. Dat was deze werd mij verzekerd. Volgende dag daadwerkelijk ook binnen in huis. Geen klachten oid.

In de doos van de monitor. Geen additionele bescherming (kennelijk) nodig.

Gelijk professioneel te woord gestaan. Geen klachten.

Had een ASUS TPM-SPI nodig, AZERTY.nl was de goedkoopste, no brainer dus.
En blijkbaar hadden ze het sneller binnen ondanks dat het niet op stock was.

De levering is 2x uitgesteld geweest door de over-spoeling van pakketten bij PostNL, wat niet te verwonderen is in deze corona-virus toestand.
Voor mij was dit een beetje een luxe aankoop, dus uiteraard geen probleem.
De pampers die ook niet geleverd werden die dag was vanzelfsprekend een ander probleem. Lol

Ik bestel, AZERTY.nl maild wanneer het verstuurd werd en wanneer ik het mocht verwachten.
Klaar en duidelijk.
En ik kijk altijd eerst bij AZERTY.nl, goede service word beloond met trouwe klant zijn.

Goeie shop bestelling was na aantal dagen binnen ivm dat een product doorbesteld moest worden dit stond keurig aangegeven.

Prima volgens opgegeven tijdsvlak op de aangegeven dag binnen

Tijdens pasen besteld dus enige vertraging was verwacht. Toen ik mijn gegevens bij de bestelling de volgende dag controleerde, zag ik mijn oude adresgegevens. Na een kort telefoontje was dit soepel geregeld en is mijn pakketje op tijd en op het juiste adres aangekomen. Prima klantenservice en concurrerende prijzen.

Zoals al eerder genoemd was het veranderen van mijn adresgegeven na de bestelling zeer eenvoudig. Dit heb ik wel eens anders meegemaakt dus zeer positief over de klantenservice.

Monitor besteld, maar helaas zat er een barst in het scherm. Meteen teruggestuurd en een nieuwe gekregen. Communicatie verliep prima. Er wordt adequaat gereageerd. Jammer dat De levering van de monitor beide keren lang duurde,maar ik weet niet wat de oorzaak daarvan was.

Zoals ik zei was het eerste kapot scherm in de doos, 2e scherm was prima.

Communicatie verliep prima.

Besteld zodra het binnen was volgende dag op de stoep, PC gebouwd geen problemen alles was er en deed het

De sit eis zeer overzichtelijk en de bestelling was eenvoudig te plaatsen, de ideaal betaling link werkte perfect.

Product 's avonds om 22.30 besteld, de volgende dag al om 14.15 al binnen.
Hulde aan de verzend afd. van Azerty en de Post.NL bezorgdienst.
Artikel was zeer goed verpakt.

Snelle bezorging van de bestelde producten en deze in goede orde ontvangen. Geen gebruik gemaakt van klantenservice, dus daar kan ik niets over zeggen.

Ik had bij Azerty een NVMe SSD gekocht. Dag A besteld, dag B ontvangen ondanks de huidige coronacrisis. Klasse! Het product was correct verpakt comform het beleid van Azerty.

Scorekaart voor Azerty