Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenA dependable source of computer parts with great customer service and short shipping times. I have 10 orders from them, and they've always arrived on time, and even when I've made a mistake, need to change the order, or am returning something within 30 days, customer service has always been very helpful
VerzendingItems are always shipped withing a couple of hours if they are in stock, and will usually arrive early the next day
KlantenserviceCustomer service is very helpful, and can change orders in many ways, up until the moment the package bus sent. If you're waiting for an item from a distributor, customer service can give you a fairly precise estimate when it will arrive. Overall as good as I've ever experienced
AlgemeenBestellen ging eenvoudig, groot aanbod, redelijk geprijsd.
Assemblage is goed uitgevoerd, enige kritiekpunt is dat er in de bestelde computer foam was aangebracht ter bescherming wat er moeilijk uitkwam en waarbij een gpu support is losgeraakt. Dit had verder geen nadelige gevolgen.
AlgemeenIk bestel altijd bij Azerty. Ze hebben altijd goede prijzen. Het bestellen gaat vlot en ze hebben een assemblage service.
KlantenserviceMijn enige klacht is dat ik graag wat updates zou ontvangen over waar mijn PC is in het assemblage process. Ik zou graag een email ontvangen als alle onderdelen binnen zijn en als de assemblage begonnen is. Nu moet ik elke keer handmatig op de site kijken wat de status is.
AlgemeenOokal is het onder beloning is dit wel een oprechte review (!).
Ik bestel eigenlijk altijd bij Azerty en heb nog nooit een slechte ervaring gehad.
Goede prijzen en een snelle levering. Website heeft een goede opbouw, en het is duidelijk of ze het in huis hebben.
Een verbeterpuntje: Het filter algoritme op de website werkt niet goed, filtert eigenlijk niets.. Maar daar heb je natuurlijk Tweakers voor
Ik had laatst nog een notitie aan mijn bestelling toegevoegd, waarop Azerty de volgende dag met email op beantwoorde.
Was lekker attent, sinds dit maar om een klein dingetje ging. Vele anderen zouden dit gewoon negeren.
Algemeenalles netjes kunnen betalen met paypal en ik had het pakketje de volgende dag thuis
Verzendingpakketje de volgende dag thuis echt top en goed verpakt
Klantenserviceals er iets is staan ze altijd voor je je klaar ook met deze dagen
AlgemeenDe website van azerty is duidelijk en overzichtelijk. Het betalen is via vele verschillende platformen mogelijk, en gaat in ieder geval via IDEAL ogenblikkelijk.
VerzendingZelfs tijdens een pandemie weet azerty de bestelde producten dezelfde dag nog te verzenden, zodat het de dag daarna er al kan zijn! Alle producten waren ook in perfecte staat. Werkelijk uitstekend!
AlgemeenMeer dan prima. Product is zoals beschreven en werkt zoals verwacht . En op tijd bezorgd.
Algemeenik had een monitor besteld maar deze was niet op voorraad.
lees hieronder hoe mijn eerste bestelling bij AZERTY verliep.
zeer goede service, correcte prijs alleen was mijn verzending 10 euro maar als je vergelijkt met andere sites en je doet een groepsaankoop is het nog steeds goedkoper + sommige producten worden GRATIS verzonden.
Klantenservicehallo,
Het is zover!
ik ga mijn eerste computer bouwen met onderdelen van AZERTY.
met toelating van ouders mocht ik als eerst de monitor bestellen.
ik wilde een prijs kwaliteit scherm dus vond ik deze bij AZERTY.
Het was niet binnen maar werd stap voor stap gemaild wanneer de leverancier deze ging afleveren.
hij ging wat later toekomen en dit hebben ze direct gemaild
groeten,
rune
AlgemeenGoede website, goede producten, goede bezorging. Zowel voor consumenten als zakelijk mogelijk. Product was goed veilig ingepakt en in goede staat.
AlgemeenNa een telefoongesprek over mijn wensen ontving ik een lijst en link naar een winkelmandje met alle artikelen die ik blijkbaar nodig had voor de ideale pc voor mij. Dit bleek juist. Een perfecte pc voor de juiste prijs!
VerzendingNa assemblage was de pc snel en netjes in huis. Aansluiten en draaien maar! :-)
KlantenserviceNa een kort gesprek konden ze mij de juiste configuratie aanbieden binnen mijn budget.
AlgemeenIk koop al sins 2010 mijn pc,s en onderdelen bij Azerty en ik ben nog steeds 100% tevreden.
VerzendingDe Systeemkast was goed ingepakt van buiten en van binnen
KlantenserviceGeen klachten behulpzaam en klantvriendelijk
AlgemeenPrima site. Ik heb via de pricewatch de goedkoopste leverancier gezocht en heb via de pricewatch doorgeklikt om te bestellen. Site ziet er netjes uit. Ik heb natuurlijk de site niet gebruikt, maar volgens mij is het erg gemakkelijk om te vinden wat je zoekt. Betalen gaat prima. Veel betaalmogelijkheden.
VerzendingPrima bezorgd volgens afspraak. Zat in een degelijke doos met voldoende luchtzakken. De doos mag wel wat kleiner. Nu moest deze flink opgevuld worden met luchtzakken, wat niet echt heel milieuvriendelijk is.
Ook mag het wat duidelijker gecommuniceerd worden wat de levertijd is. In plaats van: "volgende werkdag in huis" zou ik het veranderen in: " voor x besteld is volgende werkdag in huis". Dan is het in één oogopslag duidelijk wanneer deze belofte geldt.
Ik ben prima op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.
Goedemiddag,
Bedankt voor je review!
Leuk om te lezen dat je het bestellen bij ons als positief hebt ervaren.
Wij zullen je tips ook zeker meenemen, zodat wij ons kunnen blijven verbeteren. De genomen moeite stellen wij dan ook zeer op prijs!
Rick
AlgemeenAZERTY IT IS!
Bij hun kan je makkelijk je producten vinden en kon ook eenvoudig worden toegevoegd aan je winkelmand om te betalen!
het word zorgvuldig ingepakt en verzonden! Bij mij was de levertijd snel! Maar ik weet niet hoe het zal zijn als ze mijn product niet op voorraad hadden.
AlgemeenBestelling plaatsen was zeer eenvoudig. Prijzen zijn OK, niet de allerbesste deal. Dit is vooral een winkel om te bestellen als je de producten zeer snel in huis wil hebben.
VerzendingIk heb 's avonds besteld na 21.00 uur en dan de volgende ochtend voor 12.00 uur geleverd, dat is domweg indrukwekkend. Weinig webshops maken dat soort claims daadwerkelijk waar. Product was netjes verpakt, zonder overdreven padding.
AlgemeenOp zondag een bestelling geplaatst voor een nieuwe videokaart. De volgende dag al in huis. Tussen de verzending steeds op de hoogte gehouden van de status.
VerzendingPakket met zorg verpakt. Geen beschadigingen aan de doos.
AlgemeenIk heb op de website van azerty een processor besteld die
( blijkbaar) niet op stock was dit was mijn eigen fout maar de klantenservice merkten de fout op en hielpen me met een keuze met meerdere opties en toen ik belde hoefde ik niet langer dan een paar seconden te wachten tot ik werdt geholpen de hulp bij de klanten service was geweldig en heb er geen enkele klacht over en uiteindelijk heb ik een andere processor gekozen die binnen een paar dagen in huis was. Geweldig ga zo door
AlgemeenIk bestel vaker via Azerty, dit omdat ik tevreden ben over de snelheid en betrouwbaarheid. Ik heb afgelopen december een PC samengesteld (niet volledig) omdat ik sommige producten via een ander website/hergebruikt heb. Het is fijn dat er een mogelijkheid geboden wordt om bijv. de BIOS van de laatste update te voorzien.
VerzendingVerzending deed wat langer dan verwacht. Dit stond al aangegeven op de website dat de assemblage service langere wachttijd had. Echter had ik 14 dagen voor de kerstvakantie besteld en het werd spannend of het daadwerkelijk voor de eerste kerstdag bezorgd zou worden. Uiteindelijk, met geluk van PostNL medewerker, die op dezelfde dag, 3x aan de deur heeft gestaan (omdat hij wel kon vermoeden dat ik deze pakketje wilde ontvangen voor de feestdagen). Toch vond ik het in principe iets te lang duren.
KlantenserviceMijn videokaart, de 5700XT, bleek na een aantal maanden heel veel te crashen. Na wat online onderzoek, bleek de 5700XT problematisch te zijn m.b.t. software. Er zijn mensen die veel klachten ondervinden met de 5700XT en sommige geen klachten. Om die reden, omdat ik hiervoor een PC heb gebruikt die 7 jaar lang aan het crashen was (en nooit kon achterhalen waardoor), wilde ik niet hetzelfde probleem ervaren. Om die reden contact opgenomen om mijn geld terug te krijgen, hier gingen ze niet mee akkoord (ook begrijpelijk). Wel boden ze aan dat ik mijn videokaart ter reparatie kon opsturen. Ik las op de website, indien er geen problemen gevonden kan worden, dat er dan onderzoekskosten in rekening gebracht worden en uurloon. Dit vond ik absurd voor een 6 mnd oude videokaart. Vooral omdat de problemen sporadisch voortdoen (bijv. crash 1x in 1 - 5 uur en soms ook niet).
Klacht ingediend en reactie daarop was dat ze mijn videokaart zouden omruilen voor een nieuwe exemplaar. Zo gedaan, en binnen een week zat er een nieuwe videokaart in mijn PC (was namelijk niet op voorraad).
AlgemeenZeer tevreden, goede communicatie, tijdige levering en product was goed verpakt. Het zou nog mooier zijn als Azerty ook gratis verzending zou aanbieden boven een bepaald bedrag.
VerzendingEr stond bij bestellen '1 op voorraad bij leverancier' en levertijd 1 - 3 werkdagen. ik twijfelde of dat goed zou gaan, maar uiteindelijk netjes binnen 3 dagen geleverd.
Algemeenik heb een nieuwe Macbook Pro besteld tegen een scherpe prijs. Ondanks covid-19 problemen toch snel geleverd.
Verzendingde macbook werd geleverd in de originele gesealde verpakking die vervolgens in een doos met vulling was verpakt.
Klantenserviceheb de klanten service een vraag gesteld over de levertijd ivm Covid-19. Daar werd snel en duidelijk op gereageerd.
AlgemeenEen van de weinige winkels waarbij je met PayPal kan betalen en werd meteen de volgende dag afgeleverd zonder problemen. Het enige (irritante?) Dingetje vond ik dat je een account moest maken om te kunnen betalen, maar ik snap waarom ze dit doen.