Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Kingston A2000 ssd gekocht, prima de volgende dag geleverd. Duidelijke omschrijving. Eerder tweemaal een heel systeem laten assembleren, ook een prima ervaring. Koop hier met een goed gevoel. Niet altijd de goedkoopste (wel vaak in de top 3), maar betaal liever een paar euro meer en weet dat het goed zit.

Ssd kwam in een brievenbus envelop. Prima ingepakt.

Sommige plaatjes op de website zijn wat onduidelijk, maar verder geen bijzonderheden in het aankoopproces. Bevestiging via mail kwam vlot en de aangegeven levertijden klopten ook.

Hoewel er 1 onderdeel een lange levertijd had werd ik netjes op de hoogte gehouden en kreeg de mogelijkheid aangeboden van deel levering

Er was een toets los van een toetsenbord. Azerty reageerde door het geld terug te storten en het artikel van de website te verwijderen. Wat naar mijn mening de enige passende reactie is

Extra hardeschijf besteld voor mijn NAS. Betaling etc ging goed. Bij het ontvangen echter minder maar dit is verder uitstekend opgepakt

Verzending kwam volgende werkdag binnen. Echter wel met een beschadigde doos. Na het open maken, zat er ook maar weinig opvul materiaal in. Het bubbeltjes plastic om de hardeschijf heen was ook leeg/beschadigd. Aan de buitenkant geen beschadigingen te zien, maar gezien het toch een hardeschijf betreft azerty gebeld dat ik deze niet aandurf zo. Kans is toch dat hij wat klappen gehad heeft. Kreeg direct een retour label om deze terug te sturen, en hij stuurde direct een nieuwe op. Volgende dag in huis en dit keer verpakking en alles helemaal goed.

Prima adequaat gehandeld. Van een bijna slechte ervaring (zonder contact nog), een uitstekende ervaring gemaakt.

Ik hoop al vele jaren spullen bij hun en het gaat altijd goed, goede support en als Hollander hou ik ook van hun scherpe prijzen. Niks dan hulde voor dit bedrijf :-)

Altijd op tijg en het wordt altijd goed verpakt

Als je een vraag hebt, antwoorden ze correct en snel, verder denken ze ook met ze mee, als het het vraagt.

Altijd één van de goedkoopste opties als ik Pricewatch raadpleeg, nooit problemen mee gehad en éénmaal een vervangend product gekregen toen een computeronderdeel kuren vertoonde. Nu verkozen boven Amazon (ondanks hun lagere prijs), die hebben nog al wat klachten bij de reviews, en met Azerty heb ik enkel goede ervaringen.

Zowel zakelijk als privé diverse malen beteld bij Azerty. Altijd netjes en goed verpakt geleverd. De klantenservice niet vaak nodig gehad maar als het nodig was, werd er ook kundig en vlot gereageerd (e-mail).

Producten altijd, mits op voorraad, binnen de gestelde termijn en goed verpakt geleverd.

Bijna nooit nodig gehad, maar mocht het nodig zijn altijd goed geholpen.

Persoonlijk ben ik vaste klant bij Azerty vanwege de goede prijzen en de klantvriendelijkheid. Nooit een slechte ervaring gehad bij Azerty.

Altijd op tijd met verzenden en binnen de aangegeven periode.

Altijd een nette en snelle reactie.

De sterkte van een (web)shop is voor mij de service. En onder service ga ik juist uit van het moment dat je ze nodig hebt voor garantie aanspraken of andere zaken die niet direct met verkoop te doen hebben.

Als webshop heel duidelijk, je betaalt verzendkosten. Punt. Linksom of rechtsom worden al die afgeleverde pakketjes betaald.
Ook geen omheen draaien over voorraad posities. Is het geen eigen voorraad, levertijd wat langer en ondanks dat het lastiger is om dan levertijden, door de afhankelijkheid van derden, te voorspellen klopt het meestal.

Prijzen, niet altijd de (aller-)goedkoopste maar het opzetten en in de hand houden van nazorg (service) kost iets.

Laatst gebruik mogen maken van die service door een Unifi AP met nukken en alles in dat traject naar volle tevredenheid afgehandeld, duidelijk geïnformeerd middels e-mail over de stappen van dat proces.

snel advies na vraagstelling ivm geschiktheid uitbreiding Ram geheugen van een computer die ik in het verleden via Azerty besteld heb.

Ondanks probleem met vervoerder PostNL toch snel gereageerd en eea geregeld

Keurig door het bestelproces begeleid en een zéér snelle levering.
Klein probleempje met de betalingsverwerking via Ideal.

De betaling was nog niet rond, toch werd het produkt al verzonden.

Alles is goed te vinden ,duidelijke site ,correcte lui , geen gezeur, eerlijk en recht uit. .Daar hou ik van .

savonds om 8.15 besteld per internet en anderdaags 'smorgens om 11.00 in huis hebben. kijk dat noem ik nou service.
En dan vragen ze ook nog mag het mogelijk even later worden door "de Carola "maatregelen . bij de post.

correct geholpen zonder poes pas.

Recent diverse bestellingen bij Azerty gedaan. Snel verstuurd, goed verpakt. Goede prijs. Goede website. Goed assortiment. Staat op mijn shortlist van winkels die ik graag gebruik.

Goed verpakt en op tijd bezorgd. Dat laatste is in tijd van corona wel bijzonder want met andere leveranciers heb ik de laatste maanden wisselende resultaten.

klantenservice is uitstekend - ze reageren snel en zijn hulpvaardig. Vergeleken met andere webwinkels heb ik met Azerty de beste ervaring.

Intel Compute Stick met Windows10 gekocht op een vrijdag avond laat en reeds zaterdag ochtend ontvangen :) Dus super snel !!!!! Artikel was precies wat ik er van verwacht had en verpakking was uitstekend. Beter kan het niet hé :)

Super snelle verzending, binnen de 12 uur geleverd. Geen enkele leverancier doet dat na :) En dat van Nederland naar België.

Tja, vermits alles perfect in orde was, ga ik er van uit dat dit ook tip top zal zijn :)

Set van 2 Devolo PowerLan 1200+ adapters gekocht om mijn huidige netwerk met Powerlan 650+ adapters uit te breiden. Klein detail: de mono set met één adapter is €59, dus twee is dan €118. Maar dat kon ik niet selecteren in de shop, ik moest de set van 2 adapters à €119 bestellen.

Helaas niets geworden die 1200+ adapters, op mijn stroomnetwerk was te veel verstoring om optimaal van deze adapters gebruik te kunnen maken, en ze maakten mijn 650+ adpapters zelfs trager.

Prima doos met goede bescherming van het product intern. Ik kreeg een email met verwijziging naar PostNL, maar zonder track-en-trace code (alhoewel die wel in de mail zo moeten staan aldus de tekst). De bestelling werd prima op tijd bezorgd.

Omdat ik de koop wil herroepen mailtje gestuurd naar de klantenservice, en ik kreeg direct antwoord terug met de procedure. Top.

lekker sitie heur, 10/10 would order again. alles optijd alles goed, klantenservice niet nodig :)

Alles verliep vlekkeloos. Ik had per ongeluk een verkeerd artikel op de bestelling gezet. Even een telefoontje en alles werd keurig gecorrigeerd. Ik werd per mail op de hoogte gehouden van de bestelling omdat ik de bestelling binnen 3 dagen nodig had. Alles werd perfect gecommuniceerd.

De doos met de bestelling was wel een beetje aan de erg grote kant. De Primera, waar ik de bestelling ophaalde, was daarom erg blij dat de grote doos meegenomen werd.

Een aantal webshops om advies gevraagd bij de configuratie van een pc. Geen serieuze reactie. Ik moest het zelf uitzoeken, ze hadden liever alleen technisch onderlegde klanten. Azerty reageerde professioneel om mijn verzoek en gaf advies. Een mailtje of een telefoontje, altijd goede ondersteuning, meedenkend met mij als klant.

Goede webshop, site is duidelijk en goed te navigeren.
Bestellen is een eitje...., prijzen zijn zeer concurrerend.

De levering was snel en goed verpakt.

Azerty is geen onbekende voor mij en koop er al jaren. Betrouwbare partij die ook goed te bereiken is voor vragen en advies.

Verzending heeft veel te lang geduurd. Levering is 3x uitgesteld en uiteindelijk de kast ergens anders gekocht. Kan aan de leverancier liggen maar een maand uitstel is echt te lang. Ze waren er wel heel transparant over. Verpakking van de zending was overigens OP en TOP!

Ze denken super mee, maar oplossingen komen er niet uit. gemiste kans om een klant echt blij te maken die al 4 (!!) weken op een kast wacht.

Ik zocht een PC voor racesims en video bewerking. Mbv Tweakers/ leden en op hun advies een pc samengesteld en door Azerty laten bouwen. Heel tevreden over bestelproces.

Ben de pc op gaan halen. Vriendelijke ontvangst en goed geholpen. Raalte is ook nog eens een leuk dorp!

Goede klantenservice. Na plaatsen order op hun advies de voeding gewijzigd en daarna nog een wijziging. Was geen probleem. Top!

ik had een aantal vragen omtrent een nieuwe pc en hierbij hebben zij mij heel erg goed mee geholpen.

volgende dag was mijn bestelling in huis

ik had redelijk technische vragen en deze werden direct doorgestuurd naar de betreffende persoon die hier mij mee verder kon helpen.

Scorekaart voor Azerty