Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

De bestelling werd na kontakt met de Klantenservice (zie onder) conform de gegevens op de website geheel correct uitgevoerd.

De levering via PostNL is een zaak van PostNL. Soms gaat het daar wat moeizaam, maar deze keer heb ik het onderdeel met intern wat regelen tijdig ontvangen.

Omdat ik een beetje twijfel had of een vervangend onderdeel geschikt was, heb ik hierover een vraag gemaild. Het antwoord kwam binnen een werkdag, was vriendelijk en to-the-point.

Juiste product in goede orde opties ontvangen. Goed op hoogde gehouden Van de status van de bestelling/bezorging.

Product was goed ingepakt in de doos. Genoeg zakjes om het goed op zij plekte houden

Overzichtelijke site met veel onderdelen beschikbaar. Bestelling kwam goed verpakt en op tijd aan. Betalen gaat makkelijk via Ideal

Algemene ervaring is goed, heb vaker ben hen wat besteld en komt altijd op tijd en snel. Laatste ervaring met de klantenservice viel me wel wat tegen. Zie tekst bij klantenservice.

Goede communicatie, snel geleverd.

Ik heb een monitor arm besteld en bij 1 van mij schermen heb ik de VESA verkeerd ingeschat. Heb daarop een vraag gesteld bij de klantenservice. Eerste bericht was dat mijn vraag werd doorgezet naar iemand met verstand van de kwestie. Tweede bericht terug was het antwoord. De 'deskundige' had duidelijk mijn vraag niet goed gelezen. Beetje jammer. Andere ervaringen met hun klantenservice waren overigens goed, vandaar de voldoende op dit punt. Heb uiteindelijk zelf een oplossing gevonden.

Goedemiddag, bedankt voor je review.

Jammer om te lezen, dat wij je niet meteen hebben kunnen voorzien van het correcte antwoord.

Graag kijk ik even met je mee, om de situatie te beoordelen, echter kan ik op basis van deze gegevens, geen informatie achterhalen in ons systeem. Daarom zou ik je willen vragen om een e-mail te sturen naar feedback@azerty.nl, zo kunnen wij ook bekijken, hoe wij ons hierin kunnen verbeteren en zijn wij alleen maar blij met eventuele feedback.

Matthijs

Recent meerdere bestellingen geplaatst.
Van een van de bestellingen was een apparaat defect. Dit is goed opgelost door Azerty. Door de Covid-19 maatregelen duurde de afhandeling iets langer dan ze zelf gewend zijn. Volkomen logisch.

Van de tweede bestelling was een artikel onverwacht niet direct leverbaar. Dit is keurig middels een mail bekend gemaakt met de optie om de overige apparatuur via een deellevering te laten komen.

Snelle leveringen wanneer mogelijk.
Wanneer een product niet direct kan worden geleverd komt de optie tot deellevering.

Aan het begin van de Covid-19 intelligente lockdown contact gehad inzake een RMA. Vriendelijke en kundige persoon aan de lijn gekregen. Deze kon ook uitleggen hoe de RMA afdeling te werk gaat.

Eigenlijk bestel ik al jaren bij Azerty, maar recentelijk heb ik eens ergens anders wat besteld.. En pff wat viel dat tegen, niet alleen duurde het een week voordat mijn voorraad artikelen binnen waren, maar het RMA proces heeft gewoon bijna twee weken geduurd..

Dit soort zaken zijn bij Azerty domweg ondenkbaar, de communicatie is erg goed, ze zijn snel en komen altijd de beloftes na. Ook de RMA afhandeling liet gewoon niets te wensen over!

Azerty is voor mij de enige plek waar ik mijn hardware nog bestel.

Altijd netjes verpakt, mogleijk dat er nog wat te winnen valt door meer formaten dozen te gebruiken om verspilling (in zowel papier, als padding materiaal als ruimte bij PostNL) te voorkomen.

Toen mijn GPU niet naar behoren bleek te werken heb ik een RMA aanvraag gedaan die snel was goedgekeurd. Gezien ik na het lezen van wat meer reviews geen vertrouwen had in een nieuwe versie van datzelfde product gelukkig kunnen wisselen naar een alternatief.

Ik heb de defecte GPU maandag verstuurd, de vervanging was donderdag binnen. Erg netjes in deze tijd.

Beste prijs kwaliteit voor het bestelde product. Website, aanmelden en afronden van aankoop was is no time gebeurd. Eerste maar niet de laatste aankoop! Prima!

Snelle correcte levering via duidelijke track & trace.

Had per ongeluk twee dingen besteld, moest er maar 1tje hebben. Over gemaild, meteen van mijn bestelling gehaald en geld direct teruggeboekt. Goed verpakt (ruime doos met vulmateriaal). Uitstekend!

Goede service, niet de laagate prijs(maar dat hoeft ook niet als je daar service voor terug krijgt), groot assortiment

Zondag besteld maandag om 12:43 gekregen

Gevraagd of mijn nieuwe ramsticks wel zouden werken met de oude / werkten met mijn moederbord. Nog geen uur later al reactie

Een perfect monitor. Goede uitstraling. Kabels kan goed weggewerkt worden. Scherp beeld. De geluid van de ingebouwde luidsprekers is voor mij voldoende. Ik hoef geen externe luidsprekers aan te sluiten. Geen min punten

De bestelling was snel geleverd.

De klantenservice is gemakkelijk en snel bereikbaar. Werd binnen een minuut geholpen.

Duidelijke website, het is er makkelijk zoeken en bestellen, betalen gaat ook makkelijk (via ideal).

Nieuw NAS besteld, volgende dag netjes geleverd, goed verpakt
Wel: postnl zet voor de deur en vraagt niet om handtekening/laatste 3 van ID, In track trace staat een krabbel, (niet van mij dus)
Terwijl dat wel zou moeten, gemeld bij Azerty en melden dit bij postnl (maar of dat helpt.....) ...

Bestelling was super makkelijk, Website vlot en overzichtelijk met duidelijke keuze mogelijkheden. Voorwaarden en betalingen mogelijkheden zijn helder aangegeven en betalen verloopt soepel. factuur daarna netjes ontvangen via de mail

Bestelling was super makkelijk, levering binnen 24 uur en was helemaal top

In overleg heb ik een op mijn wensen samengestelde PC aangeschaft.
Er werd goed meegedacht.

Tot twee maal toe werd de beloofde leverdatum niet gehaald. Ik moest zelf voorstellen dan maar een andere kast te nemen. De voorgestelde kast voldeed niet aan de eisen.
Toen de PC uiteindelijk na meer dan twee weken geleverd werd, deed hij het niet!

Tijdens het hele proces bleek er weinig tot slechte afstemming tussen advies - verkoop en service. Ze wisten niet van elkaar wat er was afgesproken en spraken elkaar regelmatig tegen.
Nadat ik het geheel terug gestuurd had kreeg ik uiteindelijk wel een werken systeem (meer dan 3 weken na betaling), alleen was de Windows installatie niet geactiveerd....
Door het hele gebeuren werd het kopen van een nieuwe PC van ruim € 2.100 een grote frustratie i.p.v. een feestje.

Goedemorgen, bedankt voor je bericht.

Dat is inderdaad vervelend en snap ik dat dit frustraties met zich meebrengt.

Graag kijk ik even met je mee, om de situatie te beoordelen, echter kan ik op basis van deze gegevens, geen informatie achterhalen in ons systeem. Daarom zou ik je willen vragen om een ordernummer / klantnummer te mailen naar feedback@azerty.nl of kan je ons telefonisch bereiken op 0572-328120 en mag je vragen naar mij.

Matthijs

Zoals bij de eerdere aankopen kwam het bestelde probleemloos binnen. Dit maakt zonder meer het onderhoud van de PC's hier aangenaam.

Het bestelde kwam zoals gebruikelijk degelijk verpakt en zoals aangegeven aan.

De klantenservice die ik een enkele keer raadpleeg, werkt begripvol wanneer ik weer eens minder functioneer.

Ik heb een nieuwe systeem hier aangeschaft en door hun laten in elkaar bouwen. Had zelfs een aantal keer hun opgebeld om wijzigingen te maken. Ze hebben alles netjes gedaan en uiteindelijk het systeem perfect werkend binnengekregen.

geen enkel probleem met de levering, systeem en dozen van de onderdelen
netjes ingepakt.

vriendelijke service, zelfs in deze lastige tijden makkelijk te bereiken via telefoon.

Appeltje eitje, 's avonds bestelt, volgende dag in huis. Werkt pefect. Beetje grote doos voor enkel een harde schijf, dus daar is nog wel wat te winnen met het oog op het milieu.

De verpakking was wel erg ruim voor een harde schijf.

Al diverse malen een complete pc in onderdelen besteld. Tot nu toe altijd keurig netjes geleverd in een pakket. Alles volledig nieuw met fabriekszegels en seals.
Kortom gewoon zoals het hoort maar helaas niet altijd is bij andere leveranciers.
Zijn niet de aller-allergoedkoopste maar daarvoor heb je dan ook geen gezeur en kwaiteit. Voor mij een blijvertje !

Prima had meerdere dingen met verschillende levertijden van volgende dag to 3 werkdagen, alles werd in een pakket na 3 werkdagen geleverd, keurig en niet 3x een postbode aan de deur.

Nog niet nodig gehad dus geen klachten ;)

Uitstekende prijzen en ontzettend snelle levering. Echter werd het bestelde product met een ingedeukte/beschadigde verpakking geleverd en de doos waar het product in zat zag er ook niet heel goed meer uit. Ik neem aan dat dit de schuld is van PostNL, dus hiervoor geen aftrek van de beoordeling.

Ik was tijdens de bezorging niet thuis, maar het product werd echter de volgende werkdag netjes bezorgd bij een PostNL afhaalpunt. Wel zaten er deuken in de productverpakking en was de doos beschadigd.

Zelf heb ik nog geen ervaring met de klantenservice, maar hoor van goede vrienden die hier eerder hebben besteld dat het uitstekend is. Ze staan altijd vriendelijk voor je klaar en de manier waarop ze met garantie omgaan is "out of this world". Echt klasse! Ik zal hier zeker vaker PC componenten bestellen, en raad Azerty aan iedereen aan.

prima service,goeie kwaliteit,prompte levering,god blees Azerty!
ben all 15 jaar klant.
heb andere bedrijven,probeert,ik kom terug bij Azerty.

verpakking prima,alles in goede ordening!

heb een keer gebellt,en word goed geholpen!

Duidelijke site & zeer vriendelijke service. Azerty komt beloftes & afspraken na. De klantenservice is goed bereikbaar & bekwaam.

Bij de orderbevestiging ontbrak de Track & Trace link. Na contact met de klantenservice kreeg ik de eerste keer een verkeerde link toegestuurd. De tweede keer ging het wel goed. Het pakketje was op tijd binnen.

De klantenservice heeft mij goed kunnen helpen (in twee keer) met de ontbrekende Track & Trace link.

Scorekaart voor Azerty