Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk kreeg perfecte hulp bij het uitzoeken van de laatste onderdelen van mijn desktop. Service was perfect en altijd vriendelijk.
Een aantal onderdelen duurden een paar dagen voor ze er waren maar dat vind ik niet zeer vreemd.
Bij de verzending heb ik geen mening gegeven omdat ik de producten heb afgehaald.
AlgemeenNette overzichtelijke website met een veelzijdig assortiment tegen concurrerende tarieven. Het bestelproces verloopt soepel en naar behoren.
VerzendingVlotte verzending met nette status updates per mail.
KlantenserviceHad eerst per mail een vraag gesteld. Deze werd snel en netjes afgehandeld (door Timon). Mijn bestelde product (Foscam W21), was helaas een DOA (dead-on-arrival) product. Eerst telefonisch ondersteuning gezocht (misschien deed ik gewoon iets fout), maar de conclusie luidde " stuur maar retour, dit is niet goed" . Bevestiging van retour ontvangen product kwam zeer vlot en ook een vervangend exemplaar kwam razendsnel weer mijn kant op. De verzendkosten per mail gedeclareerd en stond weer vlot op de rekening. Kortom service met een hoofdletter S.
Algemeeneen product besteld bij Azerty wat niet werkte op de manier dat ik dacht en had hierover een vraag
Verzendingsnel verzonden en top ingepakt precies zoals beloofd
Klantenservicehelaas werkte het product niet zoals ik had verwacht, en ging het niet werken op mijn systeem(en). Hierover contact opgenomen met de klanten service (jaimy in dit geval). En ben hier meer dan uitstekend door geholpen, eerlijk advies en snelle antwoorden. Ik bestel wel vaker bij Azerty en dat gaat altijd top, blij ook dat als er iets mis is dat de service ook top is!
AlgemeenAl jaren klant en nog nooit teleurgesteld, altijd netjes, snel, correct en tegen de juiste prijs geleverd.
KlantenserviceRecent een vervangende power adapter kostenloos geleverd gekregen ondanks dat de garantietermijn van de Ubiquity USG router (1 jaar slechts) voorbij was. Vandaar ook deze review.
Algemeendoor nalatigheid van de leverancier duurde het anderhalve maand en waren de onderdelen er nog steeds niet. azerty informeerde mij wel goed en gaf ook de keuze om de bestelling te veranderen, dat heb ik uiteindelijk moeten doen maar daardoor kwamen de onderdelen wel meteen de dag ernaar. ik vind het zelf een goede service dat azerty ons wel geïnformeerd hiel over de leverancier.
Verzendingdag erna in huis
Klantenserviceze hielden ons goed op de hoogte
AlgemeenBij het bouwen van een retro-PC, kom je vaak tegen dat koelers (en zeker die op grafische kaarten) vastlopen. Tweedehands zijn degelijke aftermarketmodellen moeilijk te vinden, maar Azerty had blijkbaar een Zalman VF700-Cu op voorraad. Leek in eerste instantie om een fout, maar via de servicedesk vlot te weten gekomen dat de koelers effectief te bestellen zijn. Een paar dagen later lag de doos voor de deur.
VerzendingProduct was zeer zorgvuldig verpakt. Doos was aan de grote kant, maar dat komt de bescherming enkel maar ten goede.
KlantenserviceVragen over beschikbaarheid van oudere producten bij externe leveranciers werden zeer snel beantwoord.
AlgemeenMooie overzichtelijke website, alles makkelijk te vinden, snelle afhandeling met I-deal zeer snel geleverd aan huis!
AlgemeenGreat prices that beat out all of the other major competitors when ordering everything at once. Very fast delivery of all itmes (within 24 hours) and all items were safe, well packed, and functional. Will go back for future computer parts needs, great site!
Verzendingexcellent packing, very quick delivery (less than 24 hours) and overall a pleasure, no complaints.
AlgemeenBestelling was zo geplaatst, en je wordt goed op de hoogte gehouden wat er met je bestelling gebeurt.
VerzendingKreeg vrij vlot een track and trace code, en bestelling was goed verpakt.
AlgemeenJa simpel om te bestellen en de bestelling gaat werkelijk zeer snel, je krijgt onmiddellijk de track and trace code gemaild
Verzendingerg goed verpakt, overdreven zelfs;)
AlgemeenGeen problemen met opzoeken gewenste product, bestellen en betaling. Adequate info inzake verloop van het ( verdere ) proces.
VerzendingVlotte levering. Richting Azerty: zorg dat producten in het midden van de verpakking zitten en niet onder in de doos met gedeeltelijke bescherming.
Algemeenmakkelijk te bestellen en betalen, goede prijzen (beter dan bol.com), duidelijk verzending informatie. super blij met dit shop
Verzendingsuper snel verzending, product was met zorg verpakt
AlgemeenHet bestellen ging erg vlot en was de volgende dag in huis. De verpakking was erg goed en heeft het product goed beschermd tijdens verzending. Zeker een aanrader. 100% recommend
AlgemeenEen groot voordeel van de webshop is het inzicht in de voorraad en wanneer je het dus in huis kan verwachten. Het zoeken en (multi-tabs) browsen kan iets verbeterd worden soms levert een zoekopdracht geen resultaat als er meerdere tabs open staan. Maar over het geheel is de webshop voorzien van duidelijke en alle relevante informatie.
VerzendingPrettig dat ze met PostNL versturen, pakket is goed te volgen en tijdig informatie over de verzenddatum/verwachte leverdatum
AlgemeenAls ik nieuwe hardware nodig heb kijk ik in de pricewatch en kom ik regelmatig bij Azerty uit vanwege de prijs. Zo ben ik al 15 jaar af en toe Azerty-klant en dit altijd naar tevredenheid.
Maar de afgelopen bestelling hebben ze zich wel weer overtroffen. Op vrijdagavond 22:29 heb ik een voeding en een SSD besteld. Ik had verwacht dat ik minimaal wel tot maandag zou moeten wachten, maar tot mijn verbazing stond de pakketbezorger de volgende ochtend al voor de deur. Top!
AlgemeenWebsite: makkelijk om onderdelen te kiezen & assemblage service en ook om vervolgens een bestelling te maken. Order status via website werkt ook goed.
Informatie voorziening: ik kreeg na de bestelling een bevestiging, ik kreeg een mail toen alles was verstuurd, bij de computer zat alle info (wie heeft 't geassembleed, wie gecontroleerd) Kortom top!
Computer is goed in elkaar gezet, vooral onder de indruk van het kabel management.
Klantenservice niet hoeven te gebruiken dus daar heb ik geen mening gekozen.
Product goed verpakt en op tijd! Bij de computer nog een waarschuwing om nog even het plastic weg te halen. Door deze service wil ik hier nog eens bestellen.
AlgemeenOndertussen twee desktops bij Azerty besteld. Beide keren een scherpe prijs, nette montage en zeer snelle levering.
VerzendingSnelle verzending en onderdelen kwamen in perfecte staat toe. Enige minpunt: werd geleverd in een enorme doos die voor meer dan drie vierde gevuld was met plastic. Niet zo handig voor de bezorger en allesbehalve milieuvriendelijk.
AlgemeenNiet de laagste prijs, maar wel één van de laagste voor microSD geheugenkaartje + een mini USB kaartlezer voor microSD. Bij Azerty besteld omdat ik daar al bijna 15 jaar naar tevredenheid bestel.
VerzendingVanuit Azerty prima, maar PostNL had 2 uur voor geplande bezorging en nadat bezorger al onderweg was toch nog de levering met een dag uitgesteld, maar daar kan Azerty niks aan doen.
AlgemeenEen webcam besteld voor een fatsoenlijke prijs. Voor normale standaarden wat hoog maar in context van de huidige situatie (corona crisis) een stuk redelijker dan bij veel andere winkels. Een dag later gekeken en toen was de voorraad alweer op dus ze hadden meer kunnen vragen (zoals veel van de concurrentie doet). Netjes dat ze je niet proberen een poot uit te draaien.
VerzendingAlles is netjes op tijd verzonden en geleverd met alle informatieve mailtjes die je daarbij zou mogen verwachten. Niets op aan te merken.
AlgemeenIk wilde wat onderdelen bestellen voor een NAS project, maar wist niet 100% zeker of ze compatibel waren met elkaar. Ik besloot de technische ondersteuning van Azerty te bellen en heb daar niet alleen een antwoord op mijn vraag gekregen, maar ook nog een gezellig gesprek.
Verder heeft Azerty een groot aanbod en snelle levertijden. Helemaal top!
Ik heb wel twee verbeterpuntjes: er zouden wel meer filtermogelijkheden geplaatst kunnen worden bij de productpagina's (maar ja, voor lekker filteren hebben we eigenlijk al de Tweakers pricewatch) en er mag wat geïnnoveerd worden met het formaat van de verzenddozen. Vaak komen kleine bestellingen ook al in vrij grote dozen. Tip: spiek even bij CoolBlue en Bol.com, zij gebruiken dozen van instelbare grootte.
Goedemorgen, bedankt voor je review!
Feedback is altijd welkom, hier kunnen wij alleen maar van groeien!
Beide punten ga ik meenemen en wordt er bekeken wat hierin de mogelijkheden zijn .
Mocht jij nog andere punten hebben of eventuele verbeteringen zien, mag jij die altijd mailen naar feedback@azerty.nl.
Matthijs