Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Bestelling voor een Corsair geheugensetje geplaatst op donderdag middag, en op vrijdag middag binnen. Gewoon probleemloos, verder geen opmerkingen.

Dit keer een extra 32Gb RAM module nodig, dezelfde als de vorige keer (voor mijn Intel NUC10-i5), wist niet meer exact welke het was, dus in de vorige bestelling gekeken en doorgeklikt. Prijs was ook nog eens naar beneden gegaan, dus klik op bestel. Levertijd stond op 2-3 dagen, bestelling werd geleverd binnen die tijd

Verzending was gratis, goed verpakt en met een Track&Trace van PostNL

Goed en duidelijke informatie verstrekking. Aan de hand van antwoorden op mijn vraag voor een upgrade en mijn machine gegevens had ik nieuwe vragen. Deze worden binnen twee dagen beantwoord met een nieuw advies. Het eindadvies scheelde zelfs 60 euro op de uiteindelijke grafische kaart.

Nadat ik om upgrade informatie vroeg naar aanleiding van mijn systeem en mijn behoefte heb ik in overleg alleen de grafische kaart geupdate naar Radeon RX 5700 XT voor mijn QHD en 4K monitor.

Of je wordt correct doorverbonden of je krijgt zoals afgesproken vrij snel een mail reactie.

Overzichtelijke website met veel productinformatie. Groot assortiment. De prijs was concurrerend. Ik ben al met al zeer tevreden.

Snelle levering en de producten kwamen goed verpakt aan. Niemand zit te wachten op retourprocedures en dat voorkom je deels op deze manier.

Goede, duidelijke en overzichtelijke website, de producten hebben een goede prijs kwaliteit verhouding. snelle betaling.

Geen verzendkosten boven een x-bedrag en levering binnen 1 dag. Top.

Switch en WiFi-access point besteld. Alles netjes geleverd, werkt uitstekend. Wanneer ik mijn netwerk in de toekomst ga uitbreiden, dan zal ik zeker weer kiezen voor Azerty. In mijn geval ook de goedkoopste.

De daadwerkelijke levertijd week af van wat op de website stond vermeld. Daar had ik graag proactief een notificatie van gehad per mail. Nu heb ik er zelf naar gevraagd via de klantenservice.

Snel reactie ontvangen, duidelijk antwoord op mijn vraag over de leverdatum. Een dag later netjes bezorgd.

Ik wou extra RAM bij mijn pc, dit is door de technische dienst uitgevoerd. ze hebben ook voor mij de instellingen op de BIOS aangepast.

zelf opgehaald

ze hebben mij verteld dat bij installeren van de RAM de BIOS aangepast moest worden, dit hebben ze voor mij ook gedaan.

na het plaatsen van een GPU heb ik gevraagd voor het extra bij plaatsen van een SSD.

op locatie opgehaald (raalte)

snel geholpen en met goede uitleg

snelle verzending, goede verpakking, goede prijzen
ze komen hun beloftes zeker na
zal hier zeker vaker spullen bestellen

levering binnen 24 uur, heel goed verpakt, geen enkele beschadigingen

Mijn geheugenkaarten die ik eerder had gekocht waren niet meer optimaal, ze vielen nog onder de garantie dus heb ik deze teruggestuurd naar Azerty. Zij hebben keurig een vervangende product aangeleverd die ik eind v/d week heb ontvangen.

Levering verliep redelijk, wegens corona is het product een dag later aangeleverd maar dit heeft te maken met PostNL.

Duidelijk verhaal toen ik eerst had gebeld voor een vervangende product. Medewerker klantenservice heeft uitgelegd dat het via de site moet verlopen. Gelijk een service aanvraag ingediend en vervolgens mijn product opgestuurd voor controle/vervanging met een servicenummer. Tijdens onderzoek van het product werd ik constant geïnformeerd door service van Azerty.

SSD besteld om een oudere PC weer nieuw leven in te blazen.
120GB SSD voor een nette prijs (+/- 25 euro).

Zaterdagavond besteld, dinsdag in huis (de post werkt hier op maandag niet). Snel verzonden, alleen de bezorging was iets langzamer, maar dat komt niet door Azerty.

Monitor besteld voor thuissituatie. Eenvoudige bestelwijze via website. Na bestelling goede communicatie over voortgang bestelling. Geleverd binnen 1 dag, te traceren via Post-NL. Erg tevreden over Azerty.

Geleverd binnen 1 dag, te traceren via Post-NL. Geen beschadegingen te zien (49"monitor, kleine 20 Kg.

Goede ervaring

In de pricewatch kom ik vaak uit bij Azerty naast een goede service weinig reden om voor een minder gewardeerd shop te kiezen.
Als ik moet kiezen tussen gelijkwaardige producten op Amazon (opkomst) en een NL shop wint de NL shop.

Levering was snel (volgende dag)

Alles ging vlot en gemakkelijk. Gewoon klikkerdeklik alles duidelijk en selecteren en betalen zonder poespas en geen probleem.

Geleverd volgens plan

2de bestelling op rij en het duurt weer veel langer als aangegeven. Levertijd tussen 2-3 dagen. Helaas een week moeten wachten. (Vorige x 2weken)
Nadat jezelf eerst aan de bel moet trekken begint men je netjes terug te koppelen.
Het komt allemaalwel goed maar als het artikel niet op voorraad is dan is het fingers crossed

De levering duurde 8 dagen in plaats van de beloofde 2-3 dagen

Ze doen hun best maar zijn afhankelijk van de toe leverancier.
Zou denken maak daar betere afspraken. Immers artikel is daar op voorraad, waarom duurt het dan zo lang voordat het bij Azerty aankomt.

Goedemiddag, bedankt voor je review.

Wat vervelend dat jouw order vertraging heeft opgelopen!

Indien een artikel besteld dient te worden bij onze leverancier, werken wij met verwachte leverindicaties. Normaliter wordt 90% van de tijd deze indicatie ook behaald en kunnen wij onze klanten tijdig voorzien van het bestelde product. Helaas kan het voorkomen dat een leverancier een vertraging heeft met uitlevering, waarvoor onze excuses.

Hopelijk kunnen wij jou bij een eventuele nieuwe order, sneller voorzien van de bestelde producten en zullen wij hier weer ons uiterste best voor doen uiteraard.

Mocht je toch nog vragen en/of opmerkingen hebben, mail dan gerust naar feedback@azerty.nl.

Matthijs

Za 5 maanden zijn mijn Corsair fans kapot gegeaan. Ik heb de fans opgestuurd en na een week had ik nieuwe gekregen.
Ik ben zeer tevreden met de afhandeling van mijn defect product.

Versturen van de defecte product is op eigen kosten, maar dat is logisch

Ben goed geholpen, ze reageren heel snel.

Duidelijke productomschrijving de juiste gegevens om het product te kunnen selecteren. Goeie site. Redelijke prijzen.

Tot nu toe nooit een slechte ervaring gehad met Azerty, bovendien heeft de winkel vaak goedkope prijzen vergeleken met andere webwinkels.

Duidelijke berichten over verzending en eventuele vertraging.

Product volgende dag netjes in huis gekregen en keurig op tijd. Ook is de klantenservice erg behulpzaam als je een vraag hebt.

Netjes verpakt en was keurig in orde.

Klantenservice gebeld met een vraag en ben keurig geholpen. Ook kwam de meneer met een alternatieve oplossing.

Niet mijn eerste bestelling bij Azerty. Omdat ik al bekend was met hun firma en de prijs scherp was wederom een bestelling gedaan.

Snelle levering en goed verpakt.

Bij de orderbevestiging zelfs een waarschuwing dat de levering ivm drukte door covid-19 bij PostNL misschien later geleverd zou worden dan verwacht.

Dat laatste was gelukkig niet het geval. De volgende dag netjes af te halen bij het Pakjegemak punt.

Deze keer geen gebruik hoeven maken van de klantenservice, maar in het verleden wel. Toen was de service en de afhandeling uitstekend en ondanks dat het rond kerst was nog snel ook.

Scorekaart voor Azerty