Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenGoede webshop, snelle levering en vragen werden snel beantwoordt. Ook verpakking was in orde. Zover erg tevreden.
AlgemeenIk shop al lange tijd bij Azerty, zelfs als bepaalde producten bij een andere shop goedkoper zijn. Reden dat ik ooit voor Azerty koos is omdat ze in de regio zitten (half uurtje rijden). Voor je gevoel kun je er dan heen rijden als dat nodig is.
Gelukkig is daarvoor nooit aanleiding geweest. Spullen worden snel en op tijd geleverd en bij retouneren (had per abuis verkeerde type besteld) werd dat netjes en snel afgehandeld.
Kortom, ben heel tevreden met Azerty.
Goed verpakt en onbeschadigd aangekomen.
AlgemeenLaatst mijn eerste PC samengesteld en daarbij gebruik gemaakt van Azerty. Zeer prettige webshop en duidelijke communicatie en de producten worden netjes optijd geleverd. Azerty geeft een zeer betrouwbaar gevoel bij de aankoop van computer onderdelen.
AlgemeenMeerdere goede ervaringen met Azerty, een prima webwinkel met redelijke prijzen. Belangrijk is de goede service in geval van retour of garanties.
AlgemeenOp de releasedag de Ryzen 7 5800X besteld, met geluk want was een van de 1e waardoor ik hem de volgende dag al in huis heb, (eerder dan de videokaart die ik 17 september besteld had.
Fijne winkel, duidelijk en netjes verzonden
Snelle verzending, netjes verpakt.
KlantenserviceDe aanvraag voor de gratis game is snel verwerkt.
AlgemeenProduct (SSD) eenvoudig kunnen vinden en ze waren een van de goedkoopste aanbieders in de pricewatch
VerzendingDuidelijke communicatie en snelle levering
AlgemeenJarenlang een 60hz scherm gebruikt, het werd tijd om een nieuwe aan te schaffen. Na wat onderzoek en vergelijking tussen verschillende producten heb ik een mooie Asus gekozen en bij Azerty besteld tegen een scherpe prijs. Het verschil met de oude monitor is enorm, zeer tevreden.
VerzendingProduct was goed verpakt, bezorging was netjes op tijd.
KlantenserviceNa mijn aankoop had ik wat vragen over een cashback actie, de klantenservice is vriendelijk en ze reageren snel en informatief.
AlgemeenNot the first time using Azerty and have always been well served, this time picked up a UNIF USG from the returns, delivered quickly and exactly as described
AlgemeenEen erg overzichtelijke site waar ik naar toe verwezen werd en de volgende stappen waren vanzelfsprekend.
AlgemeenOverzichtelijke website met een groot aanbod en scherpe prijzen. Vooral een werkende zoekfunctie en goeie filters zijn nog niet op elke andere webshop aanwezig.
VerzendingHet product was goed verpakt en verstuurd via PostNL
AlgemeenGoedkoopste prijs en erg snel geleverd, 's avonds na 21 uur besteld en de volgende dag in huis!
Algemeenazery geeft in mijn mening hele goede service en super goede producten en zijn altijd van top kwaliteit, nog nooit iets kapot geleverd gekregen en ben er heel erg blij mee
mijn product werd in goede staat geleverd en er was niks kapot aangekomen
Klantenservicenog nooit nodig gehad
AlgemeenHet was er sneller dan ik dacht en prima verpakt. CPU geinstalleerd. Helemaal compleet. Prima verzorgd.
VerzendingDe cpu fan zat er niet op wat op zich geen probleem was, maar ik dacht dat er een laagje tussen de cpu en de fan moest voor de hitte afvoer. Las later dat dat op de standaard fan (onderdeel van de boxed cpu) al door de fabrikant was aangebracht. Was handig geweest als Azerty dat erbij vermeld had.
AlgemeenEen webshop waar je graag bestellingen wil plaatsen. De webshop werkt fijn, alles is makkelijk te vinden en het betalen gaat gemakkelijk.
VerzendingDe verzending ging zoals altijd goed. Het pakketje is op tijd bezorgd in een doos met vulling. Ik weet niet of dit normaal is, maar op de doos van het moederbord was geen sealing te bekennen, maar ook geen sporen dat deze erop heeft gezeten.
KlantenserviceVooraf aan de bestelling heb ik op Facebook contact gehad met de klantenservice van Azerty. Ik had een vraag met betrekking tot de revisies van dit moederbord. Hier kreeg ik te horen dat ze zowel rev 1.0 als 1.2 op voorraad hadden in het magazijn en dat ik bij de bestelling een opmerking kon plaatsen welke revisie ik zou willen ontvangen. Dit heb ik vervolgens gedaan bij mijn bestelling en na het plaatsen van de bestelling kreeg ik een extra e-mail waar in stond dat het niet mogelijk was om op revisie te bestellen en ik maar moest afwachten welke revisie ik zou ontvangen.
Vandaag heb ik weer met de klantenservice gesproken op Facebook en hier werd verteld dat het vreemd was en de producten gewoon op voorraad in hun magazijn lagen. De collega's zouden dit in het magazijn moeten oppakken. Uiteindelijk heb ik gelukkig de rev 1.2 ontvangen.
De medewerker(s) op Facebook waren netjes behulpzaam, maar hoe via e-mail werd gecommuniceerd vond ik dan weer minder. Misschien een tip om op de productpagina aan te geven welke versie(s) worden geleverd. Dit geeft meer zekerheid en voorkom je eventueel de 'mindere' ervaring met de klantenservice die ik heb meegemaakt.
AlgemeenAzerty heeft veel, levert duidelijke productinformatie waar je goed op kunt filteren, verstuurt snel en heeft in veel gevallen een hele fijne prijs. Ik was op zoek naar een wat oudere videokaart voor een niet-game-pc. Uiteindelijk met de juiste filters een aantal opties gekregen en een keuze kunnen maken.
VerzendingLevering was aangegeven als de volgende dag, en de volgende morgen stond inderdaad de postbode op de stoep. Pakket was goed ingepakt.
AlgemeenVoor het eerst sinds een tijdje weer eens wat besteld. Een monitor en een aansluit touwtje. Wederom bij Azery, want waarom zou je een al bijna 11 jaar durende lat-relatie beeïndigen. En we vieren op 7 november onze ontmoetdag ;-)
Toch heb ik een moment getwijfeld om vreemd te gaan. De concurrentie blijkt de laatste tijd toch wel vaker iets aantrekkelijker qua prijs. En het gaat zeker niet altijd om vage aanbiedingen. Dus daarom een score 'goed' en niet 'uitstekend'
De door mij bestelde monitor was niet extra verpakt, maar kwam in de doos van Dell. Dus als dat voor Azerty voldoende is, dan zal het dat ook wel voor mij zijn (toch?)
AlgemeenIk kreeg de spullen snel geleverd. Daarom ben ik dan blij. De levertijden kwamen overeen met hun website.
Klantenservicegoede aftersales
AlgemeenBij aankoop van een HP laptop heb ik onvoldoende informatie gekregen over het toevoegen van een SSD. Ik had bij Azerty een M.2 solid state drive gekocht en het leek erop dat die niet kon worden geplaatst. Echter bij mijn bezoek in Raalte om het om te ruilen werd ik uitstekend geholpen en bleek dat het wel degelijk mogelijk was om toe te voegen. De nieuwe drive werd meteen door hen geïnstalleerd en ik kon weer gelukkig naar huis. Hartelijk dank Azerty!!
VerzendingDe toelevering ging per koerier en werd op zaterdag geleverd. Snel en korrekt.
KlantenserviceGelukkig zijn er nog mensen die kijken wat je waarin wil installeren.
Die geven advies en helpen je meteen.
AlgemeenGoed product, werd snel geleverd. Ik heb het product via de pricewatch bekeken en van daaruit de leverancier met de meeste sterren tegen de laagste prijs gekozen .
Snel geleverd, de volgende dag (zelfs op zaterdag). Wat ik als vervelend ervaar is dat er getekend moet worden voor ontvangst. Dat kom ik gelukkig zelden tegen.
AlgemeenIk was eigenlijk te vroeg om mijn bestelling af te halen, maar ik kon niet langer meer wachten. Lijkt me irritant om zo'n klant te hebben als ik. Maar het personeel was ontzettend vriendelijk en super snel om mijn bestelling te picken! (Tot drie keer toe overigens 😂)