Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Bestelproces is duidelijk, producten goed te vinden, je wordt netjes op de hoogte gehouden van de status van je order

Na een mailtje uit de pricewatch dat er een 3060 ti voor een redelijke prijs te koop was direct besteld. Ik was nog even bang dat de status niet zou kloppen, maar de volgende dag lag de kaart op de mat!

Ondanks de Corona/Kerst drukte de volgende dag in huis.

Leuke site, overzichtelijk, groot catalogus. Als ik iets moet hebben denk ik vaak aan Azerty. Altijd goede ervaringen gehad

Managed to find 3070 in stock, ordered it, and received it next day. Considering it's such a limited item during a holiday period, the transaction went extremely fast and smoothly.

Arrived very fast

Je betaald iets meer, maar ik vind dit het helemaal waard. Heel goede klantenservice en goede service over het algemeen

Duurde langer dan aangegeven, maar werd wel op de hoogte gehouden van waar het pakket bleef en wanneer het zou moeten aankomen

Heeft me heel goed te woord gestaan als ik vragen had en is steeds met een passende oplossing gekomen

Ik was op zoek naar een Jabra headset. Deze was bij Azerty het goedkoopste en tevens snelst leverbaar, vandaar mijn keuze. Ik heb er geen spijt van, het artikel werd snel geleverd. Garantie hoop ik niet nodig te hebben, maar ik twijfel er niet over dat dit ook goed zal lopen indien ik hiervan gebruik zou moeten maken.

Gewoon snel verzonden, helaas niet thuis, dus een dag vertraging opgelopen omdat ik naar een servicepunt moest dat niet heel erg in de buurt lag, maar dit is geen probleem van Azerty, maar van PostNL, die zo flexibel als een betonnen spoorbiels is.

Ik kon een RTX3070 vinden bij Azerty voor een redelijke prijs toen ik al een tijdje naar een 3060ti op zoek was. Direct een passend moederboard bij besteld en de volgende dag al in huis.

Tot nu toe altijd levering in een dag. Nu vrijdag om 8 uur 's avonds besteld. Zaterdag in huis.

Ondanks dat ik op een drukke dag als cyber Monday mijn bestelling had gemaakt, waren alle spullen netjes geseald bezorgt (respect ook voor de bezorgers in deze rare tijden) en natuurlijk had ik wel eerst goed geïnformeerd naar de prijzen van de producten die ik wilde bij onder andere Alternate en Mygekko en daar kwam AZERTY het beste uit!! Ik vind de website ook prettig en makkelijk om filters in te stellen om het overzicht te houden!!

Nogmaals top levering (Postnl) en respect voor al het logistiek personeel en de bezorgers in deze tijden!!

Uitstekende levering. Ik heb de pc nog niet kunnen gebruiken omdat hij nog geinstalleerd moet worden

Prima verpakt

Nooit problemen bij Azerty gehad, inmiddels komen nagenoeg al mijn hardwareaankopen bij hun vandaan. Ze hebben altijd mijn verwachtingen voldaan.

Uitstekend?! Dat mag je wel zeggen: nieuwe voedingskabel voor een laptop besteld en ik mag wel zeggen dat deze overdreven goed ingepakt was: De luchtkussenzakjes namen de meeste plaats in in de doos. :-)

Ik heb laatst bij Azerty een wireless Model O gehaald (gepreorderd is een betere term). Ik kon het in heel Nederland niet vinden en was best teleurgesteld toen ik zag dat ik het moest pre-orderen. Ik kreeg de muis die nergens in Nederlandn en Amerika makkelijk te vinden was na een weekje binnen. Perfecte conditie en ready to game. Ik zou hier als klant sowieso al je pc parts en peripherals halen.

Azerty had bubbelpapier in de doos gedaan, de doos zag er uiteindelijk 10x groter uit dan de doos van de muis. Er was wel een kleine rimpel in de hoek van de doos van de muis. Dit was ongetwijfeld de fout van PostNL.

Ik ging voor info naar het instagram account van Azerty na 5 minuten krijg je meteen een antwoord dat luid en duidelijk is.

Ontzettend makkelijk om een bestelling te plaatsen. Ze hadden toevallig 2 stuks van de 3070 op voorraad. Vrijdag besteld en zaterdag al in huis. Topservice!

Met behulp van Azerty heb ik voor veel vrienden en familie computers in elkaar gezet.

Veel van mijn familie vindt het ook fijn garantie te hebben op een werkend systeem, in plaats van alleen op de individuele onderdelen. Daarom hebben wij ook vaak gebruik gemaakt van Azerty's assemblage service. Ook dit doen ze zeer bekwaam:

* Er wordt rekening gehouden met je wensen voor fan plaatsingen en dergelijken;
* Er worden nuttige suggesties voor je samenstelling gegeven (ongeacht of je voor assemblage kiest of het zelf doet!);
* Cable management is zeer netjes en vermijdt ook het pad van de luchtstroom indien van toepassing.

Ik heb vele tientallen bestellingen gedaan bij Azerty. Bijna altijd gaat het goed, maar soms niet. In het verleden hebben wij voor verschillende bestellingen transportschade gehad aan de videokaart, CPU koeler, of kast. In alle gevallen was er lomp omgegaan met de doos, en moet deze gewoon gevallen zijn.

Ik denk niet dat dit bij Azerty zelf is gebeurd, dit zou namelijk wel een vreemd contrast zijn met de anders goede service en het voorzichtig omgaan met componenten. Echter laat je het lot van je systeem toch over aan een koereur als je het laat verzenden, en daarom hebben wij voor een aantal dure systemen gekozen deze zelf op te halen.

Als er overigens transportschade was, was er nooit enige discussie en kregen wij altijd alles vergoed. Wees alleen gewaarschuwd dat grote, dure systemen een val van de bezorgdienst veelal niet overleven.

De belangrijkste reden dat ik vrijwel alles bij Azerty blijf bestellen is dat ik er vertrouwen in heb gekregen over de jaren dat wij er bestellen. De klantenservice heeft hier grotendeels aan bijgedragen. Ik ben altijd vriendelijk en snel geholpen met vragen en problemen.

Als concreet voorbeeld: Voor mijn laatste bestelling had ik een oude GPU die ik wilde laten inbouwen in mijn nieuwe systeem. Nu is een GPU in een computer doen niet moeilijk, maar ik was juist blij op mijn garantie dat het systeem als geheel werkend was, dus liet ik het toch het liefst door Azerty doen. Dit was geen enkel probleem, en er is niet eens extra geld voor gerekend na de assemblage. Alles was in een paar minuten geregeld.

Heb hier laatst een game muis gekocht🙂 Ben er erg blij mee, de service was goed een echte aanrader!

Perfect! Er was zoveel bubbelplastic en andere producten gebruikt om de orginele verpakking niet te laten beschadigen, geweldig

Hele aardige mensen, niks aan toe te voegen.

Ik heb onderdelen voor mijn pc besteld om 20:00 uur s avonds en om de
Volgende dag om 7 uur savonfs was alles binnen.

Alles werkt perfect snelle leverinb

Ik heb geen contact met de klantenservice gehad maar ze lijken me top😁

Prima, eigenlijk geen bijzonderheden. Bestelproces en updates waren correct. Zoals verwacht, maar toch waargemaakt. :)

Ok, de bestelling was weliswaar de volgende dag in huis. Maar twee platte schermen in een doos die de deur vrijwel niet door kon (ik schat 80x80x100cm) en met daarin drie soorten bubbelplastic en klein afval was echt too much.

Gigabyte Gaming OC RTX 3070 besteld waarbij stond dat hij de volgende dag geleverd zou worden. Azerty heeft ondanks de postdrukte en de GPU-schaarste de RTX ook daadwerkelijk de volgende dag geleverd. Dit lag in de lijn van verwachting aangezien Azerty in mijn ervaring altijd top service verleent.

Goed verpakt met luchtkussens in een passende kartonnen doos. De inhoud van het pakket was dus niet af te leiden aan de buitenkant.

Alles is goed verlopen. Review, bestelling, betaling en levering is precies verlopen als verwacht. Prijs en Service is uitstekend.

Product is precies wat ik had besteld.

Perfecte en tijdige feedback op vragen. Ook in het weekend. Alles werd naar tevredenheid opgelost.

Eerste keer bestellen ging mis met Ideal betaling met we code. Maar order stond er wel in. Even een belletje en het werd zeer snel opgelost en geen enkel probleem. Zeer vriendelijk te woord gestaan en snelle oplossing.

Snel verzonden en snel in huis ondanks de drukte. Netjes verpakt, prima levering.

Snelle levering, product naar behoren, goede afhandeling. Bij bestelling van een RTX 3070 direct bevestiging gekregen van order en verzending.

Scorekaart voor Azerty