Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenAl jarenlang klant bij Azerty voor componenten, na hoe blij ik was met mijn eigen geassembleerde systeem ook een voor mijn vrouw samengesteld en laten assembleren door structureel tijdsgebrek.
Alles draait als een zonnetje en ze is inmiddels er niet meer achter weg te slaan.
Wij kozen voor het ophalen van het geassembleerd systeem, alles was keurig ingepakt en er werd zelfs aandacht besteed met de GPU in de kast inpakken om eventuele problemen tijdens het vervoer te voorkomen.
KlantenserviceVriendelijke medewerkers die met je meedenken, duidelijke informatie en in geval van problemen wordt er contact met je opgenomen met eventuele suggesties.
Iets ophalen kan ook gemakkelijk met de openingstijden van het afhaalpunt op weekdagen tot 22:00, en ik verwacht dat de nieuwe klantenbalie ook verder gaat meehelpen in de klantenservice!
AlgemeenSimpel en snel proces om producten te vinden en te bestellen. De informatie voorziening op de site en tijds de bezorging is zeer goed.
VerzendingZelfde product via een andere Webwinkel besteld op 11 september, deze verstuurd via DPD. En daar alleen maar gezeik mee, en deze was dus later besteld (21 september) maar toch eerder binnen. Heel blij dat Azerty via PostNL stuurd en dus niet via DPD.
AlgemeenProducten opgehaald. Erg tevreden over de gang van zaken en mijn opgehaalde onderdelen zonder beschadiging in ontvangst mogen nemen. Computer systeem draaide binnen 2 uur na ophalen als een zonnetje.
VerzendingJe kan je producten komen afhalen (als je dat prefereert) daardoor ook geen gedoe dat je een klacht in moet dienen over vervoerschade - want dat heb je zelf vervoerd - voor het afhalen even je producten controleren op schade voorkomt veel gemekker.
AlgemeenDe website van Azerty is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken, het is mogelijk om met ideal te betalen.
Het enige minpuntje zou zijn dat later bleek dat mijn SSD kaart niet leverbaar was maar dat dat niet in de webshop duidelijk was.
De bestelling is aan PostNL overgedragen en na lang wachten werd mijn pakket zonder enig telefonisch contact bij een ophaalpunt neergegooid ipv bij mij aan de deur bezorgd.
KlantenserviceDe SSD kaart die ik in eerste instantie wilde bestellen was helaas niet leverbaar, maar er werd duidelijk en behulpzaam met mij gecommuniceerd en samen met mij gekeken naar een andere oplossing
AlgemeenDuidelijke informatie op de website, kloppende informatie met betrekking tot de voorraad, scherpe, marktconforme prijs.
VerzendingArtikel was niet op voorraad in het filiaal in Raalte, dat was ook duidelijk aangegeven, levering ging via leverancier en zou max. 4 dagen kosten. Artikel was er met 2 dagen, top!
KlantenserviceArtikel voldeed niet helemaal aan de verwachting, ik vond de monitor te groot, omruilen voor een ander (voorraad-)artikel met terugbetaling van het verschil in prijs was geen enkel probleem. Keurig, vriendelijk en snel geholpen.
AlgemeenMoederbord besteld voor mijn PC tegen een prima prijs. De bestelling om 22:35 geplaatst en de volgende dag rond de middag al in huis. Keurig de belofte nagekomen dus!
VerzendingPrima verpakt, verzending via PostNL en snel thuis gekregen
AlgemeenAzerty is een helemaal toppie webshop, assortiment is groot en de prijzen zijn altijd netjes.
VerzendingZoals bijna elke webshop tegenwoordig is de levering meestal de volgende werkdag al, helemaal prima dus.
AlgemeenIk heb een Logitech Webcam gekocht bij deze webwinkel. Via Pricewatch van Tweakers kwam deze als de voordeligste uit de bus, onder de randvoorwaarden dat de recensies positief zijn en bezorgtijd betrouwbaar en snel. Het aankoopproces was vlot, net zoals de bezorging die direct in gang werd gezet. Ook werd tijdig geantwoord op mijn verzoek voor een BTW-bon. Ik ben op basis daarvan een tevreden klant en prijs Azerty om die redenen aan.
VerzendingDe webcam van Logitech is een eenvoudig maar robuust product, wat doet wat die moet doen (ook zonder installatie via de meegeleverde cd-rom).
KlantenserviceZoals ik al aangaf heb ik snel reactie ontvangen en ben tevreden geholpen.
AlgemeenNa telefonisch overleg met Azerty een moederbord retour gestuurd voor onderzoek. Ondanks dat het niet het moederbord was (het was de videokaart) kreeg ik 'm na een paar werkdagen kostenloos weer terug. Erg netjes. Daar komt bij dat het personeel kundig en vriendelijk is. Alle bestellingen die ik daar gedaan heb door de jaren heen keurig bezorgd. Eigenlijk maakt het mij niet eens meer zoveel uit als een webshop twee tientjes goedkoper is; ik gun Azerty mijn aankopen door de heerlijke service.
VerzendingLevering op tijd, pakket goed verpakt.
KlantenserviceVriendelijk, makkelijk bereikbaar, kundig.
AlgemeenVriendelijke medewerkers, duidelijke informatie en in mijn geval is ook de locatie goed bereikbaar (lees korte reisafstand). Dus iets ophalen kan ook gemakkelijk met de openingstijden van het afhaalpunt op weekdagen tot 22:00
KlantenserviceZie algemene beoordeling
AlgemeenGoed en snel service. Lage prijzen, ik kan alles qua computer onderdelen hier vinden. Ik raad deze winkel aan
AlgemeenHet totaalplaatje van plaatsen van de bestelling, betalen, transport en verpakking is dik in orde. Snel en betrouwbaar.
VerzendingIk had een beetje gehoopt op de nieuwere hardware versie die in theorie minder foutgevoelig zou moeten zijn. Ik heb nu dezelfde schijf ontvangen als de andere schijven in mijn NAS.
AlgemeenIk had in het verleden wel eens wat bij Azerty besteld; maar nu ik in Zwolle ben komen wonen kijk ik niet meer verder; over het algemeen zijn de prijzen goed, de service is goed. En voor mij als Zwollenaar kan ik rustig 's avonds nog eens iets ophalen als ik na werktijd besluit wat te klussen aan mijn PC. De afhaal is tot 22:00 open en 20 minuten rijden van Zwolle. Als je de bestelling plaatst en je geeft aan dat je het zo op komt halen ligt het vaak al voor je klaar op de balie.
KlantenserviceVragen worden altijd goed, volledig en met kennis beantwoord. Het duurt soms even omdat sommige vragen doorgezet wordt naar degene die er kennis van heeft maar het antwoord is altijd volledig en naar behoren.
AlgemeenAl vanaf 2006 klant van Azerty en altijd goede ervaring gehad met het bedrijf. Het aanbod is flink en levertijden worden duidelijk aangegeven. Wanneer alles op voorraad is krijg je binnen afzienbare tijd een mailtje dat het pakket klaar is voor verzending, om het de volgende dag al in huis te hebben.
AlgemeenEén van de betere, misschien wel beste, winkel voor het kopen van hardware.
De prijzen zijn scherp en zijn zo echt een concurrent met andere verdelers. De webshop zorgt er ook voor dat je met verschillende manieren kan betalen, waaronder ook Paypal, wat in mijn ogen een pluspunt is.
Naast de scherpe prijzen werkt hun database met pcpartpicker.com wat het enorm handig maakt om te vergelijken en of het effectief op stock is.
De levering was ook razendsnel. 's Avonds laat besteld en volgende dag al voor 11u aan de deur. Snel vind ik, sinds ik in België woon. Dozen netjes in een gepaste doos zodat er geen schade kan veroorzaakt worden + de nodige factuur bijgeleverd.
KlantenserviceDe klantenservice is in mijn ogen een héél pak beter dan die van alternate(BE). Ik kan steeds met mijn vragen terecht bij Azerty en indien zij het niet weten vragen zij dit na bij de leverancier.
AlgemeenBij de bestelling goed advies m.b.t. de componenten die ik bestelde. Dat gaf meteen een goed gevoel.
KlantenserviceToen de computer nadat ik hem zelf installeerde niet goed werkte heeft de service afdeling hem nagekeken of alles goed geïnstalleerd was. Blijkt dat hij toch goed werkte. Geen kosten aan verbonden. Fijne service.
AlgemeenJarenlange klant van Azerty, altijd goede service en goede prijzen. Ze hebben uitgebreid assortiment waardoor je altijd kan vinden wat je nodig hebt.
VerzendingVerzending verloopt altijd prima. Alleen mijn recente bestelling had geen track code wat kan komen doordat het via dhl was verzonden inplaats van postnl.
AlgemeenAl jarenlang fan van azerty goede service vriendelijke mensen die met je mee denken en kundig advies geven.
VerzendingSnelle levering zoals altijd tenzij de post er wat langer over doet maar dat ligt niet aan Azerty
AlgemeenSuper snelle service en levering. Bij bestellen is er iets fout gegaan maar is heel goed hersteld. Levertijd was 3 werkdagen. Na 2 werkdagen binnen
VerzendingSuper snelle levering
KlantenserviceBij onduidelijkheid over mn bestelling heb ik gebeld. Super geholpen en duidelijk uitgelegd
AlgemeenDe website is makkelijk in gebruik, alles wat je zoekt is zo te vinden en de betaaloptie paypal word zeer gewaardeerd!
VerzendingIk heb al meerdere malen bij azerty besteld en om heel eerlijk te zijn is dit de enige website die de woorden ''voor 23:00 besteld, volgende dag in huis'' werkelijk kan vervullen.
Als je met spoed hardware gerelateerde producten wilt aanschaffen raad ik absoluut deze website aan!