Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenVrijdag een nieuwe monitor besteld nadat ik 3 maanden heb moet wachten op een monitor van Amazon, monitor was maandag binnengekomen. Precies zoals de site aangaf. Prima geleverd !
VerzendingSnel en conform wat er op de site gemeld stond is het product geleverd.
KlantenserviceTrack en trace code miste in de mail met de verzend gegevens maar is snel nagezonden.
AlgemeenOp de website werd een levertijd van 3-10 dagen vermeld. Werd uiteindelijk 5 weken. Werd wel op de hoogte gehouden, maar duurde toch wel iets te lang.
VerzendingUiteindelijk toch keurig geleverd.
AlgemeenIk heb een flight stick besteld (T-flight Hotas 4) voor gebruk in Star Citizen. Het mooie is dat wanneer het product op voorraad is en je voor 2300u besteld, je het product de volgende dag al in huis hebt. Dat spreekt mij zeer aan.
VerzendingZoals beloofd kreeg ik de dag erna (dus nog geen 24uur later) het product in mijn handen gedrukt door de vervoerder. Met netjes een track n trace die ik na mijn bestelling in mijn inbox ontving.
AlgemeenSommige levertijden waren eerder 2 tot 3 weken in plaats van 2 tot 3 dagen maar dit zien we vanwege de epidemie maar door de vingers. Voor de vertraagde Bestellingen kreeg ik heel netjes updates per mail. Ook konden de eerder op voorraad producten eerder verzonden woorden.
AlgemeenEenvoudig zoeken in de webshop. Duidelijke voorraad indicatie en levertijd.
Altijd uitgebreide toelichting/productinformatie.
Concurrerende prijzen.
Indien op voorraad is het voor 23u besteld is altijd volgende werkdag in huis.
AlgemeenDuidelijke site met ruime aanbod, kan precies vinden wat ik zoek en niet al te duur.
AlgemeenPerfect. bestellingen goed geleverd. Wil je het ophalen, geen probleem. Krijg je er koffie en een pen erbij.
Verzendinggewoon goed. Eerlijk over hun levering tijd.
KlantenserviceEerder een defecte gpu gehad, omruilen en klaar.
AlgemeenRuime keuze in vergelijkbare artikelen, genoeg details per artikel om goed te vergelijken, soepele site
VerzendingLevering de volgende dag!
KlantenserviceBij de laatste bestelling niet nodig gehad, maar eerdere ervaringen waren goed
AlgemeenMeerdere malen hier wat besteld en altijd netjes geleverd. Producten goed ingepakt en prijs verhouding ook vergelijkbaar mbt andere winkels voor dezelfde producten.
VerzendingBinnen een dag alles in huis zoals er staat op de website!
AlgemeenProduct arrived as expected. Easy and quick ordering. Item was well-packaged. Fast, trackable shipping. Highly recommended.
AlgemeenEen logitech zone plus wireless gekocht. Het was één van de weinige adressen waar ik deze kon bestellen. Verder simpel afgehandeld.
VerzendingDe levertijd bleek fors langer te zijn dan vermeld op de site. Ook hier speelde covid-19 een belangrijke rol. Dit laatste had ook een negatieve invloed op de communicatie hierover. Uiteindelijk is het product keurig geleverd,, goed verpakt.
KlantenserviceNa enkele maanden gaf de microfoon van de headset de geest. RMA procedure is helder en eenvoudig. Duurde wel een poosje waarna ik een nieuwe kreeg toegezonden. Zelfde levertijdprobleem voor dit soort thuiswerkproducten. Toen de nieuwe hoofdtelefoon niet aan mijn oude dongle wilde koppelen was dat met 1 telefoontje opgelost en is per ommegaande de juiste dongle verstuurd.
Wat uitermate prettig was, was dat ik meteen iemand met kennis van zaken aan de telefoon kreeg. Bij logitech zelf is deze service namelijk door een benedengrens gezakt. Bij Azerty nemen ze de klant in iedergeval wel nog serieus.
AlgemeenNog nooit wat besteld bij Azerty, maar de afgelopen maanden 2x een bestelling geplaatst. Namelijk een mechanisch toetsenbord van Cooler Master en een CPU voor mijn nieuwe pc. Duidelijke website, zeer scherpe prijzen en snelle levering tot 2x toe. Tevreden klant dus.
AlgemeenIk heb ‘s-middags een ssd schijf besteld om mijn laptop een kleine upgrade te geven en deze lag de volgende dag al in de bus! Supersnelle bezorging en heldere communicatie gedurende het proces.
VerzendingZoals ik al ze, supersnel. ‘S-middags SSD schijf besteld, volgende morgen al in de bus.
Algemeen10/10. Een snelle levering, goeie en overzichtelijke site en uitstekende klantenservice maakt deze site een stiekeme nummer 1 voor mij. Ik heb op meerdere sites pc componenten besteld ( bol.com, megekko, alternate ) maar geen van die sites heeft het allemaal.
VerzendingSupersnel en goed verpakt, geen enkele kans op beschadiging mogelijk. Daarnaast ook goed gemaild over de exacte tijd.
KlantenserviceErg behulpzaam met een goede expertise, veel beter dan bijvoorbeeld bol.com waar ik 2 weken moest wachten op een antwoord op mijn vraag
AlgemeenMakkelijk producten zoeken en bestellen. Ook na bestellen goed overzicht van welke producten nog van de leverancier binnen moeten komen voordat de bestelling verzonden kan worden en welke producten inmiddels binnen zijn. Niet de scherpste prijzen maar wel prima service.
VerzendingHarde schijven worden erg dik ingepakt in grote bubbelzakjes. Dat is ook wel nodig. Desondanks toch enkele bubbels van de zak stuk gegaan tijdens transport. Geeft maar weer aan hoe de PostNL met pakketjes omgaat. De AZERTY tape rondom de doos plakt niet echt of is niet erg stevig. Kon de doos zonder mesje openen, om toch een verbeterpunt te noemen.
AlgemeenTot tweemaal toe binnen twee maanden volkomen nakomen van garantie én snel vervangende producten geleverd
VerzendingUitstekend verpakt en goede onformatie tijdens levering
KlantenserviceSteeds online mijn problemen kunnen delen en adequate reacties
AlgemeenMijn oude voeding was savonds stuk gegaan en wilde snel weer dat mijn PC het heet deed, Azerty kwam zijn belofte na en het was de volgende dag geleverd. Ik was niet thuis maar was gelukkig bij het postkantoor dezelfde dag nog geleverd waardoor ik het product snel had.
VerzendingAzerty kwam zijn belofte na en het was de volgende dag geleverd. Ik was niet thuis maar was gelukkig bij het postkantoor dezelfde dag nog geleverd waardoor ik het product snel had.
KlantenserviceSnel bestelbevestiging en verzendbevestiging ontvangen
AlgemeenEenvoudige website welke goed werkt. Nadeel is als de betaling op de een of andere manier hapert met ideal, de order is ingezet, maar het dan niet meteen meer lukt om alsnog aan de betaling te voldoen.
Ik heb een email gestuurd en de orderbetaling is opengezet om alsnog te voldoen. Service hierin is goed maar kan dus beter. Als dit gefixed is kan ik een uitstekend geven.
Assortiment mag wel wat groter. Ik had nog 2 laptops een telefoon en een tablet ergens anders besteld ivm soort produkt en prijsstelling. Die bestelling loopt men op deze manier mis.
Niet in 1 dag in huis. Azerty besteld bij leverancier. Er staat wel aangegeven hoeveel dagen het ongeveer duurt.
Als levertijden versnellen een uitstekend.
Ze denken echt met je mee. Goede service. Een voorbeeld voor anderen.
AlgemeenAl jarenlang klant bij Azerty voor componenten, na hoe blij ik was met mijn eigen geassembleerde systeem ook een voor mijn vrouw samengesteld en laten assembleren door structureel tijdsgebrek.
Alles draait als een zonnetje en ze is inmiddels er niet meer achter weg te slaan.
Wij kozen voor het ophalen van het geassembleerd systeem, alles was keurig ingepakt en er werd zelfs aandacht besteed met de GPU in de kast inpakken om eventuele problemen tijdens het vervoer te voorkomen.
KlantenserviceVriendelijke medewerkers die met je meedenken, duidelijke informatie en in geval van problemen wordt er contact met je opgenomen met eventuele suggesties.
Iets ophalen kan ook gemakkelijk met de openingstijden van het afhaalpunt op weekdagen tot 22:00, en ik verwacht dat de nieuwe klantenbalie ook verder gaat meehelpen in de klantenservice!
AlgemeenSimpel en snel proces om producten te vinden en te bestellen. De informatie voorziening op de site en tijds de bezorging is zeer goed.
VerzendingZelfde product via een andere Webwinkel besteld op 11 september, deze verstuurd via DPD. En daar alleen maar gezeik mee, en deze was dus later besteld (21 september) maar toch eerder binnen. Heel blij dat Azerty via PostNL stuurd en dus niet via DPD.