Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Gewoon perfecte webshop. Duidelijke informatie. Afgelopen weken rond kerst, tot tweemaal toe iets aan het eind van de middag besteld en de vorige werkdag tussen 13 en 15 in huis. Ook nog eens de goedkoopste voor wat ik bestelde. Doet precies wat een webshop moet doen, en ook nog eens heel snel leveren.

Azerty is een zeer gebruiksvriendelijke website. Het is overzichtelijk, makkelijk en heeft scherpe prijzen. De verzending was erg snel in huis en goed verpakt. Zeer tevreden!

Snelle levering (gezien de tijd van het jaar), degelijk en netjes verpakt, een tevreden klant wat de winkel betreft.

Ik had twee nieuwe harddisks besteld voor mijn NAS, rond de kersttijd, ik dacht dat zal wel volgend jaar worden eer ik ze in ontvangst mag nemen, maar de volgende dag stond de postbode al aan de deur met een groot pak met twee zeer goed verpakte harddisks. Snelle levering , goed en netjes verpakt, een tevreden klant wat de winkel betreft.

Heb een aantal computer componenten besteld op Azerty, kwamen uitstekend aan en alles was compleet.

Niks op aan te merken, ook in deze corona tijden alles vrijwel op tijd. Top.

Mijn 1ste keus webwinkel. Al vele computers en randapparatuur bij Azerty aangeschaft. Nooit problemen ondervonden. Overzichtelijke site en scherpe prijzen!

Op beloofde tijd bezorgd. Voor zo laat besteld volgende dag geleverd is waar gemaakt.

Vanwege het vele thuiswerken heb ik een betere webcam aangeschaft. Op zondag heb ik deze besteld, dezelfde avond is de order verzonden en de volgende dag was ie binnen.

Eindelijk mezelf getrakteerd op een monitor. Na het bestellen kwam die al meteen op maandag aan (zaterdag besteld). Goede en snelle service geweldig! Als ik nog eens iets nodig heb weet ik waar ik moet zijn! :)

Hele snelle bezorging ontzettend blij mee!

Vlak na kerst een hoop spullen bezorgd. Op zaterdag, en op maandagavond was alles er.

Goed verpakt en snel verzonden.

Met tweede kerstdag HDD besteld en toch op eerstvolgende werkdag een pakketje bij de voordeur; prima verpakt.

Tijdens kerst besteld, eerstvolgende werkdag in goede staat ontvangen

Prima prijs, makkelijk betaald en netjes binnen de gestelde tijd ontvangen. Ik heb daar geen 15 woorden voor nodig

Belachelijk grote verpakking!! Een doos van 35x20x10cm. Samsung maakt er zelf al een potje van (eigenverpakking veel lucht) maar Azerty doet er nog een schepje bovenop.

Goedemorgen,

Bedankt voor je review.
Fijn om te lezen dat je over het algemeen tevreden bent.
Wij waarderen het dat je aangeeft dat de verpakking wel erg groot is. Dit ga ik intern bespreken.
Uiteraard wensen wij je veel plezier met je aankoop!

Esmee

Prima en snelle verzending, voldoende betaalmogelijkheden ook voor Belgen. Snel en makkelijk je producten te vinden in de webshop.

Makkelijk en snel kunnen bestellen. Goed op de hoogte gehouden over de verzending.Zou wat langer duren. Product werkt naar behoren en beter zelfs

Bestelling hoefde niet snel bezorgd worden, maar desondanks drukte binnen 3 a 4 dagen was het er. Goed verpakt.

Prima website, goede informatie, eenvoudig bestelproces, veel keuze, goede informatie over beschikbaarheid.
Goed contact met de technische adviseurs.
Vragen gesteld via email worden beantwoord, echter beperkt, was ook drukke periode.
Via telefonisch contact alsnog prima advies gekregen.

Geleverd volgens belofte.

Was een drukke periode, maar als je klantenservice te pakken krijgt, heb je een prima gesprek, en krijg je goede informatie.

'S ochtends vroeg een bestelling geplaatst voor een aantal schijven voor mijn NAS. Enkele uren daarna een bevestiging dat mijn bestelling verzonden is. Zeer duidelijke website en goede prijzen.

Verzending was super! De NAS schijven waren netjes verpakt en hadden geen mogelijkheid om beschadigd te worden in het transport. Netjes op tijd ontvangen zoals de website aangaf.

Met deze bestelling geen contact gehad met de klantenservice. Echter wel contact gehad met de klantenservice bij andere bestellingen. Netjes te woord gestaan en correct en netjes geholpen.

Duidelijke website met een goede mix van kwaliteit, service en prijs. Er wordt duidelijk vermeld wat de voorraad (eigen en leverancier) is en de levertijd.

Ondanks de drukke kerstperiode binnen een werkdag geleverd. Per verzendstap wordt je netjes op de hoogte gehouden.

Website is duidelijk. Na bestelling goed geholpen bij een wijziging van de bestelling en aangeboden gekregen een onderdeel te wisselen zodat de the bestelling die avond alsnog verzonden kon worden.

Goed verpakt en de volgende dag binnen.

Heel goed geholpen. Snel en fijn contact. In dit geval ging het om vragen en verzoeken na het plaatsen van een bestelling. Retour of defect gelukkig nog geen ervaring mee.

Defect moederbord teruggestuurd. Goede begeleiding en tips.
Snelle afhandeling.
Alleen jammer dat er geen reparatierapport is gemaild...

Ik heb de afgelopen maand 4 verschillende orders bij Azerty geplaatst ivm bouw nieuw systeem voor mijzelf en daarna ook voor partner (zien bouwen doet bouwen... ;) ). Deze order betrof het grootste deel van het systeem van mijn man (PSU, CPU, moederbord, koeler).

Goed verpakt, en onmiddelijk door Azerty verzonden na plaatsing order. Helaas wel te laat binnen, maar dat lag aan PostNL. Wel jammer, omdat de bezorging zo pas na het kerstweekend was.

Goedemiddag,

Bedankt voor de geplaatste reviews!

Goed dat je de beschreven punten aangeeft, dit is feedback waar wij zeker wat mee kunnen en wordt intern kritisch naar gekeken. Zo kunnen wij ons verzendproces/retourproces verbeteren en hopelijk in de toekomst implementeren.

Uiteraard wens ik jou veel plezier met de nieuwe aankopen en alvast een fijne jaarwisseling toegewenst!

Mochten er nog aanvullende vragen/opmerkingen zijn, mail dan gerust naar feedback@azerty.nl

Matthijs

Ik heb de afgelopen maand 4 verschillende orders bij Azerty geplaatst ivm bouw nieuw systeem voor mijzelf en daarna ook voor partner (zien bouwen doet bouwen... ;) ). Deze order betrof G.Skill RAM van 2x16 GB 3600 mt/s. Zending was goed verpakt, maar kwam (in theorie) wel te laat.

Azerty geeft op hun website aan 'op een werkdag voor 23u besteld, is zelfde dag verzonden'. Wij hadden om 22u een order voor een voediing/cpu/mobo/koeler geplaatst, maar waren dom genoeg vergeten om er RAM bij te doen. Dus snel geprobeerd om dit nog bij te bestellen voor 23u, omdat het woensdag de 23e was, en er alleen nog post op de 24e december geleverd zou worden. En we anders 4 dagen, tot maandag, moesten wachten tot we het systeem konden bouwen... (dom van ons).

De order was geplaatst exact om 22:59 uur, dus we waren erg benieuwd of het inderdaad nog verzonden zou worden (wat in theorie wel zou moeten, maar we rekenden er niet meer op). Helaas bleek het dus ook niet meer het geval te zijn (order bleef hangen op 'ontvangen/wachten op verwerking' oid).

Ram was verder wel prima verpakt, en werd donderdagochtend meteen verzonden (was dus wel pas binnen op maandag na kerst).

Ik heb nog even contact opgenomen over het 'verzending voor 23u' statement, en Azerty gaf aan dat je er eigenlijk tussen kwart voor 11/11u doordeweeks niet meer met zekerheid op hoeft te rekenen dat het diezelfde avond nog verzonden wordt (zeker niet tjdens decemberdukte).

Misschien een beetje flauw, en ik snap dat 1 minuut voor 11 in ons geval wel _heel_ erg krap was (dus daarvoor trek ik ook geen punten af), maar als het soms zelfs niet lukt om een product te verzenden dat om kwart voor 11 wordt besteld, dan zou ik niet zo expliciet op je website zetten dat het next day delivery is als je voor 11u besteld. Daar trek ik wel punten voor af.

Ik heb de afgelopen maand 4 verschillende orders bij Azerty geplaatst ivm bouw nieuw systeem voor mijzelf en voor partner. Deze order betrof een MSI RTX 3060 Trio. Snel kunnen bemachtigen voordat ze weer uitverkocht waren, tegen een redelijke prijs (515 euro), omdat ik dacht dat mijn order bij Coolblue voor dezelfde kaart net te laat was (wat uiteindelijk niet zo bleek te zijn, dus ik ontving er 2...). De 3060 was niet zo goedkoop als bij Coolblue (~470 euro), maar ook niet zo duur als bij sommige webshops, die er een dikke 100 bovenop doen.

Verzending vond ik ditmaal echter slecht, en ook een kanttekening bij de omslachtige retourprocedure (waar we uiteindelijk toch geen gebruik meer van hebben hoeven maken).

Verzending was zoals aangegeven binnen 24u; volgende dag binnen. Maar de kaart was wel behoorlijk slecht verpakt. Een doos die te klein was om de kaart plat in te leggen, dus hij lag diagonaal, half erin gepropt. Met wat weerstand van andere dozen er bovenop had hij zo kunnen beschadigen, maar dit is gelukkig niet gebeurd. Maar daarom wel een paar punten eraf voor verzending.

Omdat ik dus onverwacht toch 2x een 3060 ontving, omdat de order van Coolblue tegen verwachting wel goed was doorgekomen (en goedkoper was), was ik van plan deze kaart te retourneren naar Azerty. Ik was vergeten hoe omslachtig hun retourprocedure is. Je kunt niet gewoon meteen online meteen je retour submitten: je moet in je account aangeven dat je wilt retourneren en een 'servicenummer' aanvragen, waarna ze dit gaan reviewen/goedkeuren. Dat mag anno 2020 wel wat geautomatiseerder/minder vaag/manueel en meer servicegericht.

Uiteindelijk hebben we de kaart echter alsnog gehouden, omdat mijn partner besloot ook een nieuw systeem te bouwen, dus geen gebruik van de retourprocedure hoeven te maken.

Scorekaart voor Azerty