Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenAzerty is een geweldige site, de lay-out zit goed in elkaar en je kan gemakkelijk alles vinden wat je nodig hebt.
Niet alleen dat is goed. Ook als je prijzen gaat vergelijken met andere sites komt er al snel uit dat deze site over het algemeen goedkopere producten heeft en dan heb je ook nog van die goede lever service! Wat wil je nog meer.
Ik heb met blackfriday 2 schitterende gaming monitoren gekocht op Azerty. Er stond voor 23:00 besteld, morgen in huis.
Het was ook nog echt waar. Bestelling geplaatst om 8 uur 's avonds en de volgende dag om 11 uur al in huis! Wat een top service!!
Ik heb verder geen contact gehad met de klanten service maar ik denk dat ze alles daar prima in orde hebben.
AlgemeenIk bestel altijd bij Azerty. Ze actualiseren hun prijzen snel, hebben altijd wat ik zoek en een snelle, behulpzame service.
VerzendingHet kwetsbare product kwam uit Azerty’s standaard magazijn en was erg goed ingepakt. Toen de bezorger het pakket bij mij voor de deur gooide, was ik daar vooral blij mee.
KlantenserviceEr zat geen barcode in de mail om mijn pakket te volgen, dus daar heb ik alsnog om verzocht. Ondanks de drukte van Black Friday had ik ‘s avonds een mailtje terug met de juiste barcode.
AlgemeenAzerty heeft altijd snelle service en weet precies wat je nodig heb. Ook word het altijd snel geleverd
VerzendingDe bestellingen zijn altijd de volgende dag al in huis.
AlgemeenDuidelijke website, heldere foto's, compleet overzicht van de productspecificaties. Ook het proces voor het aanmaken van een account, bestellen en betalen was gewoon vlot en duidelijk.
VerzendingOnmiddelijk een track & trace ontvangen na bestelling. Het proces verliep helder en transparant. Bestelling werd ook conform geleverd, proper en in goede staat.
AlgemeenErg tevreden met mijn aankoop bij Azerty. De website is zeer klantvriendelijk en de bestelling loopt van begin tot einde hartstikke eenvoudig. Erg prettig dat je meteen kunt zien of het artikel wel vooradig is, zodat je meteen kunt zien of je je artikel(en) snel in huis hebt. Na plaatsing van de order wordt je via email uitstekend op de hoogte gehouden van het bestel proces. Azerty is een absolute aanrader.
VerzendingDoor de Corona crisis en de Black Friday periode waarop ik mijn product bestelde gaf de website van Azerty aan dat de levering wat langer op zich kon laten wachten dan gebruikelijk. Ik had dus rekening gehouden met een langere bezorgtijd. Maar door de handige email updates van je bestelling, kreeg ik te horen dat het de volgende dag al geleverd zou worden. Dat noem ik nog eens "Snelle Jelle".
AlgemeenEenvoudig proces, heldere communicatie. Overzichtelijke website met voldoende productinformatie om een goede keus te kunnen maken
VerzendingDuidelijke info per mail, snelle levering
AlgemeenOverzichtelijke site, met een ruim assortiment en foto's bij de producten. De prijzen zijn goed en te vergelijken met andere webshops. Qua betalen zijn er ruime mogelijkheden zoals Ideal, PayPal en overschrijving. Verzending wordt via PostNL gedaan, en heb hierbij nog nooit problemen gehad.
VerzendingProduct was goed beschermd ingepakt (doos in doos met luchtzakken) en kwam zoals aangegeven de volgende werkdag aan met bijhorende track & trace code.
KlantenserviceWerd snel, goed en persoonlijk geholpen bij het contact opnemen met Azerty.
AlgemeenMijn producten kwamen eerder aan dan verwacht, helemaal top! Ik ben echter nog niet met de klantenservice in contact geweest.
AlgemeenPrima webshop waar ik al jaren zonder gedoe af en toe wat bestel. A a
AlgemeenMet black friday een bestelling gedaan bij Azerty. Het bestellen ging gemakkelijk en zelfs in die drukke periode is het pakketje netjes de volgende dag geleverd.
AlgemeenAzerty is sinds ik hem ken mijn favoriete webshop voor de producten die zij verkopen. Verzending is gratis, snel en degelijk. Retour en service is erg makkelijk, in het bijzonder i.c.m. een bezoekje aan hun locatie, je wordt daar goed ontvangen en behandeld door mensen met kennis van zaken.
VerzendingGoed verpakt, niet té veel lucht maar wel zeker voldoende bescherming.
KlantenserviceHeb een tijd terug een videokaart retour gebracht en ingeruild voor een ander model. Daarvoor even met de auto naar hun locatie gereden op minder dan een halfuurtje van m'n huis. Daar eenvoudig m'n oude kaart afgegeven, die ze even gingen testen, en na 20 minuutjes en een kopje koffie later reed ik weer naar huis met mijn nieuwe videokaart.
AlgemeenIk had afgelopen dagen wat aantal dingen bij Azerty besteld. In het begin dacht Ik dat deze site niet te vertrouwen was, maar eerst volgende werkdag pakketje netjes afgeleverd bij mij thuis. Uitstekend verpakking, goeie kwaliteit, hartstikke eerste goeie indruk. Ik blijf vanaf nu een vaste klant bij julie!
VerzendingAlles wat Ik tot nu toe had besteld mooi op tijd geleverd
AlgemeenGoede prijs, goede voorraad indicatie en snelle levering.
De voortgang van de bestelling wordt goed per email gemeld.
Monitor wordt in eigen verpakking verstuurd. Beter zou een extra doos zijn om beschadigingen nog beter te voormomen.
AlgemeenBestelling geplaatst op cyber monday. Eerst wachtwoord vergeten moeten gebruiken: werkte niet. Daarna was mijn winkelmand ook nog leeg. Toen met een nieuw account besteld: error bij aanmaken betalen. Meerdere keren gebeld, maar ik krijg geen nieuwe betaallink van het systeem te zien. Door dit alles een goede deal misgelopen.
Het zijn vriendelijke mensen, en ze nemen de telefoon op, maar als het systeem brak is helpt dat allemaal niet.
AlgemeenScherpe prijzen en snelle levering. Ook ben ik te spreken over de manier waarop je wordt geïnformeerd over de voortgang van je order (heldere, beknopte e-mails).
Fijn dat Azerty verschillende betalingsopties bied, zonder meerkosten.
Er zat geen om-doos om de monitordoos, maar aangezien die prima verpakt zijn, is dat geen probleem.
AlgemeenOne stop shop. Ik kwam via Tweakers pricewatch op Azerty en ben geslaagd voor mijn complete thuiswerkplek. Goede prijs kwaliteit verhouding. Tevreden klant.
VerzendingOndanks corona volgende dag in huis.
AlgemeenGoede levering van de producten. Ik kreeg alles netjes verpakt en goed beschermd in de doos. Ondanks black friday snelle levering, de volgende dag alles kunnen ontvangen.
Verzendingsnelle levering
AlgemeenUitstekende webshop. Uiterst betrouwbaar en uitzonderlijke klantenservice. Enige nadeel is dat de geschatte levertijden voor producten die niet op voorraad zijn toch wel heel veel afwijken van de daadwerkelijke levertijd. Jammer, maar geen gigantisch probleem en netjes binnen 5 minuten opgelost door de klantenservice middels annulering en terugstorting.
VerzendingPerfect geleverd, niks op aan te merken, behalve het bovenstaande puntje betreffende producten die niet direct op voorraad zijn.
KlantenserviceMailen of bellen, altijd snel en deskundig antwoord. Vriendelijk personeel met verstand van zaken en aarzelen niet om zo veel mogelijk te helpen.
AlgemeenIk heb mijn graphics card daar besteld, en hij kwam mooi, ingepakt aan. Ook was hij binnen 2 dagen geleverd.
VerzendingDe doos was mooi (niet beschadigd) bezorgd.
AlgemeenProductinformatie was duidelijk, levertijden waren duidelijk en werden nagekomen. Informatie na bestelling over levertijden was correct en een snelle levering via PostNL.
VerzendingProduct was netjes ingepakt, verzending was snel, volgens belofte, via PostNL.