Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenHad op 5 december 64GB DDR4 geheugen besteld, maar mijn bestelling werd de volgende dag geannuleerd, omdat het product niet meer op voorraad was en ze ook niet meer via de fabrikant konden bestellen.
2 dagen later zag ik dat geld van mijn rekening was afgeschreven, vertraging was waarschijnlijk omdat ik via paypal had betaald. Heb ze gemaild of het product nu wel of niet geleverd wordt, aangezien er nu alsnog geld van mijn rekening is afgehaald.
Ik kreeg vervolgens 2 opties. de bestelling annuleren, of alsnog bezorgen. Ik heb de tweede optie gekozen om het product alsnog te laten verzenden. kreeg vervolgens 2 dagen later weer mail, dat ik verkeerd geïnformeerd was en dat er geen optie is voor het leveren van product, en dat ik mijn geld terug zou ontvangen.
Inmiddels is het 19 Dec. ik heb nog steeds het geld niet terug ontvangen, heb ze weer gemaild van waarom ik nog steeds geen geld heb ontvangen, en vandaag als reactie ontvangen dat het binnen paar dagen terug gestoord zal worden. Ik ben dus benieuwd wanneer ik mijn geld terug krijg.
Mijn ordernummer: W01835527
Krijg beloftes die dan later verkeerd ingelicht blijkt te zijn.
Goedemiddag, bedankt voor je review.
Vervelend dat jij het gewenste product niet hebt mogen ontvangen.
Graag kijk ik even met je mee, om de situatie te beoordelen, echter kan ik op basis van deze gegevens, geen informatie achterhalen in ons systeem. Daarom zou ik je willen vragen om een ordernummer / klantnummer te mailen naar feedback@azerty.nl.
Matthijs
Algemeenmakkelijk te bestellen volgende dag gelijk in huis geen problemen voor de verder rest top service
Algemeenhet betalen was erg makkelijk en het pakketje was de volgende dag al binnen dus dat was erg snel ik ben verder ook tevreden over hoe de site er uit ziet
Verzendingzoals ik hierboven al zei de verzending was erg snel
Klantenserviceze zijn erg vriendelijk in hun mails en reageren snel
AlgemeenDe bestelling was gemakkelijk te plaatsen. Goed vindbaar en alle prijzen kloppen. Ook de betaling gaat gemakkelijk.
VerzendingHet was opvallend snel geleverd gezien deze processor bijna nergens te krijgen is. Goed verpakt en in goede staat.
KlantenserviceJe wordt prima geholpen en alle klachten worden altijd netjes opgelost.
AlgemeenUitgebreid assortiment; bijna altijd de laagste prijs en bijna altijd alles op voorraad - en als het niet op voorraad is, wordt daar goed over gecommuniceerd.
VerzendingVrijwel altijd zo snel of zelfs sneller dan vooraf aangegeven.
KlantenserviceGeven je heel transparant alle informatie die ze je kunnen geven bij onduidelijkheden. Kon ze bijvoorbeeld zonder problemen vragen wanneer ze de aankomst van mijn voeding verwachtten in mijn boodschappenlijstje en zelfs mijn order aanpassen.
AlgemeenAlles verliep zoals het hoort en ik gewend ben van Azerty, soepel en snel. Heb geen gebruik hoeven maken van de klantenservice, product werd snel geleverd.
VerzendingDe DDR4 reepjes zaten goed verpakt in een ruime doos. Had 's avonds rond 21:30 besteld en het werd de volgende dag rond etenstijd al geleverd. Gewoon top, zeker in deze drukke tijd voor kerst.
AlgemeenHelaas was mijn video kaart voor een lange tijd niet op voorraad maar de azerty team heeft mij gecontacteerd met een alternatief omdat het nog langer kan gaan duren voordat het weer op voorraad is maar ik vond het niet erg en ben geduldig gaan wachten en uiteindelijk heb ik mijn product goed ontvangen en daar ben ik blij om
VerzendingDe zending was goed beschermd met lucht kussen zakjes
KlantenserviceDe azerty team had mij gecontacteerd met een alternatief en dat vond ik tof!
AlgemeenEind oktober een Intel NUC8i5BEK miniPC terug gestuurd omdat Windows continu vast hing, na diverse clean installs. Onbeschadigd retour gestuurd en netjes snel het betaalde bedrag terug ontvangen.
Begin december Dlink DCS-8627LH IP- camera besteld die alleen op voorraad was bij leverancier, 2-3 werkdagen levertijd. Nu is het altijd bij dit soort indicaties maar de vraag in hoeverre dit ook klopt. Nou CHAPEAU !!! het klopte helemaal. Slechts nog 1 artikel op voorraad bij leverancier, en deze werd 3 werkdagen na bestelling netjes bij mij thuis afgeleverd, en dat in de drukke decembermaand
Azerty is voor mij een super betrouwbare leverancier met goede prijzen, een goede webshop en ook de (administratieve) afhandeling is gewoon zoals het hoort, top!
Slechts nog 1 artikel op voorraad bij leverancier, en deze werd 3 werkdagen na bestelling netjes thuis afgeleverd. Azerty is voor mij een super betrouwbare leverancier met goede prijzen, een goede webshop en ook de (administratieve) afhandeling is gewoon zoals verwacht, top!
KlantenserviceEind oktober een Intel NUC8i5BEK miniPC terug gestuurd omdat Windows continu vast hing, na diverse clean installs. Onbeschadigd retour gestuurd en netjes snel het betaalde bedrag terug ontvangen. Het retourneer proces was trouwens ook duidelijk verliep vlekkeloos.
AlgemeenDuidelijke website, goede telefonische bereikbaarheid. Kortom, een betrouwbare redelijk geprijsde website. Ik kan deze leverancier aanraden.
KlantenserviceIk vind telefonische bereikbaarheid prettig. Het betrof hier een open doos levering, en had wat meer gegeven nodig. Alles prima gegaan, zoals eerdere leveringen.
AlgemeenIk kon makkelijk een bestelling plaatsen. Via tweakers mijn producten gekozen. Vervolgens naar de Azerty pagina gegaan. Kon de de producten meteen in mijn winkelwagen plaatsen.
VerzendingScherm dat ik gekozen had kon meteen geleverd worden. Gaf de website ook aan dus best tevreden over de informatie die gegeven is.
AlgemeenMeestal vergelijk ik eerst op tweakers voordat ik bestel, waarbij Azerty één van mijn favoriete webshops is. Vergelijken en zoeken vind ik makkelijker op tweakers. Met zoeken rechtstreeks bij Azerty vind ik niet altijd terug wat ik eerder via tweakers wel bij Azerty heb gevonden. De informatie op de website van Azerty is wel altijd volledig en actueel.
VerzendingKeurig op tijd conform afspraak en aangegeven levertijd. Goed verpakt. Enige opmerking over de verpakking zijn de luchtkussentjes , behalve dat ze van plastic zijn (niet zo milieu vriendelijke|) heb ik ook een keer een thriller gezien waar ze in één van die kussentjes sarin hebben gestopt. Sindsdien moet ik daar, zeker in deze Coronatijd, altijd aan denken.
KlantenserviceUitbreiden van de bestelling ging uitstekend! Het verkoopdeel van de klantenservice niets dan lof.
Wat betreft telefonische ondersteuning, dat kan beter. Als je de service afdeling belt met een probleem willen ze dat je zo snel mogelijk het product opstuurt.
AlgemeenHad eerst een ander update pack besteld , zag dat een ander wel op voorraad was en kon het zo aanpassen en een paar dagen later was het pakket er.
Verzendingpakket was na communicatie mail snel aanwezig, op het product 1 ding de pcu cooler is te light voor de 5800
Klantenservicegeen commentaar, ze communiceren zo snel mogelijk in de ze tijd.
AlgemeenIk heb laatst een msi gaming muis gehaald (clinch GM08) het is een perfecte muis.
VerzendingDe tijd waar we nu in zitten is corona kerst daardoor wat vertraging.
KlantenserviceHeb geen gesprek gehad
AlgemeenPrima webshop. Echter hebben ze de Ryzen 5000 launch in het begin flink verknald wat gewoon zonde is. Was ik niet tevreden over. Nu heb ik weer een product besteld en ja hoor, weer iets niet in order. Maandagavond besteld met 2-3 werkdagen levertijd. We zitten nu op vrijdag en er is nog niets binnen gekomen uberhaupt bij Azerty.
VerzendingGoede verzending. Normaal vrij snelle levering, en goed verpakt. Alleen zoals vermeld, werk aan de levertijden als het product niet op voorraad is.
Goedemiddag, Bedankt voor je review!
Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent m.b.t. onze levertijden.
Op onze website werken we met verwachte levertijden, wanneer een product niet direct uit eigen voorraad leverbaar is, dit omdat wij afhankelijk zijn van de levering van onze leveranciers.
Normaliter wordt 90% van de tijd deze indicatie ook behaald, echter kan het in deze tijden voorkomen dat een levering langer duurt dan verwacht en zijn beschikbare voorraden, ook enorm snel weer uitverkocht.
Uiteraard doen we ons uiterste best om het bestelde product z.s.m. bij je te krijgen.
Onze excuses voor het ongemak en hopelijk kunnen wij in de toekomst bewijzen dat het ook anders kan!
Mocht jij nog vragen/opmerkingen hebben, mail dan gerust naar feedback@azerty.nl.
Matthijs
Algemeenik had vragen over mijn bestelling en kreeg binnen 2 uur een aardige reactie terug
pakketje kwam ook goed verpakt binnen dus al in al een Goed geregeld bedrijf
was goed verpakt geen schade stevig
Klantenserviceik werd om de dag geïnformeerd over mijn bestelling en werd binnen 2 uur geholpen
AlgemeenHeb de glorious model o wireless hier gekocht en ben erg tevreden over de webshop.
Bestellen gaat eenvoudig en er zijn genoeg betalings mehodes.
Je kan hier met alle vertrouwen je electronica kopen als ik naar andere reviews en mijn eigen ervaringen kijk.
Azery gaf bij de bestelling aan dat ze hem de volgde dag konden leveren.
Ik geloofde hier zelf niets van vanwege de enorme drukte bij DHL en PostNl maar het is ze gewoon gelukt!
Verder was het paketje goed verpakt en onbrak er niets.
AlgemeenGoedkoop en snel geleverd. Webshop is ook goed opgezet. Makkelijk en snel besteproces. Nazorg en updates van levering ook prima.
VerzendingVolgende dag binnen.
AlgemeenIk zocht naar een computer kast.
Bij Azerty snel gevonden op de site, even wat info opvragen en dan snel bestellen. Wat gaat dat allemaal soepel en snel. En over de kast en het advies ben ik zeer tevreden.
Bestellen en 2 dagen later keurig verpakt thuis ontvangen.
KlantenserviceKundig en netjes te woord gestaan. Het was druk dus ff wachten, maar absoluut geen haastig antwoord.
AlgemeenProduct besteld met 'levering 2-3 dagen'. Dit is nu 10 dagen geleden en krijg geen duidelijkheid over welke levertijd er wel aangehouden wordt.
Acties die ik ondernomen heb:
- 3x telefonisch contact
- 5x mail gestuurd.
Antwoorden varieren hierbij van 'wordt morgen geleverd' tot 'navraag staat open bij het assemblage team'.
Ik vind het niet erg dat ik langer moet wachten, maar de non-communicatie van Azerty is ronduit slecht te noemen. Communiceer naar je klant ipv stil te blijven.
Zie bovenstaande toelichting. De klantenservice geeft geen eenduidig antwoordt, beloftes worden niet nagekomen en communicatie blijft uit.
Update:
Na deze review heb ik contact gehad met Azerty (die heeel snel reageerde op deze post) en is er meer informatie beschikbaar gekomen waarmee ik verder kon.
Review aangepast van 1 ster naar 3 sterren omdat er toch nog wat wrok zit. Maar er iig duidelijkheid is gekomen.
Goedemiddag, bedankt voor je review.
Vervelend om te lezen dat jij niet bent voorzien van een duidelijk antwoord.
Graag kijk ik even met je mee, om de situatie te beoordelen, echter kan ik op basis van deze gegevens, geen informatie achterhalen in ons systeem. Daarom zou ik je willen vragen om een ordernummer / klantnummer te mailen naar feedback@azerty.nl en kan ik je wellicht voorzien van een toelichting of een concrete update.
Matthijs
AlgemeenBestelproces is duidelijk, producten goed te vinden, je wordt netjes op de hoogte gehouden van de status van je order