Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenNiets op aan te merken. Snelle online betaling en onmiddelijk mail met de verdere opvolging.
VerzendingIets op de middag besteld en dit werd dezelfde dag nog aan Post NL overgedragen. Sneller kan niet. Mailverkeer omtrent levering was ook zeer duidelijk en bleek na ontvangst uiterst accuraat te zijn.
KlantenservicePrima opvolging en snel antwoord bij vragen.
AlgemeenPrima club, goede prijs en lekker snel. Bellen over info vriendelijk en duidelijk. Aan te bevelen dus!
AlgemeenGoed beveiligde website en alle betaalmiddelen toepasbaar, inclusief American Express. Duidelijke omschrijving van de producten.
VerzendingIets vertraagd door de Kerst- en Coronadrukte, dus buiten de schuld van Azerty.
AlgemeenIk heb een Edimax AC 1750 Wifi USB 3.0 adapter gekocht. Op tijd geleverd en tot nu toe werkt de adapter prima. Netjes verpakt en heel snel verzonden.
VerzendingWerkt goed, vorige adapter werkte minder, even kijken hoe deze adapter op de lange duur werkt.
AlgemeenBestellen via de site is makkelijk en gaat snel. Naast dit is de site erg overzichtelijk en makkelijk te gebruiken.
VerzendingEr waren wat problemen met het leveren van een grafische kaart maar na een kort telefoongesprekje kon mijn bestelling veranderd worden en had ik het product de volgende dag al binnen.
KlantenserviceVriendelijke en behulpzame klantenservice waarmee met makkelijk is om snel tot oplossingen voor problemen is te komen.
AlgemeenPlaced an order in November for an almost full new PC. Unfortunately due to the new Ryzen processor delays i had to wait but this was no fault of Azerty's. I made a few modifications to the order during the wait and they promptly amended the items. As usual they were great and built the parts i asked for. I always use them and will continue using them in the future.
VerzendingAll items were very well packaged to avoid transport damage.
KlantenserviceAlthough they are based in The Netherlands they all spoke perfect English so i have no complaints at all.
AlgemeenSuper winkel en webshop
Beste computer winkel van Nederland.
Vriendelijk, hulpzaam,op tijd en snelle leveringen.
Hele computer besteld in losse delen, uitstekend en snel geleverd.
Geheugens besteld super goed en snel verstuurd.
Monitor besteld dag erna ook super snel in huis.
Dvdr besteld , van de week nog een toetsenbord, alles goed aangekomen.
Azerty 5 ***** waard. komt altijd afspraken na.
Altijd vriendelijk altijd super hulpzaam.
Algemeenzoals gewoonlijk al wat ik besteld had zorgvuldig verpakt en snel geleverd, (ik bestel alleen wat in de webwinkel aanwezig is),
al jaren de eerste winkel op mijn to go list.
hierdoor een leuke kerstvakantie gehad met pc knutselvreugde
op de tijd en netjes geleverd op de datum welke aangegeven werd op Azerty's website, geen deuken e.d. in de verpakking of de items.
en wat klantenservice betreft,,,,
nog nooit nodig gehad.
AlgemeenZoals altijd: goede productinfo, scherpe prijs, zorgvuldig verpakt en snel geleverd!
Ongelofelijk dat ik nu al in het bezit ben van een RTX 3070 kaart!!
goed verpakt en snel geleverd
Klantenservicegoede en deskundige bereikbaarheid
AlgemeenAl jaren 1 van mijn go to sites. makkelijk te navigeren en goede klanten service wanneer nodig. Deze keer aan het einde van het jaar wat leuks voor mijzelf gehaald en zelfs met de extreme coronadrukte was mijn bestelling er de volgende dag. Al deze service komt ook nog eens met een aantrekkelijk prijskaartje.
Zeker een aanrader
AlgemeenHeel goede ervaring. Ik heb geen ervaring met computer bouwen. Wilde zelf computer samen stellen. Goed assemblage team, garantie mogelijkheid en ondersteuningsmogelijkheden. Had oa gpu rtx 3080 besteld werd op de hoogte gehouden van langere wachttijd van levering. Altijd snelle reactie op vragen. Goed advies. Mooi product afgeleverd. Aanrader.
VerzendingWilde computer zelf ophalen aan balie maar door coronamaatregelen onmogelijk. Goed verpakte snelle verzending met al het verpakkingsmateriaal van producten.
KlantenserviceAltijd bij vragen snel email contact.
Algemeen'Ouderwets'-moderne winkel. Daarmee bedoel ik dat je een website krijg waar je alle nodige funties vind zoals filteren en sorteren maar met de service van vroeger. Als ik naar concurrent Megekko kijk dan zie ik nogal wat verschillen op dat vlak. Zo was bij Azerty mijn processor op voorraad maar mijn videokaart nog niet. De bestelling kon op aanvraag worden geplitst, wat bij Megekko niet mogelijk is. Ook Azerty heeft inmiddels een wachtrijtool ontwikkelt voor cpu's en gpu's. Ietwat later dan Megekko en maar ok. Azerty heeft dan wel weer een telefoonnummer waarop ze bereikbaar zijn met ruimere openingstijden dan Alternate.
Het assortiment is ruim maar de prijzen zijn de ene keer wel concurrerend, de andere keer niet (wellicht afhankelijk van de leverancier).
Bij Azerty kan je altijd zonder extra kosten met Paypal betalen. Bij Megekko en Alternate lukt dit niet bij pre-orders. Daar kan ik mij best wel aan storen. Paypal biedt kopersbescherming en kan soms de retourkosten vergoeden (max. 12 aanvragen per jaar). Jammer dat Azerty geen gratis retour aanbied maar des te beter dat Paypal altijd wordt geaccepteerd als betaaloptie.
Opgegeven levertijden lijken accuraat te zijn. Dit lijkt tegenwoordig niet vanzelfsprekend te zijn, kijk maar naar MaxICT (daar bestel ik dus nooit meer).
De bestelling was prima verpakt. Beter dan bij de meeste webwinkels want die gooien het in een doos en klaar-er-mee. Opgegeven levertijden lijken te kloppen.
KlantenserviceBij een andere bestelling een paar maanden geleden was er vanuit een leverancier iets naar mij verzonden en was waardeloos verpakt. Azerty heeft verantwoordelijkheid genomen en heeft mij tijdig gecrediteerd en de retourkosten op zich genomen. Verder is Azerty telefonisch bereikbaar en zijn de openingstijden ruimer dan bij de concurrent.
AlgemeenSnel het juiste product dat op voorraad was gevonden, goede en snelle verzending tegen een goede prijs!
Verzending's avonds besteld en de dag erna al in huis!
AlgemeenGewoon perfecte webshop. Duidelijke informatie. Afgelopen weken rond kerst, tot tweemaal toe iets aan het eind van de middag besteld en de vorige werkdag tussen 13 en 15 in huis. Ook nog eens de goedkoopste voor wat ik bestelde. Doet precies wat een webshop moet doen, en ook nog eens heel snel leveren.
AlgemeenAzerty is een zeer gebruiksvriendelijke website. Het is overzichtelijk, makkelijk en heeft scherpe prijzen. De verzending was erg snel in huis en goed verpakt. Zeer tevreden!
AlgemeenSnelle levering (gezien de tijd van het jaar), degelijk en netjes verpakt, een tevreden klant wat de winkel betreft.
VerzendingIk had twee nieuwe harddisks besteld voor mijn NAS, rond de kersttijd, ik dacht dat zal wel volgend jaar worden eer ik ze in ontvangst mag nemen, maar de volgende dag stond de postbode al aan de deur met een groot pak met twee zeer goed verpakte harddisks. Snelle levering , goed en netjes verpakt, een tevreden klant wat de winkel betreft.
AlgemeenHeb een aantal computer componenten besteld op Azerty, kwamen uitstekend aan en alles was compleet.
Niks op aan te merken, ook in deze corona tijden alles vrijwel op tijd. Top.
AlgemeenMijn 1ste keus webwinkel. Al vele computers en randapparatuur bij Azerty aangeschaft. Nooit problemen ondervonden. Overzichtelijke site en scherpe prijzen!
VerzendingOp beloofde tijd bezorgd. Voor zo laat besteld volgende dag geleverd is waar gemaakt.
AlgemeenVanwege het vele thuiswerken heb ik een betere webcam aangeschaft. Op zondag heb ik deze besteld, dezelfde avond is de order verzonden en de volgende dag was ie binnen.
AlgemeenEindelijk mezelf getrakteerd op een monitor. Na het bestellen kwam die al meteen op maandag aan (zaterdag besteld). Goede en snelle service geweldig! Als ik nog eens iets nodig heb weet ik waar ik moet zijn!
Hele snelle bezorging ontzettend blij mee!