Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Ik ben al jaren klant bij Azerty en zij hebben erg goede service, de medewerkers zijn erg vriendelijk en helpen je altijd.

Ik hoop met het geld wat je kan winnen een nieuwe m2 ssd upgrade voor mijn gloednieuwe game pc te kopen.

Mijn videokaart gaf storing terug naar Azerty gebracht daar is deze grondig getest en kwamen toch geen fouten naar voren en bleek het toch een driver issue te zijn wat ik zelf al vermoedde. Toch vond ik de service voor het grondig testen erg fijn ondanks een week niet kon gamen. Bedankt Azerty voor deze top service.

Klantenservice is snel en makkelijk te bereiken zowel telefonisch als op locatie. Ze reageren vriendelijk en zijn klantgericht

Azerty levert altijd zeer op tijd. Ze hebben goede voorraad en correcte afhandeling. Ik heb mijn hele pc gebouwd met hun spullen.

Levering is snel en navolgbaar. Ik heb goed inzicht in wanneer de spullen afgeleverd worden.

Ze zijn vriendelijk en goed bereikbaar en hebben een duidelijke webwinkel waar je het proces duidelijk is te volgen.

Fijne site, producten zijn goed te filteren en genoeg productspecificaties op de productpagina.

Prijzen competitief met andere webshops.

Bestelling wordt snel verpakt en verzonden.
Producten worden met voldoende verpakkingsmateriaal verzonden.

Bijvoorbeeld het zelf opblazende foam in de open ruimte van een pc kast, wat ervoor zorgt dat als een videokaart of processorkoeler loskomt tijdens verzending, het geen schade aanricht binnen de kast.

Ik had HDDs besteld voor een NAS waarvan er 3 niet werkten. Waarschijnlijk een fabrieksfout.
Met bewijs dat ze niet werkten werden er gelijk nieuwe gestuurd.

Overzichtelijk en makkelijk bestellen, website werkt snel, niet lang laden naar je winkelmand zoals bij sommige andere webshops. Geen verkeerd woord over te zeggen.

Bij de levering zijn de webshops uiteraard ook afhankelijk van de vervoerder(s), maar alles is soepel verlopen en je krijgt duidelijk berichten over de status.

N.a.v. de order had ik nog een vraag, deze heb ik gemaild en ik kreeg keurig binnen 24 uur een duidelijk, overzichtelijk en inhoudelijk kloppend antwoord.

Op dit moment is mijn complete ervaring dus gewoon een 10/10.

Het was makkelijk een bestelling te plaatsen voor een goede nieuwe set. Die set had ik overigens volgens advies op Tweakers samengesteld. Ik ben ben erg blij met het resultaat.

Niet alles was direct in voorraad, maar alles werd binnen korte tijd compleet (vier dagen) geleverd. Het was prima verpakt en alles werkte direct helemaal goed.

Had snel even nog een wifi adapter nodig voor een nieuwe PC waar ik aan zat te werken, gelukkig ligt Azerty in de buurt en heb ik snel 1 kunnen bestellen en werd het klaargezet, contant afgerekend en al.

In de tijd van bestellen en ophalen in winkel stond het klaar

Makkelijk bereikbaar en vriendelijk, er zijn altijd wel mensen aan de balie die mij konden helpen

Prima levering zoals afgesproken. Een betrouwbare webshop die al lang actief is in Nederland. Ik selecteer webshops op:
1. levertijd (vandaag voor 22:00-23:00) besteld morgen in huis.
2. PostNL (betrouwbaarste dienst)
3. redelijke prijs.

Azerty is een degelijke webshop.

Levert met PostNL, die is bij ons altijd het meest betrouwbaar

Bestelling plaatsen gaat altijd zeer gemakkelijk en zonder verborgen kosten. Ook fijn is dat bij dit soort bestellingen de bezorger een handtekening moet vragen en dus niet het pakket op de stoep kan achterlaten.

Levering was uitstekend, moest voor getekend worden. En inderdaad zonder vertraging zoals vermeld bij bestelling.

Gigabyte eagle 5070 besteld bij azerty half 5 in de middag.
En een 20 uur later al in huis.
Azerty houd je altijd op de hoogte van je pakket via links met post.nl en online facturen.

Op werkdagen besteld is volgende dag in huis.
Een belofte die word waargemaakt.

Nadat ik de onderdelen op tweakers had uitgezocht, met behulp vd bestbuy. Heb ik via de pricewatch bij Azerty de spullen in 1x gekocht. De levering was idd 1 dag. De bestelling kwam bij het afhaalpunt, echter waar is mijn pc kast? Uiteindelijk maar teleurgesteld naar huis gegeaan want de medewerkers konden niks voor mij doen. Bij thuiskomst staat de pc kast in de hal vd flat. Blij maar erg verbaast nam ik de kast mee naar huis.

Alles was uitstekend verpakt.
En de update via de mail was ook goed.

Na een paar dagen bestelde ik een vga kaart, (deze kwam ook de volgende dag netjes aan) en kreeg ik een mail van Azerty, dat er een aktie loopt en ik een gratis nieuw uit te komen spel mag gaan downloaden.
Het was een goede keuze geweest om alles in 1x bij Azerty te bestellen.

Alles was uitstekend verpakt.
En de update via de mail was ook goed.

Bestelling is snel geleverd en goede services. Website is makkelijk benaderbaar en bestelling is ook simpel af te ronden

---

Geen contact gehad met de klantenservice daarom geen onderbouwing kunnen plaatsen

Ram geheugenos goed werk ook in mijn zelf gebouwde pc

Bestelling ging goed, snelle levering, goeie product informatie en overal een prima en goede websitr

De verzending was heel goed, het was goed optijd en aangetekend alleen ik kon aannemen dus

Klanten service was aardig, leuk, vriendelijk en vlot met antwoorden.

Tijdens het inleveren van de pc voor een upgrade aan de balie een zeer vakkundig service medewerker , uiterst vriendelijk en mee denkend. Al jaren klant en nog nooit teleurgesteld.

Onlangs heb ik een laptop aangeschaft bij Azerty en ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring. Voor mijn aankoop had ik contact opgenomen met de klantenservice omdat de prijs van een ABC-product bijna gelijk was aan die van een nieuw product terwijl daar een extra game bij zat.

De klantenservice heeft mij hierin echt uitstekend geholpen. Ze reageerden snel op mijn mail en dachten actief met mij mee. Uiteindelijk hebben ze de prijs aangepast, waardoor ik een hele mooie deal heb kunnen maken. Dat noem ik nog eens klantgericht!

De communicatie was snel, duidelijk en vriendelijk. Dit geeft veel vertrouwen bij een aankoop als een laptop.

Ook de verzending was echt perfect geregeld. Ik heb mijn laptop op 26-02 om 17:30 besteld en deze werd nog dezelfde dag verzonden. Dat is echt supersnel! Het pakket was bovendien netjes en stevig ingepakt. De doos is onbeschadigd aangekomen en alles was in perfecte staat.

De klantenservice van Azerty verdient absoluut een groot compliment. Voor mijn aankoop had ik een vraag over het prijsverschil tussen een ABC-product en een nieuw product omdat dit maar €30 met elkaar scheelde. Ik heb hierover contact opgenomen en kreeg snel een duidelijke en vriendelijke reactie. Er werd echt met mij meegedacht en uiteindelijk hebben ze de prijs aangepast, het product werd nog gecontroleerd of het geen schade had. Ik een hele mooie deal kunnen maken dankzij de klantenservice.

Wat voor mij het verschil extra duidelijk maakte, is dat ik bij een andere aanbieder ook had geïnformeerd naar een "tweede kans" product. Daar was men niet bereid om mee te denken over de prijs. Dat contrast laat voor mij echt zien hoe klantgericht Azerty is!

Al jaren bestel ik bij Azerty. In het assortiment een monitor gevonden die aan mijn moeilijke eisen voldeed. Hier stond netjes een verzendtijd van 2-3 werkdagen vermeldt wat voor mij geen probleem was. Bij andere bestellingen is ook altijd de ervaring geweest dat hier altijd netjes aan werd voldaan. Pakket werd wederom keurig verzonden en afgeleverd.

Er is voor mij al jaren weinig reden om naar andere webshops te kijken.

Ik ben al langer klant van Azerty en hoewel ik niet zoveel hardware aanschaf is Azerty wel altijd een van de shops waar ik als eerste kijk. De site werkt prettig en de prijzen zijn goed, net als het assortiment en de levertijd.

‘S avonds besteld volgende dag in huis, is ook nu weer gelukt. Binnen een uur na bestelling was waren mijn 2 producten verzendklaar.
De volgende dag werd het netjes bezorgd. Uiteraard ligt dit niet alleen aan azerty, maar ook aan postnl. Azerty kiest voor postnl en daar heb ik persoonlijk betere ervaringen mee dan met DHL. Het pakket werd netjes afgeleverd en niet ergens onder de carport gedumpt.

Nieuw moederbord besteld op de website van Azerty, dit gaat zoals altijd super gemakkelijk, inclusief betaling. Een ruime keuze aan producten die overzichtelijk op de website staan.

De bestelling was keurig verpakt, met luchtkussentjes in de doos. Het moederbord werd de volgende dag keurig geleverd. De installatie was een fluitje van een cent.

Had snel een laptop charger met kabel nodig voor een goede prijs en middels PriceWatch kwam Azerty goed uit de bus. Daar de bestelling geplaatst en alles was vlug geleverd en de producten waren conform de beschrijving en presentatie online.

Snel verzonden en geleverd, geen beschadigingen aan de verpakking of de producten die erin zaten

Na verschillende websites bekeken te hebben, heb ik er uiteindelijk voor gekozen om bij Azerty mijn nieuwe gaming PC samen te stellen en te laten assembleren. Zij hadden de scherpste totaalprijs en alle gewenste onderdelen waren op voorraad. Het bestelproces was overzichtelijk, betaling gewoon via ideal of andere betaalwijzen zoals op zoveel sites.

De PC op vrijdag einde dag besteld en woensdag volledig geassembleerd en gecheckt thuis afgeleverd. Netjes een aparte doos met alle productverpakkingen. De PC was ook goed beschermd verpakt (gelukkig maar, ik zag de bezorger er niet zachtzinnig mee om springen). De PC werkt volledig naar verwachting. Ik zou Azerty zeker aanraden.

Snel, keurig verpakt, aparte doos met productverpakkingen van PC onderdelen.

Bestelling plaatsen ging zoals altijd super gemakkelijk. Producten zijn goed te vinden en een ruim assortiment

Bestelling was keurig verpakt, veel bubbelplastic en nog luchtkussentjes in de doos. Jammergenoeg was de 2e schijf in de bestelling een factory recertified in plaats van een nieuwe. Zou niet moeten gebeuren volgens de klantenservice maargoed foutje zo gemaakt.

Klantenservice gebeld om de schijf om te wisselen. Zo geregeld en lekker snel geholpen.

Scorekaart voor Azerty