Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Azerty is al sinds 2007 de webshop waar ik naartoe ga voor mijn PC aankopen en ik heb er inmiddels 5 volledige systemen besteld.

Recentelijk zijn zij niet meer met stipt de goedkoopste qua producten, maar voor een paar tientjes verschil op het totaalbedrag van een hele PC kom ik toch elke keer weer bij Azerty. Mijn huidige PC is nodig aan vervanging toe, dus ik ben al bezig om spullen in het winkelmandje te plaatsen.

De onderdelen worden vaak in een grote omdoos geleverd met extra vulling voor veilig transport.

Toen ik mijn eerste bestelling deed wist ik nog niet zo goed waar ik mee bezig was. Ik dacht alles uitgezocht te hebben en plaatste de bestelling. Een dag later ontving ik een email van Azerty waarin zij zagen dat ik (waarschijnlijk) een volledige PC had besteld maar dat de processor niet op dit moederbord paste. Tevens kreeg ik een voorstel voor andere moederborden die wel de processor ondersteunde. Op dat moment leerde ik wat een socket was en over de goede service van Azerty. Veel andere bedrijven hadden de producten klakkeloos opgestuurd.

Ook heb ik een keer een defecte CPU uit de doos gekregen (i7 9700K). Azerty heeft toen kosteloos de processor vervangen en de nieuwe uitvoerig getest middels de door mij aangegeven games.

Als laatste hebben zij een mailadres waar je gratis advies over producten kan opvragen. Ik kreeg hier met meerdere reacties dezelfde dag een antwoord.

Bestel process is makkelijk, website is overzichtelijk en snel. Producten bevatten goeie informatie en over het algemeen zijn ze prijs technisch ook voordeliger

Afgelopen keren dat ik wat besteld heb waren ze supersnel met de levering en alles kwam net aan zonder beschadiging. Communicatie was ook duidelijk, snel en op tijd.

De website is altijd super overzichtelijk en daardoor is keuzes maken een stuk makkelijker. Tot nu toe was het product ook altijd mooi op voorraad.

Ik heb vrij laat op de avond een bestelling geplaatst en de volgende dag al in huis. Perfect!

Ik moest een moederbord bestellen en na veel onderzoek kwam ik op de Asus ROG STRIX X870-F terecht. Toen zag ik dat Azerty zelfs 2 acties had lopen als je een moederbord kocht dus kocht ik hem meteen. De betalingsprocedure verliep soepel en werd ook snel verstuurd. Ik ga in de toekomst zeker weer bij Azerty bestellen. Heb het moederbord ook meteen kunnen installeren en ben er super blij mee hoe goed hij presteert.

Makkelijk en snel producten kunnen vinden en deze kunnen bestellen. Geen poespas gewoon snel en simpel.

Levering voldeed precies aan wat aangegeve was op de website.

Recent een videokaart gekocht.
Laat in de avond besteld en toch de volgende dag in huis.

Helemaal top.
De 9070XT Elite was ook eerlijk geprijsd

Adequaat verpakt, snel geleverd en ondanks de late besteltijd de volgende dag ‘s middags in huis

PC kort geleden ontvangen en tot nu toe werkt alles naar behoren. Geen problemen ervaren.

De verzending is soepel verlopen. Geen schade of iets dergelijks ervaren tijdens de levering.

Altijd goed bereikbaar en behulpzaam. Bel met een klein probleem en ze helpen je op de beste manier.

Duidelijke informatie op de website, ruime keuze aan producten, snelle verzending die netjes en veilig ingepakt was.

Levering was sneller dan ik had verwacht en ging helemaal vlekkeloos! Hardeschijf was netjes ingepakt met veel beschermingsmateriaal.

Het product was makkelijk vindbaar. De prijs en verzendkosten (in dit geval geen) werden duidelijk vermeld. Het plaatsen van de bestelling en ook het betalen ging makkelijk en alles werd direct netjes bevestigd.

Product werd de volgende dag geleverd. Het was netjes verpakt en in goede staat.

De ASUS ROG Ryujin is een fantastische koeler die er zowel als het speelt uit. Het is erin geslaagd om mijn 9800x3d koel te te houden in elk scenario, wat de belangrijkste factor is voor CPU koelers.

Alleen ik zal het toch niet aanraden het koelt goed ja maar ten eerste het is heel duur en de aio koeler scherm werkt niet de programma armoury crate zijn er extreem veel problemen zoals dat het apparaat niet gedetecteerd wordt of dat je allemaal fouten krijg met IP adressen of dat het gewoon niet werkt dus de aio scherm is gewoon niet te bedienen bespaar je geld en kijk verder koop deze niet ik zal het niet aanraden.

Naast de koeler over azerty goede service, vriendelijke medewerkers die je helpen met al je vragen zijn duidelijk makkelijk contact op te nemen prima bedrijf die afspraken nakomt.

Alles wat je verwacht van een goede online winkel, alleen geen contact gehad met de klantenservice dus daar heb ik geen mening over.

Binnen 1 dag aangekomen, dus perfect. Levering via post NL.

Bestelling was snel gedaan. Je kunt direct zien of het bestelde item op voorraad is en/of het bij leverancier op voorraad is. Hierbij wordt ook aangegeven waarneer de verwachting is qua levering.

De van levering was te volgen. De producten in goede verpakking ontvangen via deelleving, dit keer. Factuur netjes digitaal ontvangen voor archivering

Heb contact gehad met klantenservice over een niet op voorraad product. Goed advies gekregen voor alternatief. Daarna ook snelle afhandeling.

Bij het samenstellen van een win11 pc bleek de aanschaf van de componenten bij Azerty het goedkoopst te zijn.
Maar ook een snelle levering (volgende dag), maar ik had dan ook voor componenten gekozen die allemaal direct leverbaar waren.
Alles zorgvuldig verpakt en in tact binnen gekregen en nu staat de pc tevreden te zoemen.

geheel volgens afspraak: de volgende dag en alles goed verpakt.

Bestelling plaatsen ging makkelijk, overzichtelijke site. Netjes een overzicht in de mail. Qua prijs waren ze ook een van de goedkoopste!

Netjes verpakt, optijd geleverd. Niks op aan te merken! Netjes track en trace in de mail en pakketje werd optijd bezorgd.

Meerdere malen al contact gehad, over aanpassing van een bestelling tot een RMA van een behuizing. Niks op aan te merken, enige puntje wat ik zou kunnen bedenken is dat de reactietijd wel iets hoger mag.

Aankoop via de webshop verliep soepel. De producten zijn netjes op tijd aangekomen. Helaas was de doos waarin het geleverd werd wel een beetje beschadigd. Gelukkig zat alles er nog in.

Over het algemeen ben ik tevreden met Azerty. Ik heb er al een paar keer besteld en het is altijd goed gegaan.

Wellicht sterkere dozen gebruiken die weerstand kunnen bieden tegen de (soms missende) gebruiksvriendelijkheid van de pakketdiensten?

Het bestellen en versturen was prima. Ik heb een PC in onderdelen besteld, deze ook laten monteren. Ik heb zelfs meegekeken tijdens de montage via een video link, erg leuk!

Er was direct al gemeld dat het tot 8 dagen ging duren, uiteindelijk wel iets langer. Waarbij ik liever de PC goed heb dan heel snel, en hij is netjes gemonteerd zover ik kan zien. Ben ook goed op de hoogte gehouden.

Ja prima geholpen en direct reactie en update. Zou zo weer zaken doen, al is mijn geld nu even op ;-)

Duidelijke info op de site, uitgebreid assortiment hardware en de prijzen zijn goed tot scherp

Bestelling was snel verzonden, verzenden gaat in 1 bestelling wat een voordeel is, en het is netjes verpakt

Moederbord, processorkoeler, case en psu gekocht bij Azerty. Een van de goedkoopste betrouwbare leveranciers en volgende dag netjes geleverd in een stevige doos en daarbij waren de goed beschermd in de verpakking.

Producten stevig en goed verpakt met snelle levering van 1 werkdag.

Regelmatig emailcontact gehad en altijd vlotte en vriendelijke reactie terug ontvangen.

Een 3050 KalmX besteld, deze had ik al eerder naar tevredenheid ook al bij Azerty aangeschaft voor een ander systeem, en wordt door weinig andere webshops goedkoper geleverd.

Geen bijzonderheden, het product werd de volgende dag geleverd, door PostNL, de doos was goed verzegeld en het product onbeschadigd.

Ik heb een smartphone (Motorola Moto G15 Power) gekocht bij Azerty. Net wat duurder dan bij concurrenten, maar het feit dat ik naar een fysieke winkel kan bij mogelijke problemen maakt dat verschil voor mij het dubbel en dik waard.

De verzending duurde helaas lang. Het product moest bij de leverancier vandaan komen, met een levertijd van 2-3 dagen. Op maandag besteld, maar op donderdag had ik nog niks gehoord over de levering.

Contact opgenomen met de service van Azerty, die aangaven dat ze de levering vanuit de leverancier op donderdag verwachtten, en dat ik vrijdag de telefoon thuis kon verwachten.

Helaas heeft het uiteindelijk nog een keer contact met de service en een extra week geduurd voordat het toestel geleverd was. Ik leg de verantwoordelijkheid hiervoor niet geheel bij Azerty, gezien ze ook afhankelijk zijn van de leverancier.

Wat betreft de verpakking van het toestel ben ik zeer tevreden. Een doos met voldoende luchtkussentjes, de telefoon kon geen kant op!

De klantenservice heeft mij, in de twee keer dat ik contact opnam, netjes te woord gestaan en geprobeerd een inschatting te geven van wanneer ik de telefoon kon verwachten.

Wederom, ik snap dat Azerty afhankelijk is van wanneer spullen geleverd worden.

Scorekaart voor Azerty