Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Had een WD40EZRZ nodig en een bluetooth adapter, was om 23.00 uur aan het zoeken
Bij Azerty hadden ze allebei op voorraad en het zou de volgende dag verzonden worden.
Werd de volgende dag verzonden en de dag erna had ik de spullen binnen.
Héél goed ingepakt zodat de harde schijf zeker onbeschadigd aan zou komen.
Alles werkt naar behoren !

Lage prijs, snelle én gratis verzending !

Nog net een Geforce GTX 1650 kunnen bemachtigen. Snelle levering en goede prijs. De kaart werkt zoals verwacht.

Het product was goed en veilig ingepakt.

Inmiddels 3 pc's gebouwd met hardware besteld bij Azerty. Wordt goed op de hoogte gehouden wat de status is van de bestelling. Altijd op tijd geleverd en verder nooit problemen gehad met bestelde hardware.

Omdat mijn zelfgebouwde PC toch wat traag werd (deze is uit 2013) wou ik een aantal dingen upgraden. Na veel uitzoeken heb ik een nieuwe CPU, moederbord, geheugen, koeler, M.2 SSD en Windows 10 licentie besteld bij Azerty. Ik had van tevoren al besloten bij hun te kopen door eerdere positieve ervaringen (al meer dan 15 jaar)
Ik heb ook gekozen voor montage van CPU, koeler en geheugen op het moederbord omdat ik daar deze keer geen tijd/zin in had. Dat ze dan gelijk de nieuwste BIOS installeren en testen vond ik ook een groot pluspunt. Dan weet ik zeker dat het gelijk werkt als ik het monteer in de kast.
Alles was op voorraad bij Azerty, en binnen 3 dagen had ik het in huis. Netjes verpakt in een grote doos met een grote hoeveelheid bubbelplastic en luchtzakjes. Die kan ik mooi gebruiken om de vorige hardware weer door te verkopen.
Een aangename verrassing was dat ze de SSD ook gemonteerd hebben op het moederbord, inclusief heat sink. Dat was geen onderdeel van de montage, maar dit hebben ze toch gratis extra gedaan. Hulde hiervoor!
Zoals verwacht werkte alles zoals het hoort, het draait als een zonnetje. Ik blijf trouwe klant bij Azerty.

Flinke doos met genoeg verpakkingsmateriaal om de verzending goed te doorstaan. Alle doosjes en pakbon ook netjes meegeleverd.

Al vaker wat besteld bij Azerty, snelle levering en goede klantenservice. Wat ook meehelpt is dat ze vaak goed scoren qua prijs, zoals je hier op Tweakers kan zien.

Was de goedkoopste, makkelijk te bestellen en morgen huis!
Product mocht wel wat meer bescherming hebben tijdens verzending.

Morgen in huis. Het product mocht wel wat beter verpakt worden.

Het plaatsen van de bestelling was zeer makkelijk en overzichtelijk. De prijzen zijn duidelijk aangegeven en er komt geen onverwachte BTW bij (wat bij veel bedrijven wel het geval is).

De levering was precies zoals gepland binnen 2-3 dagen. Het product zat vrij goed verpakt en zag er goed uit bij aankomst.

Via deeplinks of tweakers is het makkelijk bestellen bij Azerty, ze hebben hun productdatabase goed op orde en bestellen gaat heel soepel

Ik heb hier een nieuwe pc besteld, Alles ging uitstekend, en had de levering de volgende dag al binnen. alles was zeer zorgvuldig ingepakt en zonder enige problemen binnen gekomen.

De levering was zeer snel nadat ik het 's avonds had besteld was het de volgende dag geleverd. alles was zeer zorgvuldig ingepakt.

De klanten service was goed, en er werd snel op vragen gereageerd.

Vier weken geleden ben ik begonnen met zoeken naar een hardware upgrade van mijn game PC in de zin van losse componenten aanschaffen en mijn huidige PC upgraden.

Bij Azerty werd er bij elk component (moederbord, processor, geheugen etc) advies gegeven. Bij één van de adviezen werd gewaarschuwd dat de bios versie te oud kon zijn om de nieuwste processor te herkennen en voor 12,50 deed Azerty een bios update en een processor check. Hier heb ik dankbaar gebruik van gemaakt.

Door deze tips en adviezen heb ik bij Azerty de juiste componenten kunnen kopen die perfect bij elkaar horen waardoor ik nu een vette game PC heb :)

De website is helder, de componenten en andere bijbehorende accessoires zijn snel gevonden.

Een aanrader.

In de afgelopen vier weken heb ik vijf bestellingen geplaatst bij Azerty tbv een compleet nieuwe PC die ik in losse componenten geleverd kreeg.

Ik wil meteen beginnen met een groot compliment voor de verpakkingswijze. Elke doos die binnenkwam was steeds verpakt met dezelfde verpakkingsmaterialen (luchtkussentjes) en bij gevoelige componenten zoals een harde schijf werd de schijf ook nog eens extra ingewikkeld met dikkere compacte luchtkussentjes.

Persoonlijk heb ik een hatelijke hekel aan producten die los in een doos worden gelegd en zo mee worden genomen door de pakketvervoerder.

Bij Azerty wordt in ieder geval veel aandacht besteed aan de levering en verpakkingswijze wat er bij mij voor zorgt dat ik klant blijf en terugkom voor nieuwe bestellingen.

Ik heb een 4TB harde schijf besteld bij Azerty om in een NAS te installeren. Na wat zoeken, o.a. op Tweakers, kwam Azerty naar voren als een van de goedkopere opties. In combinatie met goeie service waar ik al mee te maken gehad heb en de gratis levering was de keuze snel gemaakt.

Levering was beloofd de volgende dag en zo geschiedde ook, tevreden over.

Niet per se wegens dit order, maar in het algemeen al problemen gehad met onderdelen en de klantendienst van Azerty is zonder twijfel een van de betere.

MSI RTX 3070 besteld voor goede prijs ondanks schaarste, later probleemloos een MSI voeding aan toe gevoegd vanwege cashback actie. Kreeg regelmatig updates per email over de levering, aangezien deze niet op voorraad was. Ook kon ik mijn plaats in de wachtlijst op de site checken. Na ong. een maand binnen gekregen, dus relatief snel gezien de problemen met RTX 3xxx series. Helaas net een paar dagen nadat de cashback actie was afgelopen, maar na mijn verzoek heeft Azerty de factuurdatum voor mij aangepast. Ik blij :)

Vlotte site, product snel gevonden, werd aangeboden op de standaard marktprijs dus geen kanttekeningen voor goede/slechte prijs.

Vrijdag besteld, zaterdag geleverd, prima!

Hier een videokaart besteld. De website is prettig, overzichtelijk en duidelijk. Ik kreeg netjes status updates over levering en toen hij eenmaal binnen was is hij gelijk verstuurd. Niets op aan te merken, precies zoals je het graag ziet.

Moest even wachten omdat de videokaart niet op voorraad was zoals normaal is op dit moment, maar werd daarna snel verzonden. Hij was netjes verpakt en werd de volgende dag door PostNL geleverd.

Telefonisch goed bereikbaar, communicatie vriendelijk, behulpzaam en professioneel, ook via email. Denken mee en doen zelfs dat beetje extra ook als ze eigenlijk tot niets verplicht zijn, voelde me fantastisch geholpen.

Azerty is een goede webshop met een groot assortiment, al meerdere dingen besteld. Heel erg bedankt!

Enorm snelle levering. Volgende werkdag in huis en dat onder deze enorm drukke crisis. RESPECT!

Kreeg uitgebreid reactie over een vraag binnen 1 uur. TOP!

Duidelijke website ook voor slechtzienden. Eenvoudig om te bestellen en levering op tijd. Aanrader :-)

Wij doen al bijna 10 jaar zaken met Azerty, betrouwbare partij met goede service. Ga zo door!

Met behulp van Pricewatch gezocht naar het juiste artikel gezocht en uitgekomen bij Azerty. Het item wat ik wilde was niet direct op voorraad maar wel binnen 2-3 dagen. Het voordeel was dat Azerty als een van de weinigen beide EAN-nrs opgenomen had als aparte artikelen en ik uiteraard de laatste versie wilde hebben en daar zat nu net het verschil in. Zo wist ik zeker dat ik de juiste versie zou krijgen.

Het bestellen en afrekenen ging snel en de dezelfde dag bevestiging van het bestelproces (omdat het via een toeleverancier ging) en 2 dagen later een update over de bestelstatus. Het pakketje was sneller dan aangegeven in huis.

Goed verpakt en de spullen prima in orde. W

Via de pricewatch uitgekozen bij Azerty. Het item wat ik wilde was op voorraad dus besteld.
Bestellen en afrekenen ging soepel en binnen het uur een bevestiging van verzenden. Het pakketje was ook netjes de volgende dag in huis. Goed verpakt en de spullen prima in orde.

Ik had een monitor besteld bij een ander bedrijf ivm een eindopdracht en tentamens van mijn zon, en zou deze de volgende dag krijgen. Na veel bellen en mails sturen geannuleerd. Daarna bij Azerty dezelfde monitor besteld. Had wel gebeld of deze er was, en de medewerkster bevestigde ook dat deze de volgende dag zou komen. En inderdaad, was hij er de volgende dag. Had ik nu niet verwacht. Topbedrijf voor mij. OOok werd ik voldoende op de hoogte gehouden van de zending.

Snelle levering. En vriendelijke en geduldige medewerkster.

Vriendelijk en geduldig. Fijne mensen.

Scorekaart voor Azerty