Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenHeb er een refurbished scherm besteld en deze was inderdaad in zeer goede staat zoals vermeld. Alles deed het gewoon goed en ik kon zelf geen beschadigingen vinden. Mogelijk miste de handleiding wel, maar dat was in dit geval niet echt vervelend. Andere bestellingen van nieuwe producten waren ook vlekkeloos verlopen.
VerzendingVoor het scherm zoui de levering eigenlijk de volgende dag zijn, maar toen kwam de kou en ijzel, dus was er ruim een week vertraging. Het tweede deel van de vertraging kan de winkel moeilijk aangerekend worden, maar de hevige sneeuw was al bekend en had op zich wel vermeld kunnen worden. Andere keren verder geen probleem gehad, dus over het algemeen lijkt het wel prima te gaan.
AlgemeenIk bestelde hier al vaker. Gedegen business, alleen is het hier niet "de volgende dag bezorgd". Maar goede mogelijkheden om product te selecteren in een toegankelijke webwinkelomgeving.
VerzendingZoals gezegd: levertijd soms 2 of 3 werkdagen. Niet erg, maar iets om rekening mee te houden, vandaar 1 sterretje minder.
AlgemeenIk had al vaak goede dingen gehoord over Azerty en nu was het toetsenbord dat ik zocht daar ook beschikbaar. Het product was ook goed betaalbaar en de levering was top. Al met al een fijne ervaring!
VerzendingHet product was erg goed verpakt, met een extra doos om de originele verpakkingsdoos heen (iets wat ze bij een andere grote webwinkel niet deden). Ook zat er een klein valentijnscadeautje bij, dat vond ik wel attend van ze. Als laatste was de levering snel en van te voren aangekondigd te zijn in een tijdslot van 2 uur. Het ging precies zoals gezegd. Super.
KlantenserviceGeen verdere ervaring met de klantenservice.
AlgemeenPerfect afhandeling out-of-stock monitor met wekelijkse updates. Toen ik de curved monitor kocht, was de verwachte levertijd langer dan 10 dagen (Dus niet op stock alsook niet op stock bij leverancier). Binnen de dag had ik een update over de onbekende levertijd en wekelijks werd een nieuwe update gestuurd. Dan vanaf ze de monitor hadden, werd die verzonden. Dus verzendtijd ging opeens naar nul en de volgende dag had ik mijn monitor. Ik had telkens de mogelijkheid om order te annuleren en geld terug te krijgen.
AlgemeenTot zover zijn al mijn bestellingen goed gegaan.
De bestellingen zijn ook altijd snel binnen, en weinig tot geen verzend kosten wat ook fijn is
Komt goed optijd aan en de doos ziet er altijd wel goed en niet kapot uit.
AlgemeenPrima service , ze doen wat ze beloven .
voor 23u besteld morgen in huis .
en dat met de carona tijd en het slechte winterweer ,, Petje af voor die snelle leveringen.
sneller dan verwacht mocht ik mijn bestelling ontvangen en ik had een track en
trace bij post nl.
de spullentjes waren netjes ingepakt.
ik ben al een tijdje klant en tot zover geen enkele klacht . houden zo Azerty
Algemeenik had onderanderen 2 fans besteld waar van 1 erg lang moest wachten via telefoon laat in de avond gecanceled zodat de rest van de bestelling de volgende dag als nog werd geleverd.
Verzendinggelukkig werkt alles naar behoren zo niet is retour beleid uitstekend ondanks de verzending uit eigen zak komt.
Klantenservicegeweldig je kan ze bellen tot laat in de avond en er word gericht snel actie ondernomen.
AlgemeenIk koop al sinds jaar en dag mijn hardware bij Azerty. Eigenlijk altijd via afhalen maar door de corona nu via de post. Ervaring was - zoals altijd - goed.
VerzendingUitstekend verpakt en ondanks de corona-drukte op tijd bezorgd.
AlgemeenIk was toe aan een nieuw computersysteem ter vervanging van mijn huidige werkstation, waarbij ik de keuze heb gemaakt om in 1x alle onderdelen te bestellen en te laten assembleren door Azerty. Ik heb zelf wel de nodige kennis van systemen en het bouwen ervan, maar midden in een verbouwing was dit de makkelijkste optie . Het geleverde systeem was goed opgebouwd, er is rekening gehouden met wensen die ik nog aanvullend neergelegd heb en ook zaken als cable management waren zeer netjes voor elkaar.
VerzendingDe verzending was netjes en degelijk. Het systeem zat goed ingepakt in een verzenddoos, daarin zaten de dozen van onderdelen en de doos van de behuizing met daarin het complete systeem. Alle loze ruimte is netjes opgevuld met luchtzakjes voor extra bescherming en alle extra onderdelen die je normaal bij een product krijgt zaten netjes in alle productdozen zoals je mag verwachten.
KlantenserviceDe klantenservice is goed, maar kán nog beter. Er was 1 onderdeel van mijn bestelling plotseling niet leverbaar, iets waar ik pas na een week een 'statusupdate' van kreeg. Hierop ben ik zelf gaan bellen en was er zeer snel een vervangend onderdeel te bestellen waarop men aan de slag kon met mijn order. Het zou fijn zijn als men deze optie zelf al aanbiedt en op die manier pro-actief contact opneemt. Als ik niet zelf telefonisch contact had gelegd had ik 7 weken moeten wachten op m'n order (en da's niet echt de bedoeling lijkt me). Wat ik wél kan meegeven dat het contact via mail heel erg moeizaam verliep, waarbij er tussen een mail sturen en antwoord krijgen tot wel 4 dagen zat. Op deze manier is communicatie vrij lastig, men gaf zelf ook al aan dat dit niet de bedoeling is en men daar aan werkt op het moment. Telefonisch contact verliep vrij vlekkeloos en via die weg heb ik dan ook alles in no-time kunnen oplossen.
AlgemeenOverzichtelijke webshop. Bestelling plaatsen ging makkelijk en betaling verliep ook zonder problemen. Ook wisselen van videokaart was geen probleem.
VerzendingPc was goed verpakt met veel bescherming. Helaas was toch de cpukoeler wat losgekomen en daardoor cpu niet helemaal meer op zijn plek.
KlantenserviceNadat de pc niet op wilde starten na aankomst ben ik erg goed geholpen en mocht ik kiezen tussen zelf cpu opnieuw monteren of voor service aanbieden. Met de duidelijke omschrijving is het mij zelf gelukt. Volgende keer bestel ik zeker weer bij Azerty!
AlgemeenAlles verliep vlot en snel. Bestelling was ook keurig op tijd. Product voldoet ook, keurige verpakking etc.
VerzendingAlles keurig op tijd en correct.
KlantenserviceGeen direct contact gehad maar contacten tijdens de bestelprocedure. Alles prima.
AlgemeenDe 'hoe en wat' staan duidelijk aangegeven op de website en is simpel om te volgen. Verwarring bij het bestellen is vrijwel niet mogelijk, zo duidelijk is het!
VerzendingTot op heden toe (afgelopen 5 jaar) is elk product binnen de beloofde levertijd geleverd. Het kan wel eens voorkomen dat postNL een vertraging had en het pakket daardoor later kwam, maar daar kan Azerty natuurlijk niets aan doen.
KlantenserviceKlantenservice geeft aandacht aan haar klanten. Zo blijft er bijvoorbeeld contact totdat een uitdaging of vraag is opgelost.
Tevens denkt de klantenservice van Azerty in mogelijkheden, ze staan er op om de klant te helpen!
AlgemeenIk ben al vele jaren klant bij Azerty. En eigenlijk gaat het altijd zoals het hoort: Bestellen, betalen en netjes verpakt thuis ontvangen. Ik ben me er van bewust dat Azerty misschien niet tot de allergoedkoopste webwinkels behoort, maar ik heb dat extra geld wel over voor betrouwbaarheid.
Verzendingtja, wat kun je zeggen over het verzenden van 2 HDMI kabels? Items waren goed verpakt in beschermende enveloppe. Dus gelukkig geen verhuisdoos voor 2 minipakketjes, maar een verpakking op maat.
AlgemeenIk had al eens eerder iets gekocht bij AZERTY en dat beviel zo goed dat ik nu weer iets bij AZERTY heb besteld.
VerzendingDe verzending ging sneller dan ik had verwacht en er zat een presentje bij vanwege valentijn. Alles netjes ingepakt.
KlantenserviceDe klantenservice is prima in orde. Het product was in 1e instantie niet direct op voorraad maar je wordt zonder het te moeten vragen prima op de hoogte gehouden van de stand van zaken.
Dat gaf me een betrouwbaar gevoel. Beter dan zelf iedere keer moeten vragen wanneer ik het bestelde product mag verwachten.
AlgemeenFantastische pc. Snel en ziet er goed uit. Plug and play.
Heel mooie addressable RGB
Alles zit in 1 grote doos. Elke door van alle onderdelen worden mee geleverd + er zit meer dan genoeg beschermingsmateriaal rond voor de transport.
KlantenserviceJe krijgt voldoende mails om te weten waar je product zich bevind in het transport proces.
AlgemeenPrima leverancier. Ze doen wat ze beloven en daar gaat het tenslotte om.
Een uitgebreide review is (sinds Plus) bij mij te koop.
De doos was niet al te stevig maar heeft het overleefd.
KlantenserviceVooraf gevraagd of het mogelijk was de PC met Windows Pro te leveren. Dat kon niet, maar ze vertelden er ook niet bij dat je hem vrij eenvoudig kunt upgraden.
De helpdesk wordt niet gehinderd door kennis van zaken lijkt het.
AlgemeenPrima. Order kon eenvoudig worden aangepast van ryzen 5900x naar 5800x.Het prijsverschil stond binnen een paar dagen al op mijn rekening.
VerzendingKeurig verpakt en, na aanpassing order, de volgende dag geleverd.
KlantenserviceTelefoon werd binnen 1 minuut opgenomen door een vriendelijke dame die mij prima heeft geholpen.
AlgemeenMijn betalingen doe ik altijd via internet bankieren en verloopt altijd soepel. Ook bij het retourneren van een product wordt het geld netjes terug gestort.
VerzendingDe levering is altijd op tijd en komt altijd onbeschadigd aan.
KlantenserviceIk heb beroep moeten doen op de garantie van een Asus monitor. Er was een defect na 1 jaar. Dit hebben zij kosteloos en zonder moeilijk te doen voor mij goed opgelost. Dit vindt ik zo enorm belangrijk wanneer ik een aankoop doe! Ze laten je dus niet in de koude kleren staan. Top service!
AlgemeenIk heb geen enkel probleem ondervonden. Ik heb geen vijftien woorden nodig om dit te zeggen.
VerzendingDe verwachte levertijd (vanaf bestelling) was 3 dagen, vervolgens werd dat 16-17 dagen, vervolgens werd dat 11 dagen, vervolgens werd dat weer 16-17 dagen en vervolgens vond levering na 9 dagen plaats. Ik vind de bijstelling van de verwachtingen geen probleem in de zin dat ik wel geloof dat er na de bestelling alles aan gedaan is om zo snel mogelijk te leveren. Echter, als ik het product binnen een paar dagen nodig gehad zou hebben, dan had ik door de aanvankelijk op tweakers gewekte verwachting wel in de problemen kunnen komen. Dat is misschien iets om rekening mee te houden en/of te verbeteren.
AlgemeenAltijd snelle bezorging en regelmatig de goedkoopste voor wat computer-componenten betreft. Tevens een duidelijke website.
VerzendingHarde schijf was zeer goed beschermd verpakt.