Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Vorig jaar op een tip van mijn broer een desktop laten bouwen en daar heb ik geen spijt van. Een jaar later ben ik er nog steeds heel tevreden mee. De service is adequaat, no nonsens en de mensen waarmee je te maken krijgt zijn deskundig en sympathiek. Kom daar nog maar eens om een deze tijd. Voor vrijwel alle computerbenodigdheden ga ik naar Azerty.

Ondanks dat het vanuit het Oosten moet worden verstuurd is het bijna altijd binnen een of twee dagen in huis.

Geen gelikte helpdeskmedewerkers uit Portugal maar lekkere nerds die kennis van zaken hebben en je uit de brand helpen.

Afhankelijk van prijs en product staan ze al in mijn top 5 van Webshops. Er zijn helaas andere shops die het gebodene niet altijd op voorraad hebben. Derhalve is en blijft Azerty voor mij een van de eerste shops waar ik mijn bestellingen plaats.

Als je zelf de voorraad indicatie goed in de gaten houdt, wordt het gevraagde meestal binnen de aangegeven tijd geleverd.
Zelf overweeg ik altijd een andere shop, als het prijsverschil en tijdsdruk dit toestaan. Tot op heden niet hoeven uitwijken.

De site is overzichtelijk en de prijs was (op Black Friday) lucratief, dus ik was er snel uit. Ik kreeg de vraag om de beta-website te gebruiken, maar daar was de 10% korting niet toegepast, dus dat was geen optie.

Op de site staat een monitor waarvan de voorraad op 1 staat, volgende dag bezorgd. Ik heb de monitor dringend nodig dus ik bestel en betaal meer dan 2000 euro. Ik bel in de ochtend de volgende dag en er werd bevestigd dat hij die dag geleverd zou worden en dat ik track en trace nog zou ontvangen. Ondertussen niets ontvangen. Dus als je iets dringend nodig hebt beter NIET bestellen bij Azerty.

Nu een week verder. DHL zou vrijdag leveren, pakket vertraagd. Maandag zou het geleverd moeten worden. Weer 1 a 2 dagen vertraging. Volgende dag in huis was de belofte, nu ondertussen dag 7 na de bestelling.

Ik heb 7x moeten bellen voor een track en trace code. Nu zijn ze van me af en kan ik DHL beginnen bellen om te vragen wanneer mijn pakket überhaupt geleverd gaat worden.

Goedemorgen,

Bedankt voor je review!

Vervelend om te lezen dat je ontevreden bent over Azerty.

Graag kijk ik even met je mee, om de situatie te beoordelen, echter kan ik op basis van deze gegevens, geen informatie achterhalen in ons systeem. Daarom zou ik je willen vragen om een ordernummer / klantnummer te mailen naar feedback@azerty.nl.

Azerty

Ondanks de Black Friday drukte toch binnen enkele uren al het pakket verzonden. Heldere communicatie over de order status.

Goed verpakt. Snel en op toegezegde tijdstip geleverd via PostNL.

Bestel regelmatig spullen bij Azerty en altijd tot volle tevredenheid. Het bestelde BT dongeltje was bij Amazon 5 Euro goedkoper, maar daar kwam nog verzendkosten bij. In dat geval gun ik de bestelling liever aan Azerty.

Een enkele keer wordt een product wat later geleverd dan verwacht.

Azerty heeft klantvriendelijkheid en deskundigheid hoog in het vaandel en dat maken ze volledig waar!
Voorgemonteerde upgrade set voor een PC besteld en de volgende dag ontvangen, gereed om direct te monteren (MoBo, CPU, cooler en RAM). Super!

de volgende dag voorgemonteerde upgrade set geleverd, zeer zorgvuldig verpakt. Perfect!

2 SATA kabels besteld, snelle levering en werkt na wat worstelen met de kabels en beperkte ruimte. Ben inmiddels bezig met data over te gooien.

Snel besteld, snel geleverd uit voorraad. Wel jammer dat ze niet reageren op foutjes op de website, zo is volgens PostNL de afzender van het pakje al jaaaaaren "Standaard Magazijn"

Geleverd op de beloofde datum. Dus gewoon zoals het hoort.

Online iets bestellen en dezelfde dag komen ophalen werkt geweldig.
Medewerkers zijn gezellig en gespecialiseerd.
Het is hierom ook handig om naar Azeery te gaan voor advies.

Ophalen werkt

Overzichtelijke website, scherp geprijsde producten en informatie over beschikbaarheid en levertijden. Voldoet volledig aan de verwachtingen. Aanrader!

Op de website werd vermeld dat - mits voorradig- besteld voor 23 uur, het product de volgende werkdag zou worden bezorgd. Na mijn bestelling omstreeks 22:50 uur werd het product inderdaad de volgende werkdag bezorgd. Top!

Ik doe al jaren zaken met AZERTY, zowel privé als zakelijk. En ik heb er niks op aan te merken, behalve dat de levertijden niet altijd kloppen als iets wel op voorraad is bij hun leverancier, en dus nog niet bij hun zelf.

Maar goed, daar wordt je wel weer van op de hoogte gesteld door de klantenservice bij privé bestellingen of het sales team bij zakelijke bestellingen.

Keer op keer zo goed geholpen en al lijkt het probleem zo groot dan word het weer heel soepel opgelost :)
Ook het terug sturen van een defect product gaat zo simpel ten opzichte van andere webshops.

Vaak word het bestelde product sneller geleverd dan belooft en dit is natuurlijk een compliment waard.

Zo als ik al vertelde is de afhandeling van een defect product zo makkelijk gemaakt Dat je binnen 10 min het klaar hebt gemaakt voor verzending.

En de afhandeling van je retour is zo goed geregeld! geen klachten over deze wijze van afhandeling.

Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers dit is mijn ervaring.

Goed bedrijf en helpt bij elke stap om de consument blij te krijgen. Zeker een aanrader!

Tijdens de garantie inwisseling van mijn RAM heel goed geholpen. Ik zat buiten me garantie termijn van 2 jaar echter hebben ze me duidelijk uitgelegt hoe ik verder met RMA kon bij de producent zelf (DRAM levenslang producent garantie). Als ik er niet uit zou komen wilde ze het zelfs voor me doen of als de producent lastig ging doen mij tegemoet komen. Perfect!

De laatste paar keren uiteraard weer perfect geholpen. Sinds kort toch maar weer een (game) PC gebouwd. Na wat negatieve ervaringen bij een andere webshop, toch maar weer naar het vertrouwde Azerty terug voor wat goede onderdelen, en nog belangrijker, een goede service mocht er iets mis zijn!

Ze zijn niet altijd de goedkoopste, maar heb nu zelf helaas ondervonden dat de shop met de laagste prijs, ook de laagste service heeft..
Gelukkig is de service bij Azerty altijd goed.

Voortaan koop ik al mijn PC gerelateerde producten weer hier. Altijd goed, Altijd snel, Altijd behulpzaam, en bijna altijd het lieve baliemeisje aanwezig ;)

Aangezien ik nog steeds vaak in Raalte ben, haal ik het spul liever zelf op. Met hun ruime afhaaltijden is dit ook nooit een probleem. Hoewel nu met corona moeten ze uiteraard ook om 17.00 sluiten.

Uiteraard ben ik soms ook wel lui en laat ik het lekker bezorgen. Want ook dat is prima hier. Wat op voorraad is, wordt de volgende dag bezorgd. Uiteraard netjes in een stevige doos met voldoende verpakkingsmateriaal.

De klantenservice is in een woord: Top! Meerdere malen ook wel een retourtje gehad, producten die niet bevielen zonder enige vorm van moeite kunnen terugbrengen. Zelf het volledige aankoop bedrag netjes terug gehad, terwijl het product wel degelijk was gebruikt. (Uiteraard netjes bij de RMA vermeld :))

Dikke pluim voor Azerty. Tot de volgende!

Prima spullen, alleen de grafische kaart was op moment van bestellen niet aanwezig. Echter de volgende dag wel kunnen bestellen zodat we pc compleet konden maken

Ging uitstekend, heb het bij een bekende laten bezorgen die het geheel heeft gemonteerd

Ik heb 2 dagen geleden een XM1R muis gekocht, snel een account gemaakt, en het is minder dan 24 uur later binnen gekomen. Geen problemen gehad met het product of met de webshop. Alles goed!

Gewoon weer goed. Wat op de site staat als voorraad komt keurig de volgende dag binnen. Niet voor alles de allergoedkoopste maar vanwege goede ervaringen kom ik hier graag. Ook fijn dat ik niet op tig sites hoef te zoeken.

PostNL. Vind ik altijd fijn. Mazzel dat ze vroeg kwamen maar daar kan Azerty niks aan doen natuurlijk ;-)

De winkel maakt een betrouwbare indruk: de website is duidelijk, het advies logisch en goed te volgen. Daarnaast geven ze goed aan of iets te krijgen is ja of nee.

De dag voordien voor 23 uur besteld, de volgende dag ding dong bezorger voor de deur! Heel erg netjes voor een volledig systeem.

Bij aflevering bleek er een fan in de PSU kapot: hij maakte een behoorlijk lawaai. Na een telefoontje en twee e-mails en nog een telefoontje (mail bleef nogal lang hangen) kreeg ik een nieuwe PSU opgestuurd. Omdat ik het vorige model niet vertrouw heb ik in overleg een andere toegestuurd gekregen. Ik mocht de PC ook in zijn geheel opsturen, maar mocht het ook zelf doen. Ideaal.

Product (Synology NAS 100W AC adapter) exact als aangegeven. Werkt ook naar tevredenheid, vervanging van defecte adapter waarvan garantie was verlopen.

1 dag sneller geleverd dan als maximaal aangegeven op de webpagina, goed verpakt en correct geleverd.

Scorekaart voor Azerty