Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Betreft Klantnummer: K2355992 Ordernummers: W02006330 & W02005822 en serviceaanvraag M0087216 & M0087214 (hetzelfde onderwerp) (2.5~K aan producten)

DOA Ryzen 5950x ontvangen, geen manier om dat te bewijzen, geen manier dat jullie dat ook kunnen bewijzen, fout leggen bij de klant is makkelijker. Nochtans is deze chip berucht voor dit probleem.

Heel vaak met verstopte woorden proberen ze je iets te laten tekenen of zeggen zodat de schuld bij de klant ligt/dat ze van je af kunnen geraken. Onofficiele reparatie gekregen, rara; CPU nog steeds stuk. Na 2 maanden gezeik ben ik het ook gewoon echt beu. Het geld maakt me niet zoveel meer uit. Tijd en moeite die ik nu hierin steek is puur voor morele waarden en normen. Oppassen voor dit schijnheilig bedrijf.
Ik had ook een heel weekend vrijgemaakt met mijn team om af te spreken met meneer *knip* in Raalte, daagt hij ook niet op.

Goedemiddag Dylan,

Bedankt voor je review.

Vervelend om te lezen dat de geleverde service vanuit ons niet naar wens is verlopen.

Echter is meerdere malen toegelicht waarom de aanvraag is afgewezen.
Daarop zijn verschillende opties aangeboden om dit alsnog tot een enigszins positief einde af te sluiten. Hierop is niet ingegaan helaas.

Indien er nog onduidelijkheden zijn omtrent onze beoordeling, mail dan gerust naar feedback@azerty.nl.

Azerty

Nog nooit problemen gehad met hun. Mooie monitor standaard besteld, behoorlijk wat meer ruimte op mijn bureau voor andere dingen.

Desondanks de corona maatregelen had ik de bestelling de volgende dag thuis

Site werkt prima, aangesloten bij standaard betalings oplossingen. Niks op aan te merken. Spullen worden volgens afspraak geleverd. Vulmiddel in de doos is ook papier, en geen plastic.

automtatische status updates vanuit de pakket diensten, prima in orde

Ik kreeg het bestelde product precies de volgende werkdag goed bezorgd. De betaling ging ook gemakkelijk. Zal vaker bij deze winkel gaan bestellen

De levering ging zoals ze zeiden. Kreeg de volgende dag netjes goed verpakt mn bestelling binnen dus ben zeer tevreden

Op tijd verzonden, op tijd geleverd en duidelijke webshop. In het verleden iets minder goede ervaring gehad met azerty maar nu ging alles perfect

De doos was flink aan de ruime kant voor wat erin zat. Daarnaast was de doos opgevuld met plastic luchtzakjes. Kan hier een milieuvriendelijk alternatief voor gebruikt worden aub? Het is 2021, er zijn genoeg alternatieven. Ik zag laatst iemand die vulde het op met popcorn ipv schuimpjes.

Website was gemakkelijk te navigeren en erg overzichtelijk. Betaling en verzending ging erg vlot !

Snel en makkelijk, met een goede prijs. Bestellen gaat snel en ook goed op de hoogte gehouden via de mail.

Een schijf in mijn NAS was gecrasht dus ik had snel een nieuwe nodig.
Ondanks het feit dat ik hem op zondagmiddag bestelde, werd hij maandagochtend al bezorgd.
Snelle service dus.

De schijf was zorgvuldig verpakt. Doos had iets kleiner gemogen.

Ben lichtelijk verbaasd. Nog niet eerder heb ik spullen besteld en had ik ze de volgende dag al in huis. De upgradekit was al zorgvuldig in elkaar gezet, en prima verpakt. Een dag later kreeg ik een mail met instructies over hoe te handelen bij eventuele problemen. Daar hoefde ik dus geen gebruik van te maken maar het geeft wel vertrouwen. Top geregeld.

Goede verpakking en super snel

Vlotte afhandeling.

Nieuwe PC (custom) samengesteld, en laten assembleren door Azerty. Ik shop hier nou al zo'n 10 jaar mijn (meeste) PC hardware gerelateerde spullen.
Prijzen zijn altijd goed, de assemblage is super gedaan wederom en er wordt vlot gecommuniceerd over de mail en zelfs telefoon dus qua klantenservice ook een 10.

Snelle verzending, ditmaal een duidelijk tijdvak van PostNL, geen halve dag hoeven zitten wachten op de zending. Goed netjes, compact (en heel veilig) ingepakt zodat niets kan breken of verzakken (met van die mallen opgevuld van binnen.

Nogmaals ook een 10. Over de mail gaat de communicatie zeer vlot en vriendelijk. Ik werd ook gebeld door iemand van Azerty met een vraag m.b.t. mijn order.

Laagste prijs, snelle leveren en keurig verpakt. Precies wat je hoopt bij een webshop als deze.

Levering was keurig op tijd, was de volgende dag al. Product was keurig verpakt en netjes geleverd.

Website werkt prima, ze hadden ook nog eens de laagste prijs. De verzending was binnen 24 uur.

Uitstekend verpakt in een extra kartonnen doosje met papiervulling om het eigenlijke doosje van het product te beschermen. Goed gedaan.

Een winkel waar je ook nog contant kunt betalen, dat is wel een zeldzaamheid tegenwoordig. Bestelling is wat later uitgeleverd, maar kreeg daarover wel netjes een mail. Heb hier wel vaker besteld en nooit problemen gehad.
En ook nette prijzen.

Bij afhalen werd ik gewoon netjes te woord gestaan, en kon gewoon contant betalen, dat zie je niet veel meer.
De order was al netjes klaargezet, vriendelijke mensen.

Nooit problemen gehad met deze winkel, bestellingen komen altijd aan en een bestelling annuleren is nooit een probleem, altijd netjes mn geld teruggekregen. Zou hier zo weer wat bestellen

Bestellingen zijn altijd goed verpakt dmv luchtkussentjes bijvoorbeeld, enige wat ik op kan merken is dat er wel eens wat verzonden wordt in een te grote doos, dat het meeste opvulling is.

Zie mijn verhaal bovenaan

Videokaart teruggestuurd buiten de garantie van Azerty. Toch hebben ze aangeboden hem zelf naar Asus terug te sturen.

Zij hebben de verzending naar Asus geregeld en de verzending terug verpakt en betaald.

Niets dan lof. Keurig te woord gestaan en afgehandeld

Goed bedrijf - iets minder - in your face - als andere webshops misschien maar wel gewoon bereikbaar voor vragen of toelichting. Prijs is niet altijd het bewijs!

Kanten service een 10 met gouden griffel, Service met kapitale S - had een Lenovo besteld en na maand kostenloos voor een andere verwisseld - gewoon goed gesprek met service gehad en na het onderbouwen mocht ik een andere laptop bestellen / en direct een credit gekregen voor de niet goed werkende laptop. Azerty - vaste klant erbij!

Was al een tijdje naar een nieuwe muis aan het speuren. Dankzij Azerty's magazijnactie waren ze goedkoper dan de concurrentie.

Op 29/09/21 de bestelling geplaatst en de volgende dag was het pakketje binnen. Mooi verpakt in een handzaam doosje. De kat heeft dat goedgekeurd!

Azerty is al jaren mijn nummer 1. Ik koop er altijd mijn hardware en gaming gear. Jullie hebben ook al jaren de laagste prijs en waardeer ik heel erg met mijn aankopen. Ook de website functioneert erg fijn en de voordeel acties zijn ook erg goed. Bij betaling werkt de site erg goed en vertrouwt dit stelt iedereen altijd te PRIJS!

In de omloop van verzending is Azerty een sterk concurrent voor de anderen. Al hoewel niet alle producten altijd op voorraad zijn, staat de klantenservice binnen dezelfde dag klaar om de klant van dienst te zijn.

De laatste keer dat ik een product nodig had werd ik erg goed geholpen. Het product was niet op voorraad maar wel bij de leverancier. Ik had het product spoedig nodig en schreef een mail naar de klantenservice. Binnen hetzelfde uur kreeg ik een duidelijk antwoord voor wanneer ik het product kon verwachten.

Degelijke website. De informatievoorziening via email is ook goed op orde. Product geleverd op verwachte datum en in goede conditie.

Scorekaart voor Azerty