Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenZoals altijd is de webshop en het bestelproces eenvoudig en duidelijk. Nette prijzen en goed aanbod. Alles was direct leverbaar en mijn bestelling werd snel afgehandeld.
VerzendingKleinere producten worden netjes in een omdoos verpakt, en grote zaken zoals een case worden in de doos zelf verstuurd. Op zich prima, alles is heel aangekomen.
KlantenserviceNa het plaatsen van de bestelling toch gekozen om de voeding te retourneren voor een met een groter vermogen. Dit was allemaal geen probleem en het retourproces is snel afgehandeld.
AlgemeenPrima website, keurige prijzen en goede service.
Dus ik ben dik tevreden over deze webwinkel.
Al jaren overigens.
Netjes verpakt, werd keurig binnen het opgegeven tijdslot van een uur bezorgd.
Algemeenal vaker besteld bij Azerty altijd tot tevredenheid. Ze zijn snel, leveren fijne ondersteuning, en de prijzen zijn top.
Verzendingrazendsnel, en goed verpakt met luchtkussens. Tracking informatie erbij, zoals je verwacht.
KlantenserviceBlack rock pro 4 besteld. nog even in het opmerkingenveld een vraag gedropt of het 1700-voetje er al bij zou zitten - kreeg binnen no time een keurig mailtje terug met een verzendbevestiging en nog een mailtje met perfecte uitleg hoe ik bij be quiet zo'n voetje kan laten komen _als_ hij er niet bij zou zitten.
dag later, keurig in huis, sticker erop met LGA 1700 READY dus ik ben voorzien. Top.
Algemeenpasta vergeten, geweldig geholpen door de sales die mij op een leuke begripvole manier te woord stond
Verzendingkeurig verpakt en op tijd
Klantenservicegoede contact ervaring met de sales.
AlgemeenBeetje paniek, moest mijn moederbord vervangen. ik bestel een moederbord, vergeet de pasta. bel direct op maar zending was al verpakt en stond verzend klaar. dit was in minder dan een kwartier. echt bizar snel. de medewerker die ik sprak was een fijne jonge man die wist waar ik het over had en die heel erg behulpzaam was. hij heeft met geholpen met de pasta bestelling. volgende dag stond de postbode voor mijn deur met beide bestellingen. echt heel erg blij met mijn ervaring.
Verzendingvolgens afspraak kwam mijn zending keurig en voldoende verpakt aan. geen op of aanmerkingen gewoon goed dus.
KlantenserviceKeurige behulpzame jonge man die mij geweldig geholpen heeft.
AlgemeenLevert snel, levertijden kloppen met wat je op de webshop ziet in tegenstelling tot andere webshops. Wordt altijd goed verpakt opgestuurd. Mijn go-to webshop als ik uit meerdere kan kiezen, ook als Azerty iets duurder is.
VerzendingVolgens de webshop zou hij de volgende dag geleverd worden en dat zo gebeurde het ook.
KlantenserviceProblemen worden goed opgepakt en professioneel opgelost. Verder geen bijzonderheden gelukkig.
AlgemeenBeste prijs volgens de tweakers prijswatch en snelle levering wat is er nog meer te willen?
VerzendingProduct was binnen een dag verzonden zoals ik had verwacht. Kwam goed binnen zonder beschadigingen.
AlgemeenAzerty biedt simpelweg geweldige service. Goed bereikbaar per telefoon en mail, zijn eerlijk als ze iets niet weten en denken daadwerkelijk mee. Door mijn fout ging er van alles mis, maar Azerty fixt het. Ze zijn misschien niet de goedkoopste maar wel (een van) de beste in shop-land!
VerzendingLevering zoals verwacht, op de site stond 2-3 werkdagen en inderdaad netjes bezorgd na die tijd.
KlantenserviceGeweldige service door Azerty. Dit is echt een voorbeeld voor alle andere webshops. Ze nemen de telefoon op, denken mee, fixen issues zoals 'het verkeerde besteld' en 'bank doet te moeilijk met creditcard-betalingen'. Steeds antwoord op mijn onmogelijke vragen, echt top; Tweakers zou een speciale Azerty-award moeten toekennen. 6******
AlgemeenOp maandag 28 maart een nieuwe router besteld en keurig de volgende dag in huis zoals aangegeven op de website.
VerzendingBij de verzending was de track en trace code voor mij niet helemaal duidelijk. Had volgens mij te maken met verschil tussen PostNL/DHL.
AlgemeenGigabyte GC-WBAX210 besteld bij Azerty, product was op voorraad en de keus was snel gemaakt. Accurate beschrijving van het product en de bestelling was binnen een aantal klikken besteld.
VerzendingDe wireless netwerkkaart was degelijk en netjes verpakt
Algemeenazerty is een uitstekend bedrijf met respect naar zijn/haar klanten.
bestel je iets je kan ze altijd bellen voor misschien de domste vragen en ze luisteren altijd en proberen je dit zo goed mogenlijk uit te leggen hun site is overzichtelijk en duidelijk ik heb dan MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI - Moederbord besteld.
mijn pakketje is degenlijk verpakt vergeleken met sommige andere winkels was dit wel van een andere niveau
Klantenservicezoals ik eerder al vermelde hun klanten service is top ze helpen je bij elke vraag en proberen je dit ook zo duidelijk mogenlijk te vertellen. geen al te lange wachtrij dus was hier natuurlijk wel echt tevreden over
AlgemeenPrettige webshop. Ze zijn niet de goedkoopste, maar ik heb in het verleden de servicedesk wel eens nodig gehad, en ze hebben altijd alles gewoon netjes opgelost. En ze leveren op tijd. Er zijn eigenlijk maar 2 winkels waar ik mijn computerspullen bestel, en Azerty is er daar één van.
VerzendingLeveren gewoon op tijd, netjes met verzendbevestiging en track & trace code. Goed verpakt ook.
KlantenserviceDeze keer niet nodig gehad, in het verleden wel (bestelling ging mis door storing bij payment provider) en alles gewoon netjes opgelost en netjes te woord gestaan.
AlgemeenNiks op aan te merken, in de avond besteld voor goede prijs (althans, voor zover je daar bij een GPU daarvan kan spreken). Verzending dezelfde dag nog en de volgende dag bezorgd.
AlgemeenIk bestel alle onderdelen bij Azerty en tot nu toe alijd goede service gehad. Gebruiks vriendelijke webshop. Makkelijk zoeken naar onderdelen dankzij de vele filters die beschikbaar zijn.
VerzendingProduct werd netjes en snel gelevert. Het ging om een omruil product. Was zelfs mogelijk nieuwe te versturen en daarna kreeg ik mail met retourt ticket voor terug sturen van defect onderdeel.
KlantenserviceZeer vriendelijke mensen luisteren naar je klacht en helpen je zover ze kunnen. Ik had in dit geval een msi aio waterkoeler. Er is momenteel terug roep actie van msi alleen mijn serie nummer kwam niet in aanmerking. Na telefonisch contact gehad werd deze door Azerty toch omgeruild omdat ik zelfde klachten had die hier bij hoorde. Dus gewoon heel netjes afgehandeld door hun.
AlgemeenBestel hier al langer en graag. Webshop werkt prima. Geen spam of nieuwsbrieven en ook geen irritante “beoordeel ons” mailings. Gewoon snel je spullen voor een uitstekende prijs.
VerzendingDit product was niet direct leverbaar maar ik werd tussentijds goed op de hoogte gehouden van de voortgang.
KlantenserviceNadat bleek dat het product teleurstellende performance had, heb ik zelf geprobeerd contact op te nemen met de fabrikant. Dat was een exercitie in futiliteit.
Via Azerty de vraag doorgespeeld en ik had na een paar weken precies de informatie die ik nodig had om het euvel te verhelpen!
AlgemeenBestelling en levering was ok. Had een “tweede kans” en was allemaal zonder gebreken of gebruikssporen.
VerzendingPrima, volgende dag in huis.
KlantenserviceToen bleek dat het product ineens goedkoper was geworden toen hij op de deurmat viel, was er geen coulance.
Communiceren gaat ook niet effectief.
De suggestie van Azerty onder deze review lijkt een handreiking maar bij navraag krijg ik hetzelfde antwoord als eerder...
Was eerste aankoop maar ga niet snel terug naar ze.
Goedemorgen,
Bedankt voor het achterlaten van een review.
Het is spijtig te lezen dat de geleverde service niet geheel naar wens is.
Omdat ik geen gegevens kan achterhalen zou ik je vriendelijk willen verzoeken de gegevens per mail te sturen naar feedback@azerty.nl.
Dan kan er vanuit daar gekeken worden wat hier mogelijk aan gedaan kan worden.
Michiel
Azerty Klantenservice
AlgemeenUitmuntende en kundige service. Goed telefonisch en email contact.
Reeds meerdere malen bestellingen on garantie laten repareren. Indien dit niet door Azerty zelf kon worden gerepareerd, werd de OEM in geschakeld. In het geval van een studielaptop werd er zelfs kostenloos een vervangend leenmodel opgestuurd.
Duidelijk process met track en trace.
Goed verpakt in stevige doos.
Snelle ondersteuning en kundige medewerkers. Ik had het gevoel echt serieus te worden genomen. Erg prettig om met Azerty samen te werken.
AlgemeenProducten die ik zocht waren direct op voorraad voor een scherpe prijs. Makkelijk besteld en snel in huis.
VerzendingPrima verzending. Maandag besteld en dinsdag al op te halen bij het geselecteerde pakket punt.
Algemeengewoon goede servies. had een videokaart nodig.
Azerty had hem op voorraad en een goede prijs
heb nog gebeld of ik hem kon ophalen maar hij was al bij de PTT voor verzending.
Klantenservicehad nog gekeken of hij hem terug kon halen, maar de kaart wordt keurig op zaterdag geleverd.
AlgemeenMeerdere keren PC onderdelen en accessoires gekocht, altijd keurig geleverd en veel op voorraad. Ook zijn de prijzen netjes, iets wat mooi is in deze tijd.