Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenAl sinds het begin van Azerty kom ik er voor mijn eigen hardware alsook dat van mijn klanten. Naast de veelal scherpste prijs van Nederland, is de voorraad van wat ik nodig heb vrijwel altijd aanwezig (en accuraat). Van alle goede webshops kom ik verreweg het vaakst bij Azerty, zie daarvoor de onderbouwing bij verzending.
VerzendingOver het algemeen kan ik niet heel veel zeggen over de verzending. Die paar keer dat ik iets toegezonden heb gekregen, was het altijd top. De postdiensten, daar ben ik minder tevreden over, al kan Azerty daar niet veel aan doen. Ik heb wel eens een mail gestuurd met het idee om zelf een bezorgdienst op te zetten, hopelijk komt dat ooit nog eens van de grond.
Waarom ik 'over het algemeen' benoem, komt omdat ik relatief dichtbij Azerty woon (Hengelo (Ov) - Raalte is makkelijk te doen, zowel met de auto als de bromscooter). Liever heb ik iets wat ik zelf of voor mijn klanten nodig heb, dezelfde dag in handen en haal ik het daarom liever op.
Ik heb tweemaal in de afgelopen twintig jaar een vervelende ervaring met de aftersales gehad (tegenover meer dan zestig keer een zeer prettige). Na overleg hebben ze het netjes opgelost. Eénmaal ging het om een compleet verkeerd moederbord (verkeerde socket, door hen verkeerd vermeld op de website), een andere keer ging het om een niet door mij geopende verpakking waarbij zij voorstelden om maar een RMA aan te maken.
Na de nodige mails over en weer en een belletje, is het uiteindelijk opgelost door een nieuwe op te sturen en de oude op hun kosten retour te nemen. Gelukkig is het hierbij gebleven en mag ik na zo'n 300 bestellingen in al die tijd stellen dat de klantenservice wel top is.
AlgemeenHele prettige webschop met goed assortiment (en prijzen). Ook de klantenservice is dik in orde.
VerzendingIk kreeg mijn order heel snel thuis bezorgd in goede staat.
KlantenserviceKlantenservice zoals je mag verwachten van een goede webshop. Niet op aan te merken.
AlgemeenDe medewerkers respecteren de klanten en hebben duidelijk verstand van zaken. Super goede klanten service.
KlantenserviceIk had werkgeheugen gekocht, maar dat ging na een maand kapot. Zonder problemen of stomme vragen (voor iemand die er verstand van heeft) kunnen retourneren en om kunnen ruilen voor een soort gelijk product.
AlgemeenIk heb geen probleem ondervonden met mijn bestelling, alle stappen waren Duidelijk en het afhandelen verleipmsnel
---
Niet nodig gehad maar ik ga er van uit dat dit goed is
Werd keurig op de hoogte gehouden over de voortgang van de belangstelling
KlantenserviceNiet nodig gehad maar ik ga er van uit dat dit goed is
AlgemeenHet zoeken en bestellen gaat door de zoekopties lekker makkelijk. Ook het vergelijken van producten gaat makkelijk.
VerzendingDe levering was netjes op tijd en keurig verpakt zoals ik gewend ben van Azerty.
KlantenserviceDe klanten service is echt super. Ik ben al lang klant bij Azerty en word altijd keurig te woord gestaan. En wat ook heel belangrijk is, ze weten waar ze het over hebben.
AlgemeenAl decennia trouwe klant door zeer goede ervaringen, levering is stipt en in Raalte is expertise.
VerzendingStipt op tijd geleverd conform afspraak, en de mogelijkheid gratis af te halen helemaal super
KlantenserviceOok als het tegenzit is er een oplossing, dat had ik met compatibiliteit met een zelf gekozen video kaart, perfect opgelost.
AlgemeenOverzichtelijke website, heel goede service, goed bereikbaar en vriendelijk personeel. Ik koop hier graag ondanks dat ze niet altijd de goedkoopste op tweakers zijn
AlgemeenDoor de zeer overzichtelijke website en de uitstekende keuze mogelijkheden kon ik op fijne en snelle wijze mijn gewenste producten zoeken en bestellen.
VerzendingAltijd fijn om via post.nl je pakket te ontvangen dmv het duidelijke tijdslot.
AlgemeenGoed hulp en informatie bij het aanschaffen van het product.
Ook na het inbouwen van het product nog zeer goede technische informatie gekregen, ik ben helemaal tevreden.
Goed beschermend ingepakt. snelle verzending.
KlantenserviceUitstekende hulp bij keuze product, en uitbreiding van het product.
AlgemeenAzerty zit in mijn top 3 van Webshops voor parts.. vlot geleverd, en nabestelling voor nog wat modulaire kabeltjes zeer op prijs gesteld. Jammer van die mail/survey berichten; beetje overkill (last van M******?).
Ga gewoon door met leveren van top merken/duurzame componenten, boards en cases.
Via PostNL is okay; het komt niet aan voor een uurtje minder of meer. Verpakkingen zijn verzorgd en goed bevonden elke keer.
KlantenserviceKlantenservice met kennis van zaken en artikelen.. goud waard.
AlgemeenAlles was snel opgestuurd en de keuze was ruim.
De shop is overzichtelijk en makkelijk te navigeren
AlgemeenAlles naar verwachting. Duidelijke site, omschrijving goed, levering snel en goed. Product uiteindelijk uiteraard ook goed.
VerzendingGoed verpakt, snel geleverd, prima!
AlgemeenWebshop die snel en klantvriendelijk is. Ik had een muis die binnen de garantie LMB knop die niet meer goed werkte. en snel een nieuwe binnen gekregen. wat een gamer graag wilt. 10/10!
VerzendingGoed
KlantenserviceHeel Goed
AlgemeenGewoon nette shop, doen wat ze beloven. Ik ben heel tevreden over het verloop van mijn bestelling.
VerzendingSnelle levering,goede prijs. Betrouwbaar
AlgemeenIk koop al jaren spullen bij Azerty en tot nu altijd netjes op tijd en correct geleverd
VerzendingOp tijd geleverd en netjes verpakt
AlgemeenBestelling plaatsen is super makkelijk, je vindt je spullen ook makkelijk door middel van het goede overzicht.
VerzendingAlle bestellingen zijn altijd uitstekend en voorzichtig verpakt zodat de producten ook niet kapot gaan. Helemaal goed.
KlantenserviceHeb een paar keer de klantenservice nodig gehad. Prima en correct contact. Weten waar ze het over hebben.
AlgemeenAlleen sd kaartje besteld maar snelle afhandeling en levering.
Niets op aan te merken.
Al eerder bestellingen geplaatst. Daar ook altijd netjes afgehandeld.
Top winkel. Goede prijzen.
PostNL met tracing ondanks ik dit niet als optie had aangevinkt. Top.
AlgemeenBestellen ging soepel en het ruilen van een defecte ram module verliep ook heel soepel.
Al met al een prima winkel.
Vervangende ram stick was de volgende dag binnen.
AlgemeenVroeger altijd als particulier besteld bij Azerty. Dat ging volgens mij altijd wel goed. Sinds een 3-tal jaar bestel ik nu ook zakelijk bij Azerty. Dat gaat eigenlijk heel kort gezegd: snel, vlekkeloos en ze zijn altijd heel transparant.
VerzendingVerzending is prima. Er komt ook altijd netjes een track & trace mail.
KlantenserviceKlantenservice is prima. Mocht ik problemen hebben met een 1e lijn support, dan schakel ik meestal wel mijn accountmanager in.
AlgemeenIk ben inmiddels vele jaren trouwe klant waarbij ik inmiddels vanalles heb besteld (uiteenlopend van complete systemen tot aan losse DIMMetjes) Niet altijd de goedkoopste, wel vaak overigens, maar door mijn ervaringen blijf ik hier bestellen. Een echte aanrader waarbij je zeker weet dat ze leveren en het gewoon klopt.
VerzendingAltijd op tijd, vaker eerder dan later
KlantenserviceWordt snel geholpen, reageren super vlot en zijn heel correct