Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Het bedrijf verkoopt een telefoon voor een hele mooie prijs (leuk voor mijn zoon dacht ik). Netjes besteld en betaald, echter na een dag volgt een e-mail dat het product niet leverbaar is. Waarschijnlijk betrof dit gewoon een prijsfout en komt men er op deze manier erg makkelijk vanaf (keuze geld terug of ander model en dan bijbetalen). Geen reactie op mijn e-mail gekregen. Geef dan eerlijk toe dat je een prijsfout heb gemaakt en kom niet met een onzin verhaal dat het product niet leverbaar is, tijdens bestellen stonden er 9 toestellen op voorraad. Heel slecht, één keer en nooit meer dit bedrijf.

Ik krijg een e-mail met een keuzeoptie. Hier reageer ik netjes op, maar een reactie hierop (een excuus??) blijft uit.

Goedemiddag,

Bedankt voor je review.

Uiteraard snappen wij dat dit vervelend is.

Inmiddels heb ik begrepen dat er via e-mail contact is geweest en toelichting is gegeven.
Mochten daarover nog onduidelijkheden zijn, stuur dan gerust een e-mail naar feedback@azerty.nl. We kijken dan graag even met je mee.

Azerty

Op zaterdag een Lenovo game pc besteld, op zaterdagmiddag verstuurd en op maandag werd deze geleverd: niks op aan te merken.

Lenovo pc was keurig verpakt in de eigen doos, prima.

CPU die ik heb besteld was goed op tijd binnengekomen.
Het pakketje waar die in kwam was minder netjes, maar hij was wel goed veilig gesteld zodat er geen pinnetjes kapot waren.
Ook was de site heel handig in het overzicht geven in vergelijkbare CPU's aan te geven, daardoor heb ik toch wel iets betere CPU kunnen bemachtigen ondanks de chaos van het wilde westen in de wereld van "zelf je pc in elkaar zetten".

Het was een klein kartonnen doosje waar er een sponsje/ in zat die het CPU onderdeeltje vast zette. en niet heen en weer kon bewegen. Enige wat beter kon is een extra plastig dekseltje aan de kant van de pinnetjes.

Ze hebben me heel correct, netjes en snel geholpen met mijn rma aanvraag betreffende een gigabyte rtx 3080. Het telefonisch contact heb ik als zeer plezierig en vakkundig ervaren.

de levering van mijn vervangend product uit de rma aanvraag was de volgende dag al binnen.

Telefonisch contact gehad omtrent de aanvraag en afhandeling van mijn RMA verzoek. Dit ging heel snel en er werd ter plekke meegedacht in een oplossing welke ook vervolgens binnen een half uur geregeld was.

Ik ben al meer dan 10 jaar klant bij Azerty en heb er inmiddels duizenden euro's uitgegeven. Telkens weer meer dan tevreden: snelle levering, competitieve prijzen, duidelijke communicate en een groot assortiment. Ik zal nog vele jaren klant blijven als ze op deze weg door gaan.

De producten worden telkens weer goed verpakt verzonden. In de meeste gevallen ontvang je je order binnen een paar dagen.

De enkele keren dat ik een RMA nodig had op die 10 jaar werd het telkens professioneel en discreet afgehandeld.

In het begin van de middag had ik een bestelling gedaan, deze was zoals belooft de volgende dag in huis. Ik ben tevreden over de bestelling.

De bestelling was snel en makkelijk geplaatst en me product was snel binnen ik ben er blij mee

Het was allemaal snel binnen en ik ben er heel blij mee.

Garantie service AZERTY is top!

Tot op heden wee keer RMA gehad en twee keer klasse service betreft de afhandeling.

Zendingen van AZERTY zijn altijd degelijk verpakt.

1 8GB Geheugen bank defect, uit een 32GB setje van gskill, in de garantie periode van AZERTY. Geheugen opgestuurd naar AZERTY, gecontroleerd door AZERTY een vervolgens netjes nieuw geheugen toegestuurd gekregen. Alles in twee weken.

Ruim assortiment, goed werkende web site, snelle betrouwbare levering. Voor de meeste artikelen mijn eerste keuze, zelfs als het eens niet de allergoedkoopste site is.

Zorgvuldig verpakt, nog nooit problemen mee gehad.

Snelle reaktie via e-mail op vraag over compatibiliteit.

Wegens het overlijden van mijn oude NAS, QNAP TS-473A besteld, goed NAS en top prestaties.

Product ontvangen, netjes in een doos en goed omringd door opgeblazen plastic.

Kreeg eerst een mailtje dat het product er bij de leverancier nog niet was terwijl het op de site stond van wel, heb ik hun een support mail gestuurd.
Meteen reactie en een klaar antwoord dat er gewoon een foutje in het systeem zat.
Super service en top eerlijkheid!!

Processor besteld. Azerty had deze specifieke processor alleen op voorraad bij de leverancier. Binnen 2 a 3 dagen levering stond erbij. Keurig binnen 2 dagen geleverd toppie👌🥳 altijd netjes en op tijd.

Ervaring prima webshop.

Heldere keuze gemaakt voor een Lenovo laptop; aantrekkelijke prijs; uitstekend verpakt geleverd. Telefonisch advies gevraagd en daarbij prima geholpen. (Verkoper gaf blijk van technische kennis)

Volgende dag geleverd; keurig verpakt

Prima geholpen. (Verkoper gaf blijk van technische kennis)

Als zakelijke klant hebben wij een Lenovo IdeaPad 5 14ARE05 81YM - Ryzen 5 4500U 2.3 GHz besteld. Levering netjes op tijd. Maar... het toetsenbord bleek een querty te zijn, en geen azerty.
Bij navraag verwijzen ze naar de vermelding 'toetsenbordindeling: Engels' bij de productspecificaties. Ik ben afkomstig uit België, mijn core business is niet IT, en met een firmanaam Azerty was het logisch een azerty-toetsenbord te verwachten.
Helaas is een zakelijke klant heel wat slechter beschermd dan een particuliere. Niet alleen is de garantieperiode korter, ook het retourneren is bijzonder duur. Een artikel dat je wenst terug te sturen en dat geopend geweest is (wiedes, hoe weet je anders dat het niet voldoet aan de verwachtingen), kost je de verzendingskosten + 25% restockingkosten: hallucinant!
Wij hebben dan ook besloten om de querty-computer te houden, het toetsenbord op azerty te zetten en plakkertjes te kleven op de toetsen.

Ik heb een ASUS TUF B450-PLUS GAMING II -
Moederbord ATX - Socket AM4 besteld en als tweede met Windows 11 geinstalleerd.

Goed verpakt en op de beloofde datum keurig bezorgd

Je wordt uitstekend geholpen bij Azerty

Makkelijke bestelling, snelle betaling en snelle levering. Top winkel en goede service, echt aan te bevelen.
Wauw.

Kwalitatief goed product voor een redelijke prijs dat daags na de bestelling thuis geleverd werd.

Ik heb met de klantenservice tot nog toe geen contact hoeven op te nemen.

pc op maandag middag besteld via site, was eenvoudig.
Dinsdag middag geleverd. Alle verpakkingen van de onderdelen zaten er bij.
Vakwerk!

Azerty Gaming Titanium Plus - Core i9-10850K gekocht, snel geleverd met W11.
Na updaten drivers werkt het perfect.

Na vraag over vreemd wekende geluidskaart: wel wekende hoofdtelefoon uitgang en niet werkende luidspreker uitgang, snel opgelost(drivers)

Ik ben al enige jaren klant bij Azerty en dat niet zomaar. Ze geven een uitstekende service en de levering is prima! Overigens maak ik een kans op een prijs maar ook zonder dat blijft mijn review gewoon van kracht. Met de Klantenservice heb ik geen ervaring, dus daar kan ik ook niets over zeggen.

Het laatste wat ik bestelde was een SSD die ik als cash drive gebruik in mijn computer en dat werkt prima.

Bestelling gedaan op maandagavond om 22:45 voor een Jabra speaker. Een dag later lag hij bij een PostNL punt op mij te wachten. Erg snel geleverd dus.

Levering binnen een dag naar een PostNL punt. Helemaal goed!

Bestelling gedaan, maar product niet zoals ik had verwacht. Kosten voor het terugsturen waren voor mij, maar dat vind ik niet meer dan logisch.
Keurig op de hoogte gehouden van de status en snel m'n geld terug.
Na slechte ervaring met Max ict is dit een verademing.

Snelle afhandeling van de retour zending.

4 Hard disks gekocht bij Azerty
Snel verzonden en zeer goed verpakt tegen het schokken.
Meeste artikelen op voorraad
Gewoon Top