Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Top winkel, meerdere keren dingen besteld en altijd op tijd en netjes aangekomen. ook top dat je het kan ophalen in Raalte.

Goed ingepakt en doen net even de extra moeite om ervoor te zorgen dat een product niet beschadigd aankomt!

Ik heb zelf een nieuwe monitor gekiocht en ben er erg blij mee. Heb geen klachten over de service van Azerty. De bestelling was goed geprijsd, snel (de volgende dag!) en op tijd geleverd en gemakkelijk te bestellen. Alles te samen een goede ervaring.

Ik was al klant toen Azerty nog op de Praamstraat was gehuisvest. Als Program Manager van een grote computer maatschappij heb ik prive vaak onderdelen of software daar gehaald. En ik doe dit nog steeds in het moderne gebouw aan de Tjalkstraat. Want dit is lekker dichtbij en goed in de prijs. Reden deze keer: ik moest het meteen kunnen meenemen want huidige NAS discs waren slecht.

---

Zoals hiervoor vermeldt, haal ik de spullen meestal op.

Zoals hiervoor vermeldt, haal ik de spullen meestal op.

Direct wordt bekeken of het geheel kan worden meegenomen en service in zeer korte tijd. Aardige werknemers.

Het plaatsen van de bestelling ging eenvoudig. Het product werd aangeboden voor een redelijke prijs en de verzending ging sneller dan aangegeven.

De verzending ging sneller dan aangegeven. Het product was goed verpakt en werkt goed.

Ik had laatst bij azerty een product voor reparatie gestuurd en hij is super snel gemaakt en teruggestuurd! Extreem goede service, lieve personeel. Voor mij perfect!

Verzending was binnen 1 dag en ik heb al het informatie etc ontvangen. Goed verpakt, geen schade.

Gevraagd aan personeel om me te helpen met de service aanvraag. Perfect gedaan, goede zinnen, goede houding en heel aardig!

Bestelling plaatsen ging vlot en precies. Een handige functie is om je winkelwagen inhoud/link op te slaan of te kunnen doorgeven met e-mail o.i.d. Dat levert dan meteen een goed advies van de shop op. Daarna leverde het betalen en ontvangen van de goederen geen enkel probleem meer op. Thuis de goedverpakte spulletjes uitpakken en instaleren. Verder geen hulp meer nodig gehad in mijn geval.

Dit keer betrof het een bestelling voor een Smart Switch. Niet direct een complexe order, maar desalnietemin goed ontvangen en voor een redelijke prijs. Zeker niet de goedkoopste, maar mijn vertrouwen in Azerty is groter dan een prijsverschil van 1-2 Euro. Geen klantenservice nodig gehad.

Prima betalingsmogelijkheden, geen problemen, ik kon betalen zoals ik verwacht had zonder daar veel moeite voor te doen.

Mijn terug gestuurde video kaart was netjes opnieuw verpakt in een betere verpakking waar in ik het weg stuurde.

Heb mijn videokaart (met vaste waterkoeling) terug gestuurd met de klacht dat hij waarschijnlijk ontlucht diende te worden (maakte na 1,5 jaar zwaar borrelende en stromende geluiden). Ik kreeg de volgende antwoorden terug (moest 2 keer doorvragen voor wat informatie):
- “Product behandeld door fabrikant, product getest en werkt naar behoren.”
- Dit hadden we inderdaad wat beter kunnen toelichten in het order commentaar (mijn collega werkt vanuit huis, dus die ging uit van de informatie in uw retour order.) Volgens het laatste contact met Inno3D zaten er luchtbellen in de pomp die het harde geluid veroorzaakten. Zij hebben de pomp ontlucht en daarmee is de klacht verholpen. Mocht dit in de toekomst weer voorkomen, dan zou u kunnen proberen om te slang wat te masseren, rond te draaien en een tijd 180 graden om te draaien om eventuele luchtbellen te verplaatsen. Met AOI’s voor CPU’s wordt dit ook vaak geadviseerd.

Na het opnieuw aansluiten, is er niets veranderd aan de situatie, geluid is nog steeds hetzelfde, terwijl dat niet was toen hij nieuw was dus is mijn aanname dat er niets met deze video kaart gedaan en ik voor niets 4 weken gewacht heb.

Ik moet nog opnieuw contact opnemen, maar waarschijnlijk moet ik nog een keer alles opsturen en 4 weken wachten zonder videokaart :{

Goedemorgen,

Bedankt voor het achterlaten van een recensie.
Het is vervelend te zien dat de geleverde videokaart mogelijk nog steeds niet naar behoren werkt. Zoals wij hebben aangegeven is de informatie rechtstreeks van INNO3D wij vertrouwen uiteraard dat zij het beste advies kunnen geven als het gaat om hun eigen producten.

Je zou het beste contact kunnen opnemen met onze serviceafdeling indien je het ergens niet mee eens bent of dat je een toelichting wenst te geven op de situatie. Dit kan natuurlijk per mail of telefoon. https://azerty.nl/contactinformatie

Als je nog andere aanvullingen hebt kun je ons ook per mail contacteren via feedback@azerty.nl.

Michiel
Azerty Klantenservice

Ik heb Azerty 5 sterren gegeven omdat het gewoon goed was alles was goed verpakt geen verzendkosten en snel en op tijd geleverd en eerlijke prijzen

Azerty is meestal één van de eerste sites waar ik heen ga voor computer onderdelen of randapparatuur.

Prima prijsstelling, product aanbod en fijne website.

Tot nu toe altijd goed verpakt. Laatste bestelling was een headset.

Het was makkelijk alle spullen te vinden die ik nodig had. Het was ook de goedkoopste in de meeste onderdelen die ik nodig had. Als je een bestelling dat nog niet betaald is wil annuleren moet je wel contact opnemen met de klantenservice.

Alles wat ik besteld had was in een gigantische doos samengevoegd, en alles kwam heel en netjes op tijd aan.

De eerste keer dat ik wat wilde bestellen had ik het betaallimiet van mijn bank nog niet verhoogd, en dus ging de bestelling verkeerd. Ik stuurde een mailtje naar de klantenservice en die hadden het probleem snel opgelost.

Prima prijzen, goed aanbod qua producten, nette overzichtelijke website en de service is altijd top.

Zoals altijd netjes op tijd en goed ingepakte producten ontvangen.

Prima advies vooraf over mijn voorgenomen bestelling. Beter moederboard advies graag overgenomen. Plaatsing i5 processor gratis uitgevoerd evenals plaatsing 2x 8Gb geheugen én 1Tb SSD schijf. Levering op exact door mij aangegeven datum. Top service, niet eerder meegemaakt.

Op exact door mij aangegeven datum geleverd, in uitstekende verpakking.

Zie eerdere teksten.

Meerdere items gekocht afgelopen paar weken en allemaal snel en op tijd geleverd en netjes verpakt.

Makkelijk bestellen op de website.

Netjes verpakt en op tijd aangekomen. Sneller dan verwacht, top.

Product was op voorraad en de volgende dag geleverd, vaak ook goede prijzen. Top dus

Sinds 2010 winkel ik vrijwel alleen maar bij Azerty.
Overzichtelijk, ruim aanbod scherpe prijzen.
Een bedrijf wat door de jaren heen volledig ben gaan vertrouwen.
Ook al is het soms bij de concurrent een tikje goedkoper alsnog bestel ik liever bij Azerty omdat ik alleen maar goede ervaringen met hun heb.

Al mijn bestellingen waren netjes en zorgvuldig verpakt.
De voorraad op de site lijkt altijd te kloppen. Als ze zeggen dat het op voorraad is en de levering de eerst volgende werkdag zal zijn dan is het ook zo!
Tenzij PostNL vertraging heeft maar daar kan Azerty natuurlijk weinig aan doen.

Tot nu toe maar één keer contact moeten opnemen met klantenservice i.v.m. DOA geheugen modules. Werd heel snel opgepakt en de RMA werd binnen enkele dagen al verwerkt. Nieuw setje binnen een werkweek. Top!

Onlangs een ssd besteld, tijdens het betalings pcoces werd ik doorgeleid naar naar het betalingspagina waar ik niet goed oplette.
En er automatischeen betaling via Ideal werd klaar gezet, ik wou betalen met een Credit Card.

Opgebeld naar de winkel en binnen een paar seconden een behulpzame medewerker aan de lijn.
Situatie uitgelegd en een paar minuuten later zou er een betalings link in mijn Azerty omgeving te vinden zijn die betaling via Credit Card mogelijk maakte.
Betaling afgerond, en de volgende dag kon ik mijn ssd ophalen bij een Postnl punt.
Al met al prima service en snelle levering.

Verzending was zoals aagegeven de volgende dag geleverd op gekozen afhaal punt.

Uitstekend te woord gestaan, en de fout aan mijn kant snel opgelost.

Onlangs 3 artikelen gekocht en alle 3 de volgende dag ontvangen.

Het fijne van Azerty is dat ze ook retouren verkopen voor soms wel de helft van de waarde (coolermaster vertical bracket pcie4.0 bijvoorbeeld).

Verder prima overzichtelijke website.

Juiste geheugen was eenvoudig te vinden. Bezorging snel en correct verpakt met handtekening voor ontvangst.

Geheugen doet wat het moet doen en de specificaties kloppen

Azerty besteld behuizing MSI Sekira 500x het is prachtig behuizing maar helaas na maand werd het kraken geluid ventilator zucht en dat wel waren beetje lastig dat komt ook corona periode en duurt wat langer en blijft discussies dat behuizing moest terug opsturen dat weigeren ik zoals dat ik heb prachtig inbouwen en dan moet ik helemaal weer uit elkaar na 1 maand later mailde ik nog keer en werd communiceren Silvano die begrijp helemaal voor en ze hebben zelf besteld Sekira en zelf ventilator uitgehaald van bovenkant glas en uitleg aan mij per e-mail uiteindelijk kon ik zelf ook ventilator eruit halen en opgestuurd en duurt binnen 2 week kreeg ik nieuwe ventilator en nu hoor ik geen kraken meer hele fijne service en natuurlijk begrip ik voor service heeft drukke periode corona gehad! uiteindelijk paar maand geleden goed opgepakt en vriendelijk en sneller service.

je besteld gaat het sneller binnen 3 werkdagen.
maar retour kan het wat beter zoals ze hebben ontvangt en pas over 2 week krijg ik nieuwe product.

Corona periode dat waren niet tevreden klantservice en duurt te lang reactie maar gelukkig dit jaar waren het betere bereik en vriendelijk en opgelost Silvano.

Prettig webwinkel. Onlangs RAM geheugen besteld, dit was vertraagd aangezien dit geleverd moest worden vanuit de leverancier. Een Azerty medewerker heeft proactief vervolgens per email contact opgenomen om de verwachte leverdatum te laten weten en excuses aan te bieden. Vervolgens is het product precies op de verwachte leverdatum aan mij bezorgd. Keurig dus!

Zoals hierboven vermeldt was het product vertraagd. Wel netjes gecommuniceerd en vervolgens op de aangegeven leverdatum bezorgd.

Scorekaart voor Azerty