Gebruikers over webshop Azerty

top winkel had 10 euro teveel betaalt alles terug gestort .goede winkel zal zeker terug kopen bedankt azerty

nog niet ingebouwd

top

Vlotte betaling geen problemen. Veel betaalopties zoals ideal paypal en credit card. Snelle orders bevestiging

Snelle levering. Volgende dag alweer in huis. Op tijd

De laatste tijd een aantal keer wat bij Azerty besteld en steeds dezelfde ervaring: volgens verwachting op tijd thuis bezorgd, goed verpakt en een prima product.

De muis zat in de verpakking van Logitech (plastic omhulsel) in een (te) grote omdoos. Wel netjes met plastic luchtkussentjes gevuld, maar voor het milieu was een kleinere doos wel veel beter geweest. Omdat ze ook veel kleinere producten hebben (o.a. geheugen, harddisks, etc.) zou een kleinere doos ook prima in het standaard assortiment passen.

Gewoon al jaren een goede en betrouwbare webshop met vaak de beste prijzen volgens de pricewatch.

Goed beschermd verpakt en op tijd geleverd. Als het een back-order betreft, wordt de vermelde, langere levertijd daarvan ook netjes gehaald, in tegenstelling tot sommige andere winkels.

Verscheidene computer onderdelen besteld. Geadverteerde als bezorging op de volgende dag en ook netjes geleverd op de volgende dag.

Net verpakt, duidelijke communicatie en volledig tevreden.

Snelle levering, exact zoals geadverteerd. Producten waren degelijk ingepakt en kwamen onbeschadigd en volledig functioneel aan.

Meestal bestel ik alles zoveel mogelijk via 1 (bolle) partij, maar nu zag ik dat rechtstreeks bestellen bij Azerty flink in prijs scheelde. Het proces van bestelling tot betaling verliep vlot. Alleen had ik liever een bestelling gedaan zonder een account te moeten aanmaken. Weer een account bij weer een webwinkel. Die lijst wordt alsmaar langer...

Van bestelbevestiging tot bezorgmoment verliep perfect. Zondagavond besteld en maandagmiddag werd het produkt al bij de voordeur afgeleverd. Het kon niet beter.

Prima artikel ook al was het een tweede keus, dik tevreden ben ik er over.
Ook verzending was in orde, netjes verpakt en mooi op tijd.

Perfecte moeilijk verkrijgbare vga kaart. Was tweede keuze maar eigenlijk was enkel de verpakking niet de originele. Was dus een koopje voor me.

Ja gwn alles was goed, verzending, service en veel meer. De mensen reageerde snel etc.

de dag erna had ik het pakketje meteen in huis!

Altijd goed bereikbaar en super vriendelijk. Super service om het zomaar te zeggen

bestellen is altijd makkelijk. heb hier meerdere keren een bestelling geplaats en nooit problemen mee gehad.

goed verpakt. nooit schade oid gehad.

Had besloten om maar door de zure appel heen te bijten en eindelijk een GPU te kopen. Azerty had de kaart die ik wilde op voorraad, helaas wel voor de belachelijk hoge prijzen die tegenwoordig normaal zijn, maar ja zo is de markt.
Order was snel afgehandeld en bezorgd en ook goed onopvallend verpakt.

Tijdens Black Friday en maandag alles binnen. Was goed verpakt en in een beetje neutrale verpakking wat ik wel op prijs stelde, je hoort toch vaak dat GPU's 'verdwijnen' in de post tegenwoordig.

gekochte product is volgens website op voorraad met 2-3 dagen levertijd. Na betaling ontvang ik bericht dat bezorgdatum onbekend is Dit terwijl dagelijks de voorraad op de website toeneemd.

gekochte product is volgens website op voorraad met 2-3 dagen verwachte levertijd. Na betaling ontvang ik bericht dat bezorgdatum onbekend is Dit terwijl dagelijks de voorraad op de website toeneemd.

klantenservice reageert niet inhoudelijk op mijn E-mails, maar komt met standaard reacties.

Goedemorgen,

Bedankt voor je review!

Vervelend om te lezen dat je ontevreden bent over Azerty.

Graag kijk ik even met je mee, om de situatie te beoordelen, echter kan ik op basis van deze gegevens, geen informatie achterhalen in ons systeem. Daarom zou ik je willen vragen om een ordernummer / klantnummer te mailen naar feedback@azerty.nl.

Azerty

Ik heb een nieuw systeem zelf samengesteld en door de klantenservice laten reviewen. Geweldig is dat! Nerds die je het vlot antwoord geven en je vakundig adviceren als je iets wilt verbeteren. Niet eerder meegemaakt, TOP!

Keurig verpakt, daar kon niets mee gebeuren!

Dankzij de klantenservice ben ik vakundig en vlot geholpen!

Niet omdat ik iets kan winnen maar ik vind dit echt een uitstekende webshop.
Als ik iets zoek, ze hebben veel op voorraad en hun prijzen zijn altijd concurrerend. Ik heb ook regelmatig een abc keuze bij ze gekocht , werkt altijd goed en ook hier ben ik altijd dik tevreden over.
Levering ia altijd goed verzorgt geweest (goed verpakt etc.) en ook zonder uitzondering netjes op tijd geleverd.
Kortom ga zo door :-)

Goed en netjes verpakt , mooi op tijd ontvangen.
Dus ook uitstekend.

Vorig jaar op een tip van mijn broer een desktop laten bouwen en daar heb ik geen spijt van. Een jaar later ben ik er nog steeds heel tevreden mee. De service is adequaat, no nonsens en de mensen waarmee je te maken krijgt zijn deskundig en sympathiek. Kom daar nog maar eens om een deze tijd. Voor vrijwel alle computerbenodigdheden ga ik naar Azerty.

Ondanks dat het vanuit het Oosten moet worden verstuurd is het bijna altijd binnen een of twee dagen in huis.

Geen gelikte helpdeskmedewerkers uit Portugal maar lekkere nerds die kennis van zaken hebben en je uit de brand helpen.

Afhankelijk van prijs en product staan ze al in mijn top 5 van Webshops. Er zijn helaas andere shops die het gebodene niet altijd op voorraad hebben. Derhalve is en blijft Azerty voor mij een van de eerste shops waar ik mijn bestellingen plaats.

Als je zelf de voorraad indicatie goed in de gaten houdt, wordt het gevraagde meestal binnen de aangegeven tijd geleverd.
Zelf overweeg ik altijd een andere shop, als het prijsverschil en tijdsdruk dit toestaan. Tot op heden niet hoeven uitwijken.

De site is overzichtelijk en de prijs was (op Black Friday) lucratief, dus ik was er snel uit. Ik kreeg de vraag om de beta-website te gebruiken, maar daar was de 10% korting niet toegepast, dus dat was geen optie.

Op de site staat een monitor waarvan de voorraad op 1 staat, volgende dag bezorgd. Ik heb de monitor dringend nodig dus ik bestel en betaal meer dan 2000 euro. Ik bel in de ochtend de volgende dag en er werd bevestigd dat hij die dag geleverd zou worden en dat ik track en trace nog zou ontvangen. Ondertussen niets ontvangen. Dus als je iets dringend nodig hebt beter NIET bestellen bij Azerty.

Nu een week verder. DHL zou vrijdag leveren, pakket vertraagd. Maandag zou het geleverd moeten worden. Weer 1 a 2 dagen vertraging. Volgende dag in huis was de belofte, nu ondertussen dag 7 na de bestelling.

Ik heb 7x moeten bellen voor een track en trace code. Nu zijn ze van me af en kan ik DHL beginnen bellen om te vragen wanneer mijn pakket überhaupt geleverd gaat worden.

Goedemorgen,

Bedankt voor je review!

Vervelend om te lezen dat je ontevreden bent over Azerty.

Azerty

Ondanks de Black Friday drukte toch binnen enkele uren al het pakket verzonden. Heldere communicatie over de order status.

Goed verpakt. Snel en op toegezegde tijdstip geleverd via PostNL.

Bestel regelmatig spullen bij Azerty en altijd tot volle tevredenheid. Het bestelde BT dongeltje was bij Amazon 5 Euro goedkoper, maar daar kwam nog verzendkosten bij. In dat geval gun ik de bestelling liever aan Azerty.

Een enkele keer wordt een product wat later geleverd dan verwacht.

Azerty heeft klantvriendelijkheid en deskundigheid hoog in het vaandel en dat maken ze volledig waar!
Voorgemonteerde upgrade set voor een PC besteld en de volgende dag ontvangen, gereed om direct te monteren (MoBo, CPU, cooler en RAM). Super!

de volgende dag voorgemonteerde upgrade set geleverd, zeer zorgvuldig verpakt. Perfect!

Scorekaart voor Azerty