Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenEnorm fijne winkel om spullen te kopen. Ik heb er mijn nieuwe systeem (excl. videokaart) laten bouwen en alles is naar wens verlopen. Enorm leuk ook om live te zien hoe je systeem in elkaar wordt gezet
VerzendingUitstekend verpakt met lucht kussentjes om alle open delen in de doos te vullen.
KlantenserviceMijn order werd bekeken en in overleg aangepast nog om deze werkend te krijgen met bestaande onderdelen al in mijn systeem. Hierbij werd de lengte en breedte van bestaande onderdelen gecheckt in de nieuwe kast.
AlgemeenEen nieuwe voeding besteld, bestellen via de website loopt soepel
Deze wordt de volgende dag al geleverd.
Ik ben al jaren een zeer tevreden klant.
Zeer goed verpakt!
AlgemeenIk heb nu losse componenten voor een pc aangeschaft.
Het gaat vrij makkelijk op de website en er staan goede tips.
Alles wordt vlot geleverd en de orders worden zelf op zondag (2 januari) verwerkt!
Ik ben tot dusver erg tevreden.
Echt hele snelle leveringen!
Alles in drieën besteld en steeds de volgende dag binnen.
AlgemeenLaptop en pen besteld. Alles is aangekomen zoals verwacht. Ik had geen haast en ontving een wekelijkse email over de stand van de bestelling.
AlgemeenPrecies het juiste product, ruim op voorraad en tijdens de feestdagen de volgende dag al geleverd
VerzendingVanaf het moment van bestellen ben ik meegenomen in de verzendbevestigingen, dit is echt actueel tot het moment van levering
AlgemeenSnelle levering tegen een hele goede prijs. Via tweaks de laagste prijs gevonden en toen direct besteld
VerzendingSnel de keuze en gemaakt de levering was ook snel binnen
AlgemeenIk heb twee dingen besteld bij de website en dat was een paar dagen geleden. Ik kan het geen uitstekend geven omdat ik nog niet veel op de website ben geweest. De website zelf is prettig om naar te kijken en je kan makkelijk dingen vinden.
VerzendingDe verzending was goed en duurde niet al te lang. Toen het er was waren er geen problemen tot dat we de pc aansloten en hij het niet deed. We wisten de oorzaak niet en hebben de klantenservice gebeld en die hebben gezegd dat we hem terug moesten sturen dus dat hebben we gedaan. Dus is allemaal recent gebeurd dus we wachten nog op de pc.
KlantenserviceDe klantenservice is top. Ze zijn duidelijk, weten het te vinden en praten duidelijk als je iets moet uitvoeren als iets niet werkt. Dus van mij een pluimpje voor de mensen die bij de klantenservice werken.
AlgemeenBestel al jaren bij Azerty, altijd veel keuze en goed geprijsd. Eenvoudig bestelproces en goed bereikbaar bij problemen.
VerzendingZending was prima verpakt en snel geleverd.
AlgemeenIt is the first time I buy from Azerty. Very competetive prices. Very good real discount.
VerzendingIt was very good that they shipped my package even during holidays
KlantenserviceI actually have not yet contacted the costumer service. But they provide helpful details and information about their return instructions and policy
AlgemeenIk had direct betekenisvol contact met Azerty over mijn bestelling. Er bleek tijdens testn een compatibilitiesprobleem te bestaan dat ze hebben gedetecteerd en ze hebben een oplossing voorgesteld.
VerzendingNa assemblage snel verzonden. Goed verpakt.
KlantenserviceIk had direct betekenisvol contact met Azerty over mijn bestelling. Er bleek tijdens testn een compatibilitiesprobleem te bestaan dat ze hebben gedetecteerd en ze hebben een oplossing voorgesteld.
AlgemeenVia tweakers pricewatch op de Azerty website uitgekomen. Duidelijke website met prima informatie over het product. Goede prijs en snelle levering.
AlgemeenBetaling ging uiteraard gewoon soepel. Alleen de winkelwagen is iets te goed ingesteld. Ik had 1 item 2x in de winkelwagen. Nadat ik item uit winkelwagen had gehaald kreeg ik na betaling een e-mail met een annulering van een bestelling. Dit betrof na kort telefonisch contact het verwijderde item uit de winkelwagen. Niks aan de hand dus.
VerzendingAccuraat en zeer snel, geen probleem met de feestdagen.
KlantenserviceMeteen contact met een persoon, die binnen 30 sec. antwoord had op bovenstaand "annulering bestelling". Daarna nog netjes Gezellige Jaarwisseling groet gekregen.
AlgemeenGeweldige firma. Heb een paar jaar geleden een computer laten bouwen. Bestel af en toe onderdelen.
Geweldige service en correcte snelle levering
AlgemeenBestel al jaren bij Azerty, altijd veel keuze en scherp geprijsd. Eenvoudig bestelproces en goed bereikbaar bij problemen.
VerzendingZending was prima verpakt en zeer stevig. Echter was de doos wel behoorlijk groot voor een kleine bestelling, dit zou kleiner kunnen. Levering was 1 dag later dan gehoopt maar dit komt door de drukte bij PostNL, Azerty heeft op tijd de bestelling bij PostNL aangeboden.
AlgemeenBestelling plaatsen ging soepel, net als de vorige keer. Gelijk ontvangstbevestiging. Product stond op 2-3 dagen levertijd, en kwam inderdaad na 3 dagen keurig verpakt aan. Prima service!
VerzendingGoede verpakking, alles prima in orde.
KlantenserviceDuidelijke notificaties. Alles ging zoals verwacht, er was geen direct contact nodig.
AlgemeenIk ben opgegroeid in Raalte, ik heb altijd al mijn producten bij AZERTY gekocht, zelfs toen het nog een kleine zaak was, ik ben nooit van webshop gewisseld omdat AZERTY mij altijd perfect heeft geholpen. Met vragen kun je altijd bij ze terecht!
VerzendingSuper, niks op aan te merken. Altijd op tijd geweest.
KlantenserviceIk heb wel eens vragen gehad over mijn videokaart, daar ben ik direct mee geholpen.
AlgemeenAl jaren bestel ik dingen bij Azerty: iedere keer weer goede ervaringen.
De informatie over het product is goed, de communicatie bij aankoop is duidelijk, afspraken worden waargemaakt, het product wordt snel geleverd en de prijs is een van de laagsten.
De monitor werd in zijn eigen doos verzonden: Helaas gaat de PostNL daar nogal lomp mee om, maar dat is niet iets waar Azerty wat aan kan doen.
Een extra doos zou het waarschijnlijk alleen nog erger maken omdat ze dan niet zien dat het om een monitor gaat!
kort de klantenservice gebeld mbt levering rond de kerst: Duidelijke antwoorden die ook waar gemaakt zijn.
AlgemeenCPU, memory en voeding geüpgrade. Alles prima en op tijd geleverd.
Telefonisch goed advies gekregen over compatibility.
Ondanks dat de kerst ertussen zat, keurig op tijd geleverd
KlantenserviceAzerty is m.i. niet de allergoedkoopste (volgens pricewatch), maar wel een zeer goede leverancier
AlgemeenIk zocht eebn laptop voor werkzaamheden die compatble is voor de toekomst.
Dus een I9 en goed scherm UHD
Kwa prijs ontlopen zij elkaar niet .
Azerty ken ik al langer en is practisch om de hoek.
Op voorraad!
Vandaag besteld en betaald
Volgende dag afgeleverd.
Deskundig en hulpvaardig
AlgemeenEigenlijk is dit de webshop waar ik altijd tevreden over ben. Geen enkele klacht te noemen.
VerzendingIk bestel al lange tijd bij Azerty, maar de levering is echt altijd snel. Een duidelijk pluspunt van deze shop.
KlantenserviceDie ene keer dat er iets mis gaat word je prima geholpen!