Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Mijn Computer die werd geassembleerd door Azerty werd 2 weken later geleverd dan werd aangegeven op de website (5 werkdagen). Assemblage was rond uit slecht, er waren twee kabels aangesloten zoadat ik mijn videokaart van mijn oude systeem kon aansluiten. Echter waren deze zo strak aangetrokken en getyript dat ik niet voldoende klengte had om mijn videokaart aan te sluiten.

Ik heb uiteindelijk de tyript los moeten knippen om voldoende lengte te krijgen om de videokaart aan te sluiten. Alleen dit ging moeizaam om dat de tyrips zo strak zaten dat er 0,0 speling was. Ook zat er nog een schroefje los in de kast, als je niet uitkijkt kan deze kortsluiting maken.

Daarin tegen was de bestelling wel makkelijk aan te passen bij de Technische dienst. Ik had eerst een Intel systeem besteld, maar kon het de dag erna nog wijzigen naar een AMD systeem.

Na er achteraan te hebben gebeld werd de computer snel geleverd.

De klantenservice medewerker was erg non chalant. Je bestelling staat nog in de wacht joh...

Al zo lang klant (16 jaar) en nog geen review geplaatst (kan hem in ieder geval niet terugvinden :-) ).
Al zo veel besteld en zelden dat iets verkeerd gaat, wat ook goed opgelost wordt.
Afgelopen weekend voor een retour de nieuwe winkel en showroom gezien, ziet er top uit!

Alle reden voor deze pluim!

Meerdere onderdelen weer besteld, weer prima verzonden en aangekomen!

Retour regelen was en is geen enkel probleem!

Een Cyberpower CP 1500 UPS gekocht. Heel duidelijke informatie direct zichtbaar bij de productspecificaties. Complimenten.

Binnen de gestelde termijn van 3 dagen keurig verpakt geleverd. Tussentijds werd ik van de levertijd op de hoogte gehouden.

Een vraag over een toepassing met de UPS werd op korte termijn en volledig duidelijk beantwoord.

Had een monitor AOC U2790PQU 90P besteld. De levertijd was 2 tot 3 dagen maar dag 2 had ik deze al in huis. Prima service en levering.

Levering sneller dan verwacht.

6700 XT besteld, doos was niet gesealed dus weet niet 100% of hij helemaal nieuw is, maar snelste levering die ik ooit heb meegemaakt :)

Ik bestel al meer dan 10 jaar mijn computerspullen bij Azerty, o.a. tweemaal onderdelen voor een complete PC, en ook vaak onderdelen voor anderen.

Altijd prompte levering, met duidelijke gegevens over de verzending.

Bestellen en ontvangen is altijd zeer goed, maar soms moet je iets terugsturen. Dan pas wordt je de geboden service duidelijk. Had eenmaal een HD behuizing besteld en gekregen waar het ledje (!) niet van werkte. Het proces van terugsturen is helder en werd prima afgehandeld. Uitstekend.

Makkelijk te bestellen. Makkelijk te betalen. Korte levertijden. Vriendelijke klantenservice. Een RMA heb ik nog nimmer nodig gehad.

Van te voren wordt je ingelicht over de levering middels een mail bericht.

Ik had wat inlichtingen nodig en ik werd gelukkig goed te woord gestaan met kennis van zaken. Later kreeg ik bij een andere vraag een vriendelijk dame aan de telefoon die mij juist kon informeren.

The next day delivery advertised on their website is a lie. I chose them because of the “next day delivery” . Ordered something at 15:00 the day before, today I am told it will be delivered not next day but later, due to some error. Cancelled the order and now I need to wait a long time for a refund….Their customer support is also unhelpful. Do yourself a favor and buy somehwere else. First time I tried ordering here, what a disapointment, never again!

Next day delivery… that would have justified the higher prices, but they fail to meet that.

Very unhelpful staff, they just said “due to some error” as an excuse, never tried to make it right. They just don’t care about their customers.

Ik heb in het verleden wel vaker bij deze winkel besteld en hier ook altijd al goede ervaringen mee gehad (ook bij RMA van producten/garantiekwesties).

Dit keer een 24 inch Dell monitor besteld, die aangeduid stond als 2e kans/refurbished en zodoende dus voor een zeer scherpe prijs kon worden aangeboden. Er stond duidelijk omschreven wat de staat van het product was en waarom hij als zodanig verkocht werd. Bij ontvangst bleek de monitor hier ook precies aan te voldoen en de voorkant / het paneel ziet er ook echt als nieuw uit.

Dus wederom: Eigenlijk gewoon een webshop die in niets uitblinkt maar ook nergens steken laat vallen. Niet de goedkoopste maar ook niet de duurste, overzichtelijke website, goede voorraadindicatie en goede betaal- en verzendmogelijkheden. Oftewel: Een schoolvoorbeeld van hoe het kan (en moet) en prima partij om wat van te kopen.

Ik had de monitor om 22:00 besteld. Na 15 minuten ontving ik al een bericht dat de monitor was verzonden. De volgende dag, in de middag, stond PostNL ermee voor mijn deur. Dat noem ik gewoon een perfect snelle verzending, die in ieder geval de beloftes qua levertijden precies nakomt. Eigenlijk had ik hier "Uitstekend" kunnen/moeten geven, maar die laat ik voor bedrijven die ook grotere verpakkingen (zoals monitoren) op z'n minst even in iets 'wrappen' (desnoods bruin blanco papier) zodat niet voor iedere persoon in de bezorgketen te zien is wat er in de doos zit. :)

Al jaren zeer tevreden klant. Misschien niet altijd de goedkoopste, maar daar staan heel veel positieve ervaringen tegenover!

Goede degelijke verpakking zonder onnodig grote dozen en opvulling.

Vakkundig, vriendelijk en geduldig!

Ben alweer een aantal jaren klant van Azerty.

Ik bestel, ik betaal, Azerty levert. Een snel proces, en altijd tot tevredenheid.

Ook voor eventuele vragen is er altijd ruimte.

Zowel de info m.b.t. het artikel, de bestelling, als verzendtijd loopt geheel naar wens. Niet alleen nu maar ook in het verleden. De klantenservice in het algemeen en van de technische dienst valt niets op aan te merken, althans dat is mijn ervaring. Men heeft verstand van zaken.

Doorgaans voldoen de bestelde artikelen aan mijn verwachting.

Zoals reeds vermeld. Goed en naar tevredenheid.

Mijn zoon wilde een eigen game PC bouwen en ik heb hem geholpen de componenten te kiezen en bij webshops te kopen. Case, moederbord, CPU en aparte CPU koeler bij Azerty besteld. Bestelling is goed verpakt en vervolgens vlot verzonden.

Goed verpakt, en netjes verzonden met track & trace link.

GPU gekocht en ben erg tevreden over het gemak en de snelheid van bestellen en betalen en levering.
Ik had nog ff gebeld of ik het goed gedaan had en ze hebben het ff nagekeken voor mij. Mederwerker zij u heeft hem morgen in huis :)

Geen klachten dus

Zeer vriendelijk geholpen en ze namen alle tijd voor mij :)

Zeer goede webshop met scherpe prijzen, al jaren een begrip in Nederland!
Zo'n webshop mag ook wel eens een award krijgen van Tweakers.

Azerty moet echt een award krijgen voor het verpakken en verzenden!
Een stevige doos dik gevuld met luchtkussens.. Echt zo goed altijd

Service van de webshop is zeer goed reageren zeer snel en proberen je probleem altijd op te lossen.

Aantal producten besteld via de website, helaas ook een aantal producten retour. Daar werd gelukkig niet moeilijk over gedaan. Snel antwoord per e-mail. Zeker een aanrader om componenten te bestellen.

Een van de producten besteld op zondag en maandag in huis, snel in huis dus. Ook in het weekend. Prima verpakt.

Er kan altijd iets misgaan bij levering, maar als de advertentie directe levering uit voorraad aangeeft, bij de bestelling die ineens "1 à 2 dagen" wordt en je na die 2 dagen niks meer te horen krijgt, dan doet zelfs bedrijf X uit Bol.com het beter.
Bestaat dit bedrijf nog wel en/of geeft de bank nog wel krediet?
Eigenlijk waardeloos, maar ach, slecht dekt 't in ieder geval vriendelijker.

Als er niks te leveren blijkt dan is levering niet meer relevant.

Bevestiging van de bestelling verzenden en dan is 't klaar. Of er nou geleverd wordt of niet. Bagger.

Goedemorgen,

Bedankt voor het achterlaten van een review.
Het is wel spijtig te zien dat het mogelijk niet geheel naar wens is verlopen.
Dit is uiteraard niet de bedoeling en wil dit dan ook oppakken.
Helaas heb ik geen gegevens omtrent de situatie en zou ik je willen verzoeken deze op de mail te zetten naar klantenservice@azerty.nl.
Dan ga ik direct kijken voor jou.

Michiel
Azerty Klantenservice

supergoede service en ze hebben een fysieke winkel dus je communiceert niet met robots of onbereikbare webshops

ik heb het gehaald uit de winkel, wat voor mij een voordeel is.

je kan gewoon bellen en er heen dus altijd goed en er staat personeel met verstand van zaken

Hier mijn eerste computer besteld, onderdelen zelf uitgezocht maar gebruik gemaakt van de assemblage service. Ze nemen niet klakkeloos je onderdelen over maar koppelen ook terug met advies en suggesties.

Onlangs een vervangend onderdeel besteld maar de verkeerde besteld retourneren van de artikelen verliep vlekkeloos en binnen een dag het geld terug!

Al met al een Top service!

Net verpakt, precies goede formaat verpakking dus ook aan het milieu wordt gedacht.

Bij Azerty weet je waar je aan toe bent. Vanaf het moment van bestellen tot levering aan huis gata vlot en zonder problemen

Je kunt er van op aan dat wanneer Azerty zegt op voorraad, dan heb je het goed morgen in huis.

Scorekaart voor Azerty