Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Deze website werkt zoals je van een website mag verwachten. Prima filters, lekker snel. Vervolgens bestellen. Ook dat loopt eenvoudig en snel. En al snel was ik de trotse eigenaar van een nieuwe RTX 5060 TI met 16GB video geheugen.

Alles werkt gewoon goed en zoals je van een moderne website mag verwachten.

28 november besteld en 1 december kon ik hem in de computer stoppen. Precies zoals Azerty had aangegeven.

Ik heb een refurbished monitor gekocht. Het scheelde mij 15 euro. De monitor was zo goed als nieuw en ik heb geen gebruikerssporen gevonden.
Bestellen is eenvoudig en het pakket is goed aangekomen.

De levering was zoals beloofd voor 22.00 de volgende dag bezorgd. Het pakket zag er goed uit.

Tevreden met kwaliteit van leveren en goede klanten service.
Product zelf was ook in goede staat, dus dat is altijd goed.

Pakketje was goed verpakt, geen schade of iets dergelijks.
Tevens was het pakketje op tijd gearriveerd.

Goede klanten service, erg vriendelijk en goed te bereiken.
Al met al uitstekend geregeld.

ik kon duidelijk vinden wat ik moest vinden in hun web environment en de betaling verliep soepel en snel

ik heb meerdere keren met klantenservice gechat overonduidelijkheden van de verzending en daardoor begrip op de situatie gekregen

Via Azerty heb ik een Ducky One 3 Cosmic gekocht, vanwege de Black Friday deal. Betaling verliep soepel en de website is mooi en overzichtelijk. Levering ging zonder problemen en ik ben nu de hele blije eigenaar van een mooi toetsenbord.

Ik bestelde om 23:58 op vrijdag. Desondanks de Black Friday-drukte was mijn toetsenbord al op dinsdag op het afhaaldepot beland en kon ik gisteren lekker genieten van het tikkende geluid.

Kreeg voldoende e-mails met duidelijke informatie, waaronder de factuur en het trackingnummer.

Betaling verliep vlot via ideal. Het kan niet beter. De orderdocumenten kreeg ik via email.

In de avond een moederbord besteld. Het product is de volgende dag netjes en goed ingepakt geleverd. Let wel: dit was tijdens black friday.

Ik had een vraag over de door mij bestelde ddr5 modules. Het was in de black Friday tijd. Een email naar de klantenservice werd binnen een dag beantwoord.

Heb een x870e moederbord gekocht en alles was in orde het was een nieuw bord geen 2de hands! Ze bieden een snelle verzending en er waren geen problemen.

Snel en er word ook effectief gevraag voor te teken bij het ontvangst.

Heb alle geluk nog geen contact nodig gehad met de klantendienst.

Voor Black Friday was ik opzoek naar een goede laptop en kwam op Azerty uit. Ik ken ze al langer omdat ze in de buurt zitten en altijd goede waarderingen over hun heb gehoord, dit in combinatie met een scherpe prijs was verder zoeken niet nodig.

Een paar keer contact gehad met de klantenservice of de laptop in de tas paste die ik er bij had besteld. Snelle reactie daarop

Ik haal regelmatig wat bij Azerty en nog nooit problemen gehad. Wordt altijd netjes bezorgd op de aangeven datum en prijzen zijn doorgaans degelijk.
In dit geval een Ducky toetsenbord gehaald voor een hele competitieve prijs.

De website werkt en is mooi overzichtelijk.

Mijn bestelling moest wachten op de beschikbaarheid van 1 product voordat het verzonden werd. Maar zodra deze er was, netjes een mail gekregen en vervolgens gewoon geleverd op de aangegeven datum.

Zoals al vele jaren koop al mijn hardware bij Azerty. Deze keer een nieuwe monitor.
En wederom verliep het gehele proces vlekkeloos en tegen een goede prijs.

Bij Azerty de Tryx Panorama 360 AIO besteld. Hier was deze tijdens Black Friday scherper afgeprijsd in tegenstelling dan andere bedrijven ben hier zeer tevreden mee!

De verzending was super snel en zonder vertraging ondanks het black friday was.

Nooit problemen met deze webshop. Ontvangst altijd binnen aangegeven termijn, en dat is meestal de volgende dag.

Ik heb een aankoop gedaan bij Azerty. De bestelling verliep soepel, de prijzen waren duidelijk en het productaanbod was uitgebreid.

Na het plaatsen van de bestelling ontving ik snel een bevestiging en werd mijn pakket netjes en op tijd geleverd

Ik heb verschillende onderdelen bij AZERTY besteld om mijn pc te updaten. Ze hebben meestal goede prijzen en alles verliep vlot.

Erg professionele en klantvriendelijke website met duidelijke informatie over levertijden en beschikbaarheid. Erg goed assortiment en zeer scherpe prijzen (meestal de voordeligste t.o.v. andere websops)

Erg goed dat er tot 23:00 uur kan worden besteld en de volgende dag geleverd !

Zeer goed bereikbare, professionele en behulpzame (menselijke) klantenservice.
Tijdens deze order niet nodig gehad maar bij eerdere orders wel. Zowel telefonisch als via email.

Had mijn eerste pc onderdelen gekocht bij Azerty ging heel snel en had daar ook een live van gezien heel goed om te zien hoe ze het professioneel in elkaar zetten. Daarna was er iets kapot gegaan met het moederbord was heel vriendelijk aan de telefoon en heel professioneel met de retour email. Daarnaast was het snel gemaakt en kon ik hem binnen paar dagen weer ophalen.

De pc was goed geleverd geen schade en goed ingepakt voor dat er geen schade kon oplopen tijdens het verzenden van de game pc.

Hele goeden klanten service aan de telefoon en met de mail. Ik kreeg snelle reactie wanneer ik iets stuurde en ze hielpen me goed met wat er fout was. Daarnaast aan de telefoon probeerde ze zo ver mogelijk te zeggen wat ik kon doen om het op te lossen. Heel vriendelijk en professioneel.

Scherpe prijs voor een PS5. Ondanks drukke periode nog eerder bezorgd dan aangegeven tijdens bestelling. Chapeau!

Snel geleverd, maar wel een wat grote doos met veel lucht voor het artikel.

Voor het gemak koop ik complete systemen en ben jaren geleden geslaagd bij azerty. Daarop nu ook voor mijn partner weer hier terecht gekomen.

prijzen zijn competitief, er wordt geen onzin in de xenith systemen gestoken om geld te besparen en de verpakking en levering gaat gewoon goed.

Systeem werkt naar behoren en de kabels zijn net verwerkt. Haar videokaart is wat groter, daarmee zag ik ook meteen dat er een anti sag ondersteuning toegevoegd is, blij mee verrast al is dat tegenwoordig vast gewoon een vereiste.

Met black friday de bestelling geplaatst waarop aangekondigd werd vanuit post nl dat het vermoedelijk maandag zou worden. Toch zaterdag ontvangen. Valt vanuit hun kant ook niet echt meer te doen. De verpakking is goed, veel opvulling en ook de originele dozen van de onderdelen.

Op Azerty heb ik mijn Rog Strix moederbord gekocht waar ik super blij mee ben. Ik had van meerdere mensen al gehoord dat dit een hele goede webshop is en ik heb naar die mensen geluisterd en wat een goede ervaring!

Ik had het moederbord gekocht in de week van black friday dus ik dacht ivb met de drukte zal het wel langer duren, maar nee hoor, ik had het al de volgende dag in huis, helemaal SUPER! Ik ben een blije klant!

Afgelopen week heb ik bij Azerty een nieuw moederbord + RAM-sticks besteld en ik ben ontzettend tevreden over de hele ervaring. De prijzen van RAM liggen momenteel overal erg hoog, maar bij Azerty waren ze nog voor een zeer nette en eerlijke prijs verkrijgbaar. De verzending was snel en netjes, precies zoals je hoopt wanneer je hardware bestelt.

Kortom: goede prijzen, snelle levering en geweldige klantenservice. Ik bestel hier zeker weer!

Ik plaatste mijn bestelling ’s avonds rond 22:00 uur, midden in de drukte van Black Friday. Normaal gesproken duurt het bij veel bedrijven dan minimaal twee dagen voordat een pakket verzonden wordt of überhaupt wordt verwerkt. Maar bij Azerty lijkt men gewoon van doorwerken te weten, ik kreeg zelfs ’s nachts nog bericht dat mijn pakket verzonden was, petje af hiervoor! De volgende dag lag het al op de deurmat. Dat had ik echt niet verwacht, en ik ben er superblij mee.

Ook de klantenservice verdient een compliment. Ik had vooraf een vraag die ik via WhatsApp stelde. Ik werd snel en duidelijk geholpen, en daarbij wil ik Luna Groen in het bijzonder bedanken voor de uitstekende en vriendelijke ondersteuning.

Scorekaart voor Azerty