Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Erg uitstekende webshop, meerdere keren iets besteld, nooit gezeur mee gehad. Support is erg snel en behulpzaam, levertijd is super, ik zou iedereen aanraden om bij azerty te kopen!

Heb in de middag mijn ryzen 7 7700X besteld, volgende ochtend had ik hem in bezit.

Ik heb niet super veel ervaring met de klantenservice, 1 keer een mail uitwisseling gehad. Ze reageren super snel, had binnen een uur een antwoord!

Meerdere onderdelen besteld, deze kwamen op de aangegeven dag aan. Had wat problemen met het installeren van de onderdelen, iemand aan de telefoon hiervoor te woord gestaan. Werdt goed geholpen, en het probleem vervolgens opgelost. Ik bestel over het algemeen altijd mijn computer benodigdheden hier, omdat als ik toch sporadisch bij andere webshops bestel ik me vaker erger aan dingen.

Kwam aan op de aangegeven tijd en was goed verpakt.

Heb bij problemen met onderdelen (garantie danwel RMA) altijd goede hulp gekregen.

Ik koop regelmatig bij Azerty maandag nog een Samsung 32 inch monitor gekocht en dinsdag alweer ontvangen zonder verzendkosten. Ook het retourrecht is er super ik ben uitermate tevreden over de service van Azerty

---

---

Heel fijn bedrijf. Helpt bij vragen over producten die ik wou kopen. Geeft goed advies over wat wel of niet te nemen. Complete computer aan onderdelen gekocht. Vanuit bedrijf ook producten gekocht. Altijd tevreden klant geweest. Service is heel wat tegenwoordig.

Goede snelle service.
Producten goed verpakt.

Vragen worden duidelijk beantwoord. Oplossingen geboden bij eventuele problemen en netjes opgelost

Mijn schoonvader heeft een HDD van 8TB (€200) gekocht bij Azerty. Helaas na installatie in zijn Synology NAS bleek de schijf defect. HDD retour gedaan, wat geld kost. Achteraf bleek de HDD mechanisch kapot te zijn, wat hem niet is opgevallen toen hij hem uit de seal haalde. Azerty geeft geen garantie en ook geen tegemoetkoming. Schandalige klantenservice! Hij heeft dus tweehonderd euro voor niks uitgegeven. Een tip voor jullie: Azerty kan dan wel goedkoper zijn, maar goedkoop is duurkoop. Wij bestellen er nooit meer iets!

Product is niet in goede staat afgeleverd.

Niet geholpen door klantenservice. Azerty geeft geen garantie en ook geen tegemoetkoming. Ze denken echt 0,0% mee.

Goedemiddag,

Bedankt voor het achterlaten van een review, hiermee kan ik kijken waar wij onze service verder kan verbeteren.
Omtrent deze situatie kan ik helaas geen gegevens terug vinden.
Zou je daarom zo vriendelijk willen zijn deze per mail op te sturen naar service@azerty.nl ?
Dan gaan wij dit verder oppakken en kijken wat hier exact gebeurt is.

Azerty Klantenservice

Product aangeschaft en opgehaald in Raalte. Product was op voorraad dus dezelfde dag nog opgehaald worden. Personeel is heel vriendelijk en enthousiast.

Personeel is heel klantvriendelijk en denkt met je mee.

Product besteld via de website en afgehaald op locatie in Raalte. Bestel al jaren bij Azerty vanwege de goede service.

Eerst de Hyte Y60 besteld maar deze was defect. Retour aangemeld en direct zonder problemen gewisseld voor de be quiet! Silent Base 802 Window Zwart.

Op de overzichtelijke webshop van Azerty was het geen probleem om mijn droom-SSD te vinden en werd zeer snel verzonden :-)

Zeer snel verzonden: op zondagavond besteld, en op maandagochtend al geleverd! :-)

Ik heb hier al meerdere bestellingen geplaatst en ik heb tot nu toe altijd alle producten in perfecte staat mogen ontvangen. De website is gewoon duidelijk, met een paar klikken had ik alles gevonden. Azerty is ook over het algemeen erg netjes met de prijzen. Dus een aanrader voor iedereen.

Een erg snelle verzending, ik verwachte drie dagen, maar het was al dezelfde dag verzonden. Er zaten twee hdd's bij die met veel zorg en extra dikke noppenfolie waren verpakt. Overigens zag de hele bestelling er goed verzorgd uit. Erg netjes allemaal.

Goed product overzicht waardoor keuze gemakkelijk wordt, vervolgens gemakkelijk bestelproces en ook betaling gaat eenvoudig.

ontvangst van product duurde enige tijd 4 dagen. Dat kan volgens mij. sneller.

Was op zoek naar RAM uitbreiding voor mijn laptop, omdat ik er 2 heb had ik voor de andere ook besteld.
De webshop ziet er duidelijk uit ook levertijd van 2 a 3 werkdagen leek mij wel acceptabel.

De bestelling werd op vrijdagavond geplaatst en kwam pas een week later aan op de vrijdag. Het pakket was simpel verpakt van 1 kit DDR4 zaten ze goed in de verpakking. De andere DDR3 zat losjes in de verpakking en de RAM sticker plakte de kaartjes en print logo.

Helaas werkte DDR3 kit niet op mijn laptop en heb een RMA request aangevraagd plus geldterugave. Deze was op 28 december retour verzonden, PostNL heeft het waarschijnlijk te druk gehad en kwam dagen na nieuw jaar aan. Uiteindelijk voor de service begin van de week aangekomen en tegen het weekeinde goedgekeurd.

De dinsdag daarna werd het bedrag van de DDR3 teruggestort.

Service overall is niet vlot van bestelling tot ontvangst tot RMA, maar er word wel op gehandeld en voor mij was er geen haast.

Voor andere klanten die op levertijd besteld is dit een aandachtspunt.

Het proces was duidelijk en helder. Het enige wat ik jammer vind is de zwaar verouderde website die traag is en waar je veel features mist. Je bent op Tweakers aangewezen om bij de juiste producten te komen, en zelfs dan laden de pagina's veel te traag voor moderne begrippen. Wat ik wel jammer vond, na assemblage van een duur systeem (€4000+), is dat de dure GPU (RTX 4090) niet werd ondersteund door de GPU bracket die wél bij de case zit. Een kleine moeite, toch een finishing touch die miste.

De configuratie werd goed meegenomen, evenals mijn suggesties. Enkele e-mailtjes heen-en-weer waren genoeg om tot een goed resultaat te komen, zoals een uitermate goede airflow en het verplaatsen van de grote fans aan de voorkant naar de onderkant van de kast, etc. Ik haalde het systeem zelf op, en alles was netjes ingepakt en klaar om mee te nemen.

Was op zoek naar een NUC, Azerty had deze niet op voorraad, maar adverteerde wel met 2-3 dagen levertijd en 1 op voorraad bij leverancier. Bestellen was makkelijk, net zoals betalen. Daarna netjes een orderbevestiging ontvangen. En toen begon de ellende. Azerty is niet meer is wat het geweest is. Na 3 dagen eens gevraagd waar de NUC bleef. Er was vertraging bij de leverancier was het antwoord, het zou nu donderdag worden. Vrijdag weer niks, weer gemaild. Het zou nu "zo spoedig mogelijk" worden. Paar dagen later weer niks, weer gemaild. Nu zou het 2 februari worden. Daar ga ik niet op wachten. Elders was de NUC ondertussen wel uit voorraad leverbaar, dus heb ik de NUC geannuleerd.

De andere componenten zijn uiteindelijk snel binnen 24 uur geleverd in een bubble envelop.

Waar ik me vooral aan stoor is dat er geen opvolging is op je bestelling. Je krijgt geen status update als iets niet leverbaar is, je moet er zelf achteraan vragen. En dan nog duurt het lang, soms 2 dagen voordat er een reactie komt. Dat kan echt beter en klantvriendelijker.

Goedemiddag,

Bedankt voor het achterlaten van een review, hiermee kan ik kijken waar wij onze service verder kunnen verbeteren.
Omtrent deze situatie kan ik helaas geen gegevens terug vinden.
Zou je daarom zo vriendelijk willen zijn deze per mail op te sturen naar klantenservice@azerty.nl.
Dan zal ik dit oppakken.

Azerty Klantenservice

Per ongeluk een verkeerd product gekocht en daarna 3 weken op vakantie gegaan. Toen ik er eenmaal achter kwam na mijn vakantie de klantenservice gebeld. Geen begrip, nu zit ik vast met een product van €750 dat ik niet kan gebruiken. Waardeloos.

Edit: Bedankt voor de toelichting Lisanne, daar was ik zelf ook al achtergekomen en helpt me precies niets verder!

Prima, snel, niets aan op te merken in dit opzicht.

Zie algemene toelichting. Geen sympathie of begrip voor een menselijke fout.

Goedemiddag,

Bedankt voor het achterlaten van een review.
Ik kan me voorstellen dat dit enorm frustrerend is als je op vakantie bent en een product per ongeluk hebt aangekocht.

Particuliere klanten kunnen producten retourneren binnen de zichttermijn van 14 dagen.

Het herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen nadat de vervoerder het product heeft afgeleverd bij jou of een door jou aangewezen derde. De 14 dagen gaan in nadat je het laatste pakket hebt ontvangen van een bestelling of voor een dienst, nadat de overeenkomst is gesloten.

Helaas viel jouw aankoop buiten deze 14 dagen.

Azerty Klantenservice

Al jaren klant, altijd snel bezorgd, voorraad indicatie komt overeen.
Af en toe een product retour moeten sturen, hier wordt snel op gereageerd en geld is snel op de rekening

Snel in huis, af en toe mag het wel in een wat kleinere doos.

een paar keer de service afdeling gesproken, nemen snel op en reageren snel op e-mails

Vragen over te bestellen onderdelen werden vlot en helder beantwoord.
Bij artikelen die niet direct leverbaar waren, werden redelijke alternatieven geboden. Waar adviezen gevraagd werden eerden deze rustig geen en werd er niet gepusht om een artikel aan te schaffen.

Makkelijk te plaatsen bestelling, duidelijke website met voldoende beschrijvingen en specificaties van de hardware om je bestelling te kunnen doen.

Prima verzonden, goed verpakt en zonder schade alles binnen gekregen.

Had wat verkeerd gedaan bij de bestelling. Klantenservice gebeld en werd goed opgelost. Later nog een terugkoppeling of alles naar wens was. Prima geregeld.

Tot nu toe alleen maar goede ervaringen gehad. Producten die op voorraad zijn worden lekker snel verzonden en heb ik iedere keer netjes de volgende dag in huis gehad.

Snelle verzending in een goed verpakte doos.

De ene keer dat het niet helemaal goed ging, omdat blijkbaar de keuze voor afhalen bij PostNL niet was doorgekomen, heeft de klantenservice dit toen op zondag nog voor mij weten te regelen, dat het pakket alsnog naar het gewenste afhaalpunt zou gaan!

Goede ervaring gehad met Azerty; meerdere keren mijn bestelling aangepast, en daar deed de klantenservice helemaal niet moeilijk over. Uiteindelijk zijn er bij mij twee SSD's en twee NH-d15S Noctua koelers bezorgd. Goed verpakt, in een grote doos zonder opschrift (waardoor ook niet te duidelijk was wat de inhoud was). Prima, Azerty!

Ook fijn op tijd bezorgd, de Postnl in mijn buurt is de laatste tijd ook weer goed bezig. Je moet met Postnl altijd maar net mazzel hebben met de bezorgers die in jouw buurt rondrijden.

Behulpzame en vriendelijke medewerkers; zoals eerder gezegd meerdere keren mijn bestellng aangepast. Deden zij niet moeilijk over en de aanpassingen werden snel verwerkt.

Altijd goede service, eerste keus voor kwaliteit ondanks de ietwat hogere prijzen in tegenstelling tot andere webshops.

Af en toe een beetje achterlijke verpakkingen voor kleine (brievenbus formaat) producten.

Scorekaart voor Azerty