Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

snel geregeld, beste prijs voor de koeler die ik zocht.
ik kom zeker nog een keer terug.

doos was netjes ingepakt met grote plastic luchtkussens, niks over te klagen.

had nog een vraag over garantie want die was korter op deze site dan bij andere, kreeg hierop snel antwoord en was netjes afgehandeld.

Goed assortiment in de webwinkel en goede toelichting bij de producten. Gewoon een prettige winkel.

Snel geleverd, meestal de volgende dag en een in een goede verpakking.

Ik werd gebeld over een bestelling, over de juiste productkeuze!

Snel en duidelijk bestel en betaalproces. Meerdere betaalmethodes mogelijk, alleen PayPal ontbreekt helaas, maar credit card wel mogelijk.

Binnen een dag (zoals beloofd) was het product in goede doos in huis.

Vooral de service spreekt mij aan; en die is erg goed!
dat vind ik veel belangrijker dan de goedkoopste zijn

Maar daarnaast zijn de prijzen zeer acceptabel

ik heb een LG ergo monitor 32inch gekocht voor mijn Macbook pro

Een goed combinatie.
er was een probleempje met 1 van de aansluitkabel; dat werd snel en zonder morren opgelost

gewoon goed en duidelijk

Gewoon perfect; dank je Marcel!

Via Tweakers bij deze voor mij volledig onbekende leverancier terecht gekomen. Site, prijs, bestelproces, communicatie, levering en betaling gewoon goed. Toegevoegd aan mijn persoonlijke leverancierslijst

Tot op heden nog geen problemen ondervonden met het bestellen van producten. Het bestellen op de site gaat makkelijk en snel.

Product werd in goede staat geleverd. De HDDs waren zeer goed verpakt.

Snel verzonden, goede prijs en duidelijke productomschrijving: niks op aan te merken dus. Eerste indruk van het bestelde product is ook erg positief.

Bestelling plaatsen was super makkelijk, bestelling was de volgende dag in huis zoals was aangegeven en de bestelde producten waar in perfecte staat en goed ingepakt.

Ik zocht een goede maar betaalbare headset voor meetings via Microsoft Teams, en hij moest werken op een iPad Pro en een MacBook Pro. Dan zit je eigenlijk vast aan een headset met USB-C. Het assortiment van Azerty is dan zodanig ruim dat die gewoon op voorraad is.

Zeer snel geleverd. De verpakking van de headset zelf is heel simpel, maar dat ligt aan Sennheiser. Maar ja, de headset was natuurlijk ook wel erg goedkoop.

Bij bestelling was 1 product op voorraad en 2 andere producten hadden 2-3 werkdagen levertijd. Na 3 dagen kreeg ik bericht dat 1 product pas na 2 weken verwacht werd.
Gelukkig wilde Azerty mijn bestellng splitsen, zodat de reeds op voorraad producten meteen geleverd werden. Die had ik dan ook meteen de volgende dag binnen.
Wel vreemd dat bij het betreffende product nog steeds 2-3 werkdagen levertijd staat....

Na verzending meteen de volgende dag binnen.

Pas na vragen werden de voorraad producten meteen verstuurd. Misschien zelf kunnen bedenken dat 3 weken een te lange levertijd zou worden t.o.v. 3 dagen.

Goed service zonder gezeik! Vriendelijk en altijd oplossend gericht. ook tijdens het wachten hebben ze zeer goede verse koffie!

netjes en zorgvuldig verpakt in lucht kussens.

Ben er persoonlijk geweest en zorgen voor een goed oplossing.

Bestelling was eenvoudig, prettig om te zien dat er in de winkel zelf geen voorraad was maar wel bij de leverancier en dat ik dus vooraf duidelijk geinformeerd werd dat het iets langer zou duren voordat mijn bestelling er zou zijn. Uiteindelijk is deze exact binnen de beloofde tijd geleverd. Prima ervaring.

Product zat goed verpakt in de verzenddoos - met voldoende vulmateriaal zodat het niet zou gaan schuiven. Communicatie per mail over order- en verzendstatus was helder en tijdig.

Ik zocht een goed toetsenbordje zonder numeric keypad. Zoals gewoonlijk was de keuze via Tweakers gemakkelijk te maken, en al even gewoonlijk vond ik mijn keuze op voorraad bij Azerty tegen een goede prijs.

Zoals verwacht was het keyboard de volgende dag in huis, goed verpakt dus zo te zien in perfecte staat.

Toch was er iets niet helemaal OK: de op zich wel leuke fancy LED-verlichting van de toetsen had een 'geheugengebrek'. Bij opstarten van de PC was het altijd weer een verrassing welk patroon werd weergegeven. Dat was altijd snel en gemakkelijk te corrigeren naar mijn voorkeur-instelling, maar op den duur werd dat toch irritant.
Maar om voor dit naar mijn gevoel een enigszins triviaal probleem dat bordje na enige maanden gebruik nog terug te sturen... ik twijfelde.
Dus eerst maar eens contact gezocht met de fabrikant. Die leverde prompt een firmware-update die een behoorlijke verbetering gaf. Maar toch kwam er af en toe weer een verrassend kleurenpatroon tevoorschijn. Blijkbaar was er dus meer mis dan de firmware.
Dus toch maar contact met Azerty gezocht (nog wel ruim in de garantie-periode van 2 jaar).
Reactie: stuur maar terug op onze kosten, dan zullen we de klacht beoordelen! Mooi, maar mijn bezwaar: ik zou enige tijd mijn PC niet kunnen gebruiken! De volgende dag had ik al een vervangend toetsenbord in huis!! Dat is service naar mijn hart!

Voor het eerst bij Azerty besteld. Daar waar anderen, en zelfs de grote jongens, slechts een beperkte keuze hadden kon ik hier goed kiezen (ruim assortiment) en zeer eenvoudig mijn bestelling afronden.

---

Tot. U toe niet nodig geweest om met de klantenservice contact op te nemen.

Naast een goed assortiment kreeg ik na de bestelling een mail met informatie en kon ik via Azerty de levering volgen. De dag voor levering netjes bericht dat het was verzonden, en ook nog eens in het aangegeven tijdsbestek, en kon ik de dag erna mijn bestelling in ontvangst nemen.

Snelle verzending met post.nl en goed verpakt
tegen een aantrekkelijke prijs en groot assortiment en goed verpakt

Snelle verzending

- duidelijke productomschrijving
- goede foto's en specificaties over het product
- goed prijs / kwaliteit verhoudinig

Snel levering, de volgende dag in de avond, dus was wel thuis,
om het pakket te ontvangen

Aardige mensen met een goede oplossing
Goed bereikbaar en een duidelijk menu

Azerty heeft een fijne website. Sinds ik hier mijn PC aankopen doe (al de nodige jaartjes) kom ik niet vaak ergens anders meer. Soms vergelijk ik nog wel eens prijzen maar hun manier van verwerken, afhandelen en service geeft voor mij vaak de doorslag! En meestal zijn ze ook concurrerend. Meestal geen behoefte aan wat anders, tenzij ik meerdere dingen tegelijk wil aankopen!

De levering was keurig op tijd en mijn bestelde schijf was dusdanig ingepakt dat een mechanisch defect door verzenden eigenlijk normaliter niet kan ontstaan!

Vooral de correctheid van het afwerken van de bestelling en alsook de snelheid is prima. Verder heb ik nog nooit iets hoeven terugsturen dus daar kan ik geen mening over geven!!

AOC G2590FX monitor hier besteld.
Azerty had de beste prijs en was direct uit voorraad leverbaar.

Levering was perfect en heel snel.
Volgende dag direct in huis en goed ingepakt!

LG AH-IPS 1920x1200 monitor besteld, al een tijdje lastig te krijgen, maar gelukkig weer beschikbaar bij leverancier. Netjes geleverd

Track and trace, (nog steeds) getekend voor door bezorger, maar wel met check of iemand het in ontvangst nam

2 Digitus (POE)Switches besteld welke niet op voorraad waren. Levertijd klopte precies met wat er op de website kwam. Moesten vanuit het magazijn komen. Keurig binnen 3 dagen binnen.

2 losse dozen, 1 per switch. Keurig ingepakt.

Scorekaart voor Azerty