Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenEen leverancier die op alle fronten waar maakt wat hij belooft. Een hotline waar je niet lang hoeft te wachten tot je iemand aan de lijn krijgt.
VerzendingZeer snelle levering. Binnen 24 uur ! RESPECT en bedankt.
KlantenserviceDoor de klantenservice (Calvin) uitstekend geholpen met advies voor de aanschaf van een Microsoft Surface 7 laptop, 512GB, Windows Pro, zwart.
AlgemeenMakkelijk te bestellen
Als je je eigen pc wil bouwen, heeft deze site bijna alles wat je nodig hebt.
Snel levering naar België. Ik vind dat voor wat je betaalt – bijvoorbeeld een paar honderd euro – de levering eigenlijk gratis zou moeten zijn.
KlantenserviceTot nu toe geen contact met de klantenservice heb genomen.
AlgemeenOnderdelen voor computer uitgezocht op website Azerty en laten assembleren door Azerty. Goede telefonische service bij vragen. Één onderdeel bleek een langere levertijd te hebben dan op de website stond. Daarover werd ik over geïnformeerd en de mogelijkheid gegeven om een alternatief te kiezen.
VerzendingAssemblage duurde helaas wat langer dan in eerste instantie gepland, maar de status was te volgen op de website. Eén dag nadat de computer geassembleerd was reeds ontvangen. Goed ingepakt met bescherming in de doos en binnenin de computerkast.
KlantenserviceVragen werden vriendelijk en accuraat behandeld. Gelukkig had ik niet veel vragen en geen klachten.
AlgemeenGewoon alles goed, shoppen, bestellen, afrekenen, en geleverd krijgen.
Goede prijzen, en binnen 1 dag geleverd. Alles zoals verwacht en volgens afspraak. En dat is al vele jaren zo, het verandert nooit :-)
Tjah, wat moet je er van zeggen, je bestelt 's avonds, en de volgende dag staat de bezorger voor je deur met wat je hebt besteld, ik weet niet wat er beter aan kan.
AlgemeenIk heb het juiste artikel ontvangen en het functioneert precies zoals je ervan mag verwachten, helemaal top.
VerzendingBestelling werd netjes op tijd geleverd, dus dat was alvast een goed begin. Het product was goed beschermd, al vond ik de hoeveelheid verpakkingsmateriaal wel wat aan de ruime kant – dat had best iets minder gekund.
AlgemeenMonitor daar besteld, de prijs was de laagste volgens price watch en de levering was ook heel snel. Al in al niks over te klagen over de jaren heen genoeg spullen gekocht en nooit klachten gehad.
VerzendingVandaag besteld morgen in huis. Dus levering was hartstikke snel en alles was goed verpakt. Dus niks te klagen.
AlgemeenTop bedrijf. Alles super goed gegaan. Optijd geleverd. Alles werkt keurig. Scherpe prijzen. Wat wil je meer?
---
Heb ze niet nodig gehad. Hoorde van vrienden dat mocht er wat aan de hand zijn dan fixen ze het direct
Alles optijd geleverd en goed verpakt. Makkelijk opgehaald bij een service puntje. Top
AlgemeenDe levering liet langer op zich wachten dan de levertijd van 2 - 3 werkdagen die in de webshop vermeld stond, maar bij naavraag kreeg ik snel informatie over de orderstatus bij hun leverancier en de te verwachten leverdatum.
Wanneer er pro-actief melding was gemaakt van de vertraging, dan zou mijn score uitstekend geweest zijn, want verder niks aan te merken op de levering.
Toen mijn bestelling vanuit de leverancier compleet was, kreeg ik een notificatie voor de track & trace, en de volgende dag kon ik de bestelling - keurig en goed verpakt - aannemen van de bezorger.
KlantenserviceGoed in plaats van uitstekend, i.v.m. de eerder gemelde afwezigheid van pro-actief de vertraging in de levering melden. Bij navraag was de reactie snel, vriendelijk en correct.
Algemeengoede service. altijd behulpzaam en geweldige webshop voor computer onderdelen. ben benieuwd naar de toekomst van de webshop
VerzendingIk had ram besteld en had vraag over de ram code en ze hebben het uitgelegd
Klantenservicegoede mensen bij de klanten service. Ze hebben mij ook op de juiste koers gezet om oude ram RMA te verzenden
AlgemeenMijn vorige pc heb ik in 2013 zelf gebouwd met onderdelen gekocht bij Azerty.
Nu was ik aan een nieuwe computer toe en heb hem deze keer door de mannen van Azerty laten bouwen.
Over het hele proces van samenstellen op de Azerty website, de bouw van de pc tot en met de levering ben ik zeer tevreden.
De geleverde computer draait als een tierelier.
De computer is op tijd en zeer goed verpakt geleverd.
KlantenserviceIk ben tevreden over de ontvangen info van de klantenservice van Azerty.
Geen klachten dus van mijn kant tot op heden.
AlgemeenIk dacht een upgrade te doen van mijn processor maar de nieuwe CPU werd door het oudere moederbord niet herkend, ondanks dat deze wel op de supported lijst stond. Naar Azerty gereden en daar bleek de CPU gewoon te werken in een test moederbord. Uiteindelijk ervoor gekozen om een mooie upgrade set te kopen moederbord/cpu/ram en advies gekregen. Fijn om nog ergens heen te kunnen gaan en direct iets te kunnen regelen, dat vind ik een groot pluspunt van Azerty. Ik kan weer jaren vooruit met mijn vernieuwde hardware.
KlantenserviceIk heb ervoor gekozen om naar de klantenbalie te gaan en het daar op te halen. Ze hebben verstand van zaken en het personeel is behulpzaam en denkt met je mee. Ik ben weer goed geholpen en het is prettig als iemand even met je meedenkt en wat advies kan geven.
AlgemeenVoor mijn nieuwe build was ik op zoek naar een processor.
Even googlen en kwam al gauw bij azerty uit omdat deze €15 euro goedkoper werd aangeboden dan de concurrent .
Bestellen ging heel makkelijk zoals altijd
Tegenwoordig is het vandaag voor 23:59 besteld volgende dag in huis. Ook hier zo niets op aan te merken
Voor het verpakken zou ik zelf wel gekozen hebben voor een wat kleinere doos maar dat is muggenzifterij. Al met al goed verpakt in luchtzakken.
Ik bestel al jaren bij azerty en zijn concurrent. En hebt eigenlijk nog nooit hoeven gebruik te maken van de klantenservice . Hier kan ik dus geen oordeel over vellen. Al met al is azerty en concurrent wel de go to voor mij voor het bestellen van computer componenten.
---
Ook dit wordt in Bovens staand beschreven . Geen ervaring met de klantenservice gehad
Zie boven staand wordt hier al beschreven . Gewoon goed verpakt alleen doos te groot
AlgemeenIk heb hier componenten voor computer gekocht. Alles was op tijd geleverd. Goede service en communicztie met de klanten. Alle componenten die ik besteld heb waren goed beschermd.
VerzendingZe hebben alle onderdelen goed verpakt met airbags. Dozen waren heel zonder beschadigde plekken.
KlantenserviceToen ik processor voor vooruitbetaling heb besteld ze hebben met mij vriendelijk contact per e-mail gehad om mij te vragen wanneer ik kan betalen.
AlgemeenIk bestel al jaren met volle tevredenheid bij Azerty, en dat zegt wat! Of het nu gaat om een complete set-up of losse onderdelen, ik weet dat ik altijd kan rekenen op topkwaliteit én razendsnelle levering en de volgende dag al in huis!
Omdat ik regelmatig pc’s samenstel voor vrienden en familie, is betrouwbaarheid voor mij een must. En daarin stelt Azerty nooit teleur. Alles klopt: het aanbod is overzichtelijk, de specificaties duidelijk, en de service uitstekend. Geen verassingen, gewoon doen wat ze beloven en dat is zeldzaam tegenwoordig.
Het geeft me telkens weer een gerust gevoel om hier te bestellen. Of het nu gaat om een moederbord, kast, GPU of zelfs randapparatuur: ik kijk meestal eigenlijk nergens anders meer. Azerty is voor mij hét adres voor alles wat met pc’s te maken heeft.
Kortom: als je zekerheid zoekt, snelheid waardeert, én kwaliteit verwacht, hoef je niet verder te zoeken. Azerty levert, elke keer weer.
De verzending bij Azerty is elke keer weer spot-on. Bestel je vandaag, dan ligt het morgen vaak al op de mat, superhandig als je snel verder wilt met een project. Wat ik vooral waardeer: mijn pakketten komen altijd netjes aan. Geen schade, geen rommelige dozen, gewoon goed verpakt.
In al die jaren heb ik zelden problemen gehad met levering, iets wat ik van andere (grotere) spelers helaas niet kan zeggen. En áls er eens iets was, dan werd het binnen één of twee mailtjes netjes opgelost. Geen gedoe, geen lange wachttijden, gewoon duidelijke en behulpzame service.
Precies zoals het hoort en dat maakt bestellen hier elke keer weer een plezier!
Ik heb niet vaak contact hoeven opnemen met de klantenservice van Azerty, maar als het moest, was het top. Snel reactie, duidelijke communicatie en alles werd meteen goed geregeld. Geen wachtrijen, geen gedoe, gewoon effectief geholpen.
Precies zoals je het wilt: vlekkeloos en zonder moeite.
AlgemeenIk bouw al tijden mijn eigen PC's en die voor vrienden en kom hierdoor al jaren bij Azerty, zowel op hun oude als nieuwe locatie. Ze zijn niet altijd de goedkoopste maar ze hebben een heel uitgebreid assortiment. Wat ik een heel groot pluspunt van Azerty vindt is dat je op de website kan zien hoeveel van een product ze nog op voorraad hebben, hoeveel de fabrikant/importeur er heeft en wat de verwachte levertijd is als ze in Raalte geen voorraad hebben.
VerzendingMeestal haal ik de bestelde producten zelf op omdat ik in de buurt woon maar incidenteel laat ik het versturen. Producten zijn netjes verpakt en snel verzonden.
KlantenserviceHeb ooit een Asus RTX 2070 Super gekocht waarvan een van de fans er na een half jaar ermee stopte. Werd ter plekke door een van de medewerkers onderzocht terwijl ik kon wachten. Kreeg keurig een leen GPU (onder borg) mee terwijl mijn eigen GPU naar de fabrikant werd gestuurd ter reparatie. Weekje later was hij weer terug in Raalte en kreeg ik mijn eigen kaart en borg weer terug, netjes geregeld. Ook wel eens wat kleine zaken zoals casefans geruild omdat ik de verkeerde variant had besteld, werd nooit moeilijk over gedaan.
AlgemeenNa een duidelijk overzicht van het product kon ik snel en makkelijk bestellen en betalen. Ook de bevestigingsmails zijn netjes en duidelijk.
VerzendingZeer snelle levering en het pakket was heel goed en netjes ingepakt. Ik hoefde mij geen zorgen te maken op het onderweg kapot zou gaan.
AlgemeenIk moest even snel een Bluetooth adapter hebben en Azerty was het dichtste bij.
Direct er heen gereden en in de winkel aangekomen bleek dat ik echt op hun website moest bestellen en kiezen voor afhalen.
Dat was jammer maar wel begrijpelijk, gelukkig hadden ze genoeg computer beschikbaar om de bestelling te kunnen plaatsen.
Daarna was het met 5 minuten ook geregeld.
Al met al een positieve ervaring.
Snel geholpen en duidelijke communicatie.
Ze hebben goed uitgelegd waarom ik online moest bestellen.
AlgemeenPC besteld inclusief assemblage op 17 april. Overzichtelijk werkende website.
Van de behuizing was maar één exemplaar op voorraad bij de leverancier, levertijd van 2-3 werkdagen werd bij dit onderdeel aangegeven. Helaas bleek dit niet te kloppen, uiteindelijk bijna 2 maanden moeten wachten op de levering van de pc. (Wel de mogelijkheid gehad om de behuizing te vervangen, voor een snellere levering)
De assemblage zag er wel heel netjes uit. Pc werkt vooralsnog probleemloos.
De pc was goed verpakt en opgevuld zodat de pc onbeschadigd is aangekomen. Ook de bijbehorende dozen, papieren en overgebleven kabels + schroefjes meegeleverd.
KlantenserviceVragen worden netjes beantwoord. Wekelijks een mail ontvangen met de status van de levering. Ook verzendbevestiging met tracking ontvangen.
De pc-behuizing was 23-5 terug op voorraad volgens de productpagina, vervolgens heb ik geïnformeerd over de levering. Hierna duurde het nog tot 13-6 voordat de levering van de pc. Blijkbaar was de nieuwe voorraad van een andere leverancier en was het moeilijk om dit om te zetten naar mijn bestaande bestelling.
Dit had wel sneller gemogen.
Positief was wel dat tijdens het wachten een aantal onderdelen goedkoper werden en na dit aangegeven te hebben, hier ook korting op kreeg.
AlgemeenAzerty, ik heb vaker besteld bij deze winkel. Het valt mij op dat ze snel een eerlijk zijn. “Geen fratsen, gewoon goed”
Ik had een vraag aan de helpdesk over de levering, deze werd heel netjes beantwoord binnen de beloofde tijd via WhatsApp.
Overigens kocht ik een koptelefoon tegen een extreem lage prijs alert die ik via de tweakers notificatie kreeg. Ik weet niet of het een foutje was, maar deze lage prijs was zeer welkom uiteraard 😀, was het echt een aanbieding dan had ik mazzel want nu is ie 60€ duurder, als het een foutje was dan in ieder geval geen enkel gezeur van Azerty.
Ik heb wel eens met veel mindere webshops gedealt..
Zending werd verkeerd geleverd door PostNL op een pakket punt in plaats van een pakket automaat, niet de fout van Azerty.
Kwam toch allemaal goed.
Snel, binnen de afgesproken tijd, via WhatsApp door een mens, niet AI of automatisch.
AlgemeenIk moest een nieuwe schijf hebben voor mijn NAS, want na x jaar waren er wat i/o errors. In april eentje gekocht bij Azerty na vergelijking bij Tweakers; oude hield het nog even vol maar begin juli was de oude dood en gauw vervangen. RAID heeft z’n werk gedaan; toen voor de zekerheid maar direct nog 2 besteld, zodat ik voorbereid ben op de rest.
Plus: goede prijs, zeer snel geleverd. (Ik was voorbereid/ruim op tijd, maar last-minute was het ook gelukt !)
Heel snel geleverd, wat fijn is als je RAID array degraded is en je je toch een beetje zorgen maakt over de volgende die het loodje gaat leggen.