Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Het is gewoon een goede webstite en een goeie klantenservice en snelle bezorging en ze hielden me op de hoogte waarneer hij verwacht thuis zou zijn

Het is helemaal goed verlopen alles kwam heel aan en het kwam snel thuis

Besteld op een zaterdag, ontvangen op de maandag daarop. Netjes op tijd en de beloofde levertijd na gekomen

Ledstrip besteld bij Azerty. Werd snel verzonden, ik had het binnen de beloofde levertijd. Ledstrip was wat overdreven verpakt met tientallen luchtzakjes in een veel te grote doos, dat had wat mij betreft wel wat beter gekund.

Het is helemaal goed verlopen alles kwam heel aan en het kwam snel thuis

Ze hielpen me goed met hebt bouwen van het pc wang dat deed ik voor het eerst en ze gaven me nog wat tips

Snelle levering, goede prijs en duidelijke communicatie. Geen problemen gehad dus geen ervaring met klantenservice

Op tijd en na afspraak geleverd

Azerty heeft een goed aanbod, staat bekend als betrouwbaar en levert snel, sowieso een aanrader dus

Bij mijn bestelling had ik het verkeerde huisnummer doorgegeven, waardoor die terug werd gestuurd naar Azerty. Ondanks deze fout van mijn kant had ik binnen 3 dagen alsnog de bestelling binnen. Helemaal top!

Bij de tweede zending had ik niet direct een Track & Trace code meegekregen. Even gebeld, en ik kreeg direct te horen wanneer de bezorging gepland stond en kon ook de T&T-code overnemen

Azerty heeft een zeer overzichtelijke website met de juiste status informatie. En voor 22:00 bestellen betekent echt de volgende dag binnen! ( natuurlijk als het bij Azerty op voorraad is). Daarnaast zijn ze vaak ook de goedkoopste!

Alle bestellingen bij Azerty worden zeer goed verpakt ik heb zelfs aantal jaren geleden een systeem besteld die voor mij in elkaar is gezet door Azerty en alles is dan perfect verpakt inclusief de originele verpakkingen, dus top!

Bij vragen zijn ze goed benaderbaar en vragen via de mail worden altijd dezelfde dag of uiterlijk de dag daarna beantwoord.

Over de site en het bestelproces kan ik weinig zeggen behalve dat het kinderlijk eenvoudig is. Producten zoeken en filteren is heel intuitief. Prijzen, specificaties en overige informatie is duidelijk. De betaling is in 2 klikken gedaan. Tot nu toe nog nooit problemen ondervonden.

Wat ik over het algemeen wel fijn vind is dat Azerty aangesloten zit bij alles van hardware.info. Zowel de reviews, als de beoordelingen zijn daar ook op terug te vinden.

Tot nu toe altijd de dag na bestelling ontvangen. Uitzonderingen zijn de periodes aan het eind van het jaar dat PostNL een beetje overbezet raakt, heeft verder niks met Azerty te maken.

Ik heb meerdere PCs voor mezelf en kennissen gebouwd. Vaak neem ik even contact op of de gekozen componenten nog bijzonderheden hebben en goed aansluiten. Op berichten wordt vlot gereageerd en ik heb niks negatiefs ondervonden tot op heden.

Perfect eenvoudig om een bestelling te doen, ik heb mijn eigen PC gebouwd bij deze winkel en vond hun prijzen en expertise heel verfrissend. Ik kreeg alles wat ik vroeg en hun montageservice en levering was perfect. Het was gemakkelijk om met hen te communiceren en ik kreeg mijn PC op tijd, zoals we hadden afgesproken.

De levering was op tijd en de verpakking was subliem. Alles werd netjes verpakt en beschermd geleverd. Ze deden zelfs extra kussens in de doos en mijn PC toren wat ik erg waardeer omdat het ding intact werd geleverd.

Hun klantenservice is een van de beste die ik heb meegemaakt. Elke keer als ik iets vroeg kreeg ik vrij snel antwoord en ze hielpen me mijn problemen snel op te lossen. Ze waren beleefd en geduldig. Hun steun was een van de belangrijkste redenen dat ik zelfs de onderdelen voor mijn PC en gaming apparatuur van hen kocht.

Duidelijke website, goed overzichtelijk en Azerty is voor mij redelijk lokaal gelegen, wat voor mij belangrijk is, want ik wil een systeem niet per post, maar zelf ophalen.
Kennis en kunde bij het assemblage team is top.
Wat ik overigens mis op de website is een configuratie tool;
1) Kies een kast
2) Kies een moederbord (alleen keuze's die in die kast passen)
3) Kies een CPU (alleen keuze's die bij het moederbord passen)

Etcetera.

Kan dit helaas nog niet be-oordelen, mijn bestelling wacht nog op produkten.
Indien de shop review tool van Tweakers dit mij toelaat, zal ik de review aanpassen op een later tijdstip.

Omdat ik op het punt stond een order te plaatsen, wilde ik nog gauw even een advies, per email.
Geen antwoord diezelfde dag.
Whatsapp geprobeerd, geen antwoord diezelfde dag.
Telefonisch dan, wel antwoord,
Dit vind ik wat minder, ik geef de voorkeur aan email correspondentie, maar dan dient daar wel 'op tijd' op gereageerd te worden.

Een verbeterpunt in de service misschien ?

Overigens, na plaatsen van order, gaat de communicatie wel vlot met het assembleer team. Naar mijn ervaring, per email : binnen het uur.

Hoe snel en snel wil je het hebben? Beide geen probleem bij Azerty, mijn bestelde snelle Kingston KC3000 SSD snel uit voorraad ontvangen van Azerty, en uiteraard ook nog eens tegen een concurrerende prijs. Helemaal top!

We zijn nu jaren klant bij Azerty en na alle tevredenheid. Ik wordt regelmatig gebeld door andere hardware leveranciers maar door de goede verstandshouding met Azerty zie ik geen noodzaak om over te stappen. Uitstekende service en goede prijs/kwaliteit verhouding.

in 9 van de 10 bestellingen worden deze de volgende dag geleverd, wat je als ICT'er blij maakt omdat je deze vaak spoedig nodig hebt.

Als ik een defect heb wordt deze snel opgepakt en verwerkt.

Alles ging snel via IDeal. De telefoon word de volgende dag geleverd en geen verzendkosten achteraf of op het laatste moment.

Al sinds dat Azerty startte ben ik klant bij hun geworden als alternatief voor Salland Automatisering. De laatste werd toentertijd steeds minder betrouwbaar en de overstap was meer dan logisch.
Ik heb nog nooit probleem gehad met bestellingen bij Azerty, hun prijzen zijn scherp en het assortiment ruim.
Als ik haast heb kan ik meestal dezelfde dag de bestelling nog ophalen, zo niet dan is de bestellingen meestal de dag na bestellen al in huis.
Naast de genoemde argumenten is de voorraad altijd op orde en is de beschikbaarheid duidelijk weergegeven.
Als dit zo blijft zal ik nog lang klant blijven van dit fijne (voor mij lokale) bedrijf!

Spullen zijn altijd goed verpakt en liggen klaar op lokatie als ik haast heb.

Heb Laatst wat besteld en kwam de volgende dag in huis. Top levering en goeie website. Misschien niet verplichten dat je een account moet hebben om wat te bestellen

Product was goed verpakt waardoor die niet kapot kon gaan tijdens bezorging.

Bestelling plaatsen ging gemakkelijk, formulier kloppend, niets op aan te merken. Overzichtelijke website die een betrouwbare indruk achterlaat.

Reden van de review plaatsen, wat een snelle bezorging. Om 2100 's avonds bezorgd en de volgende middag al bezorgd! Positief verrast!

Ik heb afgelopen week pc onderdelen besteld bij Azerty en hiermee een pc gebouwd. Prijzen waren erg goed, ik heb ongeveer 100 euro bespaard in vergelijking met prijzen op andere sites zoals amazon. Bestellen was ook erg makkelijk en alles was goed te vinden.

Het arriveerde 3 dagen later dan dat er op de productpagina stond. Maar alles werd alsnog gewoon binnen een week geleverd, dus het was geen probleem. Alles was ook goed verpakt en niks was beschadigd

Na een lange tijd kloemelen met 2de hands upgrade 2600k/6700k/7700k/9700k i7's toch de knoop doorgehakt, en bij azerty een upgrade kit aangeschaft

AMD Ryzen 9 7950X processor, 16 cores/32 threads
BeQuiet Dark Rock Pro 4 cpu koeler
ASUS Prime X670E-Pro WiFi moederbord
32 GB Corsair Vengeance 6000 Mhz (2x 16 GB)
BIOS-update naar de meeste recente versie
Montage van de processor, processorkoeler en werkgeheugen

vrijdag 14 april besteld om half 5
zaterdag 15 april was de bestelling alsnog geleverd
17 april pas mee aan de gang kunnen gaan

Besteld om half 5, terwijl assemblage om half 6 sluit, alsnog verstuurd op dezelfde dag, heel goed, misschien wel te gehaast, door wat ik allemaal meemaak nu

Om een kort verhaal lang te maken
de upgrade set uitgepakt, en in de pc gemonteerd

er is koelpasta te vinden waar het niet hoort
fins van cpu cooler verbogen

niet degelijk gemonteerde bracket voor het fannetje erop vast te maken
(gebogen)

nu was ik mij hierdoor al redelijk aan het ergeren, daar ik extra kies voor assemblage upgrade kit zodat ik zelf niet het kan verpesten,

eindstand, moederbord is beschadigt, ik zag een stukje eraf etc, dus met schade opgestuurd nou brak mij de klomp en ik werd er steeds woester over
hoe dit de assemblage heeft kunnen verlaten in deze staat is mij een raadsel ?

19april mailtje gestuurd na de klantenservice (met foto's)
nadat ik gebeld had en mijn zegje gedaan had over de situatie

21april kwam hier een reactie op die bij mij binnenkwam als : "Yeah theres damage alright, have a nice day..." ,

ik belde dus gelijk azerty op, waar een medewerker zei, neee nee zo word het niet bedoeld, dus ik dacht dat ik weer te snel gereageerd had, en wachten nog 3 dagen uiteindelijk dus niks gehoord,

24 april ik ga kijken en zie tot mijn verbazing dat het ticket staat op opgelost
gelijk weer gemailt, nu nog meer geirriteerd, omdat gezegd werd dat dit niet de final answer was wat dus toch bleek te zijn, toen kwam dit mailtje terug

hoop emails en 8 telefoongesprekken later, eindelijk iemand eraan gekregen die mij hoorde, en snapte wat het probleem was

een nieuw moederbord versturen was geen optie (jammer)
mijn oude spul terugsturen is voor mij geen optie, dan zit ik zonder pc
een nieuw moederbord bestellen en betalen om het vervolgens terug te krijgen was voor mij ook geen optie, het is niet mijn fout, plus ik heb nooit zoveel geld op mijn rekening dat ik eventjes 300 voor een moederbord kan missen, die set bij elkaar sparen heeft mij bijna 4jaar gekost

uiteindelijk is er nu afgesproken dat ik met het oude spul terug ga RIJDEN!
vanuit limburg, om daar op de plek de boel omgewisseld te krijgen

5uur rijden voor iets wat niet mijn fout is,
niet alles is slecht, maar mijn ervaring zorgt voor deze 2 sterren helaas

Jorian bij de klantenservice is goed, die begreep als enigste dat wat er aan de hand was, niet okidoki is

kom maar hier met die review prijs :D

Ik kocht hier eerder mijn Ryzen 7 5800x3d en de service was uitstekend. Mijn bestellingen komen op tijd aan en alles verloopt vlekkeloos

Het kwam snel aan en was in uitstekende staat geleverd

Alles is super goed geregeld, echt top! Ik zal hier zeker al mijn PC onderdelen blijven bestellen

Ik heb op zondag 23-4 een nieuwe GPU besteld bij Azerty. Volgens de pricewatch hier op Tweakers waren ze de goedkoopste aanbieder samen met een andere partij. De goede ervaring in het verleden, de positieve reviews en overzichtelijke website hebben mij doen besluiten hier te bestellen.

Het bestellen verliep snel en is eenvoudig. Bestelproces is zoals altijd overzichtelijk en betalilng was ook vlot gedaan.

Op de website stond aangegeven dat de levering maandag zou zijn. En ik had keurig zondagavond de track&trace code in de mail. Maandagmiddag stond de bezorger voor de deur. Top geregeld!

Als enige kleine minpuntje vond ik dat er wat weinig luchtzakjes in de doos zaten. De verpakking met de GPU erin kon behoorlijk door de doos heen en weer schuiven. Dat vind ik wel een risico met een GPU die meer dan 600 euro kostte, dat is toch een hoop geld. Gelukkig zit de GPU zelf ook goed beschermd verpakt.

I have ordered a bunch of things from azerty and their delivery has always been top notch. My only negative remark is that the price is sometimes higher than other reputable online outlets. Sometimes it is cheaper still, so I guess it evens out over time.

Always on time and the time indication given on the site is accurate.

Scorekaart voor Azerty