Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenZoals altijd op tijd en snelle afhandeling.
AMD Ryzen 9 5900X Tray - Processor 3.7 GHz (4.8 GHz)
en Thermal Grizzly Kryonaut - Thermische pasta
Verzending door Post NL wel op tijd maar bezorger besloot zelf een handtekening voor ontvangst te zetten en het verder in mijn brievenbus beneden te gooien een CPU en koelpasta.
Goedemiddag,
Bedankt voor het achterlaten van een recensie.
Om onze service te verbeteren en te kijken waar dit mogelijk niet goed is gegaan zou ik graag de ordergegevens vernemen.
Zou je zo vriendelijk willen zijn deze per mail toe te sturen naar feedback@azerty.nl?
Azerty Klantenservice
AlgemeenLet op. Azerty "only the best" rekent altijd 25% restockingkosten op alle zakelijke aankopen. Wees gewaarschuwd! Ook al stuur je een laptop terug omdat het scherm discutabel is, dan nog rekenen ze dit percentage.
KlantenserviceGeen inlevingsvermogen. Geen mogelijkheid om je verhaal te doen. Regel is 25% en dat willen ze hebben, ook op dure aankopen zoals laptops. Laptop alleen bekeken, zelfs fabrieksreset gegeven..
Daarmee worden niet alleen de kosten gedekt, maar maken ze ook winst.
Laptop: 1,799.00 EUR
Restockingkosten: 449.74 EUR
Goedemorgen,
Bedankt voor je review.
Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over Azerty.
Graag kijk ik even met je mee, om de situatie te beoordelen, echter kan ik op basis van deze gegevens, geen informatie achterhalen in ons systeem. Daarom zou ik je willen vragen om een servicenummer / klantnummer te mailen naar feedback@azerty.nl.
Azerty klantenservice
AlgemeenMonitor was scherp geprijsd, besteld, betaald en bevestiging ontvangen. Daarna werd deze order eenzijdig geannuleerd. Reden: kennelijke vergissing. Als dit vaker gebeurd bij een winkel kan dat oneigenlijk gebruik van het recht zijn. Of dat zo is, is iets om in de gaten te houden. Kreeg alleen excuses. Kreeg het Max ICT gevoel.
VerzendingNiet ontvangen, het product is helaas niet verzonden. Erg jammer.
KlantenserviceExcuses worden aangeboden, maar in mijn ogen bied je dan ook iets aan. Dat vinden zij niet nodig.
Mijn retourbedrag ontving ik na 5 dagen.
De review heb ik pas geplaatst nadat ik eerst met de klantenservice contact had opgenomen, toen dat doodliep heb ik deze review geschreven. Daarna kwam de reactie hieronder. Beetje mosterd na de maaltijd.
Goedemorgen
Bedankt het achterlaten van een review.
Het betreurt ons dat de situatie is gelopen zoals het is gegaan.
Om de situatie te kunnen bekijken zou ik de ordergegevens willen achterhalen, deze kan ik helaas niet inzien. Zou je daarom zo vriendelijk willen zijn jouw ordergegevens te mailen naar feedback@azerty.nl, zodat wij zo spoedig hier op terug kunnen komen.
Azerty klantenservice
AlgemeenGoede site. Makkelijk om zo te bestellen. Prijs/kwaliteit prima. Goede service. Het bestelde had ik een dag later al in huis.
VerzendingBestellen is één dag later in huis. Goed verpakt en snel
Klantenservicebinnen de garantietermijn ging een harde schijf kapot. Na melding binnen één dag zonder kosten een nieuwe harde schijf in huis. Prima service
AlgemeenTransactie werd dezelfde dag afgehandeld. De volgende dag vond ik echter een winkel op Tweakersnet die toch 6% goedkoper was. Maar niet getreurd, het geleverde product is degelijk en de website is overzichtelijk. Alleen weet ik niet waarom mijn betaling de eerste keer mislukte. Het werd echter probleemloos rechtgezet nog dezelfde dag.
VerzendingHet product werd op tijd geleverd de volgende dag (een luxe) en was zorgvuldig verpakt. Installatie verliep probleemloos.
AlgemeenIk heb bij azerty een laptop en extra ram gekocht. Van te voren had ik behoorlijk wat vragen maar die zijn ontzettend professioneel beantwoord.
VerzendingDe leveringen kwamen optijd. Zoals op de site stond. En alles was goed ingepakt.
KlantenserviceEcht super goed. Ik had veel vragen over wat voor ram, hoeveel en wat voor merk. En dat hebben ze allemaal voor mij uitgezocht.
AlgemeenIk heb al vaker gekocht bij Azerty, tegenwoordig versturen ze snel, mits voorraad bij hen zelf. Maar dat is logisch. Je merkt wel dat Azerty zich meer focust op de zakelijke markt. Dat merk ik aan bestellingen op vrijdag en geen gratis retourneren binnen de zicht termijn. Bestellingen op vrijdag worden maandag pas verstuurd. Dat doet de concurrentie anders!
VerzendingWoensdag avond besteld, donderdag in huis. Goed verpakt, geen opmerkingen. Over de verpakking; in de doos wordt plastic opvulling gebruikt, dit moet anders kunnen.
AlgemeenVoor het eerst een bestelling geplaatst bij AZERTY. Mijn bestelling bestond uit 3 items. Eén van de items bleek iets vertraagd geleverd te gaan worden. Dit stond overigens al op de website. Maar de andere items hadden bij mij enige spoed. Na een telefoontje met de klantenservice werden deze 2 items direct apart verstuurd. Uiteindelijk bleek het 3e item ook net binnengekomen te zijn, dus kreeg ik de gehele bestelling alsnog op 1 dag. Keurig verpakt. Ik ben blij met mijn bestelling!
KlantenserviceGeen wachttijden en keurig geholpen bij het contact met de klantenservice.
AlgemeenProduct makkelijk te vinden, goede omschrijving en snelle levering. Azeri maakt waar wat ze beloven
---
Snel en goed
---
not - besteld via Internet
Snel en goed
Klantenservicenot - besteld via Internet
AlgemeenSite is overzichtelijk en lkkr snel geladen.
groot aabod en redelijke prijzen.
Communicatie Is ook dikke voldoende.
Minpuntje bij betaling zag ik geen mogelijkheid om met creditkaart af te rekenen.
Verzending was gewoon goed beetje grote doos ,maar genoeg luchtkussentjes aanwezig.
KlantenserviceEen mailtje wordt bijna direct beantwoord en verloopt soepel
AlgemeenHet proces t/m de betaling verliep vlekkeloos. zoals het hoort. Niets op aan te merken.
VerzendingOverdaad aan verpakking. Product is is niet schokgevoelig, had door brievenbus gekund maar was verpakt in een volledig gevulde doos, formaat oversized schoenendoos .
AlgemeenProduct besteld op een weekdag in de middag en de volgende dag netjes verpakt ontvangen.
Algemeenrma aanvraag service uitstekend binnen een uur antwoord met gegevens opsturen en binnen een week retour in de garantie termijn super service
AlgemeenWel vaker bij Azerty besteld, altijd de juiste info en optijd geleverd en goed verpakt mocht er iets niet zijn word dat altijd optijd aangegeven.
VerzendingAltijd goed verpakt en snel geleverd
AlgemeenPrima. Zoals inmiddels al wel van AZERTY verwacht, waren de materialen op tijd en in goede staat ontvangen. Geen klachten.
VerzendingLevering van losse pc onderdelen was prima, alles zat in een grote doos waarin alles zodanig was verpakt dat er nauwelijks kans was op transport schade.
AlgemeenIetsje langer als verwacht moeten wachten, ook omdat er een product besteld moest worden. Maar dit was verder geen probleem. Goed verpakt, alle producten werkten zoals het hoort. zoals altijd geen klachten.
AlgemeenSimpele bestelling van een monitor, ding doet het goed, kleuren zijn mooier dan mijn oude. Website houdt al jaren orders bij van mij, superfijn.
VerzendingSpijtig door hemelvaart 1 dag vertraging, maar dat is niet de schuld van de winkel.
Verder gewoon snel verzonden en ontvangen.
AlgemeenZaterdagavond besteld, en maandagmiddag in huis. Ik ben wederom weer dik tevreden met Azerty
Ik had een bluetooth dongle besteld.
Het was snel en netjes bezorgd in een platte kartonnen verpakking.
AlgemeenOverzichtelijke website, makkelijk bestellen, snelle verzending en bezorging. De klantenservice is goed op orde en de aftersales is perfect!
VerzendingProduct werd de volgende dag keurig verpakt bezorgd bij het pakketpunt.
KlantenserviceMoederbord met (door mijn zoon veroorzaakt) defecte PCI slot werd zonder morren omgeruild. Hiermee heeft Azerty voor mij enorm veel punten gescoord!
AlgemeenKoop al jaren bij Azerty, prima assortiment, goede prijzen, en klantenservice is ook goed voor elkaar. Nooit problemen gehad, zeker een aanrader.
VerzendingVerzending is altijd als aangegeven op de website, en altijd goed verpakt.
KlantenserviceReageren altijd redelijk snel en vriendelijk. Enige verbeter punt is dat ik zelf moest vragen voor een update van een bestelling die wat langer duurde(maar dat geen probleem).