Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Goeie service. Had een HDD defect. Even gebeld, werkt gewoon :-). Opgestuurd voor garantie, mooi te volgen. Helemaal gooed.

Minimaal 15 woorden is wel een beetje veel. Iets wordt opgestuurd komt de volgende dag aan. Wat moet je daar over zeggen. Volgens verwachting.

Goeie bereikbaarheid en terzake kundig. Heel fijn als je gewoon kunt bellen, er wordt opgenomen en je iemand aan de lijn hebt die verstand van zaken heeft.

Had een half jaar geleden veel nieuwe onderdelen gekocht voor mijn PC. Afgelopen zaterdag wilde de pc niet meer opstarten. Azerty gebeld. Ik kon meteen langskomen. Heb 15 minuten gewacht terwijl het probleem werd onderzocht. Het geheugen bleek defect. Dit komt weining voor. Geheugen is meteen vervangen en garantietermijn loopt gewoon door. Super goed geholpen

Azerty is ook op zaterdag telefonisch goed bereikbaar en heeft deskundig personeel, Je wordt altijd vriendelijke te woord gestaan.

Dit was mijn allereerste assemblage avontuur bij Azerty, waarbij ik mijn PC op maat heb laten samenstellen. Eerlijk gezegd, ik ben razend enthousiast over hoe het is uitgepakt!

Al met al was mijn ervaring met Azerty geweldig. Hun klantenservice is top-notch en de kwaliteit van het eindproduct is uitstekend. Ik kan Azerty zonder aarzeling aanraden aan iedereen die een op maat gemaakte PC overweegt.

Bedankt Azerty!

DISCLAIMER: Of er nu een prijs op het spel staat of niet, deze review is oprecht en mijn woorden zouden hetzelfde zijn, ongeacht de kans op een prijs.

Een kleine minpuntje was de wachttijd voor de assemblage, die met 6 tot 10 dagen wat langer was dan ik had gehoopt. Maar ik begrijp wel waarom als ik zie hoe goed mijn PC eruit ziet! Het resultaat was het wachten absoluut waard, met een uitstekend kabelmanagement waar ik zelf nooit aan had kunnen tippen.

Wat me meteen opviel, was de geweldige klantenservice van Azerty. Toen ik mijn bestelling plaatste, liep het betalingsproces in eerste instantie spaak door een bankfout bij Rabobank, waardoor mijn QR-code niet meer werkte en mijn betaling werd geannuleerd. Enkele van de onderdelen die ik wilde, waren plotseling niet meer beschikbaar. Maar toen was daar Nikki van de klantenservice, die als een echte held te hulp schoot. Samen hebben we de ontbrekende onderdelen opnieuw besteld. Dat noem ik nog eens toegewijde klantenservice!

Azerty heeft ook een coole feature: ze livestreamen de assemblageafdeling. Je kunt zelfs aangeven of je een melding wilt ontvangen wanneer ze aan jouw PC beginnen te werken, zodat je kunt meekijken terwijl je systeem wordt gebouwd. Helaas ging het kanaal offline net na mijn bestelling, maar dat was geen probleem. Ik vroeg gewoon of ze wat foto's wilden sturen zodra mijn PC klaar was, en dat deden ze! Dit bewijst opnieuw hoe geweldig de klantenservice bij Azerty is.

Vragen worden snel beantwoordt door de helpdesk, belde op betreft voorraad. Dit was te regelen, paar minuten later besteld en de volgende dag in huis.

Service altijd op orde and website duidelijk en overzichtelijk waardoor ik snel bij de producten kom die ik nodig heb voor een nieuwe build dan wel niet randapparatuur.

niets anders dan snel en simpel geregeld. Tot zo ver altijd een fijne ervaring mee gehad.

Enerzijds blijkt Azerty regelmatig (een van) de goedkoopste aanbieder(s) te zijn van producten die ik nodig heb, anderzijds helpen ze mij met goed advies wanneer ik ze mail met vragen. Verwacht niet per se 'vandaag besteld, morgen geleverd', daarvoor moet je bij de grote partijen zijn. Soms gebeurt het wel, soms ook niet, en dat is ook goed.

Snel genoeg geleverd, en vooral prima verpakt. Niet in te grote verpakking ook, wat milieubewust is. En als een product uit je bestelling niet op voorraad is, wachten ze tot dat product er is. Wel zo duurzaam.

Prima geholpen met antwoorden op mijn vragen en gevraagd advies door Thijs (in dit geval). Ook ongevraagd advies trouwens, bij mijn RAM, waarbij Thijs mij adviseerde om XMP in te schakelen via de BIOS. Top!

De webshop is erg makkelijk en overzichtelijk. De producten zijn voorzien van een duidelijke voorraad indicator.
Als je een vraag hebt is Azerty goed bereikbaar en komt ook terug op je vraag als dat nodig is.

PostNL is niet altijd even goed in het afleveren van paketten bij een bedrijf wat gewoon open is. Azerty lijkt hier weinig aan te kunnen doen.
Echter als het helemaal mis gaat is Azerty goed in het nogmaals leveren van je bestelling.

Gewoon goed, weinig op aan te merken. Goede bereikbaarheid via telefoon.
Ook het retourneren omdat de verkeerde laytout was geleverd (QWERTZ ipv QWERTY) is geen enkel probleem.

Voor hetzelfde product, de Fractal Design Pop XL Air, bij amazon een bezorgtijd van een maand. Vervolgens heb ik mijn bestelling daar geannuleerd, en bij azerty besteld, waar ik binnen een uur de bevestiging had dat hij binnen een dag bezorgd wordt.

Veel duidelijkheid over het bezorgen, bijna meteen een track & trace code van post.nl, en gratis bezorging. (Voor mijn aankoop)

Fijne webshop, met prima zoekfunctie. Heel makkelijk filteren ook op de mobiele site. Daarnaast zijn de prijzen bijna altijd de laagste en bieden ze vaak cashback of winacties aan i.s.m. fabrikanten.

Snelle verzending en duidelijk op de hoogte gehouden tijdens het verzendproces. Netjes een email van de verschillende stappen

Ik belde of het mogelijk was om dezelfde dag mijn bestelling te halen dit was gelukkig zo na bestellen gelijk die kant op gereden bleek ik iets te snel want mijn bestelling stond nog niet klaar,
Dit bleek echter geen probleem binnen 20 min had ik mijn bestelling en kon ik gelukkig herbouwen

Zeer vriendelijk personeel en snel opgelost na aankomst ook heerlijk om even rond te kijken

Ik heb de Lenovo Thinkbook g4 gekocht en ben er helemaal tevreden mee! Volgende dag was hij al binnen en heel erg goed en netjes ingepakt. Zit er erg mooi uit en de prestaties zijn tot nu toe heel goed. Ookal zit hij aan de prijzige kant hij is het zeker waard!

Hallo, ik vind dat je bij Azerty genoeg keuze hebt in opties met een PC samenstellen en de levertijden zijn uitstekend! Ik zou iedereen aanraden om bij Azerty je PC samen te stellen of daar iets anders te bestellen dat te maken heeft met gaming! Fijne dag nog!

De levertijden zijn over het algemeen uitstekend, maar het is jammer dat de leveranciers het erg druk hebben.

Ik was bezig met een Gaming PC samenstellen en als ik ze een vraag daarover stelden kreeg ik een erg goed antwoord terug. Ze hebben me ook nog betere en goedkopere opties gegeven.

Goede keuze in de webshop, duidelijke informatie bij de producten en goede prijzen. Meeste nog volgende dag bezorgd ook.

Volgende dag al besteld, goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling via notificaties.

Omdat ik alles op hun website vond, kon ik een complete pc samenstellen.Het was niet de eerste keer dat we voor hen kozen. De snelle klantenservice en de wekelijkse korte e-mail over mijn bestelstatus zijn de kleine maar zeer belangrijke details die mij tot een gelukkige en tevreden klant maken.

Het was heel gemakkelijk en snel om contact op te nemen met CS, zodat een van de producten op mijn verzoek kon worden vervangen.

Alles was in de fabriek verzegeld en mooi samen verpakt in een stevige doos. Geen schade. De postbode had een handtekening nodig om de bezorging te accepteren.

Eenvoudig bestellen en overzichtelijke afhandeling.
Artikel goed beschreven in de winkel en prijstechnisch ook goed.

Snelle levering en goed verpakt en duidelijk wanneer verzonden en waar de bestelling is in het proces

Muis Logitech MX Master 3S besteld. Goede prijs ivm het 25jarige bestaan. Snel geleverd verder geen aanmerkingen

Kreeg zowel van PostNL als van Alternate duidelijk inzicht in wanneer het product verzonden werd.

Ik heb een ASrock AMD Radeon RX7800X besteld bij Azerty.
Webshop is duidelijk, snel en intuïtief. Ik heb het product om 21:41 besteld en kreeg direct bevestiging en de kaart werd de volgende dag al om 12.00 afgeleverd!

Product was netjes en veilig ingepakt.

Verzending was snel en de volgende dag al vroeg bezorgd, verpakking was netjes en veilig.

Azerty is een prettig en betrouwbaar bedrijf. Ze weten waar ze het over hebben en leveren het vaak tegen scherpe (of zelfs de scherpste) prijzen.

Over meerdere jaren heen bestel ik er met enige regelmaat hardware, zoals moederborden, geheugen, power supplies en processoren. En nog nooit problemen met ze gehad over garantie-issues.

De meest recente bestelling bestond uit een 1000W power supply en een 2 TB SSD.

De verpakking is tot op heden altijd voldoende geweest. Ik heb geen beschadigde verpakkingen of producten ontvangen.

Ze zijn goed bereikbaar, reageren op vragen en lossen het probleem op. En dat is naar mijn idee het doel van een klantenservice.F21141932

Al langere tijd klant bij Azerty en erg tevreden over de prijzen van de producten die ze leveren ten opzichte van andere tech winkels.

Dit jaar heb ik twee keer besteld bij Azerty en de producten waren bij Azerty het beste geprijsd.

Overzichtelijke site en ze hebben vaak leuke acties.
Ook leveren ze handige services voor prima prijzen, denk hierbij aan:
- Assemblage van Pc's
- Bios-updates

Ook verkopen ze fraaie upgradekits waar soms goeie opties voor een leuke prijs tussen zitten.
Al met al uitstekende ervaring.
Mocht ik één aanmerking hebben, dan is dat ik graag een dark mode zie voor de site.

Bij de meeste producten, indien op voorraad is het voor 23:59 besteld volgende dag in huis (indien de postservice het allemaal juist verwerkt).

Tot nu toe heb ik geen problemen met verzendingen ervaren.

Super duidelijke en ovezichtelijke site, product snel gevonden voor een mooie lage prijs. Binnen 24 uur geleverd en uitstekend verpakt. Goede informatie voorziening over het bestel verloop en een nette proffessionele factuur ontvangen.
Kortom helemaal TOP, ik ga hier zeker vaker bestellen.

Binnen 24 uur geleverd en uitstekend verpakt. Goede informatie voorziening over het bestel verloop. Bijzonder snel en correct.

Dit keer heb ik een Samsung NVME SSD besteld. De bestelling werd de volgende dag geleverd. Het product was goed verpakt, incl. instructie.

Ik heb ook netjes een factuur op naam gekregen.

Na installatie werkte het product prima. Ik heb dus geen contact met de klantenservice nodig gehad.

Binnen 24 uur correct geleverd zoals beloofd. Daarom zijn minder dan 15 woorden voldoende :-)

Scorekaart voor Azerty