Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Prima webshop, goede service en makkelijk bereikbaar om je hardware op te halen. Ik kom hier zeker terug.

3 stuks Sharkoon SHARK Blades RGB - LED-strips besteld om de PC wat op te fleuren :)

Keurig verpakt, niets op aan te merken.
Artikelen onbeschadigd ontvangen.
De volgende dag.

Ik heb niets meer toe te voegen maar de review eist een minimaal aantal woorden :)

Kwalitatieve en betrouwbare webshop nooit problemen mee gehad. Leveren snel en zijn transparant. Klantenservice is ook prima ze zijn bereid om tot een oplossing te komen.

Ik had een nieuwe barebone nodig en Azerty had deze op voorraad!, bestelproces liep zoals gewoonlijk soepel. Item was zeer snel geleverd

De barebone was verpakt in een eigen verzend doos (dus niet in doos van de barebone) dat soms wel is voorkomt bij webshops dus dat is prima in orde bij Azerty. Netjes verpakt + luchtkussentjes

verzending zeer snel geleverd.

Ik heb zelf de Model D wireless gekocht, tweedehands type A. Het was echt zo goed als nieuw, maar kostte me iets van 20 of 30 euro minder. Ik ben super blij met dit systeem van Type A, B, en C in tweedehands dingen. Ik ben ook super blij met mijn (eigenlijk die van mijn vrienden, ik kreeg het voor mijn verjaardag) aankoop, na een half jaar werkt het nog even goed. Er zijn ook andere deals op deze overzichtelijke en betrouwbare site, daarom ga ik ook veel van mijn onderdelen voor mijn aankomende pc hier kopen.

---

Ik zeg dit alleen omdat ik anders er automatisch 0 sterren voor geef. Het is gewoon een super goede en overzichtelijke site.

Ik heb het zelf niet gekocht, maar het is aangekomen en optijd volgens mijn vrienden.

Heb 2 weken moet wachten tot dat al mijn onderdelen verzameld waren en op voorraad waren. Tijdens dit proces geweldig op de hoogte gehouden en kreeg zelfs een wekelijkse statusupdate! Erg tevreden ookal duurde de levertijd iets langer dan gehoopt :). Alles was netjes verpakt en is goed ontvangen!

Duurde langer dan gehoopt, maar dit was gecommuniceerd. Netjes verpakt en veilig ontvangen, niks te klagen!

Uitstekend! Altijd netjes te woord gestaan. Ook kreeg ik updates over mijn order wat erg fijn was.

Fijn dat je met PayPal kan betalen en de site werkt ook vlot. Bij sommige onderdelen is de keuze wel heel ruim maar dat is makkelijk te filteren als je bijvoorbeeld selecteert 'volgende werkdag in huis'.

Perfect verpakt en snel geleverd. Ruime doos maar voldoende vulling voor de items en gezien de doos wordt er weinig mee gegooid door de bezorgers.

Ik had een vrij vaag idee over het plaatsen van twee zware GPU's in één kast en wilde een beetje een klankbord omdat ik niet helemaal zeker wist of mijn idee ook een beetje uitvoerbaar was.

Natuurlijk een lastige vraag voor iemand die de kast niet voor zich ziet terwijl het voor mij al lastige puzzel was. Maar er werd meegedacht en daar hou ik van. Uiteindelijk werd het gewoon een kwestie van proberen maar het resultaat is erg meegevallen.

De bestelling werd snel geleverd na bestelling. Wellicht niet voor de laagste prijs, maar ik heb er wel het vertrouwen in dat ik er altijd mee terug kan als iets niet goed is.

Azerty is natuurlijk overgeleverd aan hun logistieke partners. De levering was snel, maar het pakket werd buiten mijn deur achtergelaten. Terwijl ik in de email werd gewaarschuwd, dat ik moest tekenen. Wat voor de waarde ook wel logisch is.

Ik was op zoek naar een voeding (Corsair RM850x) en Azerty kon de SHIFT-versie (met aansluitingen aan de zijkant) snel en voordelig leveren voor een onverwacht lage prijs. Heel tevreden dus.

Goed verpakt in een passende doos; minder karton en minder lucht vervoerd door PostNL. Netjes met Track and Trace.

Het betreft een kompleet pc systeem waarbij het motherboard met processor incl koeling geheugen en ssd door azerty geassembleerd is.

Snelle levering en assemblage prima gedaan. Uitstekend verpakt ook alle documenten en handleidingen componenten waren kompleet meegeleverd.

Vooraf een check laten doen of de onderdelen goed matchen. Hierop een snelle reactie op ontvangen.

Het bestellen was snel, gemakkelijk en overzichtelijk!
Werd goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

De doos is van goede kwaliteit met luchtkussens zodat de producten niet zomaar beschadigen .

Goh, waar moet ik beginnen ... er is zoveel te vertellen
Wel een paar jaar terug wou ik eens een pc zelf bouwen maar de delicate processen wou ik overlaten aan profs zo zocht ik een webshop die een deel vn de bouw/samengaan van onderdelen bekeek en zo kwam ik terecht bij AZERTY. Soms liet ik me leiden door upgraden sets soms maakte ik zelf de keuze.
Nu laatst heb ik door een reden beroep gedaan op het herroepingsrecht dat werd door de klantendienst direct aanvaard en goedgekeurd en terug betaald ... proficiat AZERTY.
Nu heb ik terug een bestelling lopen waar ik nog een item op het laatste moment kon veranderen alles werd geregeld dmv vriendelijke mails, bedankt.
Om het verder kort te houden, jullie hebben een tevreden klant voor jaren.

In orde zoals elektronische elementen moeten behandeld worden, moederbord in antistatische verpakking en dan nog eens in blaasjesplastiek gewikkeld.

Een plus voor ieder1 en een dikke duim ook voor de montage planner die me informeerde of er bij mijn bestelling geen ram geheugen hoefde (mss had ik het vergeten dacht hij) maar als ik er thuis had was het uiteraard in orde

Eerste keer iets besteld via Azerty.
Site goed te gebruiken, voldoende overzichtelijk, eenvoudig om verschillende producten te vergelijken.
Bestelling plaatsen en afronden zonder issue. Bestelling werd vlot verzonden.
Al met al een goede ervaring.

Product na bestelling op dezelfde dag verzonden. Verpakking voldoende, in orde. Geen problemen, opvulling tbv tweakers wordcount

Alles ging goed met mijn bestelling: prijzen duidelijk getoond, makkelijk betaald, snel bezorgd. Ik ben erg tevreden!

De levering was precies op tijd. De pakket was erg met zorg verpakt. Mijn product (SSD) was in erg goede staat bezorgd.

Bestelling snel en makkelihk geplaatst, voornamelijk dankzij de koppeling met de pricewatch. De website zelf navigeert niet echt lekker (maar dat kan gezegd worden van 90% van de winkels hier)

Het pakket was goed verpakt verzonden, goede statusupdates en kwam op tijd aan. Er werden aardig wat kussentjes meeverpakt, dat had wat efficiënter gekund met een kleinere doos.

Ik had een defecte PSU gekregen, deze aangemeld en kon hem terugsturen. Kreeg standaard berichten en moest zelf een beetje op zoek gaan naar de informatie. Er is geen persoonlijk woord gewisseld. Mijn garantieafhandeling nam wat tijd in beslag maar is goed afgehandeld en heb inmiddels een nieuwe.

Ik vind het altijd erg makkelijk bestellen bij azerty, ze hebben een uitgebreid assortiment en er is van bijna alles ook wel voorraad zodat het snel leverbaar is

Als het op voorraad is dan heb je het de volgende dag in huis,zeer prettig en de verpakking is ook altijd prima in orde

Kan hier echt alles vinden wat je nodig hebt van computer onderdelen tot aan kantoor spullen, makkelijke betaling en snel afgerond, veder staan er ook bijna altijd alle specificaties van een product bij wat shoppen heel veel makkelijker maakt

sommige producten duren wat lang voordat ze aankomen en de dozen zijn eigenlijk altijd net iets te groot, maar eigenlijk nooit problemen gehad met kapotte producten vanwege transport door het effectief gebruik van opvulling

er werd heel snel gereageert op mijn vragen en eigenlijk werden al mijn vragen binnen 1 dag beantwoord waardoor ik om mijn gemakt verder kon met mijn projecten

Al jaren heb ik een account voor zowel privé als zakelijk.
Makkelijk bestellen en ook bestellijsten aanleggen werkt heerlijk.
En als ze iets niet hebben, dan moet je gewoon bellen of mailen.

Altijd netjes verpakt alhoewel soms een beetje grote dozen gebruikt waardoor er veel luchtzakjes in moeten. Natuurlijk heeft de kapitein aan wal makkelijk praten en snap ik ook heus wel dat ze niet alle maten dozen op voorraad kunnen houden.

Al die jaren netjes te woord gestaan per email of telefoon. Gewoon niets op aan te merken. Fijn dat je echt iemand aan de lijn kunt krijgen. Er zijn tegenwoordig genoeg bedrijven die dat niet meer doen en dat vind ik erg jammer.

Leuke site die je al gelijk uitnodigd te bestellen.
Producten worden goed weergegeven en er staat een duidelijke omschrijving bij.

Mocht je vragen hebben kan je ook heel makelijk via je account of als gast je vraag stellen.

Betalen gaat zoals je van tegenwoordig mag voorstellen heel makkelijk
Wat ik ook wel interresant is dat ze daar tegenwoordig ook Custom waterkoeling componenten verkopen.Dit is voor mij toch ook wel een grote plus punt

Al met al een leuke tent waar ik al tijden bestel en vast nog wel veel vaker

Goed verpakt in bubbeltjes spul.
ja valt eigenlijk niet veel op aan te merken gewoon goed dus

Heb je vragen over het product , bestelling of je factuur wordt je ook hier weer goed en helder uitleg gegeven. en meestal binnen 2 werkdagen

Goeie service. Had een HDD defect. Even gebeld, werkt gewoon :-). Opgestuurd voor garantie, mooi te volgen. Helemaal gooed.

Minimaal 15 woorden is wel een beetje veel. Iets wordt opgestuurd komt de volgende dag aan. Wat moet je daar over zeggen. Volgens verwachting.

Goeie bereikbaarheid en terzake kundig. Heel fijn als je gewoon kunt bellen, er wordt opgenomen en je iemand aan de lijn hebt die verstand van zaken heeft.

Scorekaart voor Azerty