Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Tegenwoordig koop ik bijna alleen maar bij AZERTY wegens de goede service en de prijs vergeleken met andere site. Nog nooit een probleem gehad bij hen. Dit zal ik dan ook blijven doen. Ook vrienden en kennissen aangeraden hier te bestellen en zijn ook altijd tevreden.

Pakketjes komen altijd en mooi ingepakt toe. Ook altijd wanneer ze zeggen op de site dat ze toekomen.

Nog geen contact gehad met de klantenservice omdat ik nog nooit een probleem had.

Ik heb een voeding besteld en die was bij Azerty het goedkoopste en de enige waarbij die direct leverbaar was. Azerty is 1 van mijn main shops waar ik het liefste bestel omdat ik er nog nooit problemen heb gehad en ik ervan overtuigd ben dat als je die wel hebt, ze zorgen voor een uitstekende oplossing.

Verzending van het product was de zelfde dag nog en de volgende dag gewoon in huis zoals dat bij een artikel die op voorraad volgens hun zelf is.
Was ook goed verpakt dus super tevreden ermee.

Ik bestel vaker bij Azerty, de goederen zijn van goede kwaliteit en worden snel geleverd.

---

Ik heb nog geen reden gehad om te bellen/mailen vanwege het niet nakomen van afspraken.

De bestelling was goed verpakt en werd volgens afspraak geleverd

Ik heb een moederbord gekocht dat een eerder geretourneerd product was, het was wat mij betreft niet van nieuw te onderscheiden en werkt ook perfect. Ik zou in de toekomst vaker zo'n ABC-keuze aanschaffen.

Verzending ging via PostNL, ging gelukkig goed. Verpakking was in ieder geval meer dan prima.

Bestelling gemaakt van een stel pc onderdelen. Ik liet azerty de pc bouwen en Windows 11 installeren. Niks te klagen. Zag er goed uit en alles werkte super. Ik kon zo aan de slag.

Azerty hield me goed op de hoogte van de bestelling en de status van de bouw van mij PC. Er werden geen valse beloftes gedaan. De keuze welke bezorgdienst je gebruikt is tegenwoordig altijd een risico. PostNL was deze keer goed.

Pakket was goed en stevig ingepakt. De onderdelen in de pc waren ook extra beschermd. Zag er goed uit

Bestelling plaatsen was makkelijk en de website vind ik altijd lekker overzichtelijk. Je kan componenten ook altijd goed filteren zodat je gerichter kan zoeken.

Nadat ik via Tweakers in de BBG erachter kwam dat Azerty een mooie upgrade kit had op basis van de Ryzen7700 deze gelijk besteld + een setje RAM en koeler.

De verzending zou eigenlijk 2 tot 3 werkdagen duren omdat Azerty momenteel zelf 1 product niet in het magazijn had, wel bij de leverancier. Toch was het pakketje een dag later al binnen. Precies op tijd om BF6 nog te kunnen spelen afgelopen weekend

Al met al dus weer tevreden

Samsung Galaxy A55 5G.
Prima toestel, zeer scherpe prijs.Toestel kon niet direct geleverd worden, omdat het niet voorradig was.

Toestel was niet op voorraad, maar ik werd keurig op de hoogte gehouden via de mail.

Vanwege de langere levertijd kreeg ik het voorstel om een ander toestel uit te zoeken of geld terug als ik niet wilde wachten. Uiteindelijk is toestel nadat deze op voorraad de volgende dag geleverd.

Bestelling plaatsen ging makkelijk. Artikel was niet op voorraad in de winkel maar wel bij de leverancier. Na een soepele bestelling heb ik ongeveer 1 week gewacht totdat ik een verzendbevestiging in de mail kreeg. Het zou wel mooi zijn om een geschatte levertijd of update te ontvangen maar dit is kan logistiek misschien uitdagend zijn. Uiteindelijk werkte de track & trace naar behoren dus ik had een goed beeld van wanneer het pakket geleverd werd. Al met al een erg goede ervaring. Dit is zeker niet de laatste bij Azerty.

Informatie van de postbezorger PostNL was heleer en up-to-date. Geen aanvullingen op.

Ik heb al mijn pc onderdelen besteld bij azerty. Ik had nu een nieuwe cpu kooler besteld alleen zat een kleine defect op. Ik had omdat ik zelf even niet meer wist wat ik er mee moest met mijn hele pc naar hun gereden en hebben ze mij goeie service verleend. Nu heb ik een nieuwe cooler en deze werkt naar behoren.

Top service

Heel snel als het op vooraad is. Daarnaast kan je ook ophalen in de winkel.

Harstikke vriendelijk en ze doen er alles aan om je te helpen.

Snelle levering, prima prijs, intacte onderdelen. Voor de de 2de keer besteld bij Azerty, geen spijt van

Power Supply (psu) bij azerty besteld, best snel bij ophaalpunt geleverd.

Meerdere pc onderdelen besteld, optijd bij het afgesproken punt geleverd

PC onderdelen gekocht en door Azerty laten assembleren. Alles prima geregeld. Prijs was heel netjes, assemblage perfect en alles kwam goed verpakt binnen!

Levering sneller dan verwacht en goed verpakt. Alles kwam heelhuids aan.

Snelle reactie en vriendelijk, maar de inschatting van de levertijd klopte niet (het was sneller, dus dat is fijn)

Ik heb gezocht naar upgrade mogelijkheden voor vrienden in verband met het stoppen van de Windows 10 support in oktober.

Uiteindelijk is de beslissing gevallen op 2x een upgrade set in combinatie met een SSD, systeemkast en voeding. En voor een van de vrienden was ook nog een monitor nodig.

De website is netjes en overzichtelijk en alles was makkelijk te vinden.

De bestelling is lekker snel en netjes binnen 2 dagen bezorgd maar helaas zonder monitor. Omdat het om onderdelen voor 2 computers ging was de doos wel erg groot en was het heel fijn geweest als men een tijdsperiode kon kiezen wanneer het wordt bezorgd.

Gelukkig is de PostNL medewerker na een eerste mislukte bezorging later op de dag nogmaals teruggekomen.

Omdat de monitor niet was geleverd heb ik gebeld met Azerty en de situatie uitgelegd. Zij zijn dit gaan onderzoeken en tot de conclusie gekomen dat de monitor is verstuurd zonder verzendlabel.

Nadat duidelijk was dat ik geen monitor heb ontvangen is er aangeboden de monitor te crediteren of een alternatief in de order te zetten. Dit laatste vond ik vreemd omdat er niet genoemd werd om welke monitor het dan zou gaan. Ondertussen had ik zelf al een iets duurder alternatief gevonden en doorgegeven. Daarbij ook benoemd het vreemd te vinden een alternatief aan te bieden maar niet te benoemen wat dat alternatief zou zijn.

Het contact met support heeft allemaal op dezelfde dag plaatsgevonden en mijn zelf gekozen alternatief is na bijbetaling die zelfde dag ook nog verstuurd waardoor ik hem de dag erna in ontvangst kon nemen.

Kort samengevat prima en snelle service met als verbeterpuntje dat ze ook een alternatief moeten benoemen als dat wordt aangeboden.

Ik had via Azerty een moederbord aangeschaft: van de verschillende aanbieders was Azerty de beste verhouding tussen prijs en levertijd, en inderdaad: voor een prima prijs zeer snel in huis.

---

Buiten de bestelling geen contact gehad met de klantenservice, is niet nodig geweest.

Prima op tijd verzonden en geleverd. Discreet genoeg, snel genoeg.

Heb een nieuwe GPU besteld bij Azerty, ze hadden hem hier voor de laagste prijs die ik kon vinden. Bestellen was gemakkelijk en snel

's Avonds besteld volgende dag in huis. Goed beschermde verpakking

Zoals elke keer weer ontzettend fijn en snel geholpen, netjes binnen het afgesproken tijdsbestek geleverd!

Netjes ingepakt, snel verzonden, goed op de hoogte gehouden en geleverd wanneer afgesproken.

De geleverde service was prima.

Een complete workstation besteld in onderdelen met bios update en cpu montage en alles is spoedig verlopen.

Overige onderdelen die op het moment van bestellen even niet op voorraad waren zijn ook binnen een nette tijd toegevoegd aan het order.

Pc is gebouwd en alles werkt naar behoren.

De levering was erg snel vanaf het moment van aanbieden tot het daadwerkelijke levermoment.

Aankoop ging makkelijk en werd goed verzonden SSD nog niet in gebruik. Misschien later, systeem draait na wat tweaken weer prima.

Snelle verzending, verzending naar 2 dagen later verzet ivm vakantie. Alles goed verlopen

Wederom super goed geholpen met het samenstellen van een aantal componenten plus goed advies over de juiste RGB onderdelen.

Eerlijk advies gekregen over bepaalde RGB componenten waarbij mij werd verteld geen losse hub nodig te hebben terwijl Azerty mij dit wel had kunnen verkopen.

Eenvoudig bestellen, de laagste prijs, snelle levering, een grote (maar wel zo plat mogelijke) verpakking voor een doosje zo groot als een ansichtkaart, goed product, oftewel: prima!

De verzending was snel. De kartonnen verpakking was goed, maar onnodig groot.

Scorekaart voor Azerty