Gebruikers over webshop HOBO Hifi
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk wilde graag de Pro-Ject T1 SB hebben en kooks voor HOBO door hun specialistische expertise. Ik had tot twee keer toe serieuze klachten over de geleverde pick up. Ze probeerden mij wijs te maken dat een duurdere pick up minder klachten heeft dan een goedkope. Ik ben verbolgen. Van mij mag Pro-Ject de licensie aan HOBO acuut intrekken.
VerzendingDe pick up was goed verpakt, maar ik kan verzending met een post bedrijf altijd afraden.
KlantenserviceHOBO is arrogant, en komt in eerste en tweede instantie met drogredenen over aantoonbare gebreken. Ik heb mij door Audio Service laten overhalen de pick up alsnog ter reparatie aan te bieden.
AlgemeenToen ik eindelijk had besloten voor een Pro-ject Debut Carbon EVO te gaan was het nog even zoeken naar een webwinkel die hem al op voorraad had. Het gebrek aan reviews over Hifi shops op Tweakers hielp ook niet echt. HOBO heeft echter wel goede reviews op andere platformen, dus ging ik voor hun.
Klein probleem echter, ze hadden de Debut Carbon EVO nog niet op hun website. Dus ik nam contact op via e-mail met de vraag wanneer ze op de website kwamen. Dat was nog niet helemaal duidelijk, maar ze konden hem alvast voor mij bestellen en dan zou het over ongeveer 2 weken binnen komen.
En inderdaad na ongeveer 2 weken ontving ik een Pro-ject Debut Carbon EVO. Alleen de verkeerde kleur...
Ik meteen opbellen en kreeg excuses dat ze inderdaad de verkeerde hebben opgestuurd. Kan gebeuren natuurlijk.
Ze vonden het niet nodig vonden om eerst het verkeerde product terug te krijgen. En stuurden meteen een nieuwe op met een retourlabel voor de verkeerde.
Hoe het met deze bestelling ging, is wanneer ik een webshop uitstekend vind. Zodra ze een goede klantenservice hebben die problemen goed en snel oplossen. Geen onnodige discussies of procedures, maar gewoon oplossen. Foutjes kunnen gebeuren, maar hoe een webshop dan omgaat met het oplossen van het probleem, dat is waar het mij om gaat!
Via een hifi community vond ik een advertentie van Hobo Hifi in Amersfoort. Een mooie tweedehands surround receiver voor een zacht prijsje. De website is goed overzichtelijk en via de mail wordt er snel en persoonlijk geantwoord.
De receiver die ik op het oog had, kon helaas niet verzonden worden vanwege zijn abnormale afmetingen en de afwezigheid van de originele doos. Ophalen was voor mij momenteel geen mogelijkheid waarop ik een mailtje heb gestuurd.
Het was voor Hobo geen probleem om de receiver over te dragen aan een medewerker uit de vestiging Enschede, waarmee halverwege de afstand werd afgesproken. Binnen een paar dagen kon ik de receiver ophalen bij een vestiging lekker dichtbij! En dat zelfs voor een miniklant als ik, met de goedkoopst mogelijke receiver.
Hobo den bosch: Absoluut tegenovergestelde van de enschede-story hieronder Kan een a4 volschrijven met pluspunten en kan geen 1 minpunt ontdekken en ook van anderen die daar iets gekocht hebben hoor ik alleen goeds, ligt dus duidelijk aan de mensen die in de zaak staan en niet aan de organisatie. Ik heb er m'n home cinema (en alles wat ermee samen hangt) gekocht tijd terug en installatie en afwerking is subliem evenals de manier van afhandeling bij technische problemen etc. Gegeven score is dus niet overrated en weloverwogen want ik kan werkelijk geen 1 minpunt vinden dat ik heb meegemaakt afgelopen tijden dat ik met hun te maken had.
Helaas geen cpu spulletjes maar de mooiste audio apparatuur. Je word er goed geholpen en nemen alle tijd voor je. En ze zijn nog wel goed in prijs ook, had een sennheiser koptelefoon gekocht daar van normaal 190 pleuro nu voor maar 125 pleuro