Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk heb mijn bestelling snel kunnen plaatsen niks om op aan te merken en genoeg verschillende betaalmethodes dat is fijn.
VerzendingHet bestelde artikel wordt goed bescherm en goed verpakt verzonden!
KlantenserviceVerkeerde artikel geleverd, melding van gemaakt volgende dag de juiste artikel geleverd!
AlgemeenHeb een Toshiba MG09 18 TB harde schijf via de site gekocht.
De Toshiba MG09 18TB draait hier perfect: redelijk stil (vergeleken met Seagate), betrouwbaar en razendsnel. Ideale schijf voor 24/7 gebruik en erg tevreden met deze aankoop!
Snelle levering van Alternate en netjes verpakt. En is belangrijk voor een harde schijf.
AlgemeenZocht een nieuwe vijverpomp. Kon deze via Google snel vinden en via de site van Alternate besteld. Alternate bleek ook nog de goedkoopste te zijn voor deze pomp en bezorgkosten waren er niet.
Heb in het verleden al vaker PC componenten besteld bij Alternate en altijd op tijd geleverd en goed verpakt. Bedrijf heeft wat mij betreft een goede reputatie. Aanrader.
Pomp prima schokvrij verpakt en de volgende dag aan huis afgeleverd. Pomp zat in een stevige kartonnen doos.
AlgemeenIk heb laatst een moederbord, een processor en werkgeheugen besteld voor mijn eerste pc en ben hardstikke tevreden over de producten en over de website. Ik heb geen problemen ervaren met de producten of met iets anders. Goede prijzen voor de producten. Kortom dik tevreden!
VerzendingVan alles wat ik heb besteld kwam alles van Alternate als eerste binnen.
Algemeenik heb een Lexar NQ780, 1 TB SSD gekocht en deze werkt prima ik store al mijn games hierop.
Verzendingprima verpakt in een pakketje voorzien van de nodige bubblewrap.
AlgemeenIk was op zoek naar een nieuwe harde schijf voor in m'n nieuwe NAS. Bij Alternate was het type dat ik zocht op voorraad en tegen de juiste prijs aan te kopen.
VerzendingDe schijf werd nog beter dan best ingepakt! Ik heb bij meerdere winkels harde schijven besteld maar Alternate doet dit echt subliem. In een soort kussenverpakking die vervolgens weer keurig beschermd werd door bubbelfolie en papier. Dit is 'by far' de beste verpakking die ik heb gezien wat betreft harde schijven. Chapeau!
Daarnaast was de schijf ook keurig op tijd binnen.
AlgemeenMoeiteloos product kunnen vinden wat ik nodig had. Hier bestel ik eigenlijk altijd mijn computeronderdelen dus komen we uiteraard weer terug.
VerzendingSnelle levering, netjes verpakt, precies hoe je het zou verwachten.
KlantenserviceHad vragen met betrekking tot retour, en dit was heel snel beantwoord, en weer opgelost.
AlgemeenAlternate heeft volledig aan mijn verwachtingen voldaan bij de aankoop van mijn nieuwe game laptop.
De laptop (ASUS ROG Zephyrus G16 GU605CP-QR007W 16" Copilot+ gaming laptop) werkt uitstekend en was goedkoper dan bij alle concurenten.
Het uitzoeken op de website werkte perfect aangezien ik een bepaalde grafische kaart wilde hebben met een specifieke processor etc.
De filtermogelijkheden in de webshop vind ik erg fijn.
Ik heb er ook nog een gratis Gaming Mouse bijgekregen twv 100 euro.
De laptop werd netjes de volgende dag (zoals afgesproken) geleverd.
De verpakking was mooi en stevig.
AlgemeenHad een paar nieuwe keyboards nodig, dus ook maar meteen een muis erbij gedaan; bestellen was makkelijk, levering was snel (alles was op voorraad).
Prima winkel om bij te bestellen.
Ook leuk dat ze een actie doen om mensen reviews te laten plaatsen.
Levering was op tijd, alles goed verpakt. Niks negatiefs op aan te merken.
AlgemeenAlternate is simpelweg een top site. Ze hebben geen overdreven prijzen, en vaak zelfs net wat lager dan de meeste sites. Bijna altijd binnen 1 dag binnen, en een enorm groot assortiment. Ik ben altijd wel tevreden als ik bij Alternate iets bestel.
VerzendingDe levering bij Alternate is geweldig. Bijna altijd de volgende dag in huis. Pakketjes zijn goed en mooi verpakt. Breekbare producten zitten altijd verpakt in een goede laag bubbelwrap.
KlantenserviceAls je een klacht hebt, is de klantenservice altijd snel. Of je nou een mailtje stuurt of een berichtje, je hebt altijd een snelle reactie om je zo snel mogelijk te helpen.
AlgemeenAlle keren dat ik iets nodig heb van Alternate ben ik weer blij verrast van de prijs die zij kunnen bieden. Tevens worden de producten op tijd geleverd en is alles piekfijn in orde. Bij het bestellen denk ik sneller aan Alternate dan een van de grote partijen die dit verkopen. Top bedrijf en service dus.
VerzendingVerzending was tip top in orde, op tijd en in een goede verpakking.
AlgemeenIk ken deze zaak van al ik denk meer dan 20j geleden, toen ze nog 1 van de paar hele grote jongens waren in computer producten en ik er wel eens wat bestelde.
Dit keer kwam ik ze tegen omdat ik een Gardena product nodig had.
Site liet gelijk verzendkosten zien (wat een pro is voor mij). Ik had het dinsdag avond besteld en woensdag was het in huis, super. Ik werd ook via de mail op de hoogte gehouden over bestelling ontvangen, factuur, verzendbedrijf (DHL), dus communicatie ook niets op aan te merken.
Wat zou er nog beter kunnen?
- De factuur zou nog wat duidkelijker mogen, daar stond geen Gardena bij of EAN nr, wel een intern product nr.
- De doos was wel erg groot voor een onderdeel wat in je hand past.
Ordernummer 258370477
Zoals hierboven gesteld, binnen 1 dag was het binnen, super.
AlgemeenBij Alternate een Synology DS224+, WD 4TB harde schijf, WD 500GB SSD en Crucial 16GB werkgeheugen besteld (ordernummer: 258342078). Alles zou direct leverbaar zijn. Helaas bleek de NAS toch uitverkocht en moest ik langer op mijn bestelling wachten. Dit zou er misschien mee te maken hebben dat ik het winkelwagentje al een paar dagen open had staan voordat ik uiteindelijk de bestelling plaatste.
Na contact met de klantenservice bestelling aangepast waarna deze snel werd geleverd.
Niet altijd de goedkoopste webshop maar voor dit soort producten toch echt mijn eerste keuze ivm de betrouwbaarheid.
Prima verpakt, dit wil je ook wel met een harde schijf. Geen op- of aanmerkingen.
KlantenserviceOmdat ik bijna op vakantie zou gaan, even contact opgenomen met de klantenservice en de NAS uit de bestelling gehaald (en ergens anders besteld). Tijdens het gesprek ook direct even gevraagd wat hun ervaringen waren met het geheugen icm deze NAS. Veel klanten zouden deze combinatie bestellen (en in het tweakers forum wordt deze ook vermeld als compatibel), echter geen garantie dat het zou werken. En het werkte dus ook helaas bij mij niet. Geheugen kon ik probleemloos retourneren en ik heb een andere (8GB) module besteld welke gelukkig wel werkte.
Te veel betaald geld snel terug gekregen.
AlgemeenZe waren de goedkoopste voor het product wat ik zocht, het bestellen ging precies zoals je het verwacht.
VerzendingProducten werden op tijd ook werd het goed verpakt geleverd
AlgemeenIk heb een Ubiquiti U7-PRO (Order-nr.258374392) gekocht voor achter in de schuur. Levering was snel en goed verpakt zoals je kunt verwachten van alternate.
VerzendingPakket op tijd. Netjes ingepakt. En volgende dag in huis!
AlgemeenHele nette prijzen en de volgende dag geleverd.
Duidelijke vermelding van productinformatie op de website. Tevens mogelijkheid om kort bij mijzelf af te halen.
Zeer tevreden met Alternate.
Netjes volgende dag geleverd via DHL. Exact conform vooraf afgegeven leverindicatie.
AlgemeenIiyama monitor ( 258356974 ) besteld, goed verpakt en geen dode (sub)pixels dus gewoon heel tevreden.
VerzendingSnel bezorgd 's avonds besteld de volgende middag in huis.
AlgemeenLang getwijfeld of ik de RTX 5080 of een RTX 5070 Ti wilde kopen. Uiteindelijk gekozen voor de RTX 5080 en Alternate (1 van mijn 2 winkels waar ik hardware koop) had em op voorraad en voor een lagere prijs als de rest (Hey, 50 euro, is 50 euro). Klik, klik besteld. Zeer snel gegaan. Al jaren een aanrader om bij Alternate te kopen.
VerzendingZoals altijd en beloofd, zolang alles op voorraad is, heb je em gewoon binnen 24 in huis. Ook hiermee was dat zo en product was goed verpakt. Valt niet meer te zeggen dan dat ze gewoon snel zijn in verzending.
KlantenserviceVoor dit order geen contact gehad, wel voor anderen, en ook in de afgelopen jaren: Altijd bereikbaar, geen lange wachtrijen, vriendelijk en ze helpen je tot aan de laatste punt! Top. Oh ja, retourbeleid is gewoon prima!
AlgemeenCpu koeler en werkgeheugen besteld. Makkelijk en overzichtelijk. Grote webshop. Top site. Prijzen zijn normaal.
VerzendingPakket op tijd. Netjes ingepakt. Idd de volgende dag in huis!
AlgemeenSnel geleverd en goed verpakt. product werkt uitstekend.,totaal geen problemen gehad. De handleiding was super
---
Ik heb de klanterservice niet nodig gehad omdat alles naar behoren werkte
Goed verpakt en snel geleverd, Alles zag er netjes uit