Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenZe hebben een groot assortiment met een duidelijke voorraad. Hierdoor kon ik goed afwegen wat ik hier en wat ik ergens anders bestelde.
VerzendingAlles is snel geleverd! Altijd leuk als je net alles voor een nieuwe PC hebt besteld en niet kunt wachten. De onderdelen waren prima ingepakt. Alles samen in een grote doos.
AlgemeenDuidelijke website met voldoende informatie bij de aangeboden artikelen en zoals beloofd levering de volgende dag.
---
Klantenservice niet nodig gehad, dus geen uitgesproken oordeel over de klantenservice.
Bestelling zoals beloofd binnen 24 uur geleverd en goed verpakt.
AlgemeenIk heb onlangs computeronderdelen besteld en ik ben zeer tevreden over de service. De website was gebruiksvriendelijk en het bestelproces verliep soepel. De levering was snel en goed verpakt, zodat alle onderdelen in perfecte staat aankwamen. De klantenservice was uiterst behulpzaam en reageerde snel op mijn vragen. Ik waardeer de professionaliteit en betrouwbaarheid van deze winkel en zal hier in de toekomst zeker weer bestellen. Een absolute aanrader!
VerzendingDe levering was snel en goed verpakt. Mijn bestelling kwam op tijd aan en in perfecte staat. Ik ben zeer tevreden over de verzendservice!
KlantenserviceDe klantenservice was uitstekend! Mijn vragen werden snel en professioneel beantwoord. Het team was vriendelijk en behulpzaam, wat mijn winkelervaring erg prettig maakte. Ik waardeer hun snelle reacties en deskundigheid.
AlgemeenZoals van ouds bij Alternate geen enkel euvel ondervonden van bestelling tot voordeur foutloos verlopen!
VerzendingMijn bestelling was door alternate keurig en stevig verpakt, het pakket prima optijd!
KlantenserviceHeb betreft deze bestelling geen contact gezocht met de klantenservice.
In verleden had ik een videokaart besteld waar enkele shaders van defect waren, zonder gedoe werd ie direct omgeruild !
AlgemeenOp releasedag een 9070XT gekocht voor de adviesprijs.
Tot mijn verbazing was deze, ondanks de drukte, zelfs de volgende dag bezorgd. Hoewel ik het jammer vind dat ze maar heel kort voor 695 beschikbaar leken te zijn vind ik het toch al complimenten waard dat het me zonder bots of wat ook überhaupt ia gelukt
Keurig netjes en goed verlakt. Tevens de volgende dag bezorgd ondanks de grote drukte en chaos op launchdag
AlgemeenVerschrikkelijk. Eerst wacht ik 1.5 maand op mijn pakket, die vervolgens stuk blijkt te zijn en nu weer een maand aan het wachten tot ik meer hoor. Krijg ik een nieuwe? Wordt de kapotte headset die ik heb gekregen gerepareerd? Belachelijk slecht! Nog nooit zo’n slechte service en producten gehad!!
VerzendingEerst wacht ik 1.5 maand op mijn pakket, die vervolgens stuk blijkt te zijn en nu weer een maand aan het wachten tot ik meer hoor.
KlantenserviceElk contact verloopt verschrikkelijk. Hoe kan het dat ik in totaal 4 maanden aan t wachten ben voor een headset?? Elk antwoord bestaat uit dat ik verder moet wachten, belachelijk!!
AlgemeenDuidelijk uitleg en specificaties product, duidelijke prijs en makkelijk te bestellen. Bestelling was zo geplaatst.
VerzendingLevering was erg snel. Product werd goed verpakt en netjes geleverd.
AlgemeenDe laagste prijs die ik heb kunnen vinden. Zoals ik van alternate gewend ben zeer snelle verzending en goede service. Uitstekend!
VerzendingGoed verpakt, snel verzonden. Keurig via e-mail op de hoogte gehouden.
AlgemeenBestelproces was soepel en verliep prima. Genoeg betalingsopties en een overzichtelijke site.
Een van de weinige Nederlandse webshops die langdurig MSRP honoreert voor MSRP modellen. Daar kunnen andere webshops een voorbeeld aan nemen.
Zelf een 5070Ti kunnen bestellen voor MSRP. Daarnaast getwijfeld om een 5070 te bestellen die meerdere dagen voor MSRP te verkrijgen was.
Verzending was goed verpakt en aangetekend verzonden.
Ook is de bestelling binnen de gestelde termijn bezorgd.
AlgemeenAl meerdere producten besteld, vlotte levering en goede service. Ook garantie op een vlotte wijze afgehandeld
VerzendingSnelle levering, netjes verpakt en op tijd bezorgd. Helemaal tevreden
KlantenserviceSnelle afhandeling van garantie op een SSD. Defecte SSD was niet meer leverbaar, alternatief aangeboden.
Algemeenproducten goed te vinden in duidelijk overzicht. Bestellen was erg makkelijk en duidelijk. Goede en overzichtelijke website.
Verzendingnadat bestelling was geplaatst was de afhandelijk tot verzenden erg makkelijk en duidelijk. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzendstatus en track en trace.
Klantenservicein het verleden een product moeten retourneren omdat deze defect was. Werd niet moeilijk over gedaan en kreeg mijn geld terug.
AlgemeenToen ik de kaart kocht was hij net uit, daardoor werkte niet alles op de site zoals het dat normaal zou doen. Wat wel fijn was is dat de website het deed, wat niet gezegd kon worden van andere webshops op dat tijdstip. Toen ik de kaart had gekocht bleek wel dat er geen voorraad meer was, beetje vervelend, maar gelukkig is hij uiteindelijk wel aangekomen.
VerzendingDoor de hoge vraag duurde het 3 weken tot het werd geleverd, maar gezien de omstandigheden was het begrijpelijk.
KlantenserviceKlantenservice was makkelijk bereikbaar en hield mij zo goed mogelijk op de hoogte van de voorraad van de grafische kaart.
AlgemeenDuidelijke stappen en goede communicatie in mail. Mail bevat de nota en overige informatie. Dus prima
VerzendingFijn dat je voor avondbezorging kunt kiezen. Geleverd op beloofde moment.
KlantenserviceIk heb nog geen vragen of klachten, dus kan geen oordeel vellen over de klantenservice na aankoop.
AlgemeenEen AOI gekocht bij Alternate. Het product wat ik wilde was makkelijk te vinden en de site spreekt verder voor zich. Dag 1 besteld, dag 2 geleverd met goede track@trace.
Ik kwam er helaas achter dat ondanks mijn C8 behuizing 3 x 140mm fans aan de boven en zijkant ondersteund, een 420mm radiator er net niet in past.
Uitstekende service van Alternate.
Artikel was goed verpakt in een aparte doos met voldoende vulmateriaal.
KlantenserviceRetour aangevraagd waarop ik direct een retourlabel ontving. 3 dagen later stond het geld weer op mijn rekening.
Uitstekende service van Alternate.
AlgemeenGoede duidelijke site met goede en meer dan voldoende foto’s.
Ook voldoende informatie middels duidelijke beschrijvingen.
Een snelle verzending.
Het pakket was zorgvuldig en netjes verpakt
Algemeen4TB schijf gekocht voor mijn PLEX server
Bestelproces ging zoals altijd erg soepel. Bestelling was op tijd in huis.
Product was prima verpakt en volgens afspraak de volgende dag in huis
KlantenserviceIk had geen contact nodig met de klantenservice maar ervaringen uit het verleden waren altijd prima
AlgemeenDe selectie van een artikel doe ik altijd vanaf Tweakers, want hun website heeft wel mogelijkheden om te filteren, maar die vind ik wat onoverzichtelijk.
De informatie over de producten is zeer uitgebreid en voor zover ik heb gezien accuraat.
De betaling via iDeal verloopt altijd probleemloos.
De producten waren altijd goed verpakt en bovendien snel bezorgd.
KlantenserviceIk heb een aantal maal iets besteld, dat ik bij nader inzien toch niet wilde hebben. Onder het retourrecht terugsturen leverde dan nooit problemen op.
Verder heb ik een aantal keren contact gehad met de klantenservice om iets te vragen. Daar ben ik netjes te woord gestaan. Dat je ze gewoon kan bellen vind ik wel zo prettig. Ze zijn bovendien goed bereikbaar.
AlgemeenIk heb al jaren goede ervaringen met Alternate. Ze zijn snel, professioneel en de website is overzichtelijk. Altijd genieten on te browsen. Met sommige producten zijn ze wat duurder dan andere webshops, maar met andere producten weer goedkoper. Al met al, top winkel!
VerzendingHelemaal niks op aan te merken. Alles was netjes en veilig verpakt.
KlantenserviceDe service is zo goed, dat ik nog nooit de klantenservice heb nodig gehad.
AlgemeenDuidelijke website, what you see is what you get, het ging over een merknaam (synology) dus qua kwaliteit product zat het wel goed, bestelling en betaling ging gemakkelijk en met 2 dagen had ik mijn bestelling (te volgen via track&trace)
VerzendingBinnen 2 dagen in huis met track&trace goed verpakt geen beschadiging
AlgemeenGorde web site
Goed prijs kwaliteit verhouding.
Zeer snelle levering
In een woord perfecte online shop.
Gisteren besteld, vandaag in huis
Super snel geleverd.
Kan niet beter