Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenDe bestelling ging goed. Het was netjes verpakt. Ik moest wel nog verzendkosten betalen terwijl ik al voor meer dan honderd euro had besteld. Ze bieden daarnaast geen kopers bescherming wat eigenlijk wel mag voor bepaalde prijzen.
AlgemeenIk heb een Case en RAM gekocht bij Alternate. Zij waren de enige die de Lian Li 216 nog op voorraad hadden, waardoor je deze de volgende dag al in huis had, iets wat ik erg fijn vond. Niet alleen was deze Casse sneller leverbaar, maar hij was ook nog zo’n 10 tot 30 euro goedkoper dan bij concurrenten, die hem pas weken later konden leveren.
Verder is de website over het algemeen duidelijk en overzichtelijk. Je ziet duidelijke afbeeldingen van het product met de prijs ernaast, en daaronder staan alle specificaties vermeld. Hierdoor is het makkelijk om te zien of het product geschikt is voor jouw toepassing.
Geen contact gehad met klantenservice, dus kan hier niks over zeggen.
Mijn Case en RAM kwamen allebei netjes binnen de vermelde tijd aan. De behuizing kwam in de originele fabrieksdoos van Lian Li zelf, die goed was verpakt met standaard piepschuim voor bescherming. De RAM zat in een aparte doos met extra pakpapier voor demping tijdens het vervoer. Beide producten kwamen ongedeeld en onbeschadigd aan. Ik ben zeer tevreden en er valt verder weinig over te zeggen.
AlgemeenGoede, betrouware webshop. Producten zijn altijd scherp geprijsd, en ik heb goede ervaringen gehad met de klantenservice.
VerzendingPakket was op dezelfde dag nog verzonden. De volgende dag had ik het pakket in m'n handen.
AlgemeenHad last minute de kriebels gekregen om een PC samen te stellen maar het was weekend. Alternate bleek de mogelijkheid te hebben om ook op zaterdag af te kunnen halen dus zodoende in de ochtend besteld via de website en in de middag opgehaald. Was een stukje rijden, maar alles was goed geregeld en vlekkeloos verwerkt.
KlantenserviceKlantenservice was goed. De bestelling werd netjes doorlopen om te controleren of alles in orde was.
AlgemeenIk heb de Corsair 4000D Airflow besteld bij Alternate vanwege de scherpe prijs. De levering was snel en goed verpakt. De PC zat in een dubbele doos, dus extra veilig. De behuizing zelf is degelijk en prettig om mee te werken. Alternate levert zoals altijd weer perfect.Tevreden klant!
AlgemeenIk heb de RTX 5070 PRIME OC besteld bij Alternate, simpelweg omdat zij de laagste prijs aanboden. De bestelling werd snel en netjes geleverd. Alles werkte direct zoals het hoort. Goede ervaring, Alternate blijft voor mij een betrouwbare keuze voor hardware.
AlgemeenIk heb Viper Venom RAM besteld bij Alternate omdat zij de goedkoopste aanbieder waren. De bestelling verliep soepel en de levering was vlot. Prima service en scherpe prijzen. Zeker een aanrader voor hardware aankopen.
AlgemeenContact gezocht omdat het niet klopte.
Uiteindelijk op een andere manier de bestelling gedaan welke goed is geleverd.
Prima verzending zoals het hoort.
Ik wist wanneer ik het pakket kon verwachten.
De website toonde de verkeerde prijs, medewerker bood aan dit achteraf te corrigeren.
AlgemeenFijne overzichtelijke webshop met een ruim assortiment waar ik altijd bijna alles wel kan vinden.
VerzendingVerzending gaat altijd snel en volgens indicatie bij het plaatsen van de bestelling
AlgemeenKoop al heel mijn leven bij Alternate! Het is wat mij betreft een van de beste webshops voor Computer onderdelen en hardware!
Super goede service altijd!
Perfect toptijd geleverde bestelling! Perfect toptijd geleverde bestelling! Geen negatieve ervaringen
AlgemeenBij alternate.nl nieuwe geheugenmodules gekocht. De modules zijn snel en netjes afgeleverd en werken perfect.
VerzendingVandaag besteld en morgen in huis. In verband met de actie waren er geen verzendkosten. Ik had meer tijd nodig om de modules te plaatsen.
KlantenserviceIk wist goed wat ik moest kopen door de uitstekende klantenservice. Ik heb de D432GB 3200-16 Vengeance LPX en ze doen het perfect.
AlgemeenIk heb een harde schijf (HDD) van WD besteld voor mijn NAS. Product werkt perfect en was snel geleverd. En is Alternate 10% goedkoper als andere webshops.
VerzendingProduct was goed verpakt en snel geleverd. Zeker omdat het om een HDD gaat is een goede verpakking essentieel. Geen aanmerkingen hierover.
KlantenserviceDoordat het type nummer van de harde schijf afweek van de lijst harde schijven die worden ondersteund maakte ik mij zorgen of ik wel de juist HDD had. De HDD die oorspronkelijk bij de NAS hoort is nergens te bestellen. Ik heb daarom naar de klantenservice gebeld en mijn dilemma uitgelegd. Ik ben heel vakkundig geholpen en kreeg zelfs garantie mocht het product niet naar behoren werken. Inmiddels zijn we een maand verder zonder problemen.
AlgemeenVanwege goede ervaringen (ook wat betreft garantie) in het verleden met deze webshop heb ik hier weer besteld. Producten zijn erg redelijk geprijsd, vaak erg laag tov gemiddelde prijs in Pricewatch. Mijn bestelde product was destijds de goedkoopste van de Nederlandse shops. Website bevat veel technische informatie en bestelproces is overzichtelijk. Verder een prima afhandeling binnen de beloofde tijd.
Deze review is gebaseerd op ordernummer 258284852.
Het bestelde product was volgens de website op voorraad. Zoals beloofd ook de volgende dag geleverd in omdoos.
AlgemeenGoede en overzichtelijke website. Na een tijdje vergelijken, heb ik hier de scherpste prijs gevonden. Dus super tevreden!
AlgemeenDit was vokr mij de eerste keer een pc zelf in elkaar zstte . De website is duidelijk. Goede communixatie van af het begin tot aan het eind. Spullen zaten goed verpakt en snel geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar.
VerzendingCase kwam in 1 doos en alle componenten in een andere doos. Alles was zo ingepakt dat het voor de verschillende componenten onmogelijk was om te bewegen.
AlgemeenTegenwoordig wordt er vaak geadverteerd met op voorraad maar dat gaat dan vaak over hun leverancier. Bij Alternate klopt het echt, er stonden 2 Dell 3680pc's op voorraad, ik bestelde er 1 s'avonds en de andere dag al in huis! Keurig dus! Ik heb in het verleden al eens eerder bij Alternate besteld en tot nu toe altijd keurig geleverd volgens afspraak en vaak ook echt goed geprijsd! Alleen denk ik dat niet veel mensen weten wat voor enorm assortiment ze hebben, dat loopt echt enorm uiteen.
VerzendingSupersnel geleverd dus ECHT op voorraad, keurig verpakt en track en trace. Kan niet beter...
KlantenserviceIk had ook nog een aanvullende vraag en ook die werd keurig en snel beantwoord, ook werd er nog netjes navraag gedaan of het allemaal naar tevredenheid afgehandeld was!
AlgemeenAl sinds 2006 klant bij Alternate, vanaf mijn eerste zelfbouw pc tot mijn laatste order: 258289671 / 09.04.2025 een AQARA smart plafondlamp.
Komt altijd goed aan, altijd netjes in service en nette prijzen.
Komt op tijd, nooit defecten in leveringen gehad, altijd degelijk verpakt.
KlantenserviceZelden contact gehad en nooit echt de nood moeten ervaren om iets onmiddellijk via de klantenservice te moeten regelen. Contact via mail en telefoon was prima.
AlgemeenIk bestel al sinds jaar en dag bij Alternate. Gaat altijd prima, noot slechte ervaring gehad.
Levering is altijd zoals aangeven. Klachten of issues worden altijd netje opgelost. Top!
Snel geleverd, exact zoals aangegeven. Alles goed verpakt en compleet.
Algemeenik heb bij alternate altijd mijn hardware gekocht vanwege de goede kwaliteit en ook nog goede prijs ik heb een predator desktop pc met 2 27 inch schermen waarvan 1 gaming scherm dat werkt top ook de grafische kaart geen probleem
recentelijk ook een msi gaming laptop gekocht en ik ben er gewoon tervreden over ook de mensen aan de helpdesk denken met je mee b.v. bij de laptop denk aan de plakker voor garantie en eventuele upgrade componenten als extra ram en ssd type wat beste hiervoor zijn dus overal my place to go ook voor keybord headset en mouse
binnen 2 dagen geleverd en goede update wanneer het binnen komt
Klantenserviceik werd goed begeleid in het kopen van de pc en laptop en ook goed advies zeker bij de laptop over het eventueel uitgebreide type geheugen en ssd
AlgemeenGewoon goed! Bestelproces verliep soepel, overzichtelijke site met goede voorraadindicatie. Betalen en levering zoals je mag verwachten.
VerzendingGoed verpakt, snel geleverd conform aangegeven leveringsdatum. Levering via DHL verliep prima.