ALTERNATE.nl

Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl

Bij alternate.nl nieuwe geheugenmodules gekocht. De modules zijn snel en netjes afgeleverd en werken perfect.

Vandaag besteld en morgen in huis. In verband met de actie waren er geen verzendkosten. Ik had meer tijd nodig om de modules te plaatsen.

Ik wist goed wat ik moest kopen door de uitstekende klantenservice. Ik heb de D432GB 3200-16 Vengeance LPX en ze doen het perfect.

Ik heb een harde schijf (HDD) van WD besteld voor mijn NAS. Product werkt perfect en was snel geleverd. En is Alternate 10% goedkoper als andere webshops.

Product was goed verpakt en snel geleverd. Zeker omdat het om een HDD gaat is een goede verpakking essentieel. Geen aanmerkingen hierover.

Doordat het type nummer van de harde schijf afweek van de lijst harde schijven die worden ondersteund maakte ik mij zorgen of ik wel de juist HDD had. De HDD die oorspronkelijk bij de NAS hoort is nergens te bestellen. Ik heb daarom naar de klantenservice gebeld en mijn dilemma uitgelegd. Ik ben heel vakkundig geholpen en kreeg zelfs garantie mocht het product niet naar behoren werken. Inmiddels zijn we een maand verder zonder problemen.

Vanwege goede ervaringen (ook wat betreft garantie) in het verleden met deze webshop heb ik hier weer besteld. Producten zijn erg redelijk geprijsd, vaak erg laag tov gemiddelde prijs in Pricewatch. Mijn bestelde product was destijds de goedkoopste van de Nederlandse shops. Website bevat veel technische informatie en bestelproces is overzichtelijk. Verder een prima afhandeling binnen de beloofde tijd.
Deze review is gebaseerd op ordernummer 258284852.

Het bestelde product was volgens de website op voorraad. Zoals beloofd ook de volgende dag geleverd in omdoos.

Goede en overzichtelijke website. Na een tijdje vergelijken, heb ik hier de scherpste prijs gevonden. Dus super tevreden!

Dit was vokr mij de eerste keer een pc zelf in elkaar zstte . De website is duidelijk. Goede communixatie van af het begin tot aan het eind. Spullen zaten goed verpakt en snel geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Case kwam in 1 doos en alle componenten in een andere doos. Alles was zo ingepakt dat het voor de verschillende componenten onmogelijk was om te bewegen.

Tegenwoordig wordt er vaak geadverteerd met op voorraad maar dat gaat dan vaak over hun leverancier. Bij Alternate klopt het echt, er stonden 2 Dell 3680pc's op voorraad, ik bestelde er 1 s'avonds en de andere dag al in huis! Keurig dus! Ik heb in het verleden al eens eerder bij Alternate besteld en tot nu toe altijd keurig geleverd volgens afspraak en vaak ook echt goed geprijsd! Alleen denk ik dat niet veel mensen weten wat voor enorm assortiment ze hebben, dat loopt echt enorm uiteen.

Supersnel geleverd dus ECHT op voorraad, keurig verpakt en track en trace. Kan niet beter...

Ik had ook nog een aanvullende vraag en ook die werd keurig en snel beantwoord, ook werd er nog netjes navraag gedaan of het allemaal naar tevredenheid afgehandeld was!

Al sinds 2006 klant bij Alternate, vanaf mijn eerste zelfbouw pc tot mijn laatste order: 258289671 / 09.04.2025 een AQARA smart plafondlamp.
Komt altijd goed aan, altijd netjes in service en nette prijzen.

Komt op tijd, nooit defecten in leveringen gehad, altijd degelijk verpakt.

Zelden contact gehad en nooit echt de nood moeten ervaren om iets onmiddellijk via de klantenservice te moeten regelen. Contact via mail en telefoon was prima.

Ik bestel al sinds jaar en dag bij Alternate. Gaat altijd prima, noot slechte ervaring gehad.
Levering is altijd zoals aangeven. Klachten of issues worden altijd netje opgelost. Top!

Snel geleverd, exact zoals aangegeven. Alles goed verpakt en compleet.

ik heb bij alternate altijd mijn hardware gekocht vanwege de goede kwaliteit en ook nog goede prijs ik heb een predator desktop pc met 2 27 inch schermen waarvan 1 gaming scherm dat werkt top ook de grafische kaart geen probleem
recentelijk ook een msi gaming laptop gekocht en ik ben er gewoon tervreden over ook de mensen aan de helpdesk denken met je mee b.v. bij de laptop denk aan de plakker voor garantie en eventuele upgrade componenten als extra ram en ssd type wat beste hiervoor zijn dus overal my place to go ook voor keybord headset en mouse

binnen 2 dagen geleverd en goede update wanneer het binnen komt

ik werd goed begeleid in het kopen van de pc en laptop en ook goed advies zeker bij de laptop over het eventueel uitgebreide type geheugen en ssd

Gewoon goed! Bestelproces verliep soepel, overzichtelijke site met goede voorraadindicatie. Betalen en levering zoals je mag verwachten.

Goed verpakt, snel geleverd conform aangegeven leveringsdatum. Levering via DHL verliep prima.

Met de index op de homepagina kun je snel je producten vinden. De producten zijn goed omschreven.

Op de site staat dat je voor 11:00 uur een bestelling plaatst, dat het dan dezelfde dag wordt geleverd. Erg onduidelijk hoe je dat moet doen.

Ik werd met een redelijke wachttijd van ruim 5 minuten geholpen (muziek staat best wel hard).
De medewerkster was uiterst vriendelijk en legde uit waar het fout is gegaan met het bestellen voor 11:00 uur wordt dezelfde dag geleverd. Ze erkende wel dat men het snel over het hoofd ziet om het aan te vinken, maar voor mij was er geen oplossing meer.

Goede Sata kabels gekocht voor hardeschijven in mijn pc.
Heb een raid 1 volume gemaakt. Dat ging prina.

snel geleverd en in goede staat ontvangen
stevige doos
kabels in originele verpakking

Wolf electrische grasmaaier gekocht, met gratis 25 buiten strromkabel voor een combia prijs. Kwam snel, doet het goed, dus alles top voorlopig!

Goed in doos. Kwam snel, doet het goed, dus alles top voorlopig!

Goed assortiment, bestelproces was makelijk, redelijk geprijsd en de bezorging was snell. Echt blij mee.

De levering was op tijd, en alles was goed ingepakt.

Voorheen bestelde ik altijd bij de concurent. Maar de prijs was bij alternate op alle onderdelen beter. Vandaar een keer de stoute schoenen aangetrokken. Alle producten goed en netjes ontvangen. Kortom zeker aan te raden. We komen zeker weer terug! De site is ook zeer fijn in gebruik. De tool om een pc samen te stellen is echt perfect. Ook om onderdelen en setups in prijs en kwaliteit te vergelijken.

Netjes verpakt en snel verzonden. Zoals je mag verwachten van een pakketje.

Ik bestel al jaren bij Alternate. Ook in mijn vrienden/kennisen kring geef ik dat advies of ik bestel het voor ze. Altijd goede keuze, altijd indien nodig goed advies, altijd goede prijs. Kan altijd goedkoper maar de goede ervaring met de klanten service houdt mij tegen om niet bij Aternate te bestellen. Ik zou zeggen bestel gewoon bij Alternate. Gewoon goed en is het niet goed dan maken ze het "gewoon" goed. Gewoon een hele goede webwinkel

Levering zoals het moet zijn. Gewoon goed. Informatief en duidelijk. Niets tussen te krijgen.

Enkele keren nodig gehad. Deze is zoals een klantenservice moet zijn. En zoals je deze als klant ook verwacht. Geen verassingen. Altijd goed geholpen en/of opgelost. Ook hier zeg ik "gewoon goed"

Het bestellen van een SSD was eenvoudig en de beschrijving van het product was prima. Prijs is ook scherp.

De bestelling is per briefpost op tijd geleverd zonder schade

Uitstekende winkel. Ik heb hier regelmatig spullen voor mijn computer gekocht. De verzending is altijd snel en de spullen zijn netjes verpakt.

Ook als je iets verkeerd besteld hebt, of de hardware blijkt niet compatible met andere hardware wordt er nooit moeilijk gedaan. Je kan sullen makkelijk terug sturen.

Al met al, een betrouwbare winkel.

Spullen zijn netjes verpakt en alles wordt snel verzonden. De doos is groot genoeg en goed opgevuld. Bij de laatste bestelling was de vulling met papier, dus geen plastic!

Het bestelproces tot en met betalen verliep zoals verwacht. Het product dat ik zocht (een geluidskaart) was voor een goede prijs te koop en de details bij het product waren ook volledig. Zo wilde ik weten in wat voor soort slot de kaart zou gaan en ruwweg de afmetingen.
Ik heb wel vaker dingen besteld bij Alternate en ben nog nooit teleurgesteld.

De levering was erg vlot. Ik heb besteld rond half 12 in de avond op vrijdag en ontving het pakket de volgende dag rond half 1. De producten waren degelijk verpakt. Alles kwam onbeschadigd aan.

Heel fijn dat Alternate zelfde-dag levering biedt. Hierdoor kies ik vaak wel voor hun. Verder probleemloze service en vaak scherp geprijsd.

---

Nooit problemen gehad dus ook nooit gebruik hoeven maken van de klantenservice

Snelle levering en zelfs de optie voor zelfde dag levering

Scorekaart voor ALTERNATE.nl