Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
Algemeenbij alternate bestel ik al mijn hardware, voor mijzelf of voor mensen waar ik een pc voor bouw. wordt snel bezorgd en bnij problemen is de klantenservice ook zeer kundig.
Verzendingben niet helemaal fan van DHL, schijnbaar slechte bezorger in onze wijjk die er graag de kantjes vanaf loopt
Klantenserviceklanten service is snel en kundig in allerlei problemen oplossen. terugsturen is nooit een probleem
AlgemeenBij Alternate heb ik de Asus ROG Strix met de Ryzen 9 8940HX en RTX 5060 gekocht voor een mooie prijs. De laptop presteert uitstekend en is geschikt voor zowel kantoorwerk als gaming. Het 18-inch scherm met een resolutie van 2560 × 1600 en een verversingssnelheid van 240 Hz zorgt voor een haarscherp en soepel beeld. Bovendien blijft de laptop opvallend stil tijdens gebruik.
Al met al een zeer geslaagde aankoop bij Alternate.
Na bestellen had ik de laptop de volgende dag in huis.
KlantenserviceIk koop al jaren mijn pc onderdelen bij Alternate en heb geen klachten op de service.
AlgemeenIk heb een toetsenbord gekocht voor mijn thuiswerkplek. Deze werd de volgende dag bezorgd.
Omdat ik deze spullen mocht declareren heb ik later nog factuur opgevraagd. Dit gaat erg makkelijk en ik had hem binnen enkele minuten in mijn mail.
Het product zat netjes en zorgvuldig verpakt en kwam op tijd.
De bezorging werd gedaan door DHL. Mijn voorkeur gaat uit naar andere diensten aangezien DHL de pakketjes eigenlijk altijd voor de deur neerlegt (gooit?). Ook met duurdere producten. Verder is het bij ons altijd de vraag of ze binnen de aangegeven bezorgtijden komen
AlgemeenPC Component besteld, het werd snel geleverd. Echter besloot ik deze terug te sturen omdat ik liever iets anders wilde, dit was geen probleem en het retourbedrag werd na ontvangst terug gestort op mijn rekening.
VerzendingHet product, dat zelf al in een doos zat, werd verpakt in nog een doos met beschermings materiaal geleverd.
KlantenserviceNa aangegeven te hebben dat ik het product wilde retourneren, kreeg ik retour instructies toegestuurd.
AlgemeenIk bestelde een simrace-kit, de betaling en het vinden van het product verliepen soepel en snel. Wat ik het meest waardeer aan deze website is dat de prijzen niet hoog zijn en dat de betaalmethoden het gemakkelijk maken om de gewenste producten te betalen. Ik kan hem zeker aanbevelen.
VerzendingZeer snel geleverd, grote zending, gratis verzending en op tijd aangekomen
KlantenserviceIk heb bij deze bestelling een defecte tv ontvangen, dus ik moest contact opnemen met de klantenservice en een retourzending doen. Ik ben blij dat alles snel, vriendelijk en soepel is verlopen, de tv is vervangen door een nieuwe
AlgemeenFanatec ClubSport Steering Wheel Formula V2.5 X Stuur add-on. Ik heb een simstuur besteld, de bestelling verliep zoals altijd soepel en snel.
VerzendingZoals altijd vlot en snel, geen vertragingen, op het beloofde tijdstip op de volgende werkdag.
AlgemeenDeze keer heb ik de TV ontvangen die ik besteld had, deze werd vervangen door een nieuwe en deze keer werd deze zonder gebreken geleverd, netjes, alles werkt goed, zoals altijd raad ik deze site aan.
VerzendingSnel en soepel wat je van deze website mag verwachten, dankje wel.
AlgemeenHet is niet de eerste keer dat ik via deze website iets heb gekocht. Alles verloopt snel en soepel, zonder problemen. Ik kan de website van harte aanbevelen.
VerzendingOp tijd geleverd, zoals beloofd op de website, snel en netjes verpakt.
AlgemeenOrder-nr. 258384214 / 04.09.2025
2x Ram geheugen besteld bij Alternate. product was dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag in huis. in het verleden toen ik nog regelmatig PC's bouwde veel bij Alternate besteld en eigenlijk altijd wel tevreden geweest over de service en verzending. Hier hebben ze de producten daadwerkelijk op voorraad liggen en halen ze de afgesproken levertijd wel.
Zelfde dag nog verzonden en volgende dag in huis. Perfect.
KlantenserviceMaar 1x in het verleden de klantenservice gesproken over garantie op een processor koeler en dit ging prima. Reacties waren vlot en kreeg een nieuwe koeler toe gestuurd.
AlgemeenHad een retired lego set voor mijn verjaardag als eigen cadeau besteld. Dit was de enige site waar ik hem voor zijn orginele prijs kon vonden en hij is netjes aangekomen.
Dus al in al een goede ervaring.
Ordernummer: 258394803 / 26.09.2025
Was op beloofde datum geleverd en was daarbij ook netjes verpakt
AlgemeenEen tijdje geleden was ik op zoek naar een setje pc ventilatoren met ARGB, en dan specifiek met de afmetingen van 92x92 mm. Alternate had gelukkig precies wat ik zocht en heb het volgende aangeschaft: https://www.alternate.nl/...-fan/html/product/1856315
Bestelnummer: 258374654
De ventilatoren werken naar behoren en ben zeer blij met de aankoop ervan.
Ook eerdere bestellingen bij Alternate heb ik positief ervaren, in zowel het bestelproces als de verzending.
AlgemeenBesteld en de volgende dag, keurig binnen gekregen. Goed verpakt, snelle verzending en goede communicatie. Wat wil je nog meer als je online besteld!
Order-nr 258369956
Precies naar verwachting. Snel en op tijd! Beter kan niet.
AlgemeenNa lang een GPU te hebben gezocht kwam ik op ALTERNATE terecht en wat een fantastische prijs vergelijken met andere websites en ook nog is de volgende in huis perfect!
VerzendingVerzending was top had het de volgende dag al in huis!
KlantenserviceKlantenservice is makkelijk via de bot Alice en als je vraagt om een medewerker dan staan ze binnen paar tellen paraat om te chatten.
AlgemeenIk heb lang getwijfeld over welke videokaart ik zou kopen maar eigenlijk nooit getwijfeld aan waar het zou kopen.
Alternate is voor mij een safeplace. Ik kon altijd mijn spullen ophalen in Ridderkerk/Barendrecht. Toen ze vertrokken was ik bang ik lang op m’n spullen zou moeten wachten. Niets van waar. Hele snelle levertijd.
Super betrouwbare winkel en nu ook webshop.
Zoals ik hierboven aangaf. Zijn de levertijden ongelooflijk snel. Het product was enorm goed verpakt. Geleverd zoals beloofd.
AlgemeenNa lang zoeken naar een toetsenbord op tweakers ging ik kijken waar deze te koop was. Bij meerdere winkels, maar ik heb uiteindelijk voor Alternate gekozen voor diverse redenen.
- Duidelijke informatie op website, zowel over het product als levering
- Volgende dag geleverd met DHL
- Goedkoopste prijs
Snelle verzending, volgende dag ontvangen en via DHL waarmee ik een duidelijk ontvangs 'window' gemaild krijg.
AlgemeenErvaring:
Ik heb bij Alternate een (dure) monitor besteld. Er zat vertraging op de levering, maar dat lag niet direct aan Alternate zelf – het probleem kwam bij de leverancier vandaan. Het duurde daardoor langer dan gepland voordat het product echt binnen was.
In het begin had het allemaal iets soepeler en sneller gecommuniceerd mogen worden. Ik moest zelf een paar keer vragen hoe het zat en waar ik aan toe was.
Maar op het moment dat het product daadwerkelijk onderweg was naar Alternate, begonnen ze me wél goed en duidelijk op de hoogte te houden. Ik kreeg updates, wist wanneer hij binnen ging komen, en kon ‘m direct ophalen in Tholen zodra hij er was.
Uiteindelijk:
• Product gewoon geleverd zoals besteld
• Geen gedoe / geen discussie
• Direct kunnen meenemen bij afhaalpunt
Minpuntje:
• De periode vóórdat het binnenkwam had duidelijker gemanaged mogen worden. Vooral qua communicatie voelde het in het begin alsof ik zelf erachteraan moest.
Pluspunt:
• Zodra het binnenkwam, schakelden ze snel en hielden ze mij goed op de hoogte.
• Afhandelen/ophalen ging uiteindelijk netjes.
Samengevat:
Vertraging gehad door de leverancier, dus dat was pech. Alternate had in het begin iets proactiever mogen zijn qua updates, maar aan het einde hebben ze het wél gewoon goed opgepakt en opgelost. Ik zou hier in principe weer bestellen.
AlgemeenMijn tienerzoon heeft voor het eerst zijn eigen pc gebouwd. Alle componenten zelf uit gezocht en daarna mocht papa ze bestellen. Enigzins huiverig voor buitenlandse sites gekozen voor Alternate. Ook omdat de prijzen scherp zijn. Dat bleek een goede keuze. Makkelijke website en goed bestelproces. Ruime keuze en supersnelle levering. Hij is er meteen mee aan de slag gegaan en alles werkte perfect. Heel erg tevreden over Alternate. Zou er zeker weer kopen. Service kan ik niets over zeggen daar er geen problemen zijn met de bestelde componenten. Prima eerste ervaring en zoonlief is ook blij met zijn pc.
VerzendingSnelle verzending, en levering. Zeer goed en stevig verpakt in meerdere dozen.
AlgemeenVerkeerde cooler elders gekregen, geen teruglevering. Vervolgens via alternate de juiste cooler besteld en deze binnen 1 dag geleverd gekregen. Top!
VerzendingBinnen levertijd (1 dag), dus helemaal niets te klagen
AlgemeenDiverse pc componenten besteld.
Scherp geprijsd en de volgende dag al in me pc !!
Helemaal top
Besteld en de volgende dag al in me pc !!
AlgemeenMet de PC Builder de juiste componenten kunnen vinden die allemaal compatible zijn om zo een high end gaming pc te bouwen.
De producten werden snel geleverd en werkte allemaal naar verwachting.
De PC wordt dagelijks gebruikt en we hebben tot dusver totaal geen spijt van deze investering!
Producten waren goed verpacht, verdeeld over 2 pakketten.
Alles kwam heel en volgens afspraak aan, zodat we snel konden beginnen met het bouwen van de PC.