Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenDE web winkel voor onze ict benodigdheden, we kijken tegenwoordig zelfs nergens anders meer. Fijne service!
VerzendingOp tijd geleverd, goed verpakt, alles komt heel en onbeschadigd aan. Wel veel afval na het uitpakken, maar dat heb ik er graag voor over.
AlgemeenLeopold tobo en een Razor muis besteld die beiden op voorraad waren. Zelfde avond verzonden en volgende dag binnen; zoals geadverteerd op de website. Dat vind ik een belangrijke factor voor een volgende bestelling.
VerzendingArtikelen geleverd in doos met zo'n plastieken doosvuller. De verpakkingen waren nieuw en geen beschadigingen. Netjes dus.
AlgemeenBestel regelmatig bij Alternate en ze hebben een vlotte levering (meestal de andere dag al
Ook niets dan lof voor de help desk, ze denken met je mee
Beste,
Bedankt voor je positieve review. Wij waarderen dit enorm!
AlgemeenSnelle levering. Op vrijdag besteld, zaterdag in de brievenbus.
De website van Alternate werkt snel en betrouwbaar.
Handig brievenbuspakketje
AlgemeenSnelle leverring en nette factuur tbv administratie.
Geen contact gehad met klantenservice want alles ging goed.
levering na 1 dag
Beste,
Goed om te horen dat jouw bestelling snel bij je afgeleverd is. Wij wensen je dan ook veel plezier van jouw aankoop.
AlgemeenPrima website, goede prijzen, snelle bezorging. Afterpay waar ze mee samenwerken is wel wat onhandiger
Verzendinggoed verpakt en volgende dag in huis
Bedankt voor je review.
Wij hebben er bewust voor gekozen om AfterPay als betaalmethode te kiezen zodat er meerdere opties beschikbaar zijn. Wellicht is een van de andere opties een betere keuze voor jou?
AlgemeenLevering was snel, producten waren allemaal heel aangekomen, alles was netjes verpakt. Gewoon dikke prima
Verzendingproducten waren allemaal heel aangekomen, netjes verpakt.
Beste,
Bedankt voor je positieve review. Hier zijn wij erg blij mee!
Algemeenaltijd snelle en goede levering, ook is je pakket altijd goed ingepakt zodat er nooit kans is op schade
Verzendingaltijd snel en goed ingepakt
Klantenserviceik had mijn codes nog niet ontvangen na een dag, ik had ze gebeld en binnen 5 minuten was het geregeld
Beste,
Bedankt voor je positieve review.
Goed om te horen dat je een prettig gevoel aan deze aankoop en daarbij onze service overgehouden hebt. Wij hopen je in de toekomst dan ook nog eens terug te mogen zien.
AlgemeenIk heb in het verleden al vaker besteld bij Alternate wat eigenlijk altijd probleemloos ging. Deze keer had ik een moederbord, CPU en geheugen nodig en op de CPU na had Alternate hetgeen op voorraad wat ik nodig had voor een nette prijs. Het bestellen ging zoals verwacht probleemloos en vlot en ook de informatievoorziening daarna ging vlekkeloos en werd ik netjes van elke stap op de hoogte gehouden. De volgende dag had ik het in huis. Gewoon een dikke prima dus. Betrouwbare shop die er al is zolang ik PC's bouw/repareer.
VerzendingDe spullen werden keurig verpakt in een stevige doos met voldoende opvulmateriaal met da factuur er bij.
Beste,
Wat prettig om te mogen vernemen dat deze bestelling aan jouw verwachtingen voldaan heeft. Wij doen daarbij dan ook ons uiterste best om al onze klanten zo snel en goed als mogelijk verder te helpen.
AlgemeenBestel al jaren bij alternate.nl en het heeft altijd perfect gewerkt dus dit maal ook.
VerzendingDe levering van DHL is goed, vond zelf postNL vroeger wat beter maar dat is misschien niet voor iedereen.
KlantenserviceMeerdere malen met klantenservice in aanraking geweest en altijd goed geholpen.
Bedankt voor je review.
Erg fijn om te horen dat jouw bestelling en daarbij onze service naar wens is geweest. Wij waarderen deze review ontzettend.
AlgemeenMijn QNAP switch ging maandag kapot. In februari bij Alternate gekocht. Dinsdag zou ik op vakantie gaan. Direct maandag een RMA aangevraagd en gekregen. Dinsdagochtend verstuurd.
Zaterdag, bij terugkomst, lag er een nieuwe in huis, als vervanging.
Super service !!!
Veels te grote verzenddoos, maar voor de rest netjes verpakt.
KlantenserviceSnelle afhandeling.
Beste,
Wij vinden het erg prettig te mogen vernemen dat deze RMA zending naar wens afgehandeld is. Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn.
AlgemeenEen besteld computerkaartje was al de volgende dag in huis. Het was keurig verpakt in een sterk doosje met voldoende verpaakingsmateriaal zodat het niet kon bewegen en beschadigen. Uitstekend.
VerzendingZie mijn opmerking in de korte toelichting. De levering was prima.
Beste,
Goed om te horen dat jouw bestelling zo snel afgeleverd kon worden en daarbij geen schade opgelopen heeft. Wij wensen je dan ook veel plezier van jouw aankoop.
AlgemeenEerste bestelling gedaan bij Alternate, wat sim racing onderdelen. Super snelle levering en prima afhandeling! Prijs is ook vaak goedkoper dan andere websites! Alternate heeft er een vaste klant bij.
VerzendingGeweldig product, compleet en goed verpakt.
Beste,
Wat fijn om te horen dat je in de toekomst nog eens terug bij ons wilt komen. Wij zijn je dan opnieuw graag van dienst.
AlgemeenIk heb onderdelen voor mijn nieuwe computer besteld, het was heel makkelijk te vergelijken welke nou beter was voor mijn doel (gamen), ook kon je goed zien welke onderdelen goed bij elkaar passen en welke er allemaal zijn! Het bestellen ging super makkelijk, je kon het simpelweg in je winkelmandje doen en het afrekenen was zo gedaan.
VerzendingVolgende dag kwam het al bij mij thuis, de verpakking was goed, alles zag strak en goed beschermd in de doos. Er was daarom dus ook geen schade.
Beste,
Wat fijn om te horen dat je een prettig gevoel bij ons bedrijf gekregen hebt door het plaatsen van jouw bestelling. Wij hopen je dan ook nog eens terug te zien.
AlgemeenIcue Nexus besteld, was meteen leverbaar en een stuk voordeliger bij Alternate dan bij concurrenten.
service is gewoon goed, Besteld.
netjes een email bevestiging met bestelnummer.
Kort hierna nogmaals een mail met T&T code om het pakket te volgen.
De volgende dag volgens verwachting in huis.
Bedankt voor je beoordeling van 5 sterren! Wij hopen je nog eens terug te zien.😊
AlgemeenRTX 2060 besteld omdat ie opeens voor maar €429 stond.
De kaart was echter al uit het seal gehaald (retour gestuurd door een ander?). Op zich vind ik dit nog geen eens heel erg, maar wel als ik het van tevoren niet weet. Nu voel ik me gewoon belazerd.
Verzending en bezorgen was verder prima en orde. Snel geleverd en netjes verpakt.
Edit: heb al zojuist contact gehad met klantenservice en kan 'm omruilen.
Beste,
Enorm bedankt voor je review. Wat fijn om te mogen vernemen dat het met onze klantenservice is opgelost! 😊
AlgemeenSpeelgoed gekocht bij Alternate. Het zat goed verpakt, ik werd goed op de hoogte gehouden van verzending en de prijs was goed. Wel redelijk veel loze ruimte in doos (opgevuld met lucht).
VerzendingKartonnen dozen van het speelgoed zijn goed (ook de hoekjes), de dozen waren klem gezet met luchtzakken. De pasvorm had beter gekunt, redelijk wat loze ruimte.
Heel erg bedankt voor je vertrouwen en je aankopen! 😃
AlgemeenAlternate is vaak redelijk competitief, dus niet bij de duursten en ook niet bij de goedkoopsten. Ik kocht er dus wel vaak. Maar onlangs kwam ik te weten dat bij zakelijke bestellingen je service heel slecht is. Zo heb je niet het recht om iets retour te sturen. Voor mij is dat reden genoeg om een slechte beoordeling te geven zodanig dat andere zakelijke bestellers verwittigd zijn.
VerzendingDe verzending was altijd netjes toegekomen
KlantenserviceZe zijn vriendelijk maar zoals ik al eerder zei, ze bieden bijna geen services aan zakelijke klanten. Ook de wettelijke garantie trekken ze naar beneden naar 1 jaar, terwijl ze voor consumenten twee jaar bieden. ALs zakelijke klant word je benadeeld. Je kan beter een andere webshop zoeken
AlgemeenHDD met 36 mnd garantie na 16 mnd defect. Nieuw ontvangen, zonder enige extra (verzend)kosten! Top!
KlantenserviceCorrect afgehandeld door klantenservice.
Beste Joseph,
Super bedankt voor je bericht en ik wens je nog heel veel shopplezier.
AlgemeenPrima prijs en snelle levering. Gekocht tijdens aktie "geen verzendkosten". Persoonlijk zou ik liever standaard geen verzendkosten zien boven een bepaald besteld bedrag.
Bedankt voor je review. Wij zijn blij met alle sterren die je ons hebt gegeven.